Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο άνθρωπος που έχει περισσότερα μαλλιά από μυαλά, ο Ζουγανέλης, μας αποκαλεί...μιάσματα!



Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη, με αφορμή τις δηλώσεις του Ν. Σφακιανάκη και την αντίδραση της Δ. Βανδή.


«Οι καλλιτέχνες όλοι δεν είναι πνευματικοί άνθρωποι. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, τίποτα ανώτερο. Είναι η αντανάκλαση του λαού. Ο Ν. Σφακιανάκης είναι μια περίπτωση τραγούδησε ωραία τραγούδια, δεν σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει και μυαλό», σχολίασε αρχικά ο Γ. Ζουγανέλης και συνέχισε:

«Ζούμε έναν τρομερό ισοπεδοτισμό. Πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι κάποιος που δεν έχει μνήμη. Ο ανιστόρητος», ενώ σημείωσε ότι «Ο Ελληνικός λαός ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα».

«Δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με κανένα από αυτά τα μιάσματα. Ψάξτε τους καλλιτέχνες που πρώτα είναι πολίτες και μετά καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες πουλάνε μούρη», είπε ακόμα ο κ. Ζουγανέλης, ενώ αναφερόμενος στη στάση της Δ. Βανδή είπε:

«Μπράβο στη Βανδή η οποία πήρε θέση, ενώ είχε και ανάγκη να εργαστεί. Ας αφήσουμε στο έλεος των δηλώσεων τους ανθρώπους και ας τους αντιμετωπίσει η κοινωνία όπως τους αξίζει».

Όπως είπε ο Γ. Ζουγανέλης, «Έκανε μια τεράστια γκάφα αυτός ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι αγαπάει την πατρίδα. Λυπήθηκα πάρα πολύ. Βέβαια θα πρέπει να αντιδράμε δεν θα πρέπει να μένουμε βουβοί».

ΠΗΓΗ: stamantalakiamas.blogspot.gr