Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΛΙ ΑΦΙΣΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΞΩ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ (ΦΩΤΟ)


ΤΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ....
Αναστάτωσε την Πόλη η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού στη συνάντησή της με τον Τούρκο ομόλογό της, τον Εγκεμέν Μπαγίς, προσήλθε με ένα μαύρο, δαντελένιο μπούστο και ορθάνοιχτο σακάκι.
Η Ελληνίδα υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες με τον Τούρκο υπουργό, αλλά το εντυπωσιακό της ντεκολτέ και η σέξι εμφάνισή της είναι δεδομένο ότι σάστισαν στην αρχή τον Μπαγίς και σίγουρα προκάλεσαν τα βλέμματα των φωτογράφων.
Με τέτοιο ντύσιμο, όχι μόνο ο τουρισμός θα διπλασιαστεί, αλλά και την Πόλη θα μας παραχωρήσουν.

ΠΑΡΑΓΟΥΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΞΥΛΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΒΙΝΤΕΟ)



ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, του στενού του συνεργάτη Χάρη Πασβαντίδη και του διευθυντή του γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου. Η ένταση οξύνθηκε με τους περιφερειακούς συμβούλους να πιάνονται στα χέρια.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για «στημένα» επεισόδια και για «περιφερόμενο θίασο κάποιων που ήρθαν και κάθισαν για πρώτη τέσσερις ώρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο με σκοπό να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια».

Δείτε το βίντεο : 

Η "Αυγή" και ο ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι οι Έλληνες έκλεψαν τον πολιτισμό απ' τους μαύρους και τους Εβραίους!




Είναι τόσο μεγάλοι ανθέλληνες αυτοί οι Συριζαίοι, που διέπραξαν το εξής ανήκουστο αίσχος: Στην «Αυγή» της περασμένης Τρίτης 5 Νοεμβρίου 2013 δημοσίευσαν υμνητικό άρθρο για τον διαβόητο Αγγλο-Εβραίο καθηγητή Μάρτιν Μπερνάλ (1937-2013) που «τα τίναξε» στο σπίτι του στην Αγγλία στις 9 του περασμένου Ιουνίου σε ηλικία 76 ετών. Το περισπούδαστο άρθρο της «Αυγής» υπογράφει ο γνωστός κριτικός Τέχνης Νίκος Αξαρλής και είναι σοκαριστικό: Μεταξύ άλλων, υμνείται ο Μπερνάλ γιατί έδωσε αποφασιστικό χτύπημα στον Ελληνικό Εθνικισμό και Ρατσισμό με την διαβόητη Θεωρία του περί «Μαύρης Αθηνάς», σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες έκλεψαν όλον τον υποτιθέμενο πολιτισμό τους από τους Μαύρους της Αφρικής, τους Σημίτες και κυρίως τους Εβραίους!..

Ο άνθρωπος που έχει περισσότερα μαλλιά από μυαλά, ο Ζουγανέλης, μας αποκαλεί...μιάσματα!



Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη, με αφορμή τις δηλώσεις του Ν. Σφακιανάκη και την αντίδραση της Δ. Βανδή.

Προκαλεί ο αρχιδιαπλεκόμενος Ψυχάρης. ΔΟΛ εναντίον Ελλήνων: «Πάρτε τους τα σπίτια» - Για τα χρέη του οργανισμού τσιμουδιά…



Η λέξη «αίσχος» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τον μισανθρωπικό ανθελληνισμό που διακατέχει τους ταγούς της λεγόμενης «ενημέρωσης» στην Ελλάδα. Ιδιαιτέρως η ναυαρχίδα του Μνημονίου που ακούει στο όνομα ΔΟΛ πολλές φορές εκπλήσσει δυσάρεστα με τις συνεχόμενες επιδείξεις αποσταγμένου μίσους ενάντια σε οτιδήποτε το Ελληνικό και ιδιαιτέρως εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Τελευταία τέτοιου κατάπτυστου άρθρου γεμάτου μίσους είναι το πλέον πρόσφατο άρθρο – γραμμή της εφημερίδος «Το Βήμα», που σας παραθέτουμε αυτούσιο, προ του απαραίτητου σχολιασμού, χωρίς να διορθώσουμε τα πάμπολλα ορθογραφικά λάθη, που αποδεικνύουν το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο του συντάκτη:

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ!



Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, στην προηγούμενη απόπειρα να περάσει ο «αντιρατσιστικός» νόμος-τέρας, υπήρχε στην πρόταση της ΝΔ και η παράγραφος περί «γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική βουλή», εννοώντας την γενοκτονία Ποντίων και Μικρασιατών από τον Κεμάλ.

Τότε μάλιστα (στις 6 Ιουνίου 2013), ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης (και δικαστικής καταστολής της Χρυσής Αυγής), Χ. Αθανασίου, ο οποίος ήταν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, έψεγε την ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), που δεν συμφωνούσε –για ευνόητους λόγους- με τη συγκεκριμένη παράγραφο. Ιδού το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΕΙΧΕ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ.
Σοκ: Αλβανός έσφαξε τη Ναταλία Βουτσινά σύντροφο του Πατρινού Δημοσιογράφου Ανδρέα Βρή
Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό. Ηταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το θύμα ήταν σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου, Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.
Ιχνη πάλης έχουν εντοπισθεί στο άψυχο σώμα της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πριν ο δράστης της καταφέρει τα θανατηφόρα κτυπήματα με το μαχαίρι η γυναίκα είχε συγκρουστεί μαζί του, ενώ δύο είναι τελικά οι μαχαιριές στο λαιμό της που έκοψε την καρωτίδα. 
Ο 33χρονος δράστης στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι τσακώθηκαν και τη σκότωσε πάνω στον καυγά.

«Φωτιά» πήρε ο Εβρος στην άσκηση του Στρατού «Νυκτερινή Αστραπή 2013»(Φώτο)


Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω θα μπορούσαν να είναι και από κινηματογραφική ταινία. Εντυπωσιακές λάμψεις στον κατασκότεινο ουρανό του Έβρου που μοιάζουν με πυροτεχνήματα, εκρήξεις και τροχιοδεικτικές βολές συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει καταιγίδα. 

Πρόκειται για την τελική φάση της τακτικής άσκησης «ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ 2013» που διεξήχθη χθές το βράδυ με απόλυτο συντονισμό κινήσεων στο πεδίο ασκήσεων «ΑΕΤΟΣ» στο Νομό Έβρου.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ : "ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ"


ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ


Σοβιετικό παραλήρημα της Κανέλλη: Χρυσαυγίτες έστειλαν αλβανούς να διαρρήξουν το σπίτι μου!
Η πασιονάρια της Εκάλης δεν θα μπορούσε να λείπει από τους... σοβαρούς, αξιόπιστους και αμερόληπτους ψευδομάρτυρες που καταθέτουν κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τα όσα κατέθεσε, είναι βέβαιο πως θα ζήλευαν ακόμη και οι συντάκτες της Πράβντα στα καλύτερα χρόνια του σοβιετικού ολοκληρωτισμού!
Το -σε προχωρημένη ηλικία- ορφανό του Μαρξ κατέθεσε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προπηλακίζουν και υβρίζουν εντός της Βουλής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στις ανακρίτριες «στοιχεία και βίντεο που κατά την άποψή της αποδεικνύουν τον συγκροτημένο εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής».

O ΧΟΥΝΤΟΔΕΝΔΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Τρέμει το Καθεστώς: Παράνομη απαγόρευση της πορείας της Χρυσής Αυγής προς το υπουργείο Δικαιοσύνης

Καθημερινά πλέον και δίχως να τηρούν καν τα προσχήματα, αποδεικνύεται η σύμπλευση και συνεργασία Κράτους και αριστερού παρακράτους προκειμένου να περιοριστεί η νόμιμη πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Με ένα απαράδεκτο και παράνομο σκεπτικό, η αστυνομία της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά με μια ανακοίνωση μνημείο νομιμοποίησης της παρανομίας, απαγορεύει την αυριανή πορεία της Χρυσής Αυγής προς το υπουργείο Δικαιοσύνης! Το σκεπτικό της απόφασης της ΕΛ.ΑΣ. είναι παράνομο, διότι εξισώνει την πολιτική εκδήλωση ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος με τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις αριστερίστικων συμμοριών κατά της νόμιμης εξαγγελθείσης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΡΟΣ 2ον)



Η δύση του ήλιου με τον Παρθενώνα.
Oι Εντυπωσιακές φωτογραφίες των αρχαιολογικών τόπων σε συνδυασμό με τον ουρανό της Ελλάδος είναι έργο του φωτογράφου Λουκά Χαψή από την πλανηταριακή παράσταση «O Oυρανός των Αρχαίων»,του Ιδρύματος Ευγενίδου.
To πρώτο μέρος ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΗ. ΒΙΝΤΕΟ.



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ο ψευτοπατριώτης Πολύδωρας αποκαλύπτει το σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων. "Βέβαιη συνεργασία Νέας Δημοκρατίας και σύριζα!"



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου εξοντώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες!



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου περίπου 1.000.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιτηδευματίες εξαιτίας των φορολογικών ανατροπών, θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πληρώσουν υπέρογκους φόρους για τα εισοδήματα που θα αποκτήσουν φέτος.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΧΟΡΕΥΕΙ GANGNAM STYLE...


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΡΟΣ 1ον)



Oι Εντυπωσιακές φωτογραφίες των αρχαιολογικών τόπων σε συνδυασμό με τον ουρανό της Ελλάδος είναι έργο του φωτογράφου Λουκά Χαψή από την πλανηταριακή παράσταση «O Oυρανός των Αρχαίων»,του Ιδρύματος Ευγενίδου.
Ο Λουκάς Χαψής είναι πολλά χρόνια επαγγελματίας φωτογράφος. Έχει ασχοληθεί με την αστροφωτογραφία δείχνοντάς μας μια διαφορετική όψη του γαλαξία ενωμένο με τη γη σε ζωηρά χρώματα και απόλυτη αρμονία, βάζοντας έτσι την δική του προσωπική πινελιά.

Απολαύστε τις :

Γίνεται να είσαι πιο εμετικός και από τον Κούλογλου; Γίνεται εάν λέγεσαι Αιβαλιώτης. Δείτε τι δήλωσε το ανθρωπάριο για τους νεκρούς Συναγωνιστές μας.



Η άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας, εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, φανέρωσε δυστυχώς και την αληθινή φύση διαφόρων τύπων, οι οποίοι -από τα λεγόμενά τους- έδειξαν πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν ορισμένοι από τους εκπροσώπους του ανθρωπίνου είδους. Τα παρακάτω λόγια είναι ενδεικτικά αυτής της κατάντιας: «Να, τα βλέπετε; Σας τα έλεγα εγώ… Είδατε τι έπαθαν οι δυο νέοι που επέλεξαν να πάνε με τους νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Τους καθάρισαν. Δεν τους άρεσε ο Καρατζαφέρης, ήθελαν τους νεοναζί. Φάτε την μπανάνα τώρα!!! Όποιος επιλέγει τα άκρα πεθαίνει! Τα έλεγα, τα φώναζα εγώ, αλλά δεν με ακούγατε!!! Θέλετε να κινδυνεύετε και εσείς να σας εκτελέσουν; Πηγαίνετε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά μετά να μην ζητάτε τα ρέστα!!!»

Τελικά είμαστε επαρχία της Ιουδαίας. Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει τους εκπαιδευτικούς στα λειτουργούντα εβραικά σχολεία!



Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των θρησκευτικών μειονοτήτων στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου και του Νόμου περί Ιεροδιδασκάλων, οι οποίοι θα διδάσκουν το μάθημα του Ιερού Κορανίου στους μουσουλαμανόπαιδες που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της Θράκης παρουσίασε η ελληνική αντιπροσωπεία στο 6ο Φόρουμ των Ηνωμένων Εθνών για τα μειονοτικά θέματα που γίνεται στη Γενεύη.

Γ.Καμίνης: «Οι μετανάστες λιμοκτονούν.» Για τους 'Ελληνες που αυτοκτονούν ούτε λόγος να γίνεται από τον σάπιο πασοκάνθρωπο.




O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" ανέφερε πως «δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και κάλεσε τους Αθηναίους να τον στηρίξουν».

Επιπλέον τόνισε τα εξής: «Παραλάβαμε ένα δήμο με διάφορα προβλήματα. Δεν είμαι αυτός που θα πω ότι όλα σε αυτή την πόλη είναι τέλεια. Έχουμε ελλείψεις και στον καθαρισμό και παντού. Την κρατάμε την πόλη στο μέτρο του δυνατού καθαρή».

Ισλαμιστές συνεχίζουν να βεβηλώνουν ιερούς ναούς. Οι μασόνοι της νουδούλας ως ανταμοιβή τους φτιάχνουν τζαμιά.



Οργή και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους της Εκκλησίας αλλά και στους πιστούς τα απανωτά κρούσματα βανδαλισμών σε εκκλησίες της Κρήτης. Νέο “θύμα” αυτή τη φορά έπεσε το ξωκλήσι του Τιμίου Σταυρού στον Βαρσαμά, λίγα χιλιόμετρα από τα Ανώγεια.

Δεν δίστασαν να ρίξουν κάτω τις εικόνες στην προσπάθεια τους να βρουν χρήματα.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΓΚΑ" ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ



Αυτό είναι το ταπεινό σπιτάκι του Ευάγγελου Βενιζέλου όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως αλλά και από το google earth (από ψηλά)!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ "ΨΙΧΟΥΛΑ" ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ....!!
(Η ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ)

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :ΛΗΣΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΛΟΣΤΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ 70 ΕΥΡΩ!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ;; OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ..
Θύματα είναι ένας 72χρονος και η 71χρονη σύζυγός του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.
Όπως διαβάζουμε στο seleo.gr, o δράστης μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού στη Νέα Ηράκλεια Σερρών χθες βράδυ
και κρατώντας ένα σιδερένιο λοστό, άρχισε να τους χτυπά με μανία, ζητώντας χρήματα και χρυσαφικά.
Όπως περιγράφει στο βίντεο σοκαρισμένη η 71χρονη, ο δράστης ξυλοκόπησε άγρια το σύζυγό της και του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Τελικά, άρπαξε 70 ευρώ και διέφυγε...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ :

ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)


Κατά τα άλλα συνεχίζεται το καραγκιοζιλίκι με την άρση ασυλία των βουλευτων της Χ.Α .Τα νέα προπατορικά αμαρτήματα είναι εξύβριση του πακιστανού Τζαβέντ Ασλάμ και δυσφήμιση του ALPHA...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ...ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
Κλείνουν το πάρκο του Πεδίου του Άρεως γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν την εγκληματικότητα...!
Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής από σήμερα η είσοδος θα είναι ανοιχτή από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες το πάρκο θα είναι κλειστό προκειμένου να αντιμετωπισθεί η έξαρση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας.


http://www.hellas-now.com

ΟΞΩ ΡΕΕΕ...Aρχιμανδρίτης , πνευματικό παιδί του Ιερώνυμου ,ποζάρει με γούνα, στρας και μάσκαρα!!!(φώτο)

ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ...ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.
Σοκάρουν οι φωτογραφίες αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου ο οποίος ποζάρει στο φακό ντυμένος πολύ προκλητικά με γούνα, στρας και μάσκαρα.
Πρόκειται για κληρικό ο οποίος φέρεται να είναι πνευματικό παιδί του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου συνεπώς υπάγεται στο Νέο ημερολόγιο και δεν είναι Παλαιοημερολογίτης, όπως αναφέρει το μπλογκ dagonei.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΔΟΧΗ PUBLIC ISSUE: Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ – Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΡΗ


Πλήρη επιβεβαίωση των όσων λέγαμε, αποτελεί η συνέντευξη του Γ. Μαυρή, διευθυντή της εταιρείας δημοσκοπήσεων Public Issue, στην «Αυγή της Κυριακής». Πιο συγκεκριμένα, ο αρχιδημοσκόπος –ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι δηλωμένος αριστερός- υποστηρίζει ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν λόγω των αυξημένων ποσοστών της, ότι η επιχείρηση καταστολής απέτυχε και ότι η μείωση των ποσοστών της Χ.Α. που φαινόταν στις δημοσκοπήσεις μετά το συμβάν με τον Φύσσα οφείλονταν στην απόκρυψη ψήφου (για τον φόβο των… δημοκρατών) από ένα μέρος του λαού και όχι σε εγκατάλειψη της Χρυσής Αυγής από τους ψηφοφόρους της. Ιδού:

 «Με ποιο τρόπο επέδρασε στα ποσοστά της Ν.Δ., αλλά και της Χρυσής Αυγής, η ποινική δίωξη της δεύτερης;

Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, λόγω και της ανόδου που είχε καταγραφεί σε όλες ανεξαιρέτως τις δημοσκοπήσεις.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ: ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ – ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ


Συνέντευξη σε καθεστωτική ιστοσελίδα έδωσε ο «πολύς» Παύλος Τσίμας, πρώην επαγγελματίας κομμουνιστής και νυν καθεστωτικός δημοσιογράφος του ΔΟΛ και του καναλιού του Big Boss. Στη συνέντευξη αυτή που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Προσπαθώ να μη μπω στο club των πρώην κομμουνιστών που έγιναν αντικομμουνιστές», γίνεται φυσικά μνεία και στα αποτελέσματα της συστημικής (και… υπερατλαντικής) επιχείρησης καταστολής της Χρυσής Αυγής, στην οποία έλαβε ενεργά μέρος και ο συγκεκριμένος μεγαλοδημοσιογράφος. Κι όπως φαίνεται από την απάντηση που έδωσε, είναι μάλλον… απογοητευμένος και… απαισιόδοξος:

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ : Ο Τσε Γκεβάρα, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους "χασάπηδες" της ανθρωπότητας.



ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Ο Ερνέστο Λιντς (Ernesto Lynch), πιο γνωστός με το όνομα Τσε Γκεβάρα, γεννήθηκε στο Ροζάριο της Αργεντινής από Ιρλανδούς και Αργεντίνους γονείς, το 1928.
Ο Τσε, σημαντική μορφή στην επανάσταση της Κούβας, που πολέμησε για τη δημιουργία κομμουνιστικών επαναστάσεων σε διάφορες χώρες της Νοτίου Αμερικής, είναι το είδωλο των εφήβων και φοιτητών με αριστερή ιδεολογία της Δύσης, λόγω των δημοφιλών του αντικαταναλωτικών ρήσεων.
Η διάσημη φωτογραφία που δείχνει το στραμμένο του πρόσωπό με το μπερέ των ανταρτών κομμουνιστών, έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες και εμπορικές φωτογραφίες στην ιστορία, ενώ χρησιμοποιείται παντού, από μπλουζάκια και κούπες του καφέ, ως αφίσες, μέχρι και παρωδία της καμπάνιας του Ομπάμα.
Σύμφωνα με το Βρετανικό Περιοδικό LIBERTARIAN,

Κάλεσμα για την μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στην σκευωρία- Σύνταγμα, Σάββατο 30/11, 7 μ.μ.ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.
Με κεντρικό σύνθημα: "Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Η Ελλάδα θα νικήσει" απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών! Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.
Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Πλατεία Συντάγματος, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Γοργοπόταμος: Η αληθινή διάσταση της Ιστορίας..


Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"
Στην Ελλάδα η κομμουνιστική και μη αριστερά αλλά και τα δημοκρατικά κρατικίστικα κόμματα το καθένα για τους δικούς τους λόγους συντηρούν την θεμελιώδη απάτη και την μνημειωδη ψευδολογία της ιστορίας μας., Την πλαστή ανύπαρκτη «¨ εθνική και ενωμένη  αντίστασι . Ένα ορόσημο αυτής της κατ επίφασιν αντιστάσεως είναι και η ανατίναξις της Γέφυρας του Γοργοποτάμου… 
Χρόνια αργότερα όταν ο στρατάρχης Μοντγκόμερι ρωτήθηκε αν η επιχείρηση "Harling" έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη κατά του Ρόμελ στη βόρεια Αφρική, η απάντηση ήταν αρνητική. Ο Μοντγκόμερι είπε ότι δεν είχε ιδέα για την επιχείρηση αυτή. Ενώ είναι γεγονός, ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έξι εβδομάδες μετά την νίκη στην Αφρική, καθώς ήδη....

Άρθρο : Γιατί δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή


O Δημοσιογράφος Γιάννης Μπελεγρίνης προσπαθεί να εξηγήσει τους λογούς που δεν πέφτει στα ποσοστά της η Χρύση Αύγη παρά τις τελευταίες εξελίξεις και τον πόλεμο που δέχεται καθημερινά.
Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για να εξηγήσουν το "ανήκουστο" γεγονός για τους ψευτοδημοκράτες.
Τους πραγματικούς λόγους τους ξέρει καλά ο κοσμάκης που ψηφίζει την Χρύση Αύγη... κανένας άλλος!!!

Γιατί δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα φαινόμενο που χρειάζεται ανάλυση. Οι ερμηνείες του «γιατί» συμβαίνει, μπορεί φυσικά να είναι πολλές. Η Χρυσή Αυγή μετά από όλα όσα έχουν γίνει, φαίνεται να μην χάνει δυνάμεις. Αυτό αποτυπώνεται και σε νέα δημοσκόπηση. Λες και το κοντέρ… δεν έγραψε τίποτα, μετά τις εκλογές του 2012.

ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;; Μίκης Θεοδωράκης :Σιωνισμός και Αμερικανοεβραίοι κρύβονται πίσω από τα πάντα! (Βίντεο)


 
AYTA TA ΛΕΕΙ Ο "ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.

89ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ (βίντεο)

Αυτός είναι ο 89χρονος που ξευτέλισε τα Αλβανικά "γατάκια" που έρχονται για πλιάτσικο στην Ελλάδα
Ηλεία: Πυροβολισμοί και άγρια μάχη μεταξύ Αλβανών ληστών και 89χρονου που προστάτευσε σαν λιοντάρι την γυναίκα και τον ασθενή γιο του!!! 

Αντιμέτωποι με Αλβανούς ληστές βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι μαζί με τον ασθενή γιό τους
το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (23-11-2013) στο Κατάκολο. Στο φτωχικό τους σπίτι, είδαν τους κουκουλοφόρους να εισβάλουν και να τους χτυπούν για να τους πάρουν τα ελάχιστα χρήματά τους, μόλις 150 ευρώ.
Ο 89χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, δεν το έβαλε κάτω και βγήκε στην αυλή με την καραμπίνα του, όμως οι ληστές την άρπαξαν, τον χτύπησαν, αλλά πανικόβλητοι απομακρύνθηκαν. Είχαν προλάβει όμως να βουτήξουν το ποσό των 150 ευρώ που είχε φυλάξει η 77χρονη σύζυγός του ιδιοκτήτη, για να αγοράσει τα φάρμακά της. Λίγο αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση τον ένα από τους δράστες, ηλικίας 31 ετών.
«Έσπασαν την πόρτα με κλωτσιές» είπε η κα Δήμητρα «και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Άρχισαν να με χτυπούν και να ζητούν χρήματα.

Σφάζονται οι ΠΑΣΟΚες του ΣΥΡΙΖΑ για τα πρωτεία: Η Νίνα καρφώνει την Τζάκρη. Με αυτές ετοιμάζεται να κυβερνήσει ο Mr Alexis.



Την Θεοδώρα Τζάκρη "κάρφωσε" μέσω Twitter η Νίνα Κασιμάτη, μέλος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην βολεμένη (οικογενειακώς) του ΠΑΣΟΚ ανησύχησε μήπως η Τζάκρη της πάρει τα πρωτεία της ανώτερης ΠΑΣΟΚας μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και έσπευσε να θυμίσει στον Αλέξη ότι αυτή είναι παλιά ΠΑΣΟΚα και έχει περισσότερα δικαιώματα σε σχέση με τη νεοσύλλεκτη Τζάκρη...

Μας έβαλα τα γυαλιά οι έγχρωμοι. Απαγορεύουν το Ισλάμ. Εδώ τα γιουσουφάκια της νουδούλας τους κτίζουν τζαμιά.

 
 
Η Αγκόλα, μια χώρα με 95% Χριστιανούς, 55% των Αγκολέζων είναι καθολικοί, και το ένα τέταρτο ανήκει στην προτεσταντικές εκκλησίες που ιδρύθηκαν κατά τη διάρκεια της αποικιακής περιόδου, κυρίως στην ευαγγελική εκκλησία, με λιγότερο από το 1% Μουσουλμάνους, αποφάσισε να απαγορεύει τη μουσουλμανική θρησκεία την οποία θεωρεί ως σέχτα.

Συνεχίζονται οι βεβηλώσεις ναών στην Κρήτη. Οι νεφελίμ μάλλον βρίσκονται από πίσω.



Άγνωστοι βεβήλωσαν τον ιερό ναό, κλέβοντας το Ευαγγέλιο, το Δισκοπότηρο και τα αντιμήσια δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά με αυτή τους την ενέργεια.

Όπως γράφει το cretalive, τα σκεύη που αφαιρέθηκαν δεν είχαν σημαντική αντικειμενική αξία σε σύγκριση με άλλα αντικείμενα και εικόνες της εκκλησίας.

Η περίεργη αυτή διάρρηξη έχει δημιουργήσει απορίες στους κύκλους της Αρχιεπισκοπής καθώς η προσοχή στρέφεται στον αιτία που κλάπηκαν αντικείμενα, απαραίτητα για την τέλεση της Λειτουργίας.

Η συγκεκριμένη διάρρηξη έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά περιστατικών που αφορούν στις βεβηλώσεις ιερών ναών.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ...ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΝΟΜΟΥ;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ" ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
«Δέκα χιλιάδες χριστιανοί με αγαπούνε κι ένας με μισεί.

Χίλιοι Τούρκοι με αγαπούνε και ένας όχι τόσον.

Δέκα χιλιάδες εβραίοι θέλουν τον θάνατό μου και ένας όχι».

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Μεταξύ των υπολοίπων συνεπειών τυχόν υπερψηφίσεως του λεγομένου «αντιρατσιστικού» νόμου (του αίσχους…) θα είναι και η απαγόρευση των λόγων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, με την γνωστήν αιτιολογία: σπέρνουν θρησκευτικό και φυλετικό μίσος κατά των εβραίων!

Δείτε και μόνοι σας τους λόγους του Αγίου,

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ...

ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ !!!

Μισάνθρωπος και υπάνθρωπος, δηλαδή αριστερός. Χ. Τσάκαλος: «Η επίθεση στους φασίστες άργησε να γίνει.»

 
 
«Το χτύπημα στη Χρυσή Αυγή άργησε να γίνει! Ήταν μια υπέροχη στιγμή επίθεσης κατά των νεοναζί...». Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο «Βήμα της Κυριακής», σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο σταθμό 105 FM (Αυτοοργανωμένο Ραδιόφωνο Μυτιλήνης), ο κρατούμενος για τρομοκρατική δράση Χρήστος Τσάκαλος, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», που είχε προχωρήσει την περίοδο 2008-2013 σε περισσότερες από 200 ένοπλες επιθέσεις.

Δράση στην Μεσογείων για τους δύο δολοφονημένους Συναγωνιστές μας.