Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Η Επική Μάχη της «ΕΛΔΥΚ» …Παραμονές της Παναγιάς (ΑΤΤΙΛΑΣ 2)

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ*

Τις παραµονές του «ΑΤΤΙΛΑ 2», το µεγαλύτερο µέρος της ΕΛΔΥΚ βρέθηκε σε χώρους διασποράς, νότια του στρατοπέδου και πολύ κοντά σε αυτό.
Στις 13 Αυγούστου συµπτύχθηκε προς το χωριό Λακατάμια.
Στο στρατόπεδο παρέμειναν τρεις (κατ’ άλλους δύο) λόχοι, 
υπό τον αντισυνταγματάρχη Παναγιώτη Σταυρουλόπουλο. Η πρώτη τουρκική επίθεση εκδηλώθηκε στις 14 Αυγούστου, αργά το πρωί, αφού προηγήθηκε προσβολή του στρατοπέδου από την αεροπορία και το πυροβολικό.

Προπορεύονταν τα άρματα και σε πυκνούς σχηματισμούς ακολουθούσε η ΤΟΥΡΔΥΚ, ενισχυμένη με 700 επιπλέον άνδρες. Μέχρι το απόγευμα, οι Τούρκοι είχαν διενεργήσει τρεις επιθέσεις, αλλά προσέκρουσαν στη σθεναρή αντίσταση της ΕΛΔΥΚ, οι μαχητές της οποίας αγνοούσαν ότι στο άλλο άκρο της Λευκωσίας, στη Μια Μηλιά, η άμυνα είχε καταρρεύσει.

ΕΥΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗ : Ο ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΔΡΟΜΟΥ "ΕΛΛΗ" ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Oι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Τήνου το 1940 για να παρακολουθήσουν τον καθιερωμένο εορτασμό της γιορτής της Μεγαλόχαρης δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα γίνονταν μάρτυρες σε αυτό που θεωρήθηκε πρελούδιο του ελληνοϊταλικού πολέμου. « Ολα έμοιαζαν να κυλούν κανονικά,η μέρα ήταν ηλιόλουστη, μικροπωλητές διαλαλούσαν την πραμάτεια τους στον δρόμο, ενώ κάποιαβαπόρια είχαν σταθμεύσει στο λιμάνι προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εορτασμό.Το “Ελλη” που εκπροσωπούσε το Πολεμικό Ναυτικό, όπως γινόταν κάθε χρόνο με κάποιοπολεμικό πλοίο στον εορτασμό, βρισκόταν αγκυροβολημένο σε απόσταση περίπου 600 μέτρων.Κατά τις 8.30 πέταξε σε χαμηλό ύψος πάνω από το λιμάνι ένα αεροπλάνο, ο κόσμοςτο θεώρησε ελληνικό και το χαιρέτησε βγάζοντας το καπέλο και κουνώντας τα μαντίλια του» θυμάται ο συνταξιούχος σήμερα εκπαιδευτικός Γιώργος Αμιραλής ο οποίος την εποχή εκείνη ήταν μαθητής Δημοτικού...

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!...ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ : ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ)...ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΝ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΛΑΘΡΟ VS ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...


ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ...ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ  ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ.
Γ@ΜΩ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ


ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ-ΧΑΔΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ;; ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΞΥΛΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ  ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ :

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ :ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η...ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ;

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ...!!!
Απορώ που βλέπετε εσείς τους "μετανάστες" και τους"πρόσφυγες".  Εγώ τους χαρακτηρίζω  ως λαθρομετανάστες, λαθρεποίκους και κρυφοτζιχαντιστές αλλά εάν θα έπρεπε να τους δώσω έναν άλλο χαρακτηρισμό, αυτός θα ήταν το "τυχοδιώκτες".... Μετανάστης είναι αυτός που εγκαθίσταται σε άλλη χώρα με την άδεια της χώρας αυτής. Επομένως οι συγκεκριμένοι δεν είναι "μετανάστες" ούτε "παράτυποι μετανάστες" όπως συνεχώς τους αποκαλείτε. Είναι "λαθρομετανάστες".  "Πρόσφυγας" είναι αυτός που τον κυνηγάνε για να τον σφάξουνε, ή κινδυνεύει εν μέσω πολέμου και πάνω στην αγωνία του, τρέχει να σωθεί προς τη πλησιέστερη χώρα, δηλαδή αν μιλάμε για Σύριους την Τουρκία ή την Ιορδανία.

ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;

Πολλοί είναι αυτοί που τοποθετούν την πηγή του ρέοντος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην ανικανότητα του Σύριζα να διαχειριστεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Άλλοι, ευρισκόμενοι πιο κοντά στην αλήθεια, κάνανε λόγο για ένα συντεταγμένο σχέδιο της ανθελληνικής – διεθνιστικής αριστεράς για διάλυση του Ελληνικού Έθνους.
Το γεγονός ότι στην Κω οι λαθρομετανάστες επεχείρησαν εισβολή σε αστυνομικό τμήμα και ουδείς ασχολήθηκε, ενώ αντιθέτως έγινε μείζον ζήτημα ένα χαστούκι, δείχνει την προπαγανδιστική γραμμή και συνεπώς την βούληση του καθεστώτος. Συνεπώς, υπάρχει σαφέστατα σχέδιο, το οποίο συνοψίζεται στις λέξεις «ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων». Είναι, όμως, αυτό ένα σχέδιο της διεθνιστικής αριστεράς; Προφανώς και όχι, αφού οι μαρξιστές και οι νεομαρξιστές είναι παντελώς ανίκανοι για την δόμηση σκέψεων.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ - ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΚΩ - ΚΑΛΥΜΝΟ - ΣΑΜΟ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ,ΝΑ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ...ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τους μετανάστες που καθημερινά… καταφτάνουν στα ελληνικά νησιά με τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές να απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση να βρει άμεσα μια λύση για το πρόβλημα.Η νέα ένταση στο νησί ξεκίνησε με αφορμή την απόφαση των αρχών να μεταφερθούν οι μετανάστες, που είχαν βρει καταλύματα σε κεντρικούς δρόμους του νησιού, στο στάδιο του νησιού Ανταγόρας.