Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

ΡΕ ΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. ΔΙΩΚΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΟΥ "ΑΓΙΕ";ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ "ΑΓΙΕ" ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ; ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ; ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τον τελευταίο χρονικό διάστημα στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου. Ο λόγος είναι η ακοινωνησία που έχει επιβληθεί από την Ιερά Σύνοδο στους μοναχούς της Ι. Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος  Ναυπάκτου.


Από πληροφορίες που έχουμε εκ Ναυπάκτου παρά την ανακοίνωση που επέβαλε η Ι. Σ. προς τους πατέρες και Ιερομόναχους του μοναστηριού, ξεκίνησαν να λειτουργούν κανονικά και μεγάλος πλήθος λαού ακολουθεί. Αν όντως ισχύει αυτό, τότε που οδηγεί η Ι. Σ. της Εκκλησίας την τοπική Εκκλησία της Ναυπάκτου; Μήπως οδηγούμαστε σε μια νέα Μονή Εσφιγμένου εκτός Αγίου όρους; 

Δεν βλέπει η Ι. Σ. ότι με την τακτική που εφαρμόζει τόσα έτη απέτυχε και οδηγείται τώρα η τοπική Εκκλησία σε σχίσμα;  Όπως αντιλαμβανόμαστε εμείς και καθαιρέσεις να γίνουν από την Ι.Σ., το μοναστήρι θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Άρα θα έχουμε μια Μονή Εσφιγμένου μέσα στο Άγιο όρος και μια «Μονή Εσφιγμένου» στη Ναύπακτο. Είναι ώρα η Ι. Σ. να αλλάξει τακτική για να βρεθεί μια θεάρεστη λύση.

ΠΗΓΗ:  pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.