Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Ξεφτίλα..Δεν συλλυπήθηκε ο Σαμαράς τον Πούτιν για τα αθώα θύματα των τρομοκρατών και το Κρεμλίνο δεν μας έστειλε πρωτοχρονιάτικες ευχές.


ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα απουσιάζει σταθερά τις τελευταίες ημέρες από τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, τόσο για τους διεθνείς ηγέτες που έλαβαν πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον πρόεδρο Πούτιν, όσο για τις χώρες που έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.
Το γεγονός εντοπίζει και σχολιάζει ο γνωστός ανταποκριτής στη Ρωσία Θανάσης Αυγερινός, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter:
«Πρωτοχρονιάτικες ευχές του Β.Πούτιν σε 32 εν ενεργεία ηγέτες χωρών και οργανισμών και σε 5 πρώην δημοσιοποίησε το Κρεμλίνο, πουθενά η Ελλάδα».
Χθες, σημειώνοντας την καθυστέρηση στην υποβολή συλλυπητηρίων από την Ελλάδα – που τελικά δεν έγινε σε επίπεδο αρχηγού κράτους- ο Θανάσης Αυγερινός σημείωνε: «Πάλι μας πήρε ο ύπνος και το Κρεμλίνο δεν το κρύβει. Στις 2 ανακοινώσεις, όπου απαριθμεί συλλυπητήρια ξένων ηγετών, καμία αναφορά σε Ελλάδα».
iefimerida