Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ : ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΜΕ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ(ΒΙΝΤΕΟ)



Τοποθέτηση του βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη για το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς.

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ THΣ "PULSE" ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ Ν.Δ  2,5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
«Οχι» ψήφισε τελικά στο κυβερνητικό νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος από την Παρασκευή είχε εκφράσει σοβαρές αντιρρήσεις για συγκεκριμένα άρθρα και είχε κάνει λόγο για δήμευση περιουσιών.
O κ. Πολύδωρας, με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου είχε διαμηνύσει πως όποιος παρεκκλίνει από την κομματική γραμμή θα βρεθεί εκτός ΝΔ.
«Πρόκειται για δήμευση και το Σύνταγμα απαγορεύει τη γενική δήμευση» είχε δηλώσει ο Βύρωνας Πολύδωρας από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του επί του Ν/Σ του φόρου ακινήτων και φωνάζοντας προς την πλευρά του υπουργού Οικονομικών είχε προσθέσει «Θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό; Και η ιστορία μου; Ο πολιτισμός μου;».

ΔΙΑΝΟΜΗ Χ.Α ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ :Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ KAI ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ Ν.Δ



ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ... ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ
Χιλιάδες συμπατριώτες μας έλαβαν σήμερα από την Χρυσή Αυγή όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι από την διανομή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά.
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδάρης τόνισε στις δηλώσεις του ότι θα έπρεπε κι άλλοι να μιμηθούν την Χρυσή Αυγή. Ο Αγώνας του Κινήματος δεν πτοείται από την διακοπή της χρηματοδότησης, γιατί γίνεται περί αρετής και για τον Έλληνα και όχι περί χρημάτων.

Από την πλευρά του ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε την υποκρισία των φορέων που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για τις διανομές τροφίμων, την στιγμή που αυτοί μοίραζαν σάπια κοτόπουλα. Τέλος, τόνισε την καταστροφική μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης που έχει οδηγήσει σε εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό. 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ "ANONYMOUS" : "Η Ελλάδα κλέβει την ιστορία της (ψευτο)Μακεδονίας"


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ "ANONYMOUS" ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ)...ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.
"Για τους ανθρώπους της Ελλάδας , είμαστε οι Anonymous , σχεδόν κάθε πολίτης στη χώρα σας είναι ένας εθνικιστής . Έχουμε μείνει στην σκιά , αναλύοντας το έργο της Ελλάδας. Δεν θα αποδεχθούν την Μακεδονία, στην Ευρώπαικη Ένωση , εκτός εάν η Μακεδονία αλλάζει το όνομά της .
Γιατί η Ελλάδα προσπαθεί να κλέψει την ιστορία της Μακεδονίας ;"
Η επιτομή της ηλιθιότητας, από κάτι βλαμμένους, που βλέπουν πολλά Αμερικανικά κατασκοπευτικά έργα και απειλούν ότι θα χακάρουν ελληνικές ιστοσελίδες, επειδή η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τη FYROM ως Μακεδονία. Απέραντη βλακεία, ηλιθίων υποστηρικτών του πιό ακραίου και γελοίου υπερεθνικισμού στον πλανήτη.
Δείτε το βίντεο με τον ηλίθιο :

KAI O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ "ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΤΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ" ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :

Ο αμερικανοτσολιάς Σαμαράς και τα παπαγαλάκια του τρέμουν την προσέγγιση Μιχαλολιάκου-Πούτιν!

Υπάρχουν κάποιοι στη Μόσχα που «επενδύουν» στην Χρυσή Αυγή;

Είχαμε επισημάνει ήδη από τις 30/11/2013, τα διάφορα «περίεργα» αλισβερίσια ορισμένων κύκλων που κατοικοεδρεύουν στη Μόσχα και πηγαινοέρχονται Ρωσία-Ελλάδα, με την Χρυσή Αυγή (βλέπε: «Ποιοι και γιατί ενδιαφέρονται στη Μόσχα για τη Χρυσή Αυγή;). Τώρα, ως όλα δείχνουν, επιβεβαιωνόμαστε, αφού το «κακό» γίνεται για δεύτερη φορά. Τότε, στις 28/11/2013, είχαν δημοσιευθεί δηλώσεις του Κασιδιάρη στη θεωρούμενη ως σημαντική οικονομική εφημερίδα της Ρωσίας, «РБК». Τώρα, δίνει συνέντευξη στη «Φωνή της Ρωσίας», ο προφυλακισμένος αρχηγός της ΧΑ, Ν.Μιχαλολιάκος. Και στις δύο περιπτώσεις, τα κείμενα είναι ανυπόγραφα.

Καταρρέει το μασονικό χαμαιτυπείο του Σαμαρά! «ΦΩΤΙΑ « ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΑΖΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ!




Νέα διαρροή μυστικής δημοσκόπησης σημειώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα από αγγλοσαξωνική πρεσβεία - μετά από αυτή της αμερικανικής - και πιο συγκεκριμένα της βρετανικής πρεσβείας. Είναι η δεύτερη δημοσκόπηση των Βρετανών που διαρρέεται την τελευταία εβδομάδα.

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ’ ΡΘΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!




Ανακοίνωση με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Μετανάστη» (αμερικανιές…) εξέδωσε το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητά την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, την κατάργηση της συνοριοφυλακής (ώστε να ’ρθουν κι άλλοι ανεμπόδιστα), την αυτόματη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε όσων τα παιδιά τυχαίνει να γεννηθούν στην Ελλάδα (κάτι που σημαίνει –μεταξύ των άλλων- ότι οι γονείς τους και τ’ αδέρφια τους εξασφαλίζουν μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα, εφόσον το παιδί ή ο-η αδερφός-ή τους είναι Έλληνας-ίδα υπήκοος…), και βέβαια το δικαίωμα ψήφου!!! Όχι βέβαια ότι δεν ξέρουμε τις νεοταξίτικες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (οι οποίες παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον προθάλαμο της εξουσίας, δεν έχουν αλλάξει ούτε κατά κεραία, στο συγκεκριμένο ζήτημα…), αλλά καλό είναι να τις υπενθυμίζουμε πότε-πότε, για να μην… ξεχνιόμαστε. Ιδού με ποιους θα συγκυβερνήσει μετά τις προσεχείς εκλογές η ψοφοδεξιά νουδούλα και τα συμπεράσματα δικά σας:

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Δεν το ξέραμε να τους βάλουμε σε 5άστερα ξενοδοχεία...Καταδίκη της Ελλάδας για "απάνθρωπες" συνθήκες κράτησης λαθρομεταναστών

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

Χιλιάδες ευρώ καλείται να δώσει ως αποζημίωση η Ελλάδα σε πρόσφυγες, μετά από απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Με δύο αποφάσεις του, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου καταδίκασε την Ελλάδα για απαράδεκτες και απάνθρωπες συνθήκες κράτησης αιτούντων άσυλο και πολιτικών προσφύγων(ετσι τους λεμε τωρα).

8.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη σε Ιρανό δημοσιογράφο

Στην πρώτη περίπτωση, ο προσφεύγων Β.Μ, Ιρανός δημοσιογράφος, που αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει το Ιράν το 2010 μετά τη σύλληψη και τον βασανισμό του από τις αρχές, έφθασε, μέσω Τουρκίας, στην Ελλάδα και ζήτησε πολιτικό άσυλο.

Αποκάλυψη: 4 δεκαετίες κρατά το μίσος του Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη για τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο!


Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή - καταγγελία που ήρθε στην Χρυσή Αυγή, όπως δημοσιεύτηκε στην χθεσινή εφημερίδα:

Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την οργανωμένη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής από την στιγμή που τα ποσοστά του κόμματος άρχισαν να τρομάζουν τους διεφθαρμένους της εξουσίας. Μελετώντας το αστείο πόρισμα που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος στάθηκα στο όνομα του συντάκτη του, Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη Χαράλαμπου. Έμεινα άναυδος και συνειδητοποίησα πως δεν μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση. Ο Άρειος Πάγος ανέθεσε την "βρώμικη δουλειά" κατά της Χρυσής Αυγής σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα  μισεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο εδώ και 40 χρόνια.

Και εξηγούμαι:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ...2.500 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ 3.500 Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ.


ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΛΙΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ. 
Πέστε απ' τα σύννεφα!! Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα και προπάντων η Αλέκα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!!
Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει...

Λευτεριά στους φυλακισμένους Συναγωνιστές!


Έρωτας στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ WI-FI O ΣΑΜΑΡΑΣ.


ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!
Το Wi-fi εκτός από τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου μαραίνει και τα φυτά !
Ένα απλό πείραμα που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς για τις αρνητικές επιπτώσεις του WiFi στην υγεία του ανθρώπου και των υπολοίπων ζωντανών οργανισμών διεξήγαγε μια ομάδα μαθητριών Γυμνασίου από τη Δανία. εξυγχρονισμος 
Το πείραμα είχε ως εξής: τοποθέτησαν έξι γλάστρες με κάρδαμο δίπλα σε δύο WiFi routers και άλλες έξι σε ένα δωμάτιο χωρίς κανένα ρούτερ. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε 12 μόλις ημέρες τα φυτά που βρίσκονταν στο δωμάτιο με τα ρούτερ να μαραθούν ολοκληρωτικά σε αντίθεση με τα άλλα τα οποία συνέχιζαν να αναπτύσσονται φυσιολογικά.
Όπως αναφέρει η Kim Horsevad, καθηγήτρια βιολογίας στο Hjallerup School:

ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΑΠΗΣ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ


AYTOKINHTO ME ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!!!
Γραπτή καταγγελία προς τον πρόεδρο της Βουλής έκανε τον Σεπτέμβριο του 2012 η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για πρώην βουλευτή ο οποίος είχε παρκάρει στο πάρκινγκ της Βουλής ανασφάλιστα ΙΧ αυτοκίνητα με πλαστές πινακίδες.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM η κυρία Χρυσοβελώνη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα κάνει την καταγγελία το Σεπτέμβριο του 2012 γραπτώς και είπα ότι κάποιος πρώην βουλευτής είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες. Εννοώ πινακίδες που δεν επέτρεπαν τη νόμιμη κυκλοφορία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, διότι είχα συλλέξει κάποια στοιχεία και δεν υπήρχε αμφιβολία, διότι η καταγγελία μου προς τον πρόεδρο της Βουλής αφορούσε σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ είχα δει δύο-τρία. Ανέφερα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένη θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του κοινοβουλίου που καταλάμβανε αυτό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ : ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών - Φωτορεπορτάζ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών η διανομή τροφίμων σε χιλίαδες Έλληνες ενόψει των εορτών με προτεραιότητα σε άπορους και πολυτέκνους.
Παρά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.
Τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο είναι άκρως συγκινητικά και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε αυτόν το δύσκολο, αλλά και όμορφο Αγώνα. 
Πατάτες, ζυμαρικά, χοιρινό, χυμοί και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας μοιράστηκαν σε πάνω από 500 ελληνικές οικογένειες. 
Για ακόμη μία φορά τα χιλιάδες χαμόγελα που προσφέρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το κοινωνικό της έργο δείχνουν το ποιοι πραγματικά είμαστε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ : ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Χ.Α


Ράπισμα στους ψευτοδημοκράτες από την πολύπειρη δικαστικό Χρυσούλα Γιαταγάνα: Δεν ψηφίζω αυτή την παρανομία
Φωτεινή εξαίρεση στην παράνομη Βουλή των 297 αποτέλεσε η τοποθέτηση της κας Χρυσούλας Γιαταγάνα, η οποία έχει εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών από τις δικαστικές αίθουσες. Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με παρρησία δήλωσε πως δεν μπορεί να συνηγορήσει υπέρ της καταστρατήγησης του τεκμηρίου της αθωότητας και διαχώρισε την θέση της από τα υπόλοιπα πιόνια του αντισυνταγματικού τόξου.
Τόνισε πως αυτή η παράνομη διαδικασία είναι πρωτοφανής στα ευρωπαϊκά δικαστικά δεδομένα και κατέληξε ότι δεν θα ψηφίσει αυτό το ανοσιούργημα. Οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής χειροκρότησαν την κα Γιαταγάνα για την θαρραλέα και ειλικρινή τοποθέτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Προσωρινό κλείσιμο σε 10 επιχειρήσεις για απασχόληση λαθρομεταναστών. Καταγγείλατε τους γραικύλους! Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαδί!

 
 
Tην προσωρινή διακοπή λειτουργίας δέκα επιχειρήσεων, οι οποίες απασχολούσαν παράνομα αλλοδαπούς, επέβαλε με αποφάσεις του ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου.
 
Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, στις εν λόγω επιχειρήσεις που εντοπίστηκαν μετά από ελέγχους του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) το τελευταίο διάστημα, απασχολούνταν παράνομα είκοσι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν είχαν την άδεια που απαιτείται για την παροχή εξαρτημένης εργασίας.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σταθάκης-Τσακαλώτος: Έχουν επενδύσει σε Blackrock, JP Morgan, κ.λ.π. τοκογλύφους. Κατά τ' άλλα θα σκίσουν τα μνημόνια...



Συγχαρητήρια στον Τσακαλώτο που έχει αγοράσει 100.000 ευρώ ομόλογα δημοσίου... όχι του Ελληνικού, μην είστε μαλάκες! Του αγγλικού δημοσίου...

Ο δε κ. "καθηγητής" (από το καθηγητηλίκι τα έβγαλε όλα αυτά) έχει χώσει 426.000 με ξένα αμοιβαία... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ όπως λέει κι ο Λαφαζάνης...

Συνεχίζουν την "παράδοση" της απαγωγής του Θείου Βρέφους τα άπλυτα αριστερά κοπρόσκυλα.



Για άλλη μία φορά άγνωστοι «απήγαγαν» το Θείο Βρέφος από τη φάτνη στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Οι «δράστες» έδρασαν τη... νύχτα και δεν άφησαν πίσω τους ίχνη...
Σημειώνεται ότι είναι σύνηθες τα τελευταία χρόνια άγνωστοι να «απαγάγουν» το Θείο Βρέφος από τη φάτνη που στήνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ"


ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ  ΣΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ 3 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ...ΤΟΝ "ΔΑΡΜΕΝΟ" ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΡΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ;;


ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;; ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;; 
Απόφαση για τρεις νέες προφυλακίσεις μελών της Χρυσής Αυγής, που είναι ήδη κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα και οι οποίοι απολογήθηκαν για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, έλαβαν οι εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την δικογραφία, της υπόθεσης.
Οι τρεις κατηγορούμενοι που κλήθηκαν ενώπιον των δύο δικαστικών λειτουργών, είχαν ήδη προσαχθεί στις ανακριτικές αρχές του Πειραιά καθώς βαρύνονται με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που αφορά την άγρια επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κοντά στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος,

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ : ΓΙΑΤΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ "ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ" ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ;;



ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΔΗΛΑΔΗ.
(ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟK-Ν.Δ Α.Ε;;)

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στη “Φωνή της Ρωσίας”: Με φυλάκισαν οι ψευτοδημοκράτες υπηρέτες της Αμερικής λόγω της ανόδου της Χρυσής Αυγής!


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού στον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Η Φωνή της Ρωσίας", επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ρωσίας για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ολόκληρη η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου :

Εορταστική διανομή τροφίμων απο την Χρυσή Αυγή - Σταθμός Λαρίσης, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, 15:30


Απέναντι στις εθνοκτόνες και αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει τον λαό στην απόγνωση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.
Την Τετάρτη στις 15:30 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης, Δηλιγιάννη 50) θα πραγματοποιηθεί μαζική διανομή τροφίμων ενόψει των εορτών. Θα δοθεί προτεραιότητα σε άπορους και πολυτέκνους.
Μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος η αγορά των προσφερόμενων ειδών θα γίνει από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό του χειμαζόμενου λαού, διατρανώνοντας πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!
Σταθμός Λαρίσης, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, 15:30

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ :Ολοι αθώοι για τις φούσκες του χρηματιστηρίου το 1999


Ε ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...O ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΗΜMΕΛΗΜΑ. 
Δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από μεγάλο σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες στο Χρηματιστήριο της Αθήνας όπου χιλιάδες μικροεπενδυτές είδαν να εξανεμίζονται μέσα σε λίγους μήνες οι οικονομίες χρόνων,ενώ τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων ουσιαστικά λεηλατήθηκαν, προκειμένου να ενισχυθεί ο χρηματιστηριακός τζόγος. Και ενώ μετά από τόσα χρόνια πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν μία καταδίκη για τους ενόχους - εμπλεκόμενους ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου για να αφήσει άφωνους τους πάντες.
Ετσι λοιπόν το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου μετατράπηκε σε δικαστικό σκάνδαλο αφού το δικαστήριο αθώωσε 42 άτομα που κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα, οι δικαστές έκριναν πως δεν στοιχειοθετήθηκε η απάτη, διότι από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι η τιμή πώλησης των επίδικων πακέτων μετοχών επηρεάσαν την τελική τους τιμή στο ταμπλό του ΧΑΑ την συγκεκριμένη περίοδο. 

Ποια είναι τα πρόσωπα που αθωώθηκαν :

1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΦΑΠΑΞ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛ(Η)ΣΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ.


ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ... ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Ο Τσουκαλάς του ΣΥΡΙΖΑ πήρε εφάπαξ ένα εκατομμύριο ευρώ ως συνδικαλιστής
Πλουσιότερος κατά ένα εκατομμύριο ευρώ έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς την περίοδο 2010-2011 αφού όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες που κατέθεσε ο ίδιος στη Βουλή έλαβε αυτά τα χρήματα ως αποζημίωση συνταξιοδότησης (εφάπαξ).
Στο πόθεν έσχες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται στις σελίδες 10 -11 πως ο κ.Τσουκαλάς έλαβε 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ αντίστοιχα ως εφάπαξ από την εποχή που ήταν συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΟΤΟΕ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Καταζητείται ο σκύλος του Νικολάου Μιχαλολιάκου για απόπειρα καταλύσεως του δημοκρατικού πολιτεύματος!


Τον κατήγγειλε ο ασβός του Δένδια.

Νεοσταλινική χούντα Σαμαρά: Προληπτικές κατασχέσεις πριν από την εξόφληση χρεών!



Mετά τις εισβολές σπιτιών χωρίς εισαγγελική εντολή, η κυβέρνηση θα προχωρά και σε κατασχέσεις, κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων ακόμα και για μη ληξιπρόθεσμες οφειλές, σε περιπτώσεις που θα χαρακτηρίζονται γενικώς, ασαφώς, και αυθαιρέτως "επείγουσες"!

Η διάταξη στο νεό οθωμανικής προέλευσης πολυνομοσχέδιο που προβλέπει ότι ακόμα και πριν καταστεί ληξιπρόθεσμη μια οφειλή, θα μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να προβαίνει χωρίς δικαστική απόφαση σε συντηρητική κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας, ταιριάζει μόνο σε καθεστώτα τύπου Πινοσέτ!

Άνθιμος: «Ο Μιχαλολιάκος είναι πρόβλημα και επικίνδυνος». Ενώ ο Βενιζέλος είναι αξιαγάπητος "άγιε" πατέρα;



Την απάντηση του για τα σχόλια στο πρόσωπο του από το Νίκο Μιχαλολιάκο έδωσε σήμερα με δήλωσή του έξω απ΄το ναό Αγ.Ελευθερίου στη Θεσσαλονίκη,ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος χαρακτήρισε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής «επικίνδυνη περίπτωση για την ελληνική κοινωνία» και «πρόβλημα» .

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Kασιδιάρης : "Θα ειμαι υποψήφιος δήμαρχος ό,τι και αν κάνουν"(βίντεο)

ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ


ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕΤΑ
«Η Ελλάδα ενδέχεται να γίνει η δεύτερη χώρα στον κόσμο, μετά την Ουρουγουάη, που νομιμοποίησε την καλλιέργεια, το εμπόριο και την κατανάλωση μαριχουάνας", γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, πρότεινε να ακολουθήσει η χώρα  το παράδειγμα της Λατινικής Αμερικής με την ψήφιση ενός νόμου που ρυθμίζει την παραγωγή και την πώληση της κάνναβης σε κρατικό έλεγχο.
Σε άρθρο με τίτλο «Μια κίνηση υποδειγματική για τη μαριχουάνα», δημοσιεύθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Παπανδρέου συγχαίρει τον πρόεδρο της Ουρουγουάης για την νομιμοποίηση της μαριχουάνας.

"Ο Παπανδρέου καλά έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο" ... Ποιος το είπε; o Eλλαδέμπορας Γεωργιάδης.


ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
Ο Άδωνις έδωσε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Σωτήρη Μπότσαρη που δημοσιεύεται στο Crash Δεκεμβρίου. O Υπουργός μιλάει για πολλά και για πολλούς και εντυπωσιάζει με την κυνικότητα που αντιμετωπίζει θέματα όπως η ανεργία και οι αυτοκτονίες των συμπολιτών μας. Δεν διστάζει να αναφερθεί για την ευλογία του μνημονίου και για το πόσο καλά έκανε ο Παπανδρέου που μας το φόρτωσε!
Για δε την τρόικα και για τους Γερμανούς στάζει μέλι… 
Διαβάστε ένα  απόσπασμα της συνέντευξης.
Δημοσιογράφος: Η Ελλάδα βρίσκεται υπό γερμανική οικονομική κατοχή;
Άδωνις: Βεβαίως και δεν βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με τις ιστορικές της ευθύνες. Ξοδεύαμε για πάρα πολλά χρόνια πολύ περισσότερα χρήματα από όσα είχαμε. Για την ακρίβεια ζούσαμε τρώγοντας τα λεφτά των άλλων.

Η "ΑΥΓΗ" του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να πάρουν ΤΩΡΑ άδεια εξόδου οι δολοφόνοι τρομοκράτες της 17Ν


ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ;;
Είναι τόσο αμετανόητα κομμουνιστές που δεν τηρούν καν τα προσχήματα... ας τα βλέπουν αυτά τα ζώα οι ΠΑΣΟΚοι που πάνε και τους ψηφίζουν για να κάνει το 3% επαναστατική γυμναστική. Η φυλλάδα που την διαβάζουν 2.000 απολιθώματα στου Στάλιν, ζητάει να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος Ξηρός και να πάρουν άδειες εξόδου από τη φυλακή οι δολοφόνοι Γιωτόπουλος-Κουφοντίνας!! Μάλιστα φτάνει σε βαθμό παράκρουσης να μιλάει για σκάνδαλο επειδή μέχρι τώρα...
απορρίπτονται συνεχώς οι άδειες που αιτούνται οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι.
Λοιπόν τσογλάνια, τα αναμορφωτήρια είναι για να αναμορφώνουν τους ανθρώπους και η δημοκρατία δίνει συγχωροχάρτι σε όσους μετανοούν,

Βελτιώνεται η υγεία του Αλέξανδρου Γέροντα- Μίλησε στην μητέρα του (βιντεο)


Περικλής Ιακωβάκης «Ήταν υπερβολική η τιμωρία της Βούλας Παπαχρήστου πριν τους Ολυμπιακούς. Τα δήθεν ΜΜΕ έψαχναν θέμα»



Ο Πρωταθλητής των 400 μέτρων με εμπόδια Περικλής Ιακωβάκης ξεμπροστιάζει τα ΜΜΕ και αυτούς που τιμώρησαν την Βούλα Παπαχρήστου ως ρατσίστρια για ένα πετυχημένο αστείο οπως αναφέρει.