Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ΔΥΝΑΜΗ "ΔΕΛΤΑ" ΚΑΤΑ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΩΝ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Αστραπιαία η αντίδραση της Δύναμης «ΔΕΛΤΑ» με αεροπόβαση Καταδρομών κατά «ΑλβανοΤσάμηδων»
Αστραπιαία  και συντονισμένη η αντίδραση της Δύναμης «ΔΕΛΤΑ»  που αφού  πήρε το απόρρητο σήμα από το ΓΕΕΘΑ ,σήμανε Συναγερμό στην Κεντρική Μακεδονία στο Στρατόπεδο Καταδρομών και πριν ακόμη φορτώσουν τους φόρτους έφταναν στη Μονάδα μια τετράδα  ελικοπτέρων τύπου UH-1H προσγειώθηκαν και φόρτωσαν Καταδρομείς !..
Η Περιοχή της Ασκήσεως ακριβώς στα αλβανικά Σύνορα !

Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...Ισραηλινός σκοπευτής : «Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά».


Ο… υπερήφανος για το κατόρθωμα του Ισραηλινός σκοπευτής
Το μίσος δεν κρύβεται τελικά… Ένας από τους Ισραηλινούς που απολαμβάνουν να σκοτώνουν Παλαιστινίους και δη παιδιά στη Γάζα, αποφάσισε να δείξει πόσο έχει ξετρελαθεί με το «κατόρθωμα» του. Ο Ντέιβιντ Οβάντια είναι σκοπευτής του Ισραηλινού Στρατού και προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένος μπροστά από το όπλο του και το σχόλιο του αναφέρει:.....

ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ (31 Ιουλίου 1920)

“Εμείς περιμέναμε το τραμ και ένας άνθρωπος περίμενε το θάνατο”

Απ’ τη γωνία της οδού Παπαδιαμαντοπούλου ο Ρώσος ακόλουθος παρακολουθούσε σαστισμένος τη σκηνή: “Είδα τους στρατιώτες να στήνουν τον άνθρωπο με το άσπρο κοστούμι εμπρός σε ένα τοίχο. Ύστερα έκαναν τέσσερα βήματα πίσω. Τότε μόνο κατάλαβα ότι ετοιμάζονταν να τον εκτελέσουν. Εμείς περιμέναμε το τραμ και ένας άνθρωπος, εκατό μέτρα πιο κάτω, περίμενε το θάνατο.
Ο Λεμπέντιεφ δεν ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυς της δολοφονίας. Άλλωστε γύρω η ζωή της Αθήνας του 1920 συνεχιζόταν κανονικά: “Λίγα δευτερόλεπτα πριν τον στήσουμε στον τοίχο είχε περάσει μια μοτοσυκλέτα” θα θυμόταν αργότερα ένας απ’ τους στρατιώτες. “Ένα δευτερόλεπτο μετά πέρασε ένα τραμ”.

Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!

Το σκηνικό της καταστροφής που άρχισε με την μεγάλη άπατη της λεγόμενης και αμερικανοκίνητης Αραβικής Άνοιξης, το 2010, (Αραβική Άνοιξη 2010-2014, ονομάστηκε ένα κύμα διαδηλώσεων και διαμαρτυριών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική που εκδηλώθηκε από τις 18 Δεκεμβρίου του 2010), είχε δυο συγκεκριμένους στόχους. 
Ο ένας ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της ευρύτερης περιοχής με βασικό στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση της Δύσης από την Ρωσία και το Ιράν και ο άλλος, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν. Η «παράσταση» που άρχισε με την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, κορυφώθηκε στην Συρία με τον αιματηρό εμφύλιο πόλεμο, συνεχίστηκε με την εμφάνιση και επέλαση στο Ιράκ των Τζιχαντιστών, (βλέπε πρακτόρων των ΗΠΑ, Κατάρ και Τουρκίας). Οι Τζιχαντιστές, σαν το πιο μαχητικό όργανο της Νέας Τάξης στην περιοχή, είχαν σαν κύρια αποστολή και το πέτυχαν....

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΜΜΕ :Το 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες!!!

Αντιπληροφόρηση: Πιστεύουμε οτι πολλοί συμπατριώτες μας θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους περι ρατσισμού και αντισημιτισμού μόλις διαβάσουν το παρακάτω άρθρο.
"Επιτρέποντας στους Εβραίους να ελέγχουν τα νέα μας και τα μέσα ψυχαγωγίας, κάνουμε περισσότερα από το να τους δώσουμε απλώς την δυνατότητα να επηρεάζουν αποφασιστικά το πολιτικό μας σύστημα αλλά και τον εικονικό έλεγχο της κυβέρνησής μας.
Τους δίνουμε επίσης τον έλεγχο του μυαλού και της ψυχής των παιδιών μας,των οποίων η συμπεριφορά και τα πιστεύω τους διαμορφώνονται περισσότερο από την τηλεόραση και την εβραϊκή τηλεόραση και τις εβραϊκές ταινίες παρά απο τους γονείς τους, τα σχολεία τους, ή οποιαδήποτε άλλη επιρροή."

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ;;;

ΔΥΣΤYΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
"Τα δόρατα των περισσοτέρων απ' αυτούς είχαν κιόλας τσακιστεί, ετούτοι όμως με τα ξίφη τους πετσόκοβαν τους Πέρσες. Και σ' αυτόν τον αγώνα πέφτει ο Λεωνίδας, αφού αποδείχτηκε άντρας με λαμπρότατη παλικαριά"
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
Χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαγίτισσες τίμησαν για ακόμη μια χρονιά την Μνήμη των Αθάνατων Σπαρτιατών που έπεσαν ηρωικά στις Θερμοπύλες υπέρ βωμών και εστιών.