Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Διδάσκουν στα παιδιά μας ότι το Έθνος ,η θρησκεία ,το φύλο κ.α είναι προκατάληψη!


ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ "ΔΙΑΝΟΗΣΗ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ !!
Σήμερα το θέμα μας είναι η πολυπολιτισμικότητα στο βιβλίο Κοινωνική και πολιτική αγωγή. Ας δούμε πως ετοιμάζει το σύστημα τους δούλους του για την νέα εποχή.
Η μπουρδολογία των αριστερών και της νέας τάξης πραγμάτων επελαύνει στα σχολικά βιβλία και στα μυαλά των παιδιών μας.
Δείτε λοιπόν τι μηνύματα παιρνάνε:

Τυχαίο;; δεν νομίζω... Δείτε τη διαφήμιζε η Δ.Τ την ώρα που ο Σαμαράς έκανε το εορταστικό διάγγελμα.



Δωσίλογος συνεργάτης των Γερμανών ο Σαμαράς... Αντωνάκη πάλι ρόμπα σε έκαναν.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ : 2η ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η Ν.Δ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Άσχημα τα νέα στο κυβερνητικό επιτελείο από την νέα δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, του ανθρώπου που έχει αποδειχτεί ο πιο αξιόπιστος, αφού πλησίασε όσο κανείς άλλος τα αποτελέσματα των εκλογών του 2012.
Σχολιάζοντας και αναλύοντας, λοιπόν, τα στοιχεία του ευρωβαρόμετρου, ο καθηγητής απεκάλυψε τον λόγο που έχει η κυβέρνηση για να σκευωρεί και να συνωμοτεί εναντίον της Χρυσής Αυγής, προσπαθώντας να βρει τρόπο ακόμα και να θέσει εκτός εκλογών το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκαλύψεις του καθηγητή, στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα καταρρεύσει ερχόμενη τρίτη με 12-13%,

Ο Πρωθυπουργός της Νεο-Ουγκάντα σας εύχεται χρόνια πολλά και καλά χαράτσια.


Η απόλυτη δικαίωση του μισέλληνα Ιερώνυμου ότι οι αριστεροί είναι καλύτεροι χριστιανοί.


Η απόλυτη δικαίωση του μισέλληνα Ιερώνυμου ότι οι αριστεροί είναι καλύτεροι χριστιανοί. Ο βο(υ)λευτής του σύριζα Διαμαντόπουλος φόρεσε ράσα και "ευλόγησε" τους "πιστούς" με το κ@λοδάκτυλο.

Για αυτό δεν είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι στον διεφθαρμένο δημόσιο τομέα. Επιμένουν ΠΑΣΟΚικά οι Δημόσιοι Υπάλληλοι! Πρώτη η ΠΑΣΚ στην ΑΔΕΔΥ !


ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΡΚΑΡΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ!




Το... κακό παράδειγμα έδωσε σήμερα βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου από την Κρήτη...

Πρόκειται για τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μιχελογιαννάκη ο οποίος όπως διαβάζουμε στο FlashNews, πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε θέση που προορίζεται για ΑμΕΑ και μάλιστα όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας πήγαν στο σημείο για να πράξουν τα δέοντα, ο βουλευτής τους απάντησε: "Πέντε λεπτά έμεινα"...

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΕ ΒΡΕ...ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ ΚΑΝΤΑ


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!!!
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ;;
Η ΝΔ ξεκίνησε προ ημερών «πόλεμο» γιατί ο Νίκος Κωνσταντόπουλος παρουσίασε το 2000 ένα βιβλίο του κατηγορούμενου για μίζες στα εξοπλιστικά Αντώνη Κάντα. Στο πάνελ βρισκόταν, όμως, και ο Γιάννης Στουρνάρας.
Σε σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύει ολόκληρη την φωτογραφία από την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κάντα στην οποία διακρίνονται: Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, η Λίνα Αλεξίου (μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου) και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας φέρει τον τίλτο «Μια περίεργη συνύπαρξη».

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.


ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΚΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ!!!
ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ... ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
Δεν ψάχνει μόνο η αστυνομία των Νίκο Μαζιώτη. Ο φερόμενος ως επικεφαλής του Επαναστατικού Αγώνα αναζητείται και από την Στρατολογική Υπηρεσία, η οποία θέλει να του επιδόσει το φύλλο πορείας του ώστε να υπηρετήσει τη θητεία του!
Στις 23 Δεκεμβρίου, η Στρατολογική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας με επείγον τηλεγράφημα στον Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων, καλεί τον Μαζιώτη να παρουσιαστεί στη Λαμία στις 13 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά “ο 43χρονος καταζητούμενος, θεωρείται λιποτάκτης με την περίπτωση του να έχει κριθεί από το 1992,

ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ !!!...ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ !!!


Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με τα χρήματα που μαζεύτηκαν για την άτυχη Μυρτώ - Έχουν "προϊστορία" με τους πυρόπληκτους του 2007.


Καταγγελία για την Ομοσπονδία που διαχειρίζεται τα χρήματα που προορίζονται για τη Μυρτώ!
Μια σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τα χρήματα που μαζεύτηκαν για την 16χρονη Μυρτώ, της οποίας το δράμα, συγκλόνισε Ελλάδα και ομογένεια, κάνει δικηγόρος στην ομογενειακή εφημερίδα "PROINI.us".

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

Αγανάκτηση και απογοήτευση στην Ομογένεια, που πρόσφερε γιά την -κακοποιημένη στην Πάρο, καλοκαίρι 2012- Μυρτώ και νοσηλεύεται, αποθεραπεύεται στην Βοστώνη... Τα χρήματα (περισσότερα από 110.000 δολ.) τα κρατά η Ομοσπονδία και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δώσει λογαριασμό-απολογισμό, με ασοβάρευτες δικαιολογίες...

Πιάσαμε πάτο!


Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "φιλανθρωπική οργάνωση" του Σόρος, χρηματοδοτείται από χρηματοδότη της Αλ Κάιντα!



ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ! Η επίσημη ανακοίνωση από το US Treasury Department ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εγκληματική δράση της “φιλανθρωπικής οργάνωσης”.
Έδινε εκατομμύρια Ευρώ τον μήνα στους σφαγείς των εθνών! Συρία, Υεμένη, Ιράκ, Σομαλία. Όπου χύνεται αίμα αθώων δηλαδή από τις δολοφονικές συμμορίες των υπανθρώπων. Τα καθάρματα του Ολάντ είχαν απελευθερώσει τον εκτελεστικο του διευθυντή, ως “ρατσιστικό κρατούμενο” του Σαρκοζί, ενώ του επέτρεψαν να ανοίξει γραφεία στο Παρίσι για να βοηθήσει στην πτώση του Καντάφι!
Οι ΗΠΑ παγώνουν κάθε περιουσιακό στοιχείο του Καταριανού “καθηγητή” Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi χαρακτηρίζοντας τον “χρηματοδότη και συνεργό τρομοκρατικών οργανώσεων”, απαγορεύοντας κάθε οργάνωση ή φυσικό πρόσωπο να έχει οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί του.
Οι μισάνθρωποι που κατηγορούσαν την Ελλάδα ως “ρατσιστική χώρα”,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ “ΜΚΟ” ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!


ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΩΣ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”!
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΧΟΥΡΙΕΤ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΩΣ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ”! “Μοιράζουν πακτωλούς χρήματος για να εξαγοράζουν υψηλόβαθμα στελέχη”!
Ενεπλάκη από την Βοσνία, τους Οϊγούρους της Κίνας εως την Αραβική άνοιξη! Όπου οι ισλαμοφασίστες έχυσαν αίμα αθώων δηλαδή.
Μείζον θέμα για το Ελληνικό ΥΠΕΞ, εάν δεν δράσει τώρα μετά τις αποκαλύψεις.
Όπλα που προορίζονταν για τη Συρία κατασχέθηκαν στην Τουρκία
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας κατάσχεσαν χθες το βράδυ όπλα και πυρομαχικά σε φορτηγό, το οποίο είχε προορισμό τη Συρία και συνέλαβαν τρεις ανθρώπους,

Σύντροφε, για μ@λ@κες ψάχνετε;


Δείπνο μίσους μόνο για ανήλικους (λαθρο)μετανάστες από τον πασόκο Ιερώνυμο.


Αδικαιολόγητη παράλειψη εκ μέρους του γενειοφόρου ανθέλληνα η μη πρόσκληση του πακιστανού βιαστή της 15χρονης Μυρτούς.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ (BINTEO)


“ΈΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ!”
Πρωτοχρονιά 2014 ώρα 1.38 μετά τα μεσάνυχτα. Η Αθήνα γιορτάζει την έλευση του νέου έτους εν μέσω φοροκαταιγίδας και μνημονίου. 
Κάποιοι βέβαια, δεν καταφέρνουν να γιορτάσουν! Είναι οι χιλιάδες Έλληνες άστεγοι της Αθήνας…
Με τις θερμοκρασίες να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, κλιμάκιο βουλευτών και συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθήνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επισκέφθηκαν τους αστέγους της πλατείας Ελευθερίας (Κουμουνδούρου), ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, προσφέροντάς τους μερίδες φαγητού, γλυκά και κουβέρτες.
Λίγα μέτρα από την κίνηση της Λ. Πειραιώς,

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Οι πρωτοχρονιάτικες ευχές του Μητσοτάκη στον Σαμαρά.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ



Οταν ο Πρωθυπουργός Πλαστήρας αναφώνησε: «Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;»
Τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα των τελευταίων ημερών -μίζες στα εξοπλιστικά, θέμα Λιάπη και «δωράκια» Τομπούλογλου- φέρνουν στη μνήμη έργα και ημέρες άλλων εποχών και κυρίως το παράδειγμα ενός Ελληνα πρωθυπουργού που πέθανε πάμφτωχος.

Ο Πλαστήρας ήταν άρρωστος –έπασχε από φυματίωση – κι έμενε σ' ένα μικρό σπιτάκι στο Μετς, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Του πρότειναν να του βάλουν ένα τηλέφωνο δίπλα στο κρεβάτι αλλ' αυτός αρνήθηκε λέγοντας: «Μα τι λέτε; Η Ελλάδα πένεται κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;». Πολλές φορές με τρόπο έστελνε και αγόραζαν ψωμί, ελιές και λίγη φέτα...

Tο έθιμο της Βασιλόπιτας και η ιστορία της.


Η Βασιλόπιτα κατά το ελληνικό έθιμο κόβεται σε οικογενειακή συγκέντρωση αμέσως με τον ερχομό του νέου έτους κυρίως μετά από φαγοπότι όπου και ακολουθεί χαρτοπαιξία «για το καλό του καινούργιου χρόνου».
Έτσι στις 12.00 ακριβώς τα μεσάνυχτα με την αλλαγή του έτους σβήνουν τα φώτα και μετά ένα λεπτό ξανανάβουν ευχόμενοι και αντευχόμενοι όλοι «χρόνια πολλά» και «ευτυχισμένο το νέο έτος».
Τότε προσκομίζεται η Βασιλόπιτα στο τραπέζι όπου ο νοικοκύρης αφού την σταυρώσει με το μαχαίρι τρεις φορές αρχίζει να τη κόβει σε τριγωνικά κομμάτια προσφερόμενο σε κάθε ένα παριστάμενο μέλος της οικογένειας ή φίλων και συγγενών με πρώτο κομμάτι του σπιτιού (ή του Χριστού της Παναγίας και του Άι Βασίλη), του σπιτονοικοκύρη, της σπιτονοικοκυράς και των άλλων παρισταμένων κατά τάξη συγγένειας και ηλικία με τελευταίο το κομμάτι του φτωχού ή πάλι του σπιτιού,

ΠΑΛΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΣΕ Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)





ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 1:20 . O ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

O ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΤΟ ΕΥΧΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".


Ξεφτίλα..Δεν συλλυπήθηκε ο Σαμαράς τον Πούτιν για τα αθώα θύματα των τρομοκρατών και το Κρεμλίνο δεν μας έστειλε πρωτοχρονιάτικες ευχές.


ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα απουσιάζει σταθερά τις τελευταίες ημέρες από τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, τόσο για τους διεθνείς ηγέτες που έλαβαν πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον πρόεδρο Πούτιν, όσο για τις χώρες που έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.
Το γεγονός εντοπίζει και σχολιάζει ο γνωστός ανταποκριτής στη Ρωσία Θανάσης Αυγερινός, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter:

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ (ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


Μια πιτσιρίκα αφρικανικής καταγωγής από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα ήταν ανάμεσα στα παιδιά που είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μόλις την διέκρινε ο Πρωθυπουργός ανάμεσα στα άλλα χαριτωμένα παιδιά γονάτισε και συγκινημένος άρχισε να μιλάει μαζί της προσπαθώντας να την κάνει να νιώσει άνετα μαζί του όμως η πιτσιρίκα άλλα είχε στο μυαλό της :

Ένας χρόνος φεύγει - ένας χρόνος έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
«Του μέλλοντος οι μέρες στέκονται εμπροστά μας σα μια σειρά χεράκια αναμμένα...» Κ. Καβάφης

Ο χρόνος που πέρασε ήταν για τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής ένας χρόνος γεμάτος σκλη­ρές πολιτικές μάχες, νίκες, κατα­κτήσεις, μα και σκληρές δοκιμασί­ες. Μέσα στην Βουλή ακούστηκε λόγος αληθινός, καταγγέλθηκαν ευθέως οι πλάνοι δημαγωγοί, οι έμποροι των ελπίδων ενός ολόκλη­ρου λαού. Πληρώσαμε και πληρώ­νουμε ακριβώς το τίμημα της ΑΛΗ­ΘΕΙΑΣ, μίας αλήθειας όπου σαν λόγχη τάραξε τον βάλτο της σαπί­λας. Μίας αλήθειας, την οποία θε­ώρησαν ύβρη, θράσος, αλαζονεία απέναντι στην αμαρτωλή εξουσία τους.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ
Σε βίντεο που μετέδωσε η  συριακή τηλεόραση και που αναμεταδόθηκε και από το alalam  αντάρτες της Αλ Κάιντα  παίζουν ποδόσφαιρο με τα κομμένα κεφάλια των αντιπάλων τους στρατιωτών.Αυτά τα φοβερά αντίποινα επιστρατεύουν οι ισλαμιστές σε μια απέλπιδα και ύστατη προσπάθειά τους να αναχαιτίσουν τις κυβερνητικές δυνάμεις που προελαύνουν στο Χαλέπι.
Εξτρεμιστές αντάρτες σαν να λέμε ταλιμπάν του Πακιστάν ανάρτησαν βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν συντρόφους τους να παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια ατόμων σε περιοχή ανεξακρίβωτη.Μιλούν μια τοπική διάλεκτο.Είναι γουαχαμπίτες τακφιριστές οπαδοί  μιας  ακραίας ιδεολογίας με προέλευση την Σαουδική Αραβία.
Το πιο σοκαριστικό είναι ότι επιδιδίδονται στην επίδειξη της δεξιοτεχνίας τους με διάθεση και πολύ κέφι και με σατανικό γέλιο.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΓΟΥΡΛΗΣ"


ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΞΕΠΛΕΝΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ .


Ο... κουμπαράς του συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Ρίζου Ρίζου βρέθηκε στην Κύπρο και πλέον κατηγορείται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 
Εκτός από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου, που αντιμετωπίζει και επισύρουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη, ο Ρίζος Ρίζος είναι πια κατηγορούμενος και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς βρέθηκαν 750.547,84 ευρώ, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής.
Στην ίδια υπόθεση φέρονται εμπλεκόμενες και οι δύο κόρες του, Χριστιάνα και Ιωάννα, που εμφανίζονται ως συμμέτοχοι της offshore εταιρείας.
Ο Ρίζος Ρίζος ήταν συνδικαλιστής του Συνασπισμού.

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»!!!!


Οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής μόνο για Έλληνες είναι… συσσίτια μίσους» για την καθεστωτική και αριστερή (σχεδόν πάντα αυτά τα δύο ταυτίζονται…) γλώσσα. Οι γιορτές μόνο για «μετανάστες» (ή για τα παιδιά τους) τι είναι άραγε;

 Διαβάζουμε, λοιπόν, στην επίσημη διαδικτυακή ντουντούκα του ΚΚΕ: 

Βόμβα Κάντα: Μητσοτάκης και Σημίτης “ντήλαραν” τα ίδια προϊόντα! Το Mega όμως δείχνει Τομπούλογλου.


ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ Α.Ε....ΜΙΖΕΣ ΣΗΜΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …με συνοδεία Λιάπη και Βαρβιτσιώτη – Πάολας. Μην και καταλάβουν οι ραγιάδες τι πληρώνουν.
Πυρηνική βόμβα κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Σημίτη, όσον αφορά την «αγορά του αιώνα» των εξοπλιστικών που αποφασίστηκε επί πρωθυπουργίας του δεύτερου, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών την περίοδο 1996-2002 και πλέον κάτοικος Φυλακών Κορυδαλλού Αντώνης Κάντας.
Στην τετραήμερη απολογία-φωτιά ο Αντ. Κάντας «έδωσε» το μέχρις εσχάτων διεφθαρμένο διακομματικό μηχανισμό -από τον υπουργό μέχρι τα κατώτατα κλιμάκια των αξιωματικών- προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων εντός του υπουργείου Αμυνας, επί πρωθυπουργίας του κ. Σημίτη.

ΣΟΚ:Συνελήφθη ο Αϊ Βασίλης ως μέλος της ΧΑ!Έκρυβε το οπλοστάσιο &το τανκ.Ρόλο εκπαιδευτή δείχνουν οι φωτο!


Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν οι επίμονες έρευνες τους για τη Χρυσή Αυγή τους οδήγησαν στον Αϊ Βασίλη!
Οι πληροφορίες ενέπλεκαν ενεργά τον γνωστό Άγιο στην εγκληματική οργάνωση γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθούσαν. 
Σήμερα το πρωί σε μία καλά οργανωμένη επιχείρηση με τη συνεργασία της ιντερπολ συνελήφθη ο Αι Βασίλης, στις ΗΠΑ, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει σε οικία από την καμινάδα. 

Οι ισλαμιστές κήρυξαν τον πόλεμο στην Ρωσία του Πούτιν. Κακό του κεφαλιού τους!


Κρύβει τα ονόματα των απατεώνων το σύστημα της διαπλοκής.

 

Κρύβει τα ονόματα των απατεώνων το σύστημα της διαπλοκής
 
Ο Κάντας αποκάλυψε βαριά ονόματα που αρπάξανε εκατομμύρια από μίζες, ανάμεσά τους πρωθυπουργούς και υπουργούς. Το διεφθαρμένο σύστημα της διαπλοκής όμως προστατεύει τους απατεώνες και την ίδια ώρα προβάλει πολιτικά πτώματα (Λιάπης, Τομπούλογλου) για να παραπλανεί τον λαό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα όλες οι αποκαλύψεις Κάντα, να μάθει ο λαός την Αλήθεια, οι κλέφτες να πάνε επιτέλους στη φυλακή και οι περιουσίες τους να δημευθούν.
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη: Δεν τον απασχολεί η φυλετική καταγωγή των (λαθρο)μεταναστών!


  1. @gragkousis το βίντεο είναι εξαιρετικό και θα το ανεβάσω και στο site του Υπουργείου. Η δική μου ένσταση στο Μεταναστευτικό δεν ήταν ποτέ>>

     Άδωνις Γεωργιάδης @AdonisGeorgiadi
    1. @gragkousis >>η Φυλή, δηλ ο ρατσισμός, αλλά ο μεγάλος τους αριθμός ο οποίος πιστεύω θέτει ζητήματα κοινωνικής συνοχής.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΑ : Η “Καταλανική εταιρεία” και οι σφαγές των Ελλήνων


“Ξεθάβουμε” μία άγνωστη ιστορία που δεν διδάσκεται στα σχολεία… Ποιοι κατέστρεψαν και ρήμαξαν την Ελλάδα πριν έρθουν οι Οθωμανοί;
Στις αρχές του 14ου αιώνα ο Ελλαδικός χώρος ήταν κατακερματισμένος ανάμεσα σε κτήσεις που ανήκαν στον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Ανδρόνικο ΙΙ Παλαιολόγο και σε Φράγκους φεουδάρχες κληρονόμους των Σταυροφόρων που άλωσαν την Κωνσταντινούπολη το 1204. Ο Αυτοκράτορας είχε υπό τον έλεγχο του την Μακεδονία, την Θράκη, τον Μυστρά, την Κωνσταντινούπολη και μια στενή λωρίδα γης στην Μικρά Ασία που εφαπτόταν στην Βασιλεύουσα.

Ο υπόλοιπος χώρος (Θεσσαλία, Θήβα, Ανδραβίδα, Αθήνα, Πάτρα, Κόρινθος, νησιά του Αιγαίου, Ναύπακτος) βρίσκονταν υπό τον έλεγχο Φράγκων φεουδαρχών που συγγένευαν με ισχυρούς βασιλικούς οίκους της Ευρώπης.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ : 17,2% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ



http://taxalia.blogspot.gr :Σοκάρει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στο δήμο Πέλλας σύμφωνα με δημοσκόπηση!
Η δημοσκόπηση αφορά την πρόθεση ψήφου στο δήμο Πέλλας και έγινε στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου! 
Ερώτηση: αν στην Πέλλα έχει η Χ.Α. 17,2 %, πόσο έχει στην Αθήνα;
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΑΒΥLINA

ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ HOLLYWOOD ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" FILM ΕΦΤΙΑΞΑΝ



ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ HOLLYWOOD ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ 

Απίστευτη πρόκληση από τον Mr Sushi, γνωστό και ως Πάνο Καμμένο. Την ώρα που οι Έλληνες πεινούν αυτός πήγε για σκι στις Άλπεις!




Στις Άλπεις βρίσκεται για διακοπές ο Πρόεδρος των ΑΕροψεκασμένων  Π.Καμμένος. Δικαίωμά του και ουδέν το μεμπτόν. Ο πολιτικός όμως οφείλει να αφουγκράζεται και πως ζει ο “λαός του” αυτά τα Χριστούγεννα.  Όταν μάλιστα καλείς αυτό το λαό να …σκίσει την τρόικα και να διώξει τα μνημόνια, δε γίνεται εσύ να κάνεις σκι στα πολυτελή χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης και μάλιστα στο Κουρσεβέλ, που έχει τη «ρετσινιά» του τουριστικού προορισμού για ανάλγητους και επιδειξιμανείς κροίσους, ιδίως από τη Ρωσία. Αλλά που …μυαλό…

Η ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΛΙΣ: Άμα τους μαζέψεις τους 71 Συριζαίους μαζί με τα ακίνητα τους φτιάχνουν μια πόλη μεσαίου μεγέθους.



Πιο φτωχός από όλους είναι ο Τσίπρας, αλλά αυτός από μαθητής έγινε κατευθείαν πρόεδρος. Δεν πρόλαβε…

- Παναγιώτης Κουρουμπλής: Ανεπάγγελτος, επαγγελματίας κομματόσκυλο. 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ , 3 αυτοκίνητα. (3 αυτοκίνητα ο αθεόφοβος κι είναι και τυφλός…)

- Δημήτρης Στρατούλης: 19 ακίνητα. (Σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι. Με 19 ακίνητα… μλκας είναι να τα πληρώσει ;)

Μείνατε μακριά από τα ΑΒ Βασιλόπουλος! Διακινεί επικίνδυνο για την υγεία γερμανικό κρασί!



Με έκτακτη και επείγουσα ανακοίνωση του, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προειδοποιεί τους καταναλωτές για τη διακίνηση εμφιαλωμένου κρασιού από τη Γερμανία το οποίο διακινούσε πολύ γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ! 

Το συγκεκριμένο κρασί που είναι γερμανικής προέλευσης διακινείται στη χώρα μας από τα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» και είναι επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών!