Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ!Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, στην προηγούμενη απόπειρα να περάσει ο «αντιρατσιστικός» νόμος-τέρας, υπήρχε στην πρόταση της ΝΔ και η παράγραφος περί «γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική βουλή», εννοώντας την γενοκτονία Ποντίων και Μικρασιατών από τον Κεμάλ.

Τότε μάλιστα (στις 6 Ιουνίου 2013), ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης (και δικαστικής καταστολής της Χρυσής Αυγής), Χ. Αθανασίου, ο οποίος ήταν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, έψεγε την ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), που δεν συμφωνούσε –για ευνόητους λόγους- με τη συγκεκριμένη παράγραφο. Ιδού το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλήςΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών): Ένα τέταρτο θέμα αφορά στο αντιρατσιστικό που είπατε, κύριε Οικονόμου… σας πληροφορώ ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας είναι καθαρή και θα σας τη διαβάσω. Είναι πρόταση, την οποία, βέβαια, θα τη συζητήσουμε στις επιτροπές, για να βρούμε όλα τα κόμματα τη χρυσή τομή. Λέει, λοιπόν, «όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά…», κ.λπ., «…επιδοκιμάζει ή υποτιμά τη σοβαρότητα γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή…» και διερωτώμαι γιατί κανένα άλλο κόμμα δεν καταθέτει μία τέτοια πρόταση που να αφορά τις γενοκτονίες…».

Τώρα βεβαίως δεν υπάρχει η σχετική παράγραφος, παρά μόνο αυτή για το λεγόμενο «ολοκαύτωμα» των εβραίων. Ποιος την απάλειψε; Είναι ηλίου φαεινότερον: ο φον Αντωνάκης! Για το χατίρι της Ρεπούση βεβαίως-βεβαίως…

Τα συμπεράσματα δικά σας!