Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΡΑ
Aπο ιefimerida
 Πρόλαβε τα χειρότερα η αστυνομία στην Κόρινθο, όταν χθες στη μία μετά το μεσημέρι 13:00 ώρα, στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών Κορίνθου, μία ομάδα ατόμων προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση με σκοπό να ξεκινήσει εξέγερση.
Όλα έγιναν την ώρα του προαυλισμού όταν μία ομάδα αλλοδαπών έβγαλε από τους θαλάμους τα κρεβάτια τους και τα μετέφεραν στον προαύλιο χώρο. Η αντίδραση των δυνάμεων της αστυνομίας ήταν άμεση, αφού εισήλθαν στο χώρο και με χρήση χημικών κατάφεραν να περιορίσουν τους αλλοδαπούς.
Κάποιοι από αυτούς κλείστηκαν σε ένα από τα κτίρια, ενώ κράτησαν κλειστές τις πόρτες βάζοντας τα κρεβάτια από πίσω. Αλλοι παρέμειναν στον χώρο του προαυλίου, αρνούμενοι να επιστρέψουν στους θαλάμους.

Στη συνέχεια ακολούθησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αφού οι απόπειρες διαπραγμάτευσης έπεσαν στο κενό και οι αλλοδαποί περιορίστηκαν στους θαλάμους τους.
Διαπιστώθηκαν φθορές στους εσωτερικούς χώρους δύο κτιρίων, ενώ από τις αστυνομικές δυνάμεις συνελήφθησαν συνολικά (24) αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.