Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ : ΨΗΦΙΣΤΕ Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΨΗΦΙΣΤΕ Ν.Δ ΜΕΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!
“Αν φτιάξουμε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής και συμφωνήσουμε, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε”, εκτίμησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, την Πέμπτη.
Όπως είπε, “Πρέπει να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις που έχει ψηφίσει, πρέπει να πετύχουμε μικρότερο ποσοστό ύφεσης. Αυτά είναι σημεία που μπορούμε να συμφωνήσουμε”.“Όσο για το αν μπορεί να συνεργαστεί ένα κόμμα αριστερό με ένα κόμμα της δεξιάς απάντησε:

“Με τον Καμμένο γιατί συνεργάζεται; 

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

"ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ" ΠΝΕΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ...

Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ

Εκλογές 2015: Το δεκάλεπτο της Χρυσής Αυγής...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!





Εκλογές 2015: Το δεκάλεπτο της Χρυσής Αυγής


Το προεκλογικό δεκάλεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παρουσιάζει τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών μέσα και έξω από την Βουλή, συνοψίζοντας το κεντρικό πολιτικό σύνθημα: ΟΧΙ στα Μνημόνια - ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση!

Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική επιλογή!

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ "ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Τριτοκοσμικές εικόνες στην πλατεία Βικτωρίας,  που πλέον θυμίζει…Ισλαμαμπάντ. Το κέντρο της Αθήνας πλέον αποτελεί…”Άβατο” για τους Έλληνες πολίτες, με τους λαθρομετανάστες…όχι μόνο να “λιάζονται” όπως λέει και η κυρά Τασία, αλλά να έχουν καταλάβει πλέον την πόλη με συνέπειες απρόβλεπτες… αφου κανείς δε ξέρει από που κρατάει πραγματικά η σκούφια όλων αυτών των ανθρώπων και που αποσκοπεί όλη αυτή η ανακατάξη πληθυσμού στον Ελλαδικό χώρο.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ...!!

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

Εκλογές 2015: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ : "ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ"

ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Οι λαθρομετανάστες απειλούν πλέον ευθέως τις ζωές των Ελλήνων στη Μυτιλήνη και η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, κάτι που αποδεικνύουν οι «εξεγέρσεις» των τελευταίων 24ώρων στο νησί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και των Λιμενικών να προσπαθούν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών και ρίψεις χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με ένα απειλητικό πλακάτ που σήκωσαν οι λαθρομετανάστες στη Λέσβο που έρχεται να εντείνει τις ανησυχίες των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αποτελούν πλέον μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα, ενώ εκφράζονται φόβοι για θύματα.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ :ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ .."ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ"

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ;;
ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ...ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ... ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΤΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΤΕ Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ...
Ο "ΔΕΞΙΟΣ" ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ "ΗΡΩΑ" -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ- ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ.
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. 

ΑΡΘΡΟ-ΒΟΜΒΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" : "ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ;;"


Κριτική εκ του ασφαλούς

Τα κροκοδείλια δάκρυα των Βορειοευρωπαίων για τους πρόσφυγες που πλημμυρίζουν τις ακτές των χωρών του Νότου και οι ρεαλιστικές πρακτικές γύρω από τον έλεγχο του ποιος μπαίνει στη χώρα μας.
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου 
Οι πληγωμένες καρδιές του σοσιαλιστικού Βορρά (Σουηδοί, Νορβηγοί και η αγγλική κεντροαριστερή εφημερίδα Guardian) χύνουν δάκρυα απόγνωσης για τις τύχες των χιλιάδων προσφύγων που πλημμυρίζουν τις ακτές και τα σύνορα κρατών του Νότου και της Βαλκανικής. Από την σιγουριά της απόστασης ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις και τους λαούς του Νότου για τον τρόπο αντιμετώπισης των μεταναστών. Δεν είναι όμως οι δικές τους κοινωνίες που κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα από την αλλοίωση της κοινωνικής, θρησκευτικής και αξιακής τους σύνθεσης.