Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Απλήρωτοι δύο μήνες οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρά ερωτήματα ανακύπτουν από το ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη από τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Μηχιώτη στο «enimerosi24» μετά από ανάρτηση στο Facebook του Δημήτρη Παπαδημούλη και την ενδιαφέρουσα απάντηση κάποιας «Αλεξάνδρας Κοσσιώρη». Παραθέτουμε το κείμενο του δημοσιογράφου ως έχει, αφού προσφέρεται για συμπεράσματα… Μεταφέρω αυτολεξεί την τελευταία ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Δημ. Παπαδημούλη από το facebook: «Μαζικά, ενωτικά, μαχητικά, ειρηνικά κατά των μέτρων. Προετοιμασία και πρωτοβουλίες για εκλογές το συντομότερο και κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».
Και μαζί, ομοίως αυτολεξεί, μιάς από τις απαντήσεις εις τον Παπαδημούλη, αυτήν με την υπογραφή Alexandra Kossiori: «Aς μου εξηγήσει κάποιος γιατί τώρα που ακόμη τα νέα μέτρα και το 3ο μνημόνιο δεν έχει ψηφιστεί και εφαρμοσθεί …ας μου εξηγήσει γιατί οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν 2 μήνες απλήρωτοι …?? και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ να εμπιστευθώ και να σπεύσω να ψηφίσω ένα κόμμα που δεν μπορεί να νοικοκυρέψει τα του οίκου του ?? αυτά δεν καταχωρούμε σαν λάθη στους επί 30 χρόνια κυβερνόντες ΠΑΣΟΚΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..εάν και αριστερά εφαρμόζει την ίδια φόρμουλα ασυνέπειας …ε τότε εγώ φως στο τούνελ δεν βλέπω από πουθενά!!!».
Επειδή ο Παπαδημούλης συνηθίζει να «κατεβάζει» αναρτήσεις που δεν του είναι αρεστές, είναι πλέον μάταιο με τη δημοσιοποίησή μου αυτή, να το επιχειρήσει.
Εις ό,τι αφορά τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το κόμμα που επιδιώκει να αποτελέσει τον κορμό της επόμενης «κυβέρνησης της Αριστεράς», ας κρίνουμε την αξιοπιστία του, από την αναξιοπιστία του για τα οίκου του.
Για την αντιγραφή
Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης
5 Νοεμβρίου 2012, ώρα 00:45

http://www.defence-point.gr/news/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.