Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

O ΧΟΥΝΤΟΔΕΝΔΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Τρέμει το Καθεστώς: Παράνομη απαγόρευση της πορείας της Χρυσής Αυγής προς το υπουργείο Δικαιοσύνης

Καθημερινά πλέον και δίχως να τηρούν καν τα προσχήματα, αποδεικνύεται η σύμπλευση και συνεργασία Κράτους και αριστερού παρακράτους προκειμένου να περιοριστεί η νόμιμη πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Με ένα απαράδεκτο και παράνομο σκεπτικό, η αστυνομία της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά με μια ανακοίνωση μνημείο νομιμοποίησης της παρανομίας, απαγορεύει την αυριανή πορεία της Χρυσής Αυγής προς το υπουργείο Δικαιοσύνης! Το σκεπτικό της απόφασης της ΕΛ.ΑΣ. είναι παράνομο, διότι εξισώνει την πολιτική εκδήλωση ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος με τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις αριστερίστικων συμμοριών κατά της νόμιμης εξαγγελθείσης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.

Είναι δε απαράδεκτο το σκεπτικό της απόφασης, διότι η προαναγγελθείσα πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και χιλιάδων Ελλήνων προς το υπουργείο Δικαιοσύνης (το οποίο βρίσκεται στην Λ. Μεσογείων - σε αντίθετη δηλαδή κατεύθυνση από τις αντισυγκεντρώσεις των παρακρατικών πραιτόρων) αποφορτίζει το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας και ΔΕΝ το φορτίζει, όπως κατά τρόπο κωμικό επιχειρεί η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να δικαιολογήσει την παράνομη απόφασή της.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Χούντα του Μνημονίου κινητοποιεί το αριστερό παρακράτος για να απαγορεύσει νόμιμη πολιτική δράση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Όπως όμως συνέβη και στο παρελθόν, έτσι και τούτη τη φορά, η Ελλάδα θα νικήσει! Η μεγαλειώδηςσυγκέντρωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ και θα δώσει την απάντηση στους εγχώριους υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων αλλά και στα αφεντικά τους.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να δώσει το ΗΧΗΡΟ ΠΑΡΟΝ στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία κατά της πολιτικής σκευωρίας της αντεθνικής κυβέρνησης εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, απαιτώντας την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του Αρχηγού του Κινήματος, Ν. Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Χ. Παππά και Ι. Λαγού!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Με παράνομες αντισυγκεντρώσεις και αντισυνταγματικές απαγορεύσεις κράτος και παρακράτος ενώθηκαν και πάλι για να χτυπήσουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, αφού πρώτα έστησε παράνομες αντισυγκεντρώσεις αναρχικών εγκληματικών στοιχείων, στη συνέχεια τις χρησιμοποίησε ως αφορμή για να απαγορεύσει την πορεία της Χρυσής Αυγής προς το υπουργείο Δικαιοσύνης. Η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα είναι μεγαλειώδης. Καλούνται όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να δώσουν ηχηρό παρόν, απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής".

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 19:00

Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο στις 19:00 η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος, παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους!
Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.
Με κεντρικό σύνθημα: "Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Η Ελλάδα θα νικήσει" απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών! Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.
Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Πλατεία Συντάγματος, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.
ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  


http://www.xryshaygh.com/