Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

"ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ...ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ...ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΙΣΚΟ ΑΝΟΔΟΥ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ"...ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ Ο ALEXIS;;
Στο ρίσκο της ανόδου ακροδεξιών και λαϊκιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη αν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν σεβαστούν την Δημοκρατία, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) και γραμματέα του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Πιέρ Λοράν.

ΠΡΟΣ ΧΑΙ ΤΣΑΙ κ.τ.λ :ΨΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ....

...ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ. ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΙ ΡΕ ΧΑ(Ι)ΜΕΝΟΙ ΤΟΥ "ΧΑΙ"
Ένας ψηλός άντρας θα σώσει την Ελλάδα! Aυτή την προφητεία του Αγίου –πλέον- Παϊσίου αποκαλύπτει το περιοδικό «Χάι» που πίσω από τις λέξεις βλέπει, όχι τον Αλέξη, αλλά τον Γιάνη Βαρουφάκη. «Τα είχε πει» ο Άγιος Παΐσιος, σύμφωνα με το περιοδικό «Χάι». Όπως αποκαλύπτει το «ποικίλης ύλης» περιοδικό, ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει για «έναν ψηλό άντρα» που «θα σώσει την Ελλάδα». Στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού μάλιστα η… είδηση περιγράφεται ως «αποκάλυψη-σοκ» και όχι άδικα. Άλλωστε που να βρεις αλλού «ψηλό άντρα»;

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τι να κάνουν στην Εκάλη τα παιδιά...στο υπουργείο είναι καλύτερα.

Ρωτήσανε την κυρά Τασία "για ποιο λόγο πηγαίνετε τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια και όχι στην Εκάλη;" Διαβάστε τι απάντησε το άτομο που προφανώς ζει στην απόλυτα σχιζοφρενική ξενολαγνική κοσμάρα της...

Συγκεκριμένα η υπεύθυνη μεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα με την αποβίβαση των λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια και ρωτήθηκε γιατί δεν τους πηγαίνουν στην Εκάλη... Εκείνη απάντησε..:

«Tους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμπατριώτες τους, το μετρό. Το επιχείρημα “γιατί όχι στην Εκάλη;” απαντώ τι να κάνουν στην Εκάλη...;;;;!!!!! Είναι σαν το ερώτημα “γιατί δεν τους πάει η υπουργός στο σπίτι της δηλαδή;”!.... Επειδή το Υπουργείο εδώ έχει γίνει το σπίτι μου θα τους φέρω εδώ, στο Υπουργείο, αν ενοχλούν. έχει πολλούς διαδρόμους…»

Παρασκευή και 13. (Η ορκωμοσία του Πάκη.)

Α, όλα κι όλα... Οι προλήψεις έχουν τη σημασία τους!
Διότι δεν μπορεί ολόκληρη η ανθρωπότητα όσους αιώνες βαστάει ο πολιτισμός, να στηρίζεται στις προλήψεις και τώρα εμείς οι ορθολογιστές και οι ξερόλες να θεωρούμε τους προληπτικούς βλάκες.
Δηλαδή, πως την έχουμε δει?
Δεν ξέρανε οι σοφοί χιλίων αιώνων καιν ξέρουμε εμείς οι νιόφερτοι? Εκατό η αλεπού, εκατόν μία το αλεπουδάκι?
Με το συμπάθειο δηλαδή αλλά εμένα επιτρέψτε μου να είμαι προληπτικότατος.
Κι ιδού η απόδειξις...

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Χρυσαυγιάδα 2015

Στη φωτό από πάνου βλέπετε μια  εκδοχή του πως θα μπορούσε να σφάξει μια χρυσαυγίτισσα, 
τις βουλευτίνες του συριζα!
Όχι από αντικομμουνιστικό μένος αλλά απλώς επειδή δεν θα άντεχε άλλο τα τσόκαρα...  


Μαθαίνω ότι συντρόφισσα βουλευτίνα του συριζα, έκαμε μήνυση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Αρβανίτη, επειδή λέει της έκαμε άσεμνα νοήματα, ότι θα τη σφάξει! Και εντός της ολομέλειας της βο[υ]λής, μάλιστα...

ΟΧΙ στο Ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων! Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Σάββατο 21 Μαρτίου, Σταθμός Λαρίσης, 19:00

Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών
Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία»
Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστεράς προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥΜΙΕΣ;;


ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΡΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ...

Το Δίστομο ξεπλένει την ελληνική ξεφτίλα στο Γιουρογκρούπ

Μετά από το φιάσκο της διαπραγμάτευσης του τελευταίου Γιουρογκρούπ, ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής ξεκίνησε πόλεμο αποκλειστικά στην Γερμανία εγείροντας ξαφνικά ως πρώτο θέμα τις γερμανικές αποζημιώσεις. Η πρώτη απειλή εναντίον των Γερμανών αφορά  στις αποζημιώσεις 28 εκατ. ευρώ σε συγγενείς θυμάτων του Γ' Ράιχ που έχουν επιδικαστεί το 1998 από την Ολομέλεια του Άρειου Πάγου. Η κυβέρνηση απειλεί με κατάσχεση του κτιρίου του  Ινστιτούτου Γκαίτε  Αθηνών το οποίο ανήκει στο γερμανικό δημόσιο.

Ο Σημίτης "πούλησε" το Δίστομο 
Το 2000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν έτοιμη να στείλει κλητήρα για να κατάσχει το εν λόγω κτίριο ως αποζημίωση για τους συγγενείς των δολοφονηθέντων του Διστόμου. Όμως, το Δίστομο έγινε και εκείνη την εποχή από μαρτυρικός τόπος, μέσω διπλωματικών διενέξεων. Ο πρώην πρωθυπουργός Σημίτης, σταμάτησε την κατάσχεση για να εγκρίνει η Γερμανία την είσοδο της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση. 

ΣΦΑΧΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ !!!...

ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ...

Ο Πούτιν άνοιξε τον δρόμο για την χρηματοδότηση της Ελλάδας!!

Ο Ρώσος πρόεδρος… Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα την κύρωση της συμφωνίας για την δημιουργία της νέας Τράπεζα Ανάπτυξης των χωρών του οργανισμού BRICS , δημιουργώντας έτσι έναν εναλλακτικό δρόμο χρηματοδότησης για την Ελλάδα λίγο πριν το Eurogroup στο οποίο οι Ευρωπαίοι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την ισοπέδωση της χώρας.
Tο έγγραφο έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα των νομικών πληροφοριών της ρωσικής προεδρίας και αποτελεί πλέον νόμο του κράτους.
Η Ελλάδα έτσι διαθέτει ένα “όπλο” στη φαρέτρα της το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει, ακόμα και στην διαπραγμάτευση.
Το σίγουρο είναι ότι στην Ούασιγκτον μόνο στο “άκουσμα” της είδησης έχουν εξοργισθεί με το Βερολίνο.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Έλληνες - παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Τασία, η μεταναστασια.
Έτοιμη να τα δώσει όλα στους λαθρομετανάστες [κι οταν λεμε όλα, εννοούμε όλα...]
Καλά, ε?

Η κυρία [στη φωτό] είναι έτοιμη να τα δώκει όλα [κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα...]
Τώρα θα μου πεις, αν μιλάμε για την κυρία της φωτογραφίας, ποιος θα βρεθεί να τα πάρει αυτά τα "όλα?"
Αμ' θα βρεθεί...

Διότι αυτή η χώρα κυρίες και κύριοι είναι σαν τον Κρόνο, προτού γεννήσει τον Δία. Τρώει τα παιδιά της, χωρίς να υπάρχει καμία ελπίδα να βρεθεί κάποιος να της ρίξει μια πέτρα στο συλλογικό της στομάχι για να σταματήσει επιτέλους αυτη η μισελληνική μαζική ανθρωποθυσία.
Οι Έλληνες στην Ελλάδα έχουν καταντήσει παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Βουλευτής της ΝΔ κάνει τον Κινέζο για το ηχητικό Σαμαρά - Ντογιάκου

Δεν τόλμησε να σχολιάσει τις εντολές του Σαμαρά προς τον εισαγγελέα Ντογιάκο
Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και στην συζήτηση για την δικαστική υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο παρουσιαστής κ. Νικολόπουλος έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον βουλευτή της ΝΔ Γκίκα όταν του ζήτησε να σχολιάσει το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Ο Κερκυραίος βουλευτής έχασε την γη κάτω από τα πόδια του, έκανε πως δεν καταλάβαινε ενώ παράλληλα δεν... θυμόταν σε ποιο βίντεο αναφερόταν ο κ. Νικολόπουλος. Εν συνεχεία έγινε μια λεπτομερής επεξήγηση από τον κ. Νικολόπουλο για το σχετικό ντοκουμέντο και ο νεοδημοκράτης είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει πράγματα που δεν ξέρει. (σ.σ. επειδή δεν ξέρει τι να πει).

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ

ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...!!! ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ) ΜΕΣΩ "ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ... ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...!!!
Έξι μεγάλες υποθέσεις-η Greek Mafia των Φυλακών, η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, δύο υποθέσεις Οργανωμένου Εγκλήματος και Trafficking – θα διεξαχθούν στα Ευρωπαϊκά πρότυπα, με τους μάρτυρες υπό προστασία να καταθέτουν στην δικαστική αίθουσα, μέσω τεχνολογικών μέσων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (07/03).

Γατάκι είναι μπροστά στον Βενιζέλο ο ... Γκίκας

Φοβήθηκε όπως η μισή Ελλάδα μην καταρρεύσει η χώρα και για αυτό έβγαλα έξω χρήματα σε μικρά ποσά κάθε φορά είπε ο πρώην υπουργός των οικονομικών Χαρδούβελης...Γατάκι είναι μπροστά στον Βενιζέλο :

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΑΛΛΑ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ...ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ...ΑΛΛΑ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Χριστοδουλοπούλου: Θα νοικιάσουμε κενά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες για να μείνουν οι μετανάστες 
Προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει και ένα «κοινωνικό καλό», όπως η ίδια λέει, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.