Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΝΟΜΗ Χ.Α ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ :Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ KAI ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ Ν.Δ



ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ... ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ
Χιλιάδες συμπατριώτες μας έλαβαν σήμερα από την Χρυσή Αυγή όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι από την διανομή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά.
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδάρης τόνισε στις δηλώσεις του ότι θα έπρεπε κι άλλοι να μιμηθούν την Χρυσή Αυγή. Ο Αγώνας του Κινήματος δεν πτοείται από την διακοπή της χρηματοδότησης, γιατί γίνεται περί αρετής και για τον Έλληνα και όχι περί χρημάτων.

Από την πλευρά του ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε την υποκρισία των φορέων που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για τις διανομές τροφίμων, την στιγμή που αυτοί μοίραζαν σάπια κοτόπουλα. Τέλος, τόνισε την καταστροφική μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης που έχει οδηγήσει σε εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό. 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :






Άγριο κράξιμο από τους δημότες του Πειραιά στον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο
Άγριο κράξιμο από τους δημότες του Πειραιά στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας.

Ο δήμαρχος των ισλαμιστών, που έδωσε άδεια να γίνει ο Πειραιάς... Ισλαμαμπάντ και εκατοντάδες μουσουλμάνοι να μαστιγώνονται εν μέση οδώ, απαγόρευσε χθες να πραγματοποιηθεί η δράση κοινωνικής κοινωνικής αλληλεγγύης στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Είναι φανερό πως τον - όχι για πολύ ακόμα- δήμαρχο Πειραιά δεν τον ενοχλούν οι ακραίοι βίαιοι ισλαμιστές, αλλά Χρυσή Αυγή που φρόντισε για να κάνουν γιορτινό τραπέζι οι Έλληνες που στερούνται τα βασικά είδη προς το ζην.

Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση με αποδοκιμασίες και αυτό θα φανεί και στις ερχόμενες εκλογές που ο δήμαρχος των... ισλαμιστών θα ψάχνει την ψήφο του!
xryshaygh.com