Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ...



Ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρθηκε προσωπικά στον Νότη Σφακιανάκη, γράφοντας:
"Διάβασα κάπου, κατά λάθος, κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα...".
Υπενθυμίζεται πως ο Νότης σε μια από τις συνεντεύξεις του είχε μιλήσει ανοιχτά για τη Χρυσή Αυγή, τον εθνικισμό αλλά και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Τούρκικο κτίσμα η αγία Σοφία λεει Τούρκος καθηγητής...Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως η νεοοθωμανική μανία που έχει ενσκήψει τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία θα μας επιφυλάσσει συνεχώς και νέες εκπλήξεις. Έτσι, ..
αφού βαπτίσαν τουρκικό τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και έκαναν ...Τούρκους τους αρχαίους φιλοσόφους, τώρα προχώρησαν και στο Βυζάντιο και σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις τους, η αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης είναι... τουρκικό κτίσμα.
Όπως αποκαλύπτει στην μηνιαία τουρκική επιθεώρηση Ιστορίας και Πολιτισμού, «Yedikta Dergisi», τεύχος Απριλίου 2013, ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Καλών Τεχνών της Κωνσταντινούπολης, Suphi Saatçi, το σημερινό κτίσμα της αγίας Σοφίας δεν είναι βυζαντινό αλλά… δημιούργημα του γνωστού Οθωμανού αρχιτέκτονα, Mimar Sinan, στον οποίο οφείλονται πολλά μουσουλμανικά κτίσματα σε όλη την Βαλκανική χερσόνησο.

Πλήρωσε για να σώσει ένα παιδί από τη λευχαιμία και τώρα τον κυνηγά η εφορία!


ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ
Απο newsbomb
«Θυσιάστηκε» για να σώσει έναν μαθητή που πάσχει από λευχαιμία και τώρα ...
η εφορία καραδοκεί Ένας μαθητής έχει λευχαιμία και ήδη νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο των Αθηνών έχοντας κάνει μεταμόσχευση. Στο πλευρό του η μητέρα του αλλά και οι συμμαθητές του. Η ιστορία ξεκινά από την ημέρα που συμμαθητής του παιδιού επέστρεψε σπίτι του με δάκρυα στα μάτια. Τον είδε ο πατέρας του, ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης, τον ρώτησε τι συμβαίνει και τότε ο μικρός του εξιστόρησε τι απασχολούσε όχι μόνο τον ίδιον αλλά όλους τους συμμαθητές του.
Ο πατέρας συγκινήθηκε και αποφάσισε να βοηθήσει. Ήρθε σε συνεννόηση με τον συνέταιρό του στις επιχειρήσεις και αμέσως έδωσαν 28.000 ευρώ από το ταμείο της εταιρείας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του συμμαθητή του γιου του.

Κωνσταντοπούλου :Ο Βενιζέλος σκόπιμα οδήγησε τον Κασιδιάρη σε έκρηξη.(Βίντεο)


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ" ...Ο ΜΠΕΝΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Απο iefimerida.gr
Δριμεία επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου για την παρουσία του στην προανακριτική επιτροπή σημειώνοντας ότι είχε ιταμό ύφος, χυδαία και αγοραία διάθεση.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιθυμώντας να εκτρέψει τη συζήτηση και να μην απαντήσει σε ουσιαστικές ερωτήσεις για τις δικές του ευθύνες σε σχέση με τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, ουσιαστικά οδήγησε με τον δικό του τρόπο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στην έκρηξη,

ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!


ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ 
Απο iefimerida.gr
 Ετοιμάζουν τη δια... νόμου αποφυλάκιση των VIP κρατουμένων του Κορυδαλλού 
Σχέδιο Νόμου το οποίο ουσιαστικά «αμνηστεύει» μεγάλο αριθμό καταχραστών του Δημοσίου,προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση, με έναν όρο: Να επιστρέψουν τα «κλεμμένα».

Εγκριτοι νομικοί κύκλοι επισημαίνουν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ότι στην προσπάθεια αποσυμφόρησης των ελληνικών φυλακών, το υπουργείο Δικαιοσύνης υποπίπτει στο ολίσθημα να νομιμοποιεί τη δωροδοκία αλλά και τα παρεμφερή οικονομικά εγκλήματα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ, ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΥΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ...ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ!

TurkishFestival Text-banner
Turkey, located as it is, at the veritable crossroads of Europe and Asia, has absorbed a whole host of gastronomic influences that make Turkish cuisine as irresistible as the land itself.
Master Chefs specially flown in from Istanbul will delight your taste buds by serving up the very best culinary delights. This food festival is part of ongoing initiatives by Astir Palace to integrate various ethnic cuisines and to provide Athenian food lovers an opportunity to experience the rich cultural heritage of Turkish cuisine!

Συμπτώσεις: Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες παγκοσμίως ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!


Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:

Afghanistan
Iraq
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Καποδίστριας & Οικονομία (1828-1831). ΒΙΝΤΕΟ.

Πώς θα αντιμετώπιζε ο Καποδίστριας και το σημερινό "οικονομικό" μας πρόβλημα;
Από την εκπομπή "Ο Καποδίστριας ως Κυβερνήτης της Ελλάδος" (3-4-2013)
ΑΝΑΔΙΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 
με την κ. Ερατώ Ζέλλιου-Μαστοροκώστα, Δρ. Ιστορίας Α.Π.Θ.
Καλεσμένος: Ανδρέας Κούκος, Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ. ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος κρατάει ψηλά το έπος της ΕΟΚΑ.
Ο Νίκος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974», μαζί με τον Κωστή Αντωνιάδη Πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων φοιτητών «ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ», μιλούν γιά τις ηρωικές μορφές των θρυλικών πλέον αγωνιστών της ΕΟΚΑ.
 
Γιά τον επικό τετραετή πόλεμο (1955-1959) των υπόδουλων Ελλήνων της Κύπρου, με μοναδικό σκοπό την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από τον Αγγλικό ζυγό και την ΕΝΩΣΗ με την μητέρα Ελλάδα, πού γονάτισε και εξευτέλισε την σιδηρόφρακτη και πανίσχυρη Αγγλία.
 
Ο Νίκος Αργυρόπουλος, χωρίς κανένα δισταγμό, αποκαλύπτει τον άθλιο ρόλο των θλιβερών πολιτικών, οι οποίοι ανέλαβαν να διαχειριστούν την ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ της ΕΟΚΑ και την μετέτρεψαν σε επώδυνη ήττα με τις συμφωνίες της ντροπής, της τραγωδίας και της συμφοράς ΚΑΙ στέλνει το μήνυμα ότι : Ο αγώνας της ΕΟΚΑ δεν τελείωσε, απλώς διεκόπη και είναι καιρός να τον συνεχίσουμε …  

Σαν σήμερα : H Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα. (6 Απριλίου 1941)


H Γερμανία εισέβαλε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου 1941 από τα Ελληνο-Γιουγκοσλαβικά και Ελληνο-Βουλγαρικά σύνορα. Σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, πρίγκιπα Έρμπαχ. Επιδίδοντας το τελεσίγραφο, ο Έρμπαχ τόνισε στον Κορυζή ότι ο πόλεμος δεν στρεφόταν κατά της Ελλάδας, αλλά κατά της Αγγλίας, που είχε σπεύσει προς βοήθεια της χώρας μας με 62.000 άνδρες και μεγάλη αεροπορική δύναμη. Ο Κορυζής είπε το δεύτερο ΟΧΙ μετά το ΟΧΙ του Μεταξά στους Ιταλούς.
Ο συσχετισμός δυνάμεων ήταν φυσικά συντριπτικός υπέρ των Γερμανών. Σε έμψυχο υλικό οι επιτιθέμενες Γερμανικές δυνάμεις ήταν τουλάχιστον τριπλάσιες,

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ : ΔΕΡΜΑΤΑ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ


ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
Τραβώντας απανωτά καρέ, από ιδιωτικό χώρο, τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης, ο φακός απαθανάτισε…προβιές ζώων.
Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…
Επικοινωνώντας με το 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι σημειώνονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες από περιοίκους.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΜΠΕΝΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ...

http://olympia.gr

Σαν σήμερα : Ο Ελληνοτουρκικός Πόλεμος του 1897 ( 6 Απριλίου 1897)


Πολεμική αναμέτρηση μεταξύ του Βασιλείου της Ελλάδας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με αφορμή το Κρητικό Ζήτημα. Η πρώτη τουφεκιά έπεσε στις 6 Απριλίου 1897 και οι πολεμικές συγκρούσεις τερματίστηκαν στις 8 Μαΐου του ίδιου χρόνου με ήττα της Ελλάδας.


Στις αρχές του 1896 την Ελλάδα κυβερνούσε ο Θεόδωρος Δηλιγιάννης, πολιτικός με δημαγωγικές τάσεις. Εκτός από τα μεγάλα και δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα, είχε να αντιμετωπίσει και την κατάσταση στην Κρήτη, που βρισκόταν τότε υπό οθωμανικό ζυγό. Η διακυβέρνηση της μεγαλονήσου από τον ελληνικής καταγωγής Καραθεοδωρή Πασά είχε στεφθεί από αποτυχία. Τα φιλελεύθερο και φιλοδίκαιο πνεύμα του εξόργισε τους Τουρκοκρητικούς,

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΞΙΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.


ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ "ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε".... ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . 
Απο enikos.gr  
Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, όταν ο δεύτερος κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι λέει ανοησίες και ψέματα.
Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα, το ίδιο και ο κ. Κασιδιάρης, τα πνεύματα οξύνθηκαν και η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


Έξω από την αίθουσα της Επιτροπής, ο κ. Βενιζέλος σχολιάζοντας το επεισόδιο ανέφερε δηκτικά:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ.


Ψέματα, ψέματα, ψέματα... Αφού μας φλόμωσαν πάλι στις υποσχέσεις, συμφώνησαν μια χαρά να μας ξεζουμίζουν εσαεί. Το μέχρι πρόσφατα ... έκτακτο τέλος ακινήτων γίνεται μόνιμο και όπως συμφώνησαν χθες οι πολιτικοί αρχηγοί, θα εισπραχθεί μέσω ΔΕΗ, ενώ από του χρόνου μεταβιβάζεται στις ΔΟΥ.

Αν και ακόμη δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως οι συντελεστές όλα δείχνουν ότι ο φόρος θα είναι κάπως μειωμένος, ενώ για τις απώλειες που προκύπτουν από τη μείωση, καθώς η τρόικα δεν επιθυμεί να μειωθούν τα έσοδα, εξετάζεται να ενταχθούν στον φόρο τα αγροτεμάχια, αλλά και να αυξηθεί ο φόρος στα ηλεκτροδοτούμενα εκτός σχεδίου.

«Η Χρυσή Αυγή στο 20%» μεταδίδουν οι Βρετανοί.

Η προπαγάνδα των ελληνικών ΜΜΕ και ο τρόμος του συστήματος, δεν εχει όριο...
Κυριολεκτικά, τα έχουν κάνει επάνω τους!
Αποκρύπτουν ολη την αλήθεια απο τον ελληνικό λαό και προσπαθούν να τον ποδηγετήσουν.
Λοιπόν...
Όταν θα ακούτε δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή στο 9% να γνωρίζετε τα παρακάτω:
Πριν λίγο καιρό, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε επισκέφθηκε την Μεγάλη Βρετανία.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Ο σύγχρονος Φορητός Οδηγός Επίβίωσης.



ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο σύγχρονος Φορητός Οδηγός Επίβίωσης

978-9609-431
Έτος έκδοσης: 2013

Συγγραφέας: Μάικελ Χωκ
Tιμή Καταλόγου:22.00
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:19.80€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο σύγχρονος Φορητός Οδηγός Επίβίωσης
Κάντε Κλικ για Μεγέθυνση
Προετοιμαστείτε!
Συμβαίνει σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, και θα μπορούσε να συμβεί και σ’ εσάς. Χάνεστε μέσα στο δάσος κατά την διάρκεια μιας πεζοπορίας, σας τελειώνει η βενζίνη μέσα στην έρημο, αποκλείεστε από το χιόνι, η βάρκα σας αναποδογυρίζει, ή κάποια άλλη καταστροφή σας αφήνει ολομόναχους δίχως τροφή, νερό, καταφύγιο, ή κάποιο άλλο μέσο επιβίωσης ή διαφυγής.

Τι θα κάνετε;
Παίρνετε αυτό το βιβλίο, το διαβάζετε, και το έχετε μαζί σας κάθε στιγμή.
Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε βασικές, εικονογραφημένες στρατηγικές για:

Καταφύγιο και Νερό
Τροφή και Φωτιά
Εργαλεία και Φάρμακα
Προσανατολισμό και Σήματα
Ψυχολογία Επιβίωσης Και για το πώς να βγείτε ζωντανοί!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:


Θυσιάζουν την Κύπρο για να Διαλύσουν την Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΙΣΩΣ ΟΧΙ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά γεωπολιτικό. Χρειάζονται ένα δόλωμα για να διαλύσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να φοβάστε.

ΕΞΗΓΩ:

Αμερικάνικες και Ρωσικές εταιρείες συνάπτουν ενεργειακές συμφωνίες με τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;

Το Ισραήλ αφού σύναψε ενεργειακή συμφωνία με την ΡΩΣΙΑ αποφάσισε να ζητήσει ξαφνικά συγνώμη από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ;

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Η 25ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ


ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ,Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ) ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 25ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ...ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Απο newsbomb.gr
Κατ' αρχάς, ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης ανέφερε ότι για πρώτη φορά στα σωφρονιστικά χρονικά οι κρατούμενοι έφτασαν τους 12.912, όταν οι προβλεπόμενες θέσεις στις φυλακές της χώρας είναι 9.400 και προσέθεσε ότι την τελευταία δεκαετία ο αριθμός των κρατουμένων αυξήθηκε κατά 50%, ενώ κατά 72% αυξήθηκαν οι κατάδικοι με ισόβια κάθειρξη. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του αριθμού των καταδίκων με πρόσκαιρη κάθειρξη από 15 έτη και άνω, ενώ την 1η Ιανουαρίου 2013 οι αλλοδαποί κρατούμενοι ανέρχονταν στους 7.875, δηλαδή ποσοστό 63% του συνολικού αριθμού του πληθυσμού των καταστημάτων κράτησης,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ


ΕΝΑ ΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ (ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΙΑΘΕΣΗ" ΒΕΒΑΙΑ). ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΥΤΑ
Aπο newsbomb
«Χειροπέδες» σε πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για μη απόδοση 
Λόγω οφειλών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας προς το Ελληνικό Δημόσιο συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του Συνεταιρισμού και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Δημήτρης Ντούσκας.
Τα χρέη ανέρχονται σε 367.822 ευρώ και αφορούν μη απόδοση ΦΠΑ, από τον Απρίλιο του 2011 έως και τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.
Σημειώνεται ότι ο πρώην βουλευτής είχε διατελέσει πρόεδρος της ΕΑΣ Πρέβεζας από το 1999 έως το 2012.

ΣΩΠΑ ΡΕ...ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΖΙΩΤΗ-ΡΟΥΠΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.


Ποινή κάθειρξης 50 ετών επιβλήθηκαν σε Μαζιώτη-Ρούπα για τον "Επαναστατικό αγώνα" ,να δούμε πότε θα εκτίσουν τις ποινές τους αφού οι "έξυπνοι" του Συμβουλίου Εφετών τους άφησαν ελεύθερους με τον όρο να δίνουν το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους!! Σιγά να μην έδιναν το παρόν... έγιναν καπνός!!
Απο protothema
Η αυλαία της δίκης για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» που διεξάγονταν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού έπεσε σήμερα με το δικαστήριο -Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων- να επιβάλλει πολυετείς καθείρξεις σε βασικούς κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Σαν σήμερα : Η γέννηση του Γέρου του Μοριά Θ. Κολοκοτρώνη (3 Απριλίου 1770)


3 Απριλίου του 1770 ήρθε στην ζωή ο μεγαλύτερος ήρωας της σύγχρονης Ελλάδος διαβάζουμε από το βιβλίο του Αν. Καρακούση ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821:
Ο Θοδωράκης Κολοκοτρώνης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1770 στο Ραμοβούνι της Μεσσηνίας. Ήταν μια εποχή που ο Μοριάς ήταν και πάλι ανάστατος εξαιτίας των "Ορλωφικών". Ρούσικα στρατεύματα σταλμένα από την τσαρίνα Αικατερίνα τη Β΄, υπό τους αδελφούς Ορλώφ είχαν βγεί με καράβια στο Μοριά και πολεμούσαν τους Τούρκους. Πήρε φτερά η ρωμέινη κλεφτουριά. Θάρεψε πως ήρθε η ώρα του "ξανθού γένους" να λευτερώσει τον τόπο και βγήκε στο χορό δίπλα στους Ρώσους αδελφούς. Ο πατέρας του Κολοκοτρώνη, ο περίφημος Κωνσταντής, είχε πολεμήσει στα 1769 τους Αρβανίτες που χαλούσαν το Μοριά μαζί με τα τρία αδέλφια του, τον Αποστόλη, το Γιώργη και τον Αναγνώστη.

ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ!



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ;;;;;; ΟΕΟ....

ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ!

ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ
 
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΟΣΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΒΟΥΝ
ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ
ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ
ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ…

85295870293
Συλλ-αλητήρια έγιναν χθες το απόγευμα σε διάφορες πόλεις της χώρας, με κεντρικό σύνθημα: «Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά – νόμιμοι οι μετανάστες». Τα διοργάνωσε η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» του γνωστού υστερικού Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή την προηγούμενη φορά τους… κράξαμε, τώρα ήταν πιο… συμμαζεμένοι. Δεν υπήρχαν… ταμ-ταμ, δεν χόρεψαν αφρικανικούς χορούς (κάποιος που έχει κάνει στην Αφρική μας είπε πως πρόκειται για το χορό των κανιβάλων γύρω από το… τσουκάλι), δεν προσευχήθηκαν στον Αλλάχ. Κόσμος, όμως, δε μαζεύτηκε. Ούτε καν οι δικοί τους. Παρά μόνον Αφρικανοί (και πολλές Αφρικανές) και Πακιστανοί. Οι μόνοι… λευκοί ήταν ο γραφικός Κωνσταντίνου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τσουκαλάς. Σας παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες για να δείτε και μόνοι σας και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΔΩΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 819 (Προσφορά με βιβλίο - Εντελώς Δωρεάν!)
ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", με 24 σελίδες και ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ το βιβλίο του Συναγωνιστή Ν. Κωνσταντίνου, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ" (με πρόλογο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου), στην ίδια τιμή πώλησης της εφημερίδας (1,50 ευρώ)
Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
Αδέσποτες σφαίρες σκοτώνουν αθώους - Ούτε μία παραίτηση από τους ανίκανους!
ΑΘΛΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚΑ
ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!
ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ;
Απόλυτη δικαίωση Χρυσής Αυγής:
Ο Παπανδρέου πίσω από το σκάνδαλο Λαγκάρντ
ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ: ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!
Ο γαλάζιος αρχιλουφαδόρος της ΟΝΝΕΔ
«Λούφα και παραλλαγή» για να περιοδεύει ως υποψήφιος πρόεδρος...
Ακύρωσαν τους εορτασμούς για την ΕΟΚΑ λόγω... κρίσης!
ΜΙΟΥΖΝΙΕΚ ΠΑΡΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ
ΝΕΕΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
Σύκρουση με την τρόικα και νέες γεωπολιτικές συμμαχίες
Η ημέρα «κατά του ρατσισμού»,
ευκαιρία για νοσηρή ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία
Οι «διανοούμενοι» της Σήψης και της Παρακμής
ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: Το Κυπριακό έπος της ΕΟΚΑ
Συζητείται ήδη η επιβολή μίας ανάλογης με την Κύπρο φορολόγησης
Σχεδιάζουν δήμευση των καταθέσεων;
«ΣΥΡΙΖΕΛ»: Ο αρραβώνας έγινε τον Ιούνιο του 2012
Μοιράστηκαν και υπουργεία!
Η ΨΕΥΔΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
Απαιτούμε σχολεία Ελληνικά!
Από την ομιλία του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Με ευρώ ή δραχμή η Ελλάς θα ζήσει!»
Και πολλά ακόμα θέματα για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Διαβάστε όσα σας κρύβουν τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή είναι η Φωνή της Ελλάδας, η δική σου Φωνή!

«Τα παιδιά με τα μαύρα» δεν είναι μια υπόθεση του τελευταίου χρόνου. Ήταν πάντοτε δίπλα σας, ζούσαν ανάμεσά σας, εδώ και πολλά χρόνια. Κάποιοι από εσάς δεν τους παίρνατε στα σοβαρά, κάποιοι είχατε βολευτεί στο μπουρζουάδικο όνειρό σας, όμως εμείς το λέγαμε πως θα έλθει η ώρα μας και πως δεν ήλθε ακόμη ο καιρός μας γιατί δεν είμαστε τα ήσυχα πτηνά των ήρεμων καιρών, αλλά πουλιά της καταιγίδας και της θύελλας. Και η καταιγίδα ήλθε και η θύελλα ήλθε και μαζί με αυτή ήλθαμε και εμείς «τα παιδιά με τα μαύρα». Στις σελίδες αυτές, θα διαβάσετε ένα κομμάτι της ιστορίας μας...


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΨΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Σήμερα πρόκειται να δημοσιοποιηθεί στη «Διαύγεια» από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (τομέας Υποδομών) η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή του τζαμιού σε οικόπεδο του πολεμικού ναυτικού δίπλα στην Ιερά Οδό, στον Βοτανικό. Η έγκριση της προκήρυξης ήταν το μόνο βήμα που απέμενε να γίνει, καθώς η διαδικασία είχε καθυστερήσει ιδιαίτερα.

ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΛΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων

Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β') η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα!

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ.


ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ.

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ!!!


Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΘΑΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ...ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ!!!
Κάποιοι από τους κατοίκους της Ποταμιάς Θάσου που αντέδρασαν στην διανομή τροφίμων που έκανε η Χρυσή Αυγή στην περιοχή ,αφού έκαναν την διαμαρτυρία προσπαθώντας να αποτρέψουν τους συντοπίτες τους να παραλάβουν τα δωρεάν τρόφιμα της Χρυσής Αυγής κατόπιν πήγαν οι ίδιοι να... παραλάβουν τρόφιμα!!!
Ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας:

Δύο Ελληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ


Τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, στη συμμετοχή τους στο Τακτικό Πρόγραμμα Ηγεσίας του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, όπου ένας Ελληνας σμηναγός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος του προγράμματος, ένας υποσμηναγός ψηφίσθηκε δεύτερος, ισοβαθμώντας με άλλους, ενώ τέλος ο εκπαιδευτής στο ΤΠΗ ψηφίστηκε για τρίτη φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Σμηναγός (Ι) Θεοχάρης Κατσαρός, ο οποίος ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος της σειράς («course warrior», ο ιπτάμενος που θα ήθελα να έχω στο φτερό μου σε πολεμικές επιχειρήσεις). Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Υποσμηναγός (Ι) Ιωάννης Σιάνος ισοβαθμώντας με άλλους εκπαιδευόμενους, ενώ τέλος ο Επισμηναγός (Ι) Μαρίνος Μπογατίνης, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο νατοϊκό πρόγραμμα ως εκπαιδευτής, ψηφίστηκε για 3η φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής, σύμφωνα με το defence-point.gr.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η εκπαίδευση των πιλότων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και ηγεσία μικτών σχηματισμών, καθώς και η εξοικείωση του προσωπικού του ΝΑΤΟ που θα υποστηρίζει τέτοιες αποστολές.

iefimerida.gr

EOKA - Το Κυπριακό έπος (μέρος 2ον)



Το Πρώτο μέρος ΕΔΩ
Το Κυπριακό έπος (1955-1959) – Μία κρυμμένη σελίδα της ιστορίας μας (Μέρος 2ον)

Εν τω μεταξύ, ο αγώνας της ΕΟΚΑ συνεχίζεται κανονικά. Και ο δυνάστης στήνει αγχόνες. Στις 10 Μαΐου απαγχονίζονται στις φυλακές οι Μιχάλης Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου, στις 9 Αυγούστου οι Ανδρέας Ζάκος, Ιάκωβος Πατάτσος και Χαρίλαος Μιχαήλ, στις 21 Σεπτεμβρίου οι Μιχαήλ Κουτσόφτας, Στέλιος Μαυρομμάτης και Ανδρέας Παναγίδης. Οι απαγχονισθέντες ήρωες, όλοι κάτω των 25 ετών, κηδεύθηκαν στον περίβολο των φυλακών («Φυλακισμένα Μνήματα»), γιατί οι αποικιοκράτες έτρεμαν στην ιδέα αυτών που θα επακολουθούσαν της δημόσιας κηδείας των. Εδώ θα ανοίξω μια παρένθεση. Οι εκτελέσεις ομήρων και ανταρτών από τους Γερμανούς στην κατοχή, αποκαλούνται «εγκλήματα του φασισμού». Οι βρετανικές φρικαλεότητες στην Κύπρο, πως μπορούν να χαρακτηρισθούν άραγε; Μήπως «εγκλήματα της δημοκρατίας»; Κλείνει η παρένθεση…

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.(OΠΟΥ ΜΗΛΙΑ : AΔΩΝΙΣ)... O AΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ "ΑΔΑΜ" ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ.
Απο iefimerida.gr
Θραύση κάνει στο διαδίκτυο ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον ημίγυμνο αδελφό του Αδωνι Γεωργιάδη, Αλέξανδρο και την Πέπη Τσεσμελή με καστανή περούκα, με θέμα το... προπατορικό αμάρτημα.
Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης, ημίγυμνος, στην αρχή του βίντεο προσπαθεί να αποφύγει τον.... πειρασμό, να δαγκώσει δηλαδή το μήλο το οποίο κρατά στα χέρια της η Πέπη Τσεσμελή και τον προκαλεί.
Τελικά, ο αδελφός του Αδωνι Γεωργιάδη δεν καταφέρνει να αντισταθεί στον πειρασμό, δαγκώνει το μήλο και τότε ακούγεται η Πέπη Τσεσμελή να λέει:

Εξισλαμισμός της Θεσσαλονίκης; Η Εκκλησία της Ελλάδος, τι λέει για όλα αυτά;

Ο αριστερός δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, προκαλεί τους πάντες, στην προσπάθειά του να υπονομεύσει τον εθνικό ιστό

Ο Γιάννης Μπουτάρης, έχει βαλθεί να προκαλέσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα. Και το κάνει, γράφοντας, ως συνεπής «δημοκράτης» και «προοδευτικός» στα παλαιότερα των υποδημάτων του, τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών και κυρίως, των κατοίκων της Θεσσαλονίκης. 

Σαν σήμερα : EOKA - Το Κυπριακό έπος (1η Απριλίου 1955)


Το Κυπριακό έπος (1955-1959) – Μία κρυμμένη σελίδα της ιστορίας μας (Μέρος 1ον)

«Ένας στρατάρχης, τρεις στρατηγοί και σαράντα χιλιάδες Βρετανοί στρατιώτες δεν αποδείχθηκαν ικανοί να νικήσουν την ΕΟΚΑ». («Ημερήσιος Κήρυκας» Λονδίνου).
«Μπορεί σε κάποια μάχη γραμμένο η μοίρα να’ χει να μη γυρίσουμε. Μα πάμε με καμάρι και λέμε “όποιον πάρει” και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!». (Ποίημα του Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη).

Σαν σήμερα, την 1η Απριλίου του 1955, κάποια ξεχωριστά παλληκάρια ξεκίνησαν τον επικό αντιαποικιακό αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο. Πόσα γνωρίζει ο ελληνικός λαός –με πρώτα τα παιδιά μας- για αυτήν την ιστορία και τους αγώνες του κυπριακού ελληνισμού; Σχεδόν τίποτα! Βλέπετε, η διδακτέα ύλη της Ιστορίας στα σχολεία μας επικεντρώνεται σε άλλους «αγώνες», όπως στο «έπος» του Πολυτεχνείου και στους ψεύτικους νεκρούς του, στην «εθνική μας αντίσταση» και σε άλλα μαρξιστικά παραμύθια. Επί τη ευκαιρία, λοιπόν, της σημερινής επετείου, ας δούμε επιτέλους την πραγματική ιστορία που κάποιοι μας κρύβουν επιμελώς.

ΚΗΔΕΥΘΗΚΕ Η 25ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.



Ο ιερός ναός Ζωοδόχου Πηγής όπου αυτή την ώρα ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθεία, στο κοιμητήριο της Κορίνθου, έχει πλημμυρίσει από κόσμο. Η κοπέλα θα πάει στην τελευταία της κατοικία, ντυμένη νύφη... Εκτός από την οικογένεια της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη, βρίσκονται εκεί πολλοί κάτοικοι της Κορίνθου, για να πουν το τελευταίο αντίο στην κοπέλα που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα...

Πρώτη τ΄Απρίλη.



Πρώτη τ’ Απρίλη. Κάποια παλληκάρια δεν έχουν διάθεση για αστεϊσμούς. Κινούμενοι υπό την προστασία της νυκτός πλησιάζουν αθορύβως τον στόχο τους. Τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ένας εκκωφαντικός κρότος ακούγεται ταράζοντας τον ύπνο των συμβιβασμένων και των άγγλων κατακτητών. Το πρώτο, το δύσκολο, έχει γίνει βήμα. Η πρώτη παράγραφος στο βιβλίο της εποποιίας της Ε.Ο.Κ.Α. είναι γεγονός.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Βίντεο: Δράσεις του Ευρωπαϊκού Μετώπου Αλληλεγγύης στη Συρία.

ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ... ΕΥΠΑΘΩΝ ΓΥΦΤΩΝ!


30/3/13

ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ... ΕΥΠΑΘΩΝ ΓΥΦΤΩΝ!

Το παράπονο τους εκφράζουν οι κάτοικοι του συνοικισμού αεροδρομίου για την χρόνια αδιαφορία του Δήμου Λάρισας στο πρόβλημα της γειτονιάς τους.

 

Συγκεκριμένα, στο τέρμα της οδού Αγναντερής (μπροστά ακριβώς από το αεροδρόμιο), σε ένα μεγάλο οικόπεδο εγκαταλειμμένο επί δεκαετίες από τους ιδιοκτήτες του και χωρίς περίφραξη, ο χώρος έχει μετατραπεί σε χαβούζα από παράνομους καταπατητές.

 

ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΑΡΙ ΨΑΡΙΑΝΟΥ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΡΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ".

συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες | συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
1463527
συνεντευξη με Γ.Ψαριανο
από EIMAΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ 12:45, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013
αποκαλυπτικη συνεντεξη του Γ.Ψ που θα συζητηθει πολυ....
Ο Γ.Ψαριανος μιλαει εφ'ολης της υλης στην εκπομπη" ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ" αυτο Σαββατο  30 Μαρτιου απο την συχνοτητα των ΡΑΔΙΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Μια συνεντευξη ποταμος οπου ο Γ.Ψαριανος μιλαει επι παντος επιστητου....


radiofragmata.espivblogs.net/ 

eimastepantoy.wordpress.com
eimastepantoy.blogspot.gr
ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:6942944522(ΤΗΛΕΓΩΝΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ)

 
Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Άνοιξαν το νοσοκομείο εκστρατείας για τους μισθοφόρους.


Το Ισραήλ άνοιξε στα υψίπεδα του Γκολάν νοσοκομείο εκστρατείας για την νοσηλεία μαχητών του μισθοφορικού στρατού (ÖSO)

Το Ισραήλ που μέχρι τώρα έθετε τα νοσοκομεία του για την θεραπεία των μαχητών του ÖSO που τραυματίζονταν στην Συρία, τώρα άνοιξε ειδικό για αυτούς νοσοκομείο εκστρατείας στα υψίπεδα του Γκολάν.

"Ντόμινο που θα συμπαρασύρει τους πάντες".


Για αρνητικές επιπτώσεις στην Ελλάδα, μετάδοση σε ευάλωτες χώρες της Ευρωζώνης της ανησυχίας για την ασφάλεια των καταθέσεων και ενδεχόμενη έξοδο της Κύπρου από το ευρώ προειδοποιεί σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο Μοχάμεντ ελ Αριάν, επικεφαλής της Pimco, της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης ομολόγων στον κόσμο, η οποία εξέτασε σε βάθος τον τραπεζικό τομέα της χώρας και συνέταξε την έκθεση για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών.

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ...ΜΟΓΓΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. Εκβιάζει τώρα για δύο (!) τεμένη στην Αθήνα, ο Ερντογάν!

Ζητούν πάντα και άλλα οι Τούρκοι. Γι' αυτό, καιρός να καταλάβουν οι ενδοτικοί πως δεν έχουν νόημα οι «παραχωρήσεις» στο πλαίσιο της ανύπαρκτης όσο και ανήθικης ως «έννοιας», έναντι του ελληνικού έθνους και της ιστορίας του, «ελληνοτουρκικής φιλίας». Ο Ερντογάν, πατώντας στο διαχρονικό ελληνικό αίτημα για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, είπε στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, απίστευτα πράγματα. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την καγκελάριο Μέρκελ ως μοχλό πίεσης στην ελληνική κυβέρνηση, ώστε να πετύχει το στόχο του, που είναι η ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης να επιλέγει το μουφτή της: