Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ


Σοβιετικό παραλήρημα της Κανέλλη: Χρυσαυγίτες έστειλαν αλβανούς να διαρρήξουν το σπίτι μου!
Η πασιονάρια της Εκάλης δεν θα μπορούσε να λείπει από τους... σοβαρούς, αξιόπιστους και αμερόληπτους ψευδομάρτυρες που καταθέτουν κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τα όσα κατέθεσε, είναι βέβαιο πως θα ζήλευαν ακόμη και οι συντάκτες της Πράβντα στα καλύτερα χρόνια του σοβιετικού ολοκληρωτισμού!
Το -σε προχωρημένη ηλικία- ορφανό του Μαρξ κατέθεσε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προπηλακίζουν και υβρίζουν εντός της Βουλής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στις ανακρίτριες «στοιχεία και βίντεο που κατά την άποψή της αποδεικνύουν τον συγκροτημένο εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής».
 Η μαρτυρία της Κανέλλη είναι χαρακτηριστική της τρικυμίας εν κρανίω στην οποία βρίσκεται επί μονίμου βάσεως μετά τις εκλογές του 2012 και βεβαίως της αγωνιώδους προσπάθειας του συνόλου του κομματικού μηχανισμού των μπολσεβίκων να αποτρέψουν τις μαζικές αποχωρήσεις των εξαπατημένων Ελλήνων Εργατών από το ΚΚΕ: «κινούνται σε σχηματισμό διμοιρίας. Οι λόγοι τους είναι προαναγγελτικοί για χτυπήματα»!
Μετά την εξωτερική φύλαξη της Βουλής από τις συμμορίες των ΚΝΑΤ, είναι προφανές πως κυρία Κανέλλη αναζητά παρόμοιο ρόλο για το εσωτερικό του κτιρίου. Αλλά το να μιλά η θρασύτατη προστάτιδα της ασυδοσίας των ΚΝΑΤ για «σχηματισμούς διμοιρίας» και «προαναγγελτικούς λόγους για χτυπήματα» είναι τουλάχιστον αστείο. «Από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι, φασίστας δεν θα μείνει» κραύγαζε υστερικά το προλεταριάτο της Εκάλης από το βήμα της Βουλής, προαναγγέλλοντας κατά τρόπο σαφή και ξεκάθαρο τα χτυπήματα εις βάρος Ελλήνων Εθνικιστών.
Το γεγονός οτι τελεί εν πλήρη συγχύσει, αποδεικνύεται επιπλέον από την κατάθεση στις ανακρίτριες πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με Αλβανούς Εθνικιστές! Για να το τεκμηριώσει μάλιστα, δεν διστάζει να καταθέσει το «αναμφισβήτητο» (κατά την σοβιετική προπαγάνδα) στοιχείο πως «η Χρυσή Αυγή φέρεται να ευθύνεται για την εισβολή στο σπίτι της στις 27/01/2013 σε συνεργασία με Αλβανούς συνεργούς»! Δεν αξίζει καν τον κόπο να σχολιάσουμε την μαρτυρία της. Πρόκειται για κυνικό και παγωμένο, σοβιετικό χιούμορ.
Μετά την «συγκλονιστική» μαρτυρία Κανέλλη στις ανακρίτριες, καθίσταται «σαφές» πως αρχίζει και... «δένει» το κατηγορητήριο κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Οι προλετάριοι της Ελλάδος και του κόσμου ολόκληρου νιώθουν ιδιαίτερα «περήφανοι» για την αγαστή συνεργασία των εκπροσώπων του ΚΚΕ με τα αφεντικά, προκειμένου να πληγεί η μοναδική απειλή για το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας, η Χρυσή Αυγή. Οι μπολσεβίκοι, κρυμμένοι πίσω από τους υποτακτικούς της Τρόικα, κουνούν το δάχτυλο στους Έλληνες Εθνικιστές. Είναι όμως λίγοι, ελάχιστοι και τιποτένιοι. Κι όταν τα αφεντικά τους συντριβούν με πάταγο, θα έχουν πια χάσει κάθε κάλυψη και θα είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι στην οργή του εξαθλιωμένου Ελληνικού Λαού!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gelane-kai-oi-petres-me-to-sobietiko-paralhrhma-ths-kanellh-chrusaugites-es#ixzz2m3CULCh9