Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

"ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ...ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ...ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΙΣΚΟ ΑΝΟΔΟΥ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ"...ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ Ο ALEXIS;;
Στο ρίσκο της ανόδου ακροδεξιών και λαϊκιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη αν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν σεβαστούν την Δημοκρατία, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) και γραμματέα του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Πιέρ Λοράν.

«Νομίζω ότι οι ηγέτες της ΕΕ θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα σεβαστούν τη Δημοκρατία ή αν θα πάρουν το ρίσκο της ανόδου ακροδεξιών και λαϊκιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη» επισήμανε ο κ. Τσίπρας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη Γαλλία.  «Ιδίως το παράδειγμα της Γαλλίας είναι πολύ σοβαρό, πολύ κρίσιμο. Εξαιτίας των δυσκολιών εντός της ΕΕ έχετε την άνοδο της Λεπέν και ακροδεξιών δυνάμεων. Οπότε, αν θέλουμε να είμαστε υπέρ της Ευρώπης, θα πρέπει να σεβαστούμε τη Δημοκρατία στην Ευρώπη. Αυτό είναι το μήνυμα» τόνισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Πιέρ Λοράν.
Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς την τρέχουσα γεωπολιτική κατάσταση και τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.