Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ύμνοι του Αμερικανοεβραϊκού Συμβουλίου για τον Αντώνη Σαμαρά: "Είναι philos με tharos, simbonia και philotimo."

ΤΑ ΠΗΡΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλες, το AJC Transatlantic Institute διοργάνωσε δείπνο, προς τιμήν των ηγετών. Εκεί, ο εκτελεστικός Διευθυντής της οργάνωσης, David Harris, (ο οποίος επισκέφθηκε δεκάδες φορές την Ελλάδα και συναντήθηκε με αξιωματούχους -ιδιαίτερα τους δύο καλούς του φίλους Αντώνη Σαμαρά και Γιάννη Μπουτάρη), αναφέρθηκε με θερμά λόγια, χρησιμοποιώντας ελληνικές λέξεις για τον πρωθυπουργό της χώρας.
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ λέει:

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

Η ιδιωτική ζωή του ανθρώπου είναι ιερή και απαραβίαστη. Μεταξύ συναινούντων ενηλίκων όλα επιτρέπονται. Το σώμα μας είναι η μοναδική πραγματική ιδιοκτησία μας και στην επικράτειά της τίποτε δεν είναι αφύσικο. Γουστάρεις; Γουστάρει; Με τις ευλογίες μας. Όμως, για τα δημόσια πρόσωπα, τα όρια μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου βίου δεν είναι πάντα σαφή. Να δώσουμε ένα παράδειγμα. Μια βουλευτής κάνει έκτρωση. Είναι, σαφέστατα, ιδιωτική επιλογή. Αν όμως η ίδια πρωτοστατεί σε κινητοποιήσεις κατά των αμβλώσεων..... το θέμα παύει να είναι ιδιωτικό. Γίνεται δημόσιο γιατί αποδεικνύει ασυνέπεια λόγων και έργων. Και η ασυνέπεια σε ένα δημόσιο πρόσωπο ενδιαφέρει διότι συνήθως διαχέεται στο σύνολο της συμπεριφοράς του.

Η κακοδαιμονία και ιλαροτραγωδία της χώρας σε μία φωτογραφία


Και περιμένετε να σωθεί η Πατρίδα, από όλο αυτό τον υπανάπτυκτο πνευματικά και ηθικά λαό;;; Αστεία λέτε...! Αστεία, για ... κλάματα!
Όταν εχθές είδα για πρώτη φορά αυτή την φωτογραφία της δεκαετίας του '80 να κατακλύζει το διαδίκτυο, ήμουν πεπεισμένος ότι αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ....

Αποκλείεται, σκέφτηκα ο αδαής, να υπήρχαν τόσο γραφικοί που σε μία βάπτιση να είχαν σηκώσει εντός της εκκλησίας αφίσες του Ανδρέα Παπανδρέου και σημαίες του Κινήματος δείχνοντας το σήμα της νίκης...

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η μεταχείριση σε Λαυρεντιάδη, Κοντομηνά, Πάλλη, Παπαντωνίου είναι ορθή…αλλά της Χρυσής Αυγής είναι νεοναζιστές και πρέπει να μείνουν φυλακή..

Η δικαιοσύνη σημαίνει δίκαιη δίκη, αμερόληπτη εφαρμογή των νόμων - Στην Ελλάδα ισχύει;
Πολλές φορές έχουμε επισημάνει τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο η δικαιοσύνη αντιλαμβάνεται την απονομή δικαιοσύνης.
Μέρος της δικαιοσύνης η καθοδηγούμενη και όχι η ελεύθερη δικαιοσύνη φαίνεται ότι λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. 
Ο Λαυρεντιάδης που εμπλέκεται σε υπόθεση 850 εκατ ευρώ κοντά 1 δισεκ. αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς παρήλθε το 18μηνο. 

ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ.

ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"
Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες, στο Τμήμα οι υπόλοιποι
Δύο μαθητές τραυματίστηκαν σε συμπλοκή το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το 1ο ΕΠΑλ Καματερού.
Στη συμπλοκή συμμετείχαν δύο Αλβανοί μαθητές, ηλικίας 17 και 19 ετών, και τρεις Έλληνες, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών. 
Ο καυγάς ξεκίνησε πιθανότατα για μία κοπέλα, σύμφωνα με την αστυνομία. 
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κάποιος από τους Αλβανούς τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, δύο από τους Έλληνες μαθητές οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Οι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν και βρίσκονται μαζί με τον τρίτο Έλληνα στο αστυνομικό τμήμα Καματερού, όπου διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση.
newsbeast.gr

Ο ρόλος του Ισίδωρου Ντογιάκου ως καλά αμειβόμενου οργάνου της εκτελεστικής εξουσίας

Aπο xryshaygh.com :Το 2007 ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης είχε αποκαλύψει τις διασυνδέσεις και τον ρόλο του Εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου ως όργανο της εκτελεστικής εξουσίας, ο οποίος σήμερα ζήτησε επιτακτικά - και σε διαφωνία με τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου - την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια.
Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο:

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ Π@ΥΤΣ@ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ. «Ο Σαμαράς έσωσε την Ελλάδα στο παρά ένα. Σας θυμίζει κάτι»;

Ξαναχτύπησε ο αντωνοσαμαροχτυπημένος Αδωνις Γεωργιάδης μετά το ματς.
Παραλλήλισε τον σκόρερ της πρόκρισης της εθνικής μας Γιώργο Σαμαρά...με τον Αντωνάκη τον απατεώνα!!!
Γράφοντας στο twitter «ο Σαμαράς έσωσε την Ελλάδα στο παρά ένα» αναρωτώμενος «σας θυμίζει κάτι», κατάφερε να τα ακούσει από αρκετούς.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ :

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ...Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΠΛΕ...!!!

Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΠΛΕ... ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ 2-1  ΣΤΟ 92' !!! ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!!!

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Έλληνας από την Βόρειο Ήπειρο ήταν ο πρώτος Πρόεδρος της Αργεντινής!

Ο Βλαδίμηρος Δημητρίου ίδρυσε και την Μπόκα Τζούνιορς με δύο ακόμη συμπατριώτες μας το 1905! (φωτό)
Δεν είναι λίγα τα στοιχεία που μπορούν να στοιχειοθετήσουν πως η Κολχίδα των Αργοναυτικών δεν είναι η γνωστή Κολχίς του Πόντου, αλλά τμήμα μεταξύ Βολιβίας-Περού, γύρω από την λίμνη Τιτικάκα, στα σύνορα Αργεντινής-Βολιβίας. Μάλιστα, λένε, πως η πανάρχαια φυλή Ινδιάνων Κόλχι είναι απομεινάρι των Κόλχων, γι’ αυτό και χρησιμοποιούν πολλάκις στα σύμβολά τους τον ελληνικό μαίανδρο. Άρα οι σχέσεις Ελλήνων-Νοτιοαμερικανών τραβάει σε απίστευτα βάθη χρόνου, που μένει σε επόμενες γενεές επιστημόνων, αποδεσμευμένων από στεγανά, να ερευνήσουν.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΣΥΝΤΑΚΤΩΝ "ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ
Χρυσή Αυγή :Νέα φωτομοντάζ και ανάποδη κοπτοραπτική από την εφημερίδα των Συντακτών
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε στην αποψινή εκπομπή του το νέο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών που ειδικεύεται στην κοπτοραπτική (μην ξεχνάτε την τηλεμεταφορά Χρυσαυγιτών από το Ηράκλειο Κρήτης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο σε άλλο γελοίο φωτομοντάζ της ίδιας εφημερίδας).
Οι «μοντέρ» και οι κοπτοραπτούδες υπολόγιζαν ότι η αυθεντική φωτογραφία είχε χαθεί αφού κατασχέθηκε. Δεν υπολόγισαν όμως ότι αντίγραφο είχε κρατήσει συναγωνιστής στο γραφείο του ως κάδρο.
Στην πραγματική εικόνα τα πρόσωπα που απεικονίζονται κρατούν ένα κέλτικο σταυρό, που προπαγανδιστικά δεν κάνει τόσο ντόρο όσο μία σβάστικα. Αξίζει όμως να δούμε τα 7 σημεία που αποκαλύπτουν το φωτομοντάζ και την κοπτοραπτική: