Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΡΕ ΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. ΔΙΩΚΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΟΥ "ΑΓΙΕ";



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ "ΑΓΙΕ" ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ; ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ; ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τον τελευταίο χρονικό διάστημα στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου. Ο λόγος είναι η ακοινωνησία που έχει επιβληθεί από την Ιερά Σύνοδο στους μοναχούς της Ι. Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος  Ναυπάκτου.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!



ΦΕΡΝΟΥΝ 50.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!

Η βόμβα και το φυτίλι έχουν τοποθετηθεί και αναμένεται η... πυροδότηση

Ανθελληνικό γεωπολιτικό πόκερ εις βάρος της Ελληνικότητας της Θράκης

Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο.

Αποκαλύπτοντας πλέον τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκοφρόνων» μουσουλμάνων και των οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.

Πρόκειται, σύμφωνα με το δημοσίευμα... για έναν πυρήνα 50.000 και πλέον ανθρώπων, που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σ' ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Σ.Παττακός: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σώσει την Ελλάδα




ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζει πως δεν μετανιώνει για τίποτα «ο στρατιώτης καλύπτει τον σύντροφο του. Εγώ νιώθω ακόμα στρατιώτης και δεν πρόκειται να πω για λάθη. Η επανάσταση ήταν μία αναγκαιότητα για την πατρίδα».
Αναφερόμενος στην παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα ο Παττακός υποστηρίζει πως λυπάται που η Ελλάς έφτασε σε αυτό το σημείο και τονίζει πως μόνο ένας τρελός θα μπορέσει να τη σώσει. «Ενας τολμηρός, ζωηρός, τίμιος που θα θελήσει να διορθώσει τις αδικίες και τα ψεύδη και θα μαζέψει τους κουκουλοφόρους», πρόσθεσε.
Μάλιστα αναφέρει -αναπολώντας το παρελθόν επί δικτατορίας- πως «Αν κάποιος κάνει κάτι, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή».

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ Η ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;;


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ "ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ". 
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ



Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΟΣΟ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ "ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.
ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ".
Απο iefimerida

Με αφορμή το περιστατικό στη Λευκάδα, όπου νηπιαγωγός απομακρύνθηκε από τη θέση της ύστερα από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, 300 πανεπιστημιακοί έστειλαν ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας με την οποία ζητούν από την πολιτεία να διαφυλάξει τον δημοκρατικό χαρακτήρα του ελληνικού σχολείου.

ΤΟ «ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ» Η ΕΛΛΑΣ


ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ:
«ΜΠΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ» … 

Ἡ ἱστορικὴ ἀλήθεια ἀξίζει, ἄς τὴν ἀναδείξουμε δίπλα στὴν εἰρήνη.

Ἡ ἱστοσελίδα μας ἐγκαινιάζει τὴν διαρκῆ ἐπαλήθευσι τῆς ἀναδείξεως 
τῆς ἱστορικῆς ἀλήθειας πάντοτε ἐν εἰρήνῃ.
Εἰρήνη καὶ διάλογος. Πίστις καὶ ὀμορφιά.
Ἡ παραποίησις τῆς ἱστορικῆς ἀλήθειας δὲν συμβάλλει, ἀλλὰ διαβάλει.
Στεῖλτε σχόλια, γεγονότα, μαρτυρίες μὲ τίτλο, δομή, προτάσεις, ὥστε οἱ ἱστορικοὶ νὰ ἔχουν ὑλικό. 

1. Ὅπως ἔχουμε ἐπανειλημμένως ἀναπτύξει καὶ τονίσει, δόγμα τῶν «φίλων μας» καὶ «συμμάχων μας» – σκοτεινῶν δυνάμεων εἶναι παντοιοτρόπως νὰ πετύχουν τὸ κρήμνισμα τῶν αἰωνίων ἀξιῶν-ἀρχῶν τῆς Φυλῆς μας, Ὀρθοδοξία, Πατρίδα καὶ Ἑλληνορθόδοξη Οἰκογένεια. Μόνο τοιουτοτρόπως θὰ δυνηθοῦν νὰ πραγματοποιηθοῦν οἱ σκοποί τους. 

ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
Στο πλευρό των Αφρικανών μεταναστών ο υβριστής της Χρυσής Αυγής.
Δεν μας προξενεί εντύπωση το προεκλογικό διαφημιστικό σποτ του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη. Ο εν λόγω βουλευτής, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί αγωγή από την Χρυσή Αυγή για συκοφαντική δυσφήμηση, παρουσιάζεται ως έντιμος, αυθεντικός κι ανθρώπινος (Βίντεο 0:40), πάντα στο πλευρό των μεταναστών. Όχι των Ελλήνων, βέβαια, αλλά των Αφρικανών! Ίσως θα χρειαστεί εκεί να ψάξει μελλοντικούς ψηφοφόρους ο κ. Κυριαζίδης, καθώς και οι τελευταίοι Έλληνες που ψήφισαν μνημονιακούς βουλευτές, έχουν "κόψει" τα χέρια τους προ πολλού! Ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στους ενστόλους, οι οποίοι πίστεψαν τα λόγια του κ. Σαμαρά ότι δεν θα γίνουν περικοπές στα ειδικά μισθολόγια κι όσοι βέβαια ζουν στην Βόρεια Ελλάδα και έχουν παγώσει, καθώς δεν μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν. Ο κ. Κυριαζίδης ως πρώην ένστολος και εκλεγμένος στην Βόρεια Ελλάδα (Δράμα) εκφράζει και τις δυο κατηγορίες "κοψοχέρηδων".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ


ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΥΛΗΤΕΣ ΟΙ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕ;
Αλλαγή καριέρας και στροφή 180 μοιρών ετοιμάζεται να κάνει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, ο οποίος εγκατέλειψε μεν την πολιτική, ωστόσο η ενασχόληση του στον κατασκευαστικό κλάδο του δεν απέδωσε και τρεις από τις πέντες μεζονέτες που κατασκεύασε δεν έχουν πουληθεί.
Όπως γράφει και ο Βηματοδότης το αποτέλεσμα είναι ο πρώην πολιτικός να σκέφτεται πλέον να μεταναστεύσει στη Γερμανία και να γίνει μάγειρας σε κάποιο γερμανικό εστιατόριο στη Στουτγάρδη ή στην Φρανκφούρτη.
Ο ίδιος πάντως κάνει κάποιες τελευταίες προσπάθειες για να... διώξει τις απούλητες μεζονέτες στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων. «Πρόκειται για προνομιακή περιοχή, είναι ευκαιρία, της δίνω μόνον 1.200 ευρώ το τετραγωνικό. Εάν έχω ρευστό δεν χρειάζεται να πάω μετανάστης στη Γερμανία και να ασχοληθώ με τη γαστρονομία».
iefimerida

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τατσόπουλος συλλεκτικό : Όλες οι εικόνες για το θέμα...της μισής Αθήνας

Το θέμα με τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου "έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα", μονοπώλησε το ενδιαφέρον των social media χθες, παρά τις ατυχείς προσπάθειες αποφόρτισης του, από οπαδούς του. Χιλιάδες ατάκες και εκατοντάδες "φωτοσοπιές" πλημμύρισαν facebook, twitter, blogs κ.λ.π. Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες εικόνες για το θέμα, σε ένα συλλεκτικό "τεύχος". Δείτε τις:

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!



Με τέσσερις αστυνομικούς τραυματίες και έληξαν τα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στη Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής.

Η  ένταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι, στη μια και μισή όταν, κατά τη διάρκεια τελετής αγιασμού του τμήματος δόκιμων αστυφυλάκων εκδηλώθηκε εξέγερση σε παρακείμενους κοιτώνες, όπου φιλοξενούνται περίπου 550 λαθρομετανάστες.

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ...ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ


Τατσόπουλος: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ :

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

SYRIZA business class – Οι… αριστοκρατικές συνήθειες των «συντρόφων».



Στα πρόθυρα της εξουσίας ευρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, μιας και είναι πρώτο κόμμα σ’ όλες ανεξαιρέτως τις δημοσκοπήσεις. Οπότε, κάποια στιγμή θα κληθεί να κυβερνήσει. Η απορία του κόσμου είναι πως θα κυβερνήσει τον τόπο και ειδικότερα αν θα συνεχισθεί και επί των ημερών του η αλόγιστη κατασπατάληση του δημοσίου πλούτου και η νεοπλουτίστικη επιδειξιομανία των εξουσιαστών. Ιδού μια κατατοπιστική απάντηση στην απορία (από την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδος «Δημοκρατία»):

«ΣΥΡΙΖΑair μόνο στην πρώτη θέση – Η συναρπαστική γοητεία της αριστερής μπουρζουαζίας»

«Το κοινό περί δικαίου αίσθημα που επικαλούνται πάμπολλες φορές οι βουλευτές και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι αφορισμοί για την προκλητική διαβίωση κάθε τύπου φαίνεται ότι δεν αφορούν τους ιδίους.

Έτσι δεν είχε κανένα πρόβλημα συνείδησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης την περασμένη Κυριακή το βράδυ να ταξιδέψει από τη Γενεύη προς την Αθήνα στην πρώτη θέση της Swiss Air. Να σημειώσω εδώ πως πρόκειται για εισιτήρια που, το one way, κοστίζει περί τα 1.000 ευρώ.

Οπότε, καθώς ήταν μετά της συζύγου του, πρέπει να κατέβαλε περί τις 2.000 μόνο για το σκέλος αυτό του ταξιδιού του. «Θα είχε πάει να βοηθήσει συντρόφους στη συγκομιδή των καρπών του καφέ στη Νικαράγουα και στην επιστροφή είπε να περάσει από την Ελβετία να δει τι γίνεται με τις λίστες στις ελβετικές τράπεζες» έλεγαν γελώντας Έλληνες επιχειρηματίες που ταξίδευαν στην οικονομική θέση στην ίδια πτήση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ-ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Ένα άρθρο που ΠΡΕΠΕΙ να διαβασθεί από όλους μας.

 

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ-ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ


της κ. Λώλη Ευφημίας (ειδικευομενης ψυχιάτρου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ) 

  Η  αύξηση των αυτοκτονιών τα δυο τελευταία έτη γίνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην πατρίδα μας.Το γεγονός αυτό προβληματίζει έντονα την Εκκλησία αλλά και την κοινωνία μας γενικότερα.Τι ορίζουμε όμως σαν πράξη αυτοκτονίας? Η αυτοκτονία θεωρείται ως μια θανατηφόρα πράξη αυτοτραυματισμού,που πραγματοποιείται με μια περισσότερο η λιγότερο συνειδητή πρόθεση αυτοκαταστροφής.  
 
Συνήθως επέρχεται μετά από μακροχρόνιο σχεδιασμό, προειδοποιήσεις και αυτοκτονικές συμπεριφορές, παρά ταύτα μπορεί να αποτελέσει σε αρκετές περιπτώσεις πράξη παρόρμησης,υποκινούμενη από πολύ έντονα δυσάρεστα ψυχοπιεστικά γεγονότα.
 
      Ποια όμως μπορεί να είναι τα αίτια μιας αυτοκτονικής πράξης; Συνήθως η αυτοκτονία δεν έχει μια μόνο αιτία,αλλά είναι η κατάληξη μιας ατομικής διαδικασίας η οποία καθορίζεται από διάφορους παράγοντες κινδύνου. Αυτοί μπορεί να είναι      

1. Πολιτισμικοί: ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κανονίζει τις βασικές αντιλήψεις απέναντι στην ζωή και τον θάνατο. 
 
2. Κοινωνιολογικοί : σύμφωνα με την κλασσική  κοινωνιολογία η αυτοκτονία θεωρείται ως διαταραχή που υποδηλώνει κακή σχέση της κοινωνίας με το άτομο. 
 
3. Τα γεγονότα της ζωής και η κοινωνική υποστήριξη : διάφορα ψυχοπιεστικά γεγονότα στην ζωή του ανθρώπου όπως σωματική νόσος,απώλεια αγαπημένων προσώπων, ενδοοικογενειακά προβλήματα, οικονομικές δυσκολίες, ανεργία, κοινωνική απομόνωση, μοναξιά, όλα αυτά όταν καλείται να τα αντιμετωπίσει ο άνθρωπος ιδιαίτερα μόνος του και χωρίς κοινωνική μέριμνα,είναι πιθανόν να οδηγηθεί σε κατάθλιψη και αυτοκτονικό ιδεασμό. 

Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.


ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ



Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες

Εκφώνηση του κ.Στέλιου Δημητρουλάκη Αντιστρατήγου ε.α
Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χολαργού την 25/10/2012

Πανηγυρικός 28η Οκτωβρίου 1940 
Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι εκπρόσωποι των Αρχών, Κυρίες και κύριοι.
Αισθάνομαι την ανάγκη, πριν προχωρήσω, να σας παρακαλέσω: Αυτές τις μέρες της Εθνικής μας εορτής, να παραμερίσουμε, προσωρινά, τον πόνο μας. Τα προβλήματά μας. Το μακροχρόνιο μοιρολόι μας. Μοιρολόι βουβό, επίμονο, που δε μας ταιριάζει καθόλου. Δεν ταιριάζει στους Έλληνες. Μοιρολόι που τρώει αλύπητα τα σωθικά και μας καταρρακώνει. Μοιρολόι, ξέσπασμα από το δυσβάστακτο ψυχικό βάρος, που μας φορτώνει όλους, η σημερινή πολύπλευρη εθνική κρίση.

Πρέπει όμως, να ατσαλώσουμε τα νεύρα, το νου, την καρδιά μας και να κρατήσουμε για λίγο μακριά αυτό το μοιρολόι. Γιατί έχουμε καθήκον προς την πατρίδα και τους νεκρούς μας. Καθήκον ιερό, να γιορτάσουμε και φέτος την επέτειο του ΟΧΙ και να τιμήσουμε τη γενιά του 1940, που δόξασε τούτη τη χώρα και θαυμάστηκε από ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ


Οι λαοί της Νότιας Ευρώπης δεινοπαθούν. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που βρίσκεται μέσα σε ένα μνημόνιο αλλά και η Πορτογαλία. Σε παρόμοια κατάσταση είναι οι λαοί της Ισπανίας και της Ιταλίας παρ’ όλο που δεν έχουν μπει σε κάποιον μηχανισμό στήριξης.

Αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο έχει ανέβει ένα βίντεο που περιγράφει τις θυσίες και τις περικοπές που έχει κάνει τα δύο τελευταία χρόνια ο πορτογαλικός λαός, σε αντιπαραβολή με τη Γερμανία.

Η προβολή του εν λόγω βίντεο διάρκειας περίπου πέντε λεπτών εμποδίστηκε από τη γερμανική κυβέρνηση ως “πολιτικά επιζήμιου”.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σούζα, πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών.

Στόχος του βίντεο να πειστεί ο γερμανικός λαός ότι οι πολίτες του Νότου δεν είναι τεμπέληδες.

πηγή: news247.gr

21η Νοεμβρίου - Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορόιδα αριστεροί, μάθατε τα νέα; Ανησυχεί ο Τσίπρας για το μέλλον των τραπεζιτών!




ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΓΗΣ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ...ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ AL JAJEERA!


ΤΣΙΠΡΑΣ: "Αν δεν παρουμε τη δόση θα καταρρεύσουν οι Τράπεζες"!

Είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για κατάρρευση της οικονομίας σε περίπτωση που δεν λάβουμε τη δόση των 31,5 δις ευρώ.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με την επικείμενη απόφαση του Eurogroup, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι "η δόση του δανείου θα δοθεί, διότι αν δεν δοθεί, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταρρεύσει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα".

Αυτή τη δήλωση παίζουν από το πρωί τα κανάλια και ήδη από την κυβέρνηση Σαμαρά άρχισε το...δούλεμα του Τσίπρα. "Καλώς ήρθες στο τραπέζι του ρεαλισμού" λένε στον κ. Τσίπρα, καθώς και άλλα υποτιμητικά, όπως "ο Τσίπρας ξύπνησε, το...μωρό μίλησε" και άλλα σχετικά.  

Βίντεο-σοκ: Το τελος έξι Ισραηλινών «κατασκόπων»


Εικόνες σκληρές, μίσος αστείρευτο, πραγματικότητα αδυσώπητη.

Έξι Ισραηλινοί που κατηγορήθηκαν ως «κατάσκοποι» της χώρας τους εντός παλαιστινιακών εδαφών είχαν τραγικό τέλος. Στη πόλη της Γάζας και ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος έβγαζε κραυγές πολεμικής επιτυχίας, οι έξι άνδρες σύρθηκαν στο δρόμο μέχρι να πεθάνουν.
Παλαιστίνιοι επάνω σε μηχανές τράβαγαν τους «ενόχους» που, δεμένοι από τα πόδια με λουριά, σύρθηκαν σε δρόμους της Γάζας προς συμμόρφωση άλλων επίδοξων κατασκόπων και για τιμωρία της ίδιας τους της επιλογής και στάσης.

Λίγο πριν, το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τους Παλαιστινίους να εκκενώσουν συγκεκριμένες περιοχές, διότι, όπως διευκρίνισε, προετοίμαζε χερσαία εισβολή στα εδάφη τους.

Το περιεχόμενο του βίντεο είναι σκληρο :

Απολυτίκιον Εισοδ. Θεοτόκου - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.


Σήμερον τῆς εὐδοκίας Θεοῦ τὸ προοίμιον,
καὶ τῆς τῶν ἀνθρώπων σωτηρίας ἡ προκήρυξις.
Ἐν ναῷ τοῦ Θεοῦ, τρανῶς ἡ Παρθένος δείκνυται,
καὶ τὸν Χριστὸν τοῖς πᾶσι προκαταγγέλεται.
Αὐτῇ καὶ ἡμεῖς μεγαλοφώνως βοήσωμεν·
Χαῖρε τῆς οἰκονομίας τοῦ Κτίστου ἡ ἐκπλήρωσις.

Τα Εισόδια της Θεοτόκου (21 Νοεμβρίου).

Τα Εισόδια της Θεοτόκου (21 Νοεμβρίου)
 
 
 
 
Μία από τις μεγαλύτερες Θεομητορικές εορτές είναι τα Εισόδια της Θεοτόκου. Η είσοδος της Θεοτόκου στο ναό είναι το προοίμιο της εύνοιας του Θεού στους ανθρώπους, η προκήρυξη της σωτηρίας των ανθρώπων, η αναγγελία του Χριστού και η πραγματοποίηση του σχεδίου της θείας οικονομίας. Αυτά διακηρύσσει το απολυτίκιο της εορτής. Η σημασία της εορτής αυτής είναι μεγάλη και ιερή. Αποτελεί τήν βάση και την αρχή για όλη την μετέπειτα ζωή της Θεοτόκου. Η αγία Άννα, η μητέρα της Θεοτόκου, επειδή πέρασε όλη σχεδόν τη ζωή της χωρίς να αποκτήσει τέκνο, παρακαλούσε μαζί με τον άντρα της Ιωακείμ το Θεό να τους χαρίσει παιδί και, αν πετύχουν το ποθούμενο, να το αφιερώσουν στον Θεό.

Έτσι, ευδόκησε ο Θεός και γέννησε παράδοξα, σε ηλικία προχωρημένη, αυτήν που προξένησε τη σωτηρία του γένους των ανθρώπων, την καταλλαγή και συμφιλίωση του Θεού με τους ανθρώπους, την αιτία της ανάπλασης του κόσμου, της έγερσης και της θέωσης του πεσόντος Αδάμ, δηλαδή της ανθρωπότητας, την υπεραγία και Δέσποινα Θεοτόκο Μαρία. Όταν η Μαρία έγινε τριών χρόνων, την πήραν οι γονείς της και την προσέφεραν, σαν σήμερα, στον ναό, καθώς το είχαν υποσχεθεί, και αφιερώνοντας την κόρη τους στον Θεό, που τους την χάρισε. Την παρέδωσαν Αρχιερέα Ζαχαρία, ο οποίος την πήρε λέγοντας: «Εμεγάλυνε ο Κύριος το ονομά σου σε όλες τις γενεές. Με σένα θα ευλογηθούν τα έθνη και ο Κύριος θα λυτρώση τους υιούς του Ισραήλ», και την έβαλε στον ιερότερο χώρο του ναού όπου εισερχόταν μόνο ο Αρχιερέας. “Έτσι (...) απετέθη δικαίως σήμερα στα άγια άδυτα, σαν θησαυρὸς του Θεού, η κόρη που εξελέγη ανάμεσα στους εκλεκτοὺς απὸ αιώνες, που ἀναδείχθηκε αγία των αγίων, που έχει το σώμα καθαρώτερο και θειότερο ακόμη και απὸ τα διὰ της αρετής κεκαθαρμένα πνεύματα, ώστε να μην είναι δεκτικὸ μόνο του τύπου των θείων λόγων, αλλὰ και του ιδίου του ενυποστάτου και μονογενούς Λόγου του προανάρχου Πατρός· σαν θησαυρὸς που ο Λόγος θα τον χρησιμοποιούσε στον καιρὸ του, όπως και έγινε, γιὰ πλουτισμὸ και υπερκόσμιο και συγχρόνως παγκόσμιο κόσμημα.1” Ήταν λοιπόν ένα προκλητικό γεγονός, κάποιος άνθρωπος, και μάλιστα ένα κορίτσι, να εισέλθη στον ιερό χώρο, όπου φυλάσσονταν τα πιο ιερά αντικείμενα τού Ισραήλ, όπως η Κιβωτός της Διαθήκης, η Στάμνα με το Μάννα, η Ράβδος η βλαστήσασα του Ααρών και, βεβαίως, όπου ούτε οι ιερείς είχαν δικαίωμα να εισέλθουν, αλλά ούτε και ο Αρχιερεύς καθημερινά. Μέσα στα Άγια των Αγίων η Θεοτόκος για δώδεκα χρόνια τρεφόταν από άρτο που της έφερνε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ. Αυτό αναφέρεται στην παράδοση τής Εκκλησίας μας και ήταν ένα από τα πιο θαυμαστά γεγονότα του βίου της Θεοτόκου.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ανάστατη η αγορά!


Κλείνει μεγάλη αλυσίδα καφέ * Η Citibank μειώνει τα υποκαταστήματά της * Απεργία στο ΙΚΕΑ για μειώσεις μισθών
Αυτό που συνέβη μέσα σε μια ημέρα στην ελληνική αγορά είναι πρωτοφανές.
Η αμερικανική τράπεζα Citibank ανακοίνωσε ότι κλείνει 16 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μένει μόνο με 20 υποκαταστήματα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη.
Η σουηδική ΙΚΕΑ περνάει δύσκολες ώρες - κυρίως οι εργαζόμενοί της - αφού τους ανακοινώθηκαν μειώσεις μισθών από 11% και για τον λόγο αυτό προχώρησαν σήμερα σε στάση εργασίας στο υποκατάστημα Κηφισσού και αύριο σε 24ωρη απεργία.
Τέλος, σαν βόμβα έπεσε αργά το απόγευμα η είδηση ότι η βρετανική αλυσίδα καφέ Costa Coffee ανακοίνωσε ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε τελικά κλείνει και τα 10 καταστήματά της στην χώρα μας.
Τα τρία αυτά χτυπήματα σημαίνουν απώλειες θέσεων εργασίας (η Citibank προχωρά και σε εθελούσιες) και θεωρούνται μόνο η αρχή στην καταιγίδα λουκέτων που πρόκειται να ακολουθήσει. ((newsit)

Π.Ελπίδιος: Αυτή η χρονιά ήταν η έναρξη των χρόνων της Αποκάλυψης! Το '13 θα είναι το έτος πολέμου!

Μεταξύ άλλων θα ακούσετε...
"Ολόκληρα κράτη θα εξαφανιστούνε! Θα χαθούν από το χάρτη".
"Από την πείνα και τις επιδημίες θα πεθάνει πάρα πολύς κόσμος..."
"Αυτή η χρονιά ήταν η έναρξη των χρόνων της Αποκάλυψης! Το '13 θα είναι το έτος πολέμου!"
"Στην Ιταλία του Πάππα... πάνω στον τρούλο θα υπάρχει η Ρωσική σημαία!!!"
"Στην Γερμανία της Μέρκελ ο Ρήνος ποταμός θα είναι κόκκινος από το αίμα!"

Ακούστε την συγκλονιστική ομιλία

ή για καλύτερη ποιότητα από τον Κωτσαρίκο
Γ.Θ : Αλήθεια ή πλάνη; Ακούμε τι λένε οι πατέρες, όπως ο πατέρας Ελπίδιος, αλλά την αλήθεια θα σας την πει ο πνευματικός σας. Όποιος δεν έχει, να βρει τώρα που προλαβαίνει, γιατί προσεχώς θα περιμένει σε ουρά...
 

''Πράσινο φως'' στους αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες από τον Δένδια;;

Την επομένη ημέρα τριών αναρχοκομμουνιστικών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της Χρυσής Αυγής (εκτόξευση βόμβας μολότοφ στα γραφεία της στην Καρδίτσα, εισβολή «αγνώστων» και βανδαλισμοί στα γραφεία της στην Ξάνθη, παρεμπόδιση της δραστηριότητάς της και... 

κατατρομοκράτηση του λαού του Αγρινίου, με επεισοδιακή αντισυγκέντρωση την ώρα που γίνονταν εγκαίνια του γραφείου της), διάλεξε ο ανεκδιήγητος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ για να την χαρακτηρίσει περίπου ως… παράνομη!!!
Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm, προσπερνώντας τις τρεις μαζεμένες τρομοκρατικές επιθέσεις, είπε τα εξής εξωφρενικά: «Η ΕΛ.ΑΣ. και η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι. Είναι συνταγματική υποχρέωση της ΕΛ.ΑΣ. να μην ανέχεται την αυτοδικία της Χρυσής Αυγής. Κάτι τέτοιο, όπως συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. και Χρυσής Αυγής, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα».
Πρακτικά, δηλαδή, επιδοκίμασε εμμέσως τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής (εφόσον δεν τις καταδίκασε) κι έδωσε το «πράσινο φως» στους αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης δωσιλόγων, στην οποία μετέχει, να συνεχίσουν την τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής!
Έχει κάποια λογική εξήγηση αυτή η αχαρακτήριστη συμπεριφορά υπουργού αρμόδιου για τη δημόσια τάξη της χώρας; Ασφαλώς και έχει! Ας θυμηθούμε τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Βήματος της Κυριακής για τους «συνομιλητές» των ξένων πρεσβειών κι ας παραθέσουμε το σχετικό απόσπασμα για τον «περίεργο» υπουργό Δένδια: «Στη λίστα της πρεσβείας των ΗΠΑ με τα πρόσωπα που θεωρούνται «παίκτες» στο σύστημα εξουσίας είναι και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας. Και αυτό λόγω της πολιτικής που εφήρμοσε ως υπουργός Δικαιοσύνης (θέμα βίζας) και τώρα στο νέο νευραλγικό και κρίσιμο πόστο του για την εποπτεία των ερευνών για την τρομοκρατία, ενώ αποτελεί και προνομιακό συνομιλητή του Ισραήλ».
Ν. Λεονταρίδης/neadeksia.wordpress

Τέλος οι σχολές της αστυνομίας από τις πανελλαδικές - Η τρόικα θέλει πάγωμα προσλήψεων

Το μνημόνιο «θέλει» μια αστυνομία των περίπου 25.000-30.000 ένστολων. Τα όνειρα των νέων παιδιών και των οικογενειών τους για εισαγωγή τους στις αστυνομικές σχολές και ταυτόχρονη επαγγελματική εξασφάλιση, δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Η «ανυπαρξία» προσλήψεων στο αστυνομικό σώμα για τα επόμενα δύο χρόνια και ο πενιχρός αριθμός τους τα μεθεπόμενα δύο, σε αυτό αποσκοπεί, όπως ξεκαθαρίζουν στελέχη του υπουργείου... Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Στον ίδιο δρόμο κινείται και το «αναμενόμενο» σχέδιο αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας με εξοικονόμηση προσωπικού, μείωση του αριθμού αξιωματικών και κατάργηση-συγχώνευση αστυνομικών υπηρεσιών.

36ΧΡΟΝΟΣ "ΦΑΚΕΛΩΣΕ" 9 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Αυτή την ώρα αναμένονται οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ για την περίεργη αυτή υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, 36χρονος βρήκε κενό ασφαλείας στα συστήματα του υπουργείου Οικονομικών και κατάφερε να πάρει στα χέρια του προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων πολιτών!
Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για φορολογικά στοιχεία πάνω από 9.000.000 ανθρώπων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του μάρκετινγκ εμπορευόταν αυτά τα στοιχεία, κοινώς τα πουλούσε σε εταιρείες.
Πρόκειται για στοιχεία όπως ΑΦΜ, περιουσιακές καταστάσεις, ονόματα, διευθύνσεις και άλλα, πιθανότατα μέσα από κρατικές υπηρεσίες.

http://makeleio.gr/ 

75.000 ευρώ κόστισε η παραγωγή του σποτ του ΕΟΤ με την Όλγα και το iPhone της

Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε το video του ΕΟΤ που ανέδειξε η Παραπολιτική το οποίο κι επιχειρεί να διαφημίσει την Ελλάδα μέσω ενός σποτ γυρισμένου στο Λονδίνο στο οποίο συμμετέχει και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αναζητήσαμε και βρήκαμε...

...στη Διαύγεια το έγγραφο με το κοστολόγιο του συγκεκριμένου κακόγουστου happening το οποίο κι άγγιξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 75.000 ευρώ.



Πιο συγκεκριμένα, το γύρισμα του σποτ κόστισε περίπου 65.000 ευρώ ενώ 15.500 ευρώ κόστισε η δεξίωση για 200 άτομα που ακολούθησε. Κι όλα αυτά για να διαφημιστεί ο Τάμεσης με πρωταγωνίστρια την Όλγα...


Δείτε το video εδώ.

Στο Κακουργιοδικείο η κόρη του καθηγητή Μπαμπινιώτη.! Κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτριά της

Ανάστατη είναι η ακαδημαϊκή κοινότητα μετά την είδηση ότι παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας η κόρη του πρώην πρύτανη με υπουργική θητεία, Γιώργου Μπαμπινιώτη, κατηγορούμενη για "κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών"...


Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η κόρη του πρύτανη, Φλωρίτα Μαρία Μπαμπινιώτη, την περίοδο που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο φέρεται να πρωταγωνίστησε σε "ανήθικη σχέσημε...

ανήλικη μαθήτρια της. Οι πληροφορίες λένε ότι οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός και η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της καθηγήτριας. Παρότι αρχικά το δικαστικό συμβούλιο είχε παραπέμψει την κόρη του πρώην πρύτανη, κρίνοντας ότι προκύπτουν σε βάρος της επαρκείς ενδείξεις για να καθίσει στο εδώλιο, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση και επέστρεψε τη δικογραφία για περαιτέρω έρευνα.
Αξιολογώντας τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του, το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ' αρ. 2788/2012 βούλευμά του έκρινε και πάλι ότι η καθηγήτρια πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφανθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες σε βάρος της. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της κατηγορουμένης και πασίγνωστος ακαδημαϊκός είναι πρόεδρος της "Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Αρσακείων -Τοσιτσείων Σχολείων".

Την επαναπροσέλαβαν στο… γραφείο καταγγελιών του Αρσακείου.

Κατά τη δικογραφία το γεγονός συνέβη το 2008. Μετά το σάλο που προκλήθηκε εντός του σχολείου η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη υπέβαλε την παραίτηση της, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή.
Μετά την πάροδο όμως ικανού χρονικού διαστήματος και προφανώς κατόπιν εισηγήσεως του πατρός της, η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη προσελήφθη εκ νέου στο Αρσάκειο. Αυτό συνέβη πριν από ένα εξάμηνο, δηλαδή πολύ πρόσφατα. Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι η κόρη του καθηγητή τοποθετήθηκε στο γραφείο του πατρός της στο Αρσάκειο του Παλαιού Ψυχικού και επί της οδού Κοκκώνη 18. Κατά πληροφορίες, η εκ νέου πρόσληψή της, παρά το σάλο που είχε δημιουργηθεί, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα. 

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ 1984(βίντεο)




Το διάγγελμα του Γεωργίου Παπαδόπουλου μέσα απο την φυλακή που δεν έτυχε της δέουσας προσοχής από το δημοσιογραφικό κατεστημένο..
Δείτε τι ακριβώς είχε πει τότε (1984) ο Γ. Παπαδόπουλος:

Νεαρός Αλβανός βίασε 77χρονη Ελληνίδα μετά από ληστεία


Νεαρός Αλβανός ο οποίος είχε πρόσφατα λάβει την ελληνική υπηκοότητα εισέβαλε στο σπίτι 77χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την ληστεία και αφού δεν βρήκε χρήματα την βίασε.
Για την Αστυνομία η ανεύρεση του 20χρονου Αλβανού θεωρείται ζήτημα τιμής και για το λόγο αυτό έχουν στηθεί μπλόκα στην ενδοχώρα του νομού αλλά και ανθρωποκυνηγητό στους ορεινούς όγκους του Ηρακλείου.
Την ίδια ώρα, η μικρή κοινωνία στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού είναι ανάστατη και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που αφορά αλλοδαπό στην Κρήτη μέσα σε τρείς ημέρες με την δολοφονία μετά από βασανισμό του άτυχου αγρότη στην Ιεράπετρα από Πακιστανό.
Φυσικά τόσο για τον άτυχο σαδιστικά βασανισμένο και δολοφονημένο αγρότη όσο και για την βιασμένη 77χρονη καμία ΜΚΟ και πολιτικός φορέας προοδευτικών απόψεων δεν πρόκειται να βγάλει κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για τα συμβάντα, διότι πολύ απλά τα θύματα είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι»(Τι εννοούσε;;)


Πολλά συμβάντα του σήμερα...επιβεβαιώνουν λόγια σοφών πατέρων και Αγίων.
«Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι» είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και πραγματικά τα λόγια του βγαίνουν αληθινά. Μπορεί το κύμα εξώσεων και κατασχέσεων από την Ισπανία να μην έχει φθάσει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά αργά ή γρήγορα για να επιβιώσουμε, θα πρέπει είτε να γυρίσουμε στα πατρικά μας σπίτια (όσοι έχουν), ή να συγκατοικήσουμε.
Αν υπολογίσει πρόχειρα κάποιος πόσα δάνεια είναι στο «κόκκινο» στη χώρα μας τότε το «τρεις οικογένειες σε ένα σπίτι» δεν φαντάζει υπερβολικό, αφού με το τέλος του Μνημονίου 3 καλά θα είναι αν ένα 35% έχει κρατήσει το σπίτι του.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.(ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Η ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ;;

YGRO PYR

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ «Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ»


ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΘΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ .
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ
Απο newsbeast
«Ο νόμος για το άσυλο θα εφαρμοστεί», διαμηνύει ο Ν. Δένδιας

Την πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο, επισήμανε, μιλώντας στο Βήμα 99,5, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, με αφορμή την έφοδο των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το Σάββατο, μετά τα επεισόδια που συνόδευσαν την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΡΑ
Aπο ιefimerida
 Πρόλαβε τα χειρότερα η αστυνομία στην Κόρινθο, όταν χθες στη μία μετά το μεσημέρι 13:00 ώρα, στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών Κορίνθου, μία ομάδα ατόμων προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση με σκοπό να ξεκινήσει εξέγερση.
Όλα έγιναν την ώρα του προαυλισμού όταν μία ομάδα αλλοδαπών έβγαλε από τους θαλάμους τα κρεβάτια τους και τα μετέφεραν στον προαύλιο χώρο. Η αντίδραση των δυνάμεων της αστυνομίας ήταν άμεση, αφού εισήλθαν στο χώρο και με χρήση χημικών κατάφεραν να περιορίσουν τους αλλοδαπούς.
Κάποιοι από αυτούς κλείστηκαν σε ένα από τα κτίρια, ενώ κράτησαν κλειστές τις πόρτες βάζοντας τα κρεβάτια από πίσω. Αλλοι παρέμειναν στον χώρο του προαυλίου, αρνούμενοι να επιστρέψουν στους θαλάμους.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο Αλβανός βαφτησιμιός του Τριανταφυλλόπουλου και τα αλβανικά σχέδια

Οι Αλβανοί ετοιμάζουν κόμμα για να μπουν στην ελληνική Βουλή, με επικεφαλής τον Οδυσσέα Τσενάι! 


Ανέκαθεν η Αλβανία είχε επεκτατικές βλέψεις για την Ελλάδα. Φαίνεται, όμως, ότι αυτές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τώρα που η πατρίδα μας ταλανίζεται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση.

Πρωταγωνιστής στις σκέψεις των Αλβανών εθνικιστών είναι, πλέον, ένας παλιός μας γνώριμος. Θυμάστε τον Οδυσσέα Τσενάι; Τον μικρό Αλβανό που είχε απασχολήσει όλη την ελληνική επικαιρότητα πριν 9 χρόνια, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι έπρεπε να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ένας άνθρωπος που δεν ήταν Ελλήνας; Οταν είχαν μπει λυτοί και δεμένοι να μας πείσουν ότι, αφού σπουδάζει σε ελληνικό σχολείο, αφού λέει και δυο-τρία λόγια (που, όπως πλέον αποδεικνύεται, κάποιοι τον δασκάλεψαν να τα πει) τα οποία χαϊδεύουν τ’ αυτιά μας, πρέπει να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ «ΔΕΣΕΙ» ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ;

Ούτε και χθες έγιναν άξια λόγου επεισόδια στην Αθήνα, όπως θα περίμενε κανείς από την επεισοδιακή παράδοση που υπάρχει στις πορείες του Πολυτεχνείου και από την ιδιάζουσα κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα. Μόνο κάτι «ψιλά» έγιναν το βράδυ στα Εξάρχεια και στη Θεσσαλονίκη, για επαναστατική γυμναστική και για την «τιμή των όπλων». Και να σκεφτεί κανείς πως ακόμα και το φοβερό Μνημόνιο 3 πέρασε «αμαχητί» (μόνο κάτι μικροεπεισόδια άνευ σημασίας έγιναν), και ο χειρότερος προϋπολογισμός στη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδος πέρασε χωρίς κανένα επεισόδιο. Πως εξηγούνται αυτή η σιγή ασυρμάτου εκ μέρους των κουκουλοφόρων αναρχοκομμουνιστών (και των προστατών τους), η οποία ασφαλώς και δεν οφείλεται στα μέτρα της αστυνομίας και στις… προσαγωγές του Δένδια;

Λίγες ημέρες πριν από την ψήφιση του Μνημονίου 3, άκουσα τυχαία σε μια ταβέρνα τη συζήτηση πολιτικού (απλού βουλευτή) της συγκυβέρνησης με πολιτικούς του φίλους, που κάθονταν στο διπλανό μου τραπέζι. Τους έλεγε, λοιπόν, πως το Μνημόνιο θα περάσει («γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση») και πως δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές και ότι η συγκυβέρνηση θα τραβήξει σε μάκρος, γιατί καμία κατεστημένη πολιτική δύναμη δε θέλει το αντίθετο.
Και εξήγησε: η ΝΔ γιατί θα είναι δεύτερο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ γιατί θα συνθλιβούν, το ΚΚΕ γιατί θα λεηλατηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι του σημείου να κινδυνεύσει να μπει στην επόμενη βουλή, ο Καμμένος γιατί δεν τραβάει και θα έχει πτώση και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα βγει πρώτο κόμμα και δε θέλει με τίποτα να κυβερνήσει, ειδικά υπ’ αυτές τις οικονομικές συνθήκες. Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο βουλευτής, θέλει να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, γιατί με τις ελπίδες και τις προσδοκίες που έχει καλλιεργήσει, αν βγει τώρα θα πέσει μέσα σε λίγους μήνες από την λαϊκή κατακραυγή και θα τελειώσει πολιτικά. Μόνο τη Χρυσή Αυγή θα ωφελήσουν οι πρόωρες εκλογές και δεν είμαστε κορόιδα να τους δώσουμε τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσέθεσε. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση πολιτικού του φίλου, ο βουλευτής είπε πως η μόνη περίπτωση να τρέξουν οι πολιτικές εξελίξεις είναι (επί λέξει): «αν τρέξει αίμα στην άσφαλτο».
Αυτή είναι και η απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε: ο ΣΥΡΙΖΑ που ελέγχει απόλυτα τους κουκουλοφόρους αναρχοκομμουνιστές τους «έχει δέσει τα χέρια», γιατί αν γίνουν μεγάλα επεισόδια υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να «τρέξει αίμα στην άσφαλτο», να επισπευστούν οι εξελίξεις και να συμβούν όσα περιέγραψε παραπάνω ο βουλευτής. Τα οποία πιο πολύ απ’ όλους τα απεύχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αμαλία Κουτσαβίτη..http://neadeksia.wordpress.com

Απλήρωτοι δύο μήνες οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρά ερωτήματα ανακύπτουν από το ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη από τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Μηχιώτη στο «enimerosi24» μετά από ανάρτηση στο Facebook του Δημήτρη Παπαδημούλη και την ενδιαφέρουσα απάντηση κάποιας «Αλεξάνδρας Κοσσιώρη». Παραθέτουμε το κείμενο του δημοσιογράφου ως έχει, αφού προσφέρεται για συμπεράσματα… Μεταφέρω αυτολεξεί την τελευταία ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Δημ. Παπαδημούλη από το facebook: «Μαζικά, ενωτικά, μαχητικά, ειρηνικά κατά των μέτρων. Προετοιμασία και πρωτοβουλίες για εκλογές το συντομότερο και κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».
Και μαζί, ομοίως αυτολεξεί, μιάς από τις απαντήσεις εις τον Παπαδημούλη, αυτήν με την υπογραφή Alexandra Kossiori: «Aς μου εξηγήσει κάποιος γιατί τώρα που ακόμη τα νέα μέτρα και το 3ο μνημόνιο δεν έχει ψηφιστεί και εφαρμοσθεί …ας μου εξηγήσει γιατί οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν 2 μήνες απλήρωτοι …?? και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ να εμπιστευθώ και να σπεύσω να ψηφίσω ένα κόμμα που δεν μπορεί να νοικοκυρέψει τα του οίκου του ?? αυτά δεν καταχωρούμε σαν λάθη στους επί 30 χρόνια κυβερνόντες ΠΑΣΟΚΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..εάν και αριστερά εφαρμόζει την ίδια φόρμουλα ασυνέπειας …ε τότε εγώ φως στο τούνελ δεν βλέπω από πουθενά!!!».
Επειδή ο Παπαδημούλης συνηθίζει να «κατεβάζει» αναρτήσεις που δεν του είναι αρεστές, είναι πλέον μάταιο με τη δημοσιοποίησή μου αυτή, να το επιχειρήσει.
Εις ό,τι αφορά τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το κόμμα που επιδιώκει να αποτελέσει τον κορμό της επόμενης «κυβέρνησης της Αριστεράς», ας κρίνουμε την αξιοπιστία του, από την αναξιοπιστία του για τα οίκου του.
Για την αντιγραφή
Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης
5 Νοεμβρίου 2012, ώρα 00:45

http://www.defence-point.gr/news/ 

Κοσμάς ο Αιτωλός : "Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι"

"Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι" είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, και όπως θα δείτε από το κύμα εξώσεων και κατασχέσεων στην Ισπανία, οι άνθρωποι για να αποφύγουν τη διαβίωση στους δρόμους προσπαθούν να μείνουν στους συγγενείς τους. Αν υπολογίσει πρόχειρα κάποιος πόσα
δάνεια είναι στο "κόκκινο" στη χώρα μας τότε το "τρεις οικογένειες σε ένα σπίτι" δεν φαντάζει υπερβολικό, αφού με το τέλος του Μνημονίου 3 καλά θα είναι αν ένα 35% έχει κρατήσει το σπίτι του.


Ακολουθεί άρθρο των New York Times που εξηγεί τα ανησυχητικά τεκταινόμενα στην Ισπανία που σύντομα θα χτυπήσουν και την δικιά μας πόρτα.

Δύο ακόμη νεαρές Ελληνίδες αυτοκτόνησαν - θύματα του Μνημονίου και της «γενιάς του Πολυτεχνείου»!




«Νεκροί εντός του πολυτεχνείου είναι βέβαιο πως δεν υπήρξαν το 1973. Υπάρχουν όμως χιλιάδες νεκροί από τους πολιτικούς της "γενιάς του Πολυτεχνείου". Είναι οι 3.000 αυτόχειρες του μνημονίου», αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τον μύθο του Πολυτεχνείου. Στον μακρύ κατάλογο των 3.000 αυτόχειρων-θυμάτων του Μνημονίου που μας επέβαλλε η «γενιά του Πολυτεχνείου», που λυμαίνεται τη χώρα μετά το 1974, προσθέστε άλλους δύο. Οι αυτοκτονίες έγιναν αυτές τις ημέρες και αφορούν δύο νέες Ελληνίδες, οι οποίες πρόσφατα απολύθηκαν από τις δουλειές τους! Η πρώτη, μια 20χρονη που κατοικούσε στα Μελίσσια Αττικής, αυτοπυρπολήθηκε πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ! Η δεύτερη έπεσε στο κενό από πολυκατοικία στην συμβολή των οδών Υμηττού και Τιμοθέου στο Παγκράτι. Νωρίτερα, η αδερφή της προσπάθησε να την αποτρέψει από την αυτοκτονία και να την συγκρατήσει από τη βουτιά στο κενό, αλλά δεν τα κατάφερε!

Επαναλαμβάνουμε προς υποψήφιους αυτόχειρες, λόγω ανεργίας, απελπισίας κ.τ.λ.: Μην αυτοκτονείτε! Αυτό θέλουν οι… πολυτεχνίτες υπεύθυνοι της δυστυχίας σας, να φεύγετε από τη μέση. Μην τους κάνετε τη χάρη, «αυτοκτονήστε» τους πολιτικά! Μόνο αυτό φοβούνται, την πολιτική εκδίκησή σας!

Αντίοχος

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

"ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ" ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!


Κυριακή Θ΄Λουκά-«Και διελογίζετο εν εαυτώ λέγων• τι ποιήσω ότι ουκ έχω που συνάξω τους καρπούς μου;»

 
ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΤΥΠΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.
 
Απόστολος: Εφεσ. β΄ 14-22
Ευαγγέλιο: Λουκ. ιβ΄16-21 
«Και διελογίζετο εν εαυτώ λέγων• τι ποιήσω ότι ουκ έχω που συνάξω τους καρπούς μου;»
 
 «Δεν έχω…». Ήταν απ’ αρχής πλούσιος, αγαπητοί αδελφοί. Τώρα, μετά την εξαιρετικά μεγάλη συγκομιδή που του έλαχε, ήταν πάμπλουτος. Είχε ευφορήσει η χώρα του. Όλοι οι αγροί του είχαν αποδώσει υπεράφθονα. Κι όμως σ’ αυτή την κατάσταση, ακούεται από τα χείλη του πλουσίου το «δεν έχω». Είναι κάτι ασφαλώς το ολότελα απρόοπτο, που ξαφνιάζει και σταματά την προσοχή.
 
Βέβαια, το «ουκ έχω» το είπε ο άφρων εκείνος άνθρωπος σχετικά με τις αποθήκες του, που ήταν πλέον μικρές για να χωρέσουν την εξαιρετικά μεγάλη σοδειά. Ωστόσο, χωρίς να το θέλει, ο πλούσιος διαλαλεί τη φοβερή φτώχεια του, λέγοντας εκείνο το «δεν έχω».
 
«Ουκ έχω», αναλογίζεται. Εννοεί αποθήκες κατάλληλες. Αλλά ακούσια, προφέρει μια αλήθεια, μια πραγματικότητα που δεν τη φαντάζεται. Γιατί ακριβώς αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατ’ εξοχήν «ουκ έχων», ο πραγματικά ακτήμων, ο αυθεντικός πένης.

ΓΙΑ ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ...ΑΠΑΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΑΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; 
ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ

EΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ


ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"
Οργισμένοι είναι οι Σκοπιανοί με τον εκπρόσωπο της ΕΕ στα Σκόπια, Άιβο Όραβ. Σήμερα μέρος των Σκοπιανών ΜΜΕ φιλοξένησαν αρκετά αρνητικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπο του πρεσβευτή της ΕΕ στην γειτονική χώρα.
Τι έκανε όμως ο Όραβ και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα;
Απλούστατα, ο Εσθονός διπλωμάτης παρευρέθηκε σε μια σύνοδο στις Βρυξέλλες. Εκεί σε μια ομιλία του για την συμφωνία της Αχρίδας, αναφέρθηκε στο προφανές.
“Οι Εθνικά Αλβανοί και οι Σλαβομακεδόνες της πΓΔΜ ερμηνεύουν το πλαίσιο συμφωνίας διαφορετικά“, δήλωσε ο διπλωμάτης.
Η αναφορά σε “Σλαβομακεδόνες” έκανε κυριολεκτικά έξαλλους τους Σκοπιανούς, οι οποίοι όπως άλλωστε έχετε καταλάβει, θέλουν να διαγράψουν πλήρως τις Σλαβικές καταβολές τους.

http://history-of-macedonia.com

Μαντέψτε ποιο ήταν το μοναδικό όνομα που γράφτηκε στην πρώτη επέτειο του Πολυτεχνείου!!! Δείτε το από τον τότε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ


Το 1974 η πρώτη επέτειος του Πολυτεχνείου γιορτάστηκε με μια εβδομάδα καθυστέρησηγιατί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου έγιναν οι πρώτες εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης με τον Καραμανλή να θριαμβεύει με 54%. Έτσι το πανηγύρι στο Πολυτεχνείο ξεκίνησε την επόμενη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου. Παρόλα αυτά πολλοί πήγαν στις 17 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο για να "προσκυνήσουν"...Ξεφυλλίζοντας όλες τις εκδόσεις του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ εκείνων των ημερών θα βρείτε μόνο ένα όνομα νεκρής (και κάτι μαρτυρίες τραυματισθέντων). Το όνομα της νεκρής είναι το

Ηλένια Ασημακοπούλου

Δείτε το ΡΙΖΟ της 18 Νοεμβρίου: