Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη πρόκληση από τον Mr Sushi, γνωστό και ως Πάνο Καμμένο. Την ώρα που οι Έλληνες πεινούν αυτός πήγε για σκι στις Άλπεις!
Στις Άλπεις βρίσκεται για διακοπές ο Πρόεδρος των ΑΕροψεκασμένων  Π.Καμμένος. Δικαίωμά του και ουδέν το μεμπτόν. Ο πολιτικός όμως οφείλει να αφουγκράζεται και πως ζει ο “λαός του” αυτά τα Χριστούγεννα.  Όταν μάλιστα καλείς αυτό το λαό να …σκίσει την τρόικα και να διώξει τα μνημόνια, δε γίνεται εσύ να κάνεις σκι στα πολυτελή χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης και μάλιστα στο Κουρσεβέλ, που έχει τη «ρετσινιά» του τουριστικού προορισμού για ανάλγητους και επιδειξιμανείς κροίσους, ιδίως από τη Ρωσία. Αλλά που …μυαλό…


“Ο Πάνος Καμμένος πήγε να πνίξει τον πόνο του για τη ”Γερμανική Κατοχή” στις Άλπεις. Καλές διακοπές πρόεδρε, εις υγείαν των κορόιδων”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Μακριά από την Ελλάδα λοιπόν και συγκεκριμένα στον επίγειο παράδεισο των Γαλλικών Άλπεων βρέθηκε τις Άγιες Ημέρες ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ταξίδεψε σε έναν από τους πιο χλιδάτους προορισμούς στη Γηραιά Ήπειρο.


Το «Secret» συνέλαβε τον πρώην υφυπουργό «συν γυναιξί και τέκνοις» έξω από σαλέ της κοσμοπολίτικης Κουρσεβέλ, όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνονται κορυφαίοι εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ, για να επιδοθούν στα αγαπημένα τους χειμερινά σπορ, αλλά και για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με φόντο το κατάλευκο ορεινό τοπίο του παραμυθένιου θερέτρου.

Πηγή: ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΗΓΗ