Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η Αριστερά των ΒΑΡΟΝΩΝ. Τα οικονομικά συμφέροντα προωθούν ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία!



ΣΗΜΕΡΑ στα περίπτερα με μεγάλες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και σπουδαίες προσφορές! 

Διαβάστε σήμερα 3 Νοεμβρίου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, την εφημερίδα των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ:
-Η Αριστερά των ΒΑΡΟΝΩΝ. Τα οικονομικά συμφέροντα προωθούν ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία
-Δύο σενάρια στο τραπέζι του Μαξίμου
 -ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στρατός 3.000 μισθοφόρων της Τουρκίας στην Θράκη

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ!


"ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" (BINTEO)


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  : " ME THN ANOXH THΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" .

"Απίστευτο" :Mέλη της ΔΑΚΕ ψήφισαν ...Φωτόπουλο για πρόεδρο στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ !


TETOIO ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤAI  ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΑΚΕ
Απο taxalia 
Φιλελεύθεροι ψήφισαν υπέρ του Σοβιετικού Μοντέλου!!!
Χλιαρή η απάντηση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για την διασπαστική κίνηση στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, για τις εξελίξεις στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και την ανάγκη σεβασμού των αρχών και των αξιών της Παράταξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία δεν παρεμβαίνει στα δρώμενα των συνδικαλιστικών οργανώσεων, οι οποίες είναι ανεξάρτητες και λογοδοτούν στα μέλη τους και μόνο.
Η δραστηριότητα των συνδικαλιστικών παρατάξεων και ιδιαίτερα της ΔΑΚΕ, πέρα από κάθε αμφιβολία, έχει την ανεξαρτησία και την αυτονομία της.
 Ουδείς, όμως, και για κανένα λόγο, δικαιούται να διαπραγματεύεται και να εκχωρεί αρχές, αξίες και ιδεολογικές αναφορές στη βάση προσωπικών μικροπαραταξιακών ή ακόμα και ιδιοτελών συμφερόντων, γιατί τότε διαπράττει σοβαρότατο πολιτικό και συνδικαλιστικό ολίσθημα.
 Λυπούμαι για τα στελέχη εκείνα του φιλελεύθερου χώρου, στα οποία οι εργαζόμενοι της βάσης, στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, έδωσαν τη δύναμη για να βρεθούν στο τιμόνι μιας οργάνωσης και μάλιστα ως πρώτη δύναμη, αυτά να διαπραγματεύονται, να παραχωρούν και να εκχωρούν στη βάση τιμαρίων και ιδιοτελών συμφερόντων.
 Σε μια εποχή άκρατου λαϊκισμού, θεσμικής κατάπτωσης και ηθικών εκπτώσεων, οι αξίες των μελών της παράταξης δεν πρέπει να αποτελούν λάφυρα προς εξαργύρωση από κανέναν».

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=3gZQtTWwCxA&feature=player_embedded

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ 
Κάτοικοι που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από τις οδούς Μιχαήλ Βόδα, Αχαρνών και δίπλα από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μανιασμένοι και εξαγριωμένοι για την άδικη επίθεση στον Αργύρη, τον τελευταίο κομμωτή Έλληνα της περιοχής που προσπαθουν να τον εκδιώξουν για την νομή της παράνομης αγοράς, πέρασαν σαν λαίλαπα και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.
Η αστυνομία του Δενδια έκανε με το "παραπάνω την δουλειά της" συλλαμβάνοντας 12 Ελληνες...οι παρολίγον δολοφόνοι του Ελληνα παραμένουν ασύλληπτοι. 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

234 "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΓΟΝΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ 234 "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" ΓΟΝΕΙΣ
Απο newsbeast

Αναστάτωση επικρατεί στο 7ο και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, με αφορμή την αντίδραση γονέων να φοιτήσουν στο σχολείο παιδιά των Ρομά.

Ο σύλλογος γονέων έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία την προηγούμενη Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, 234 γονείς ψήφισαν να μην γίνουν δεκτά τα παιδιά Ρομά και μόλις 4 να γίνουν, και βρέθηκε μία λευκή ψήφος.

Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται πίσω από το Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι, σε μια περιοχή όπου υπάρχουν οικογένειες Ρομά. Όπως δήλωσαν στο ΑΜΠΕ στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης,

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ : OI ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ







--------------------------------

Κασιδιάρης :Εθνική παραγωγή, εθνική αυτάρκεια, εθνική ανεξαρτησία(ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: Ένας Έλληνας στην εντατική (”ελαφρά χτυπημένος” για τους ρουφιάνους των ΜΜΕ).


Ο σοβαρός τραυματισμός του 45χρονου Έλληνα καταστηματάρχη Αργύρη που μαχαιρώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι από αλλοδαπό, (μάλλον Πακιστάνο) μέσα στο κουρείο του επί της Μιχαήλ Βόδα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο δράσης μπήκε για να του πάρει 20 ευρώ κι όταν τον λήστεψε τον μαχαίρωσε 3 φορές κοντά στην καρδιακή χώρα.
Ο ίδιος γνωρίζει ότι από τύχη δεν είχε το άδικο τέλος του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη.
Μίλησε μέσα από τον θάλαμο εντατικής θεραπείας στην συνεργάτη του makeleio.gr, δημοσιογράφο Μαρίλια Κούζου.
Τα όσα λέει με κόπο και πόνο, αποτελούν χαστούκι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στους έμμισθους κολαούζους που στηρίζουν και υποθάλπουν την εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή εδώ και μία δεκαετία αλλά και στην δωσιλογική κυβέρνηση Σαμαρά που δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει το επερχόμενο κακό. Τον ξεκληρισμό των Ελλήνων οικογενειαρχών από το κέντρο της Αθήνας στο ανελέητο πογκρόμ διωγμού από τα πάτρια εδάφη των παλιών Αθηναίων που βλέπουν την ζωή τους και το βιος τους μέρα με τη μέρα να καταστρέφονται.



Ο κατά τους δημοσιογράφους ''ελαφρά χτυπημένος'' Έλληνας καταστηματάρχης..

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβαίνει τώρα: Επεισόδια από λαθρομετανάστες στο κέντρο των Αθηνών που έβγαλαν μαχαίρια σε Έλληνες!!!

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στο κέντρο των Αθηνών. Στην οδό Στουρνάρα Πακιστανοί που πουλάνε λαθραία τσιγάρα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και γίνεται επιχείρηση περιορισμού τους.

Την ίδια ώρα στην Αγ. Μελετίου και στους δρόμους πέριξ του Αγ. Παντελεήμονα δεκάδες λαθρομετανάστες Ασιατικής καταγωγής επιτέθηκαν με μαχαίρια στους Έλληνες κατοίκους. Οι κάτοικοι συγκροτούνται σε ομάδες και κάνουν κάλεσμα για την προστασία τους, ενώ στο σημείο επιχειρούν τώρα Αστυνομικές δυνάμεις.
http://elnewsgr.blogspot.gr/ 

Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ


ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ"  ΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ "ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ,ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ". 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ;; ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ.
Απο iefimerida
Αντίθετος στο να δοθεί άδεια στη Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιήσει την πλατεία της Σπάρτης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης δωρεάν διανομής ρουχισμού και τροφίμων σε Ελληνες πολίτες εμφανίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης και γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

Ο κ. Μανουσάκης τόνισε πως η «17 Νοέμβρη αποτελεί ημέρα μνήμης ενάντια στην Δικτατορία.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!!!

Έγινε κι αυτό! Το πρωί της περασμένης Κυριακής στην ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων, Πακιστανοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανήρτησαν… Πακιστανική.

 Εδω και λίγες μέρες η δημοτική αρχή Ιωαννίνων είχε τοποθετήσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία… αφού 8 μήνες τώρα και κατόπιν δεκάδων παραινέσεων απο κατοίκους του κάστρου και οχι μόνο, δεν είχε ενδιαφερθεί απολύτως κανείς να ανεβάσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία.

Κάτοικοι του κάστρου καταγγέλλουν οτι εκείνο το πρωι οι τρείς τελικά πακιστανοί που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική δεν την άφησαν στο ιστό πάνω απο 10 λεπτά της ώρας αφού με το άκουσμα των κατακραυγών πολλών κατοίκων αλλά και με την εμφάνιση περιπολικού της αστυνομίας οι πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή προς την ανατολική πλευρά του κάστρου όπου και εκει κατοικούν δεκάδες μέσα σε μια μονοκατοικία όπως λένε οι κάτοικοι. Παρόλα αυτά, και με τα πολλά απο σήμερα κυματίζει ξανά υπερήφανη η γαλανόλευκη στην κεντρική πύλη του ιστορικου κάστρου των Ιωαννίνων μετα απο 8 μήνες.
http://www.eglimatikotita.gr/                              

Αλβανίδα μάνα σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα: "Να πάρουν τα παιδιά τους οι Ελληνίδες και να φύγουν από εδώ"...!!!

 
Ρατσισμός και Φασισμός, ελπίζουμε να επέμβει ο κ.Δένδιας ή η υπηρεσία της κρατικής ασφάλειας που μετονομάστηκε σε υπηρεσία εναντίον της ρατσιστικής βίας σύμφωνα με πομπώδες ανακοινώσεις του Υπουργείου!

Πριν από λίγο έγινε καταγγελία στην εκπομπή του Δημήτρη Κωσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του ΄΄΄ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ΄ 'Οτι σε δημοτικό σχολείο της περιοχής του Αι Παντελεήμονα και όχι από κάποιον τηλεθεατή αλλά από τους καλεσμένους του κ.κ Δικηγόρο Σταυριανάκη και Γεωργίου !...

Αλβανίδα μητέρα είπε σε κατάσταση αμόκ σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής όπου άκουσον -άκουσον στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά ζήτησε να πα΄ρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες και να φύγουν από το σχολείο μια που αυτοί (οι Αλλοδαποί ) έχουν την πλειοψηφία !

Το φαινόμενο δεν είναι τυχαίο ούτε είναι και το μοναδικό με αποτέλεσμα μικρά χωριά που λόγο της πολιτικής εναντίον τηνς Ελληνικής Οικογένειας αλλά και της αστυφιλίας σε λίγο δεν θα υπάρχουν Έλληνες μαθητές σε Ελληνικά σχολεία ...Θα επέμβει ο κ.Δένδιας την στιγμή που το καταγγέλλει επώνυμα και δημόσια όχι ένας ανώνυμος όπως ο ίδιος αναφέρει στις δηλώσεις του! veteranos.gr
stoxos.gr

ΘΕΜΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Τι λένε στην Aftonomi.gr η Χρυσή Αυγή και ο εκπρόσωπος των Δημοσίων Σχέσεων της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, Rezar Balla για την συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Αλβανοί εθνικιστές στην καρδιά της Αθήνας

Με επίσκεψη στην Αθήνα φαίνεται πως απαντάει η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuqezi) στην επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Βόρειο Ήπειρο.  Όπως ανακοίνωσε το Αλβανικό εθνικιστικό κόμμα στην επίσημη  σελίδα του στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση για τους αλβανούς υποστηρικτές τους στην Αθήνα.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο των Δημοσίων Σχέσεων της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, Rezar Balla, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση για την προγραμματισμένη εκδήλωση των Αλβανών εθνικιστών στην Αθήνα.
Ερωτηθείς για το εάν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση και ο πρόεδρος του κόμματος Kreshnik Spahiu ο κ. Balla δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ωστόσο τόνισε πως θα υπάρχουν αρκετά στελέχη του κόμματος.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο τυφώνας Σάντι κατασκευάστηκε και χειραγωγήθηκε από τις Η.Π.Α


Ο τυφώνας Sandy δεν ήταν  απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων.
Αυτό ισχυρίζεται ο βραβευμένος Αμερικανός μετεωρολόγος  Scott Stevens ενώ ακόμα οι Ανατολικές ακτές μετράνε τις πληγές τους από τον σαρωτικό τυφώνα που κατέστρεψε τα πάντα στο διάβα του.

O Stevens ισχυρίζεται ότι  στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να παράγει και να κατευθύνει κατά βούληση τρομακτικούς τυφώνες, όπως αυτός που έπληξε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το examiner, η γεωμηχανική είναι μια  πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια.

Ο μετεωρολόγος τονίζει ότι με αυτές τις τεχνικές δημιουργήθηκαν εκείνες οι συνθήκες ώστε ο τυφώνας να οδηγηθεί στο  New Jersey...

Στο θέατρο του παραλόγου.!

Η ΝΔ θα τελειώσει, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε ήδη, η ΔΗΜΑΡ κοροϊδεύει τους πάντες και ο ΣΥΡΙΖΑ μάς λέει (εδώ) πως δεν είναι ..."έτοιμος".
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ζει στον κόσμο του. 


Διαλύοντας το νεοφιλελεύθερο κόμμα του, λέει πως «η πορεία είναι ευθεία, δεν κάνουμε πίσω», σύμφωνα τουλάχιστον με τα καθεστωτικά μέσα. 
Και στο ΠΑΣΟΚ, ό,τι έμεινε διαλύεται, με τον Βενιζέλο να τα βάζει με τον Σαμαρά, να τα βάζει και με τον Κουβέλη γιατί δεν...
διαγράφει όσους διαφωνούν με τα μέτρα, την ίδια ώρα που η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έκρινε (εδώ) αντισυνταγματικές τις νέες περικοπές στις συντάξεις. 
Και ο Αντώνης Σαμαράς ξαναφέρνει ό,τι δεν πέρασε από τη Βουλή χθες, κλιμακώνοντας την πίεση στους κυβερνητικούς βουλευτές και παίζοντάς τα όλα την ερχόμενη Τετάρτη, με μια ζαριά. Δεν θέλει να κάνει πίσω, λέει. 
Και φυσικά, τρόμος στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώπιον μιας ενδεχόμενης πτώσης της κυβέρνησης και ενώπιον της εξουσιαστικής προοπτικής, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να δηλώνει πως δεν είναι έτοιμοι οι «σύντροφοι» να κυβερνήσουν. 
Και να οι «ανασκευαστικές» δηλώσεις από τους «ροζ», να η αναταραχή και στην Κουμουνδούρου...
Πώς είπατε; Γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή; Ούτε τώρα το καταλάβατε;

ΠΡΟΚΛΗΣΗ : ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ;;
Η Αλβανική εθνικιστική και κατά κύριο λόγο ανθελληνική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, όχι μόνο προκαλεί με την παρουσία της στην καρδιά της Αθήνας αλλά δεν διστάζει να οργανώσει την συγκέντρωσή της λίγα μόνο μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρουν οι η συγκέντρωση του κομματικού πυρήνα Αθήνας της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Stanley (Οδυσσέως 1) στο Μεταξουργείο, ούτε 5 λεπτά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Δηλιγιάννη 50) στον Σταθμό Λαρίσης.

από τα γεγονότα της Κλεισούρας

Υπενθυμίζουμε ότι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία πρωτοστατεί σε κάθε ανθελληνική εκδήλωση στην Αλβανία, ενώ στο επίσημο καταστατικό της έχει εντάξει αλυτρωτικές θέσεις για την Τσαμουριά κλπ.

TO ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ H «ΑΥΓΗ» ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ;



ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ» ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ.
 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ «ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑΣΜΕΝΟ»ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.
Aπο neadeksia.wordpress.com
Από την εφημερίδα «Αυγή» δημοσιογράφος καθοδηγεί πως να "κατσαβιδιάσουν" τον Σακιανάκη και να λεηλατήσουν το μαγαζί που δουλεύει..!!! 
Όπως είναι γνωστό, προ ημερών, ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νότης Σφακιανάκης έκανε δηλώσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικό σταθμό.


Το γεγονός προκάλεσε!

Μάλιστα, η οργή τους για τον καλλιτέχνη δεν περιορίστηκε σε ειρωνείες περί της… ποιότητας των τραγουδιών του (τώρα τη θυμήθηκαν την… ποιότητα;), αλλά και σε έμμεσες πλην όμως σαφέστατες απειλές, κατά της σωματικής του ακεραιότητας, ακόμα δε και κατά της ζωής του!

Διαβάστε το παρακάτω επώνυμο άρθρο (το υπογράφει κάποια Αναστασία Γιάμαλη και έχει τίτλο «Αίμα, τιμή, πρώτο τραπέζι πίστα»),

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ


ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ…
Απο newsbeast
«Δεν έχει καμία θέση σε νομικό πλαίσιο», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Την κατάργηση των «αναχρονιστικών», όπως τα χαρακτηρίζουν , άρθρων 198 και 199 του Ποινικού Κώδικα, που αναφέρονται στην κακόβουλη βλασφημία και στην καθύβριση θρησκευμάτων, ζητά με επιστολή της προς τη Βουλή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την Ένωση Δικαστικών, η Ένωση Άθεων.

Η επιστολή εστάλη με αφορμή τις κατηγορίες για βλασφημία κατά του σκηνοθέτη Λαέρτη Βασιλείου για την θεατρική του παράσταση Corpus Christi, τη σύλληψη του ιδιοκτήτη της σατιρικής ιστοσελίδας «Γέρων Παστίτσιος» με την κατηγορία της καθύβρισης θρησκευμάτων,

Έκτακτο γεγονός: Ψώρα στη σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας από Πακιστανούς

Λαθρομετανάστες του κέντρου κράτησης Αμυγδαλέζας μετέδωσαν ψώρα σε Έλληνες σπουδαστές
Όπως έγινε γνωστό σε πέντε Έλληνες σπουδαστές της σχολής Αξιωματικών Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα διαγνώστηκαν συμπτώματα ψώρας και τους δόθηκε αναρρωτική άδεια. Παρακολουθούμε τα γεγονότα και θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις. 
http://www.xryshaygh.com/index.php/home

ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ:ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Η Κ. ΡΕΠΟΥΣΗ

Η  πρόταση της κ. Ρεπούση περί κατάργησης των γιορτών εξόδου της πόλεως του Μεσολογγίου πυροδότησε την έντονη αντίδραση του Ιεράρχη
Δριμύτατη επίθεση κατά της Βουλευτίνας της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Μαρίας Ρεπούση εξαπολύει  σε ανακοίνωση του ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς.

  Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, προέβη στην ακόλουθη Δήλωση:

Ανήλικος Αλγερινός απείλησε μαθητές με μαχαίρι εντός σχολείου!

Ένας ανήλικος από την Αλγερία, 16 ετών, συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Ομόνοια. Ο ανήλικος, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη διότι εισέβαλε σε σχολείο στο οποίο παρακολουθεί μαθήματα, στην πλατεία Βάθη και απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής είχε αποβληθεί από το σχολείο.

Στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι και κατασχέθηκε.
http://egersis2.blogspot.gr/ 

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ "Corpus Christi"

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η κα. Βάσια Παναγοπούλου και ο Λαέρτης Βασιλείου, γνωστοποίησαν την αναβολή των παραστάσεων, στο Θέαρο Χυτήριο, του θεατρικού έργου που απασχόλησε την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα…
Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Πρωινή «βόμβα» από Λαφαζάνη: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε!»

Μια πρωινή ρουκέτα εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης τόσο κατά του κόμματος του, όσο και κατά του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε.»

Σε άλλο μήκος κύματος ο Δ. Στρατούλης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε: «Θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε. Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας.»

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι αν δεν περάσουν τα μέτρα και δεν έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει θέμα, για να έρθει νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της μονομερούς διαγραφής του χρέους.
http://www.lykavitos.gr/ 

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ:ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!

Πανικός επικρατεί αυτήν την στιγμή στον Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Μιχαήλ Βόδα.

Αλλοδαποί έσφαξαν κομμωτή του έσπασαν το μαγαζί και την κοπάνησαν.

Το όνομα του Κομμωτή ήταν Αργύρης περισσότερα στοιχεία δεν έχουμε ακομα για το θύμα.

Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και κλήθηκε ασθενοφόρο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική.


Στο σημείο έχουν σπέυσει μέλη της Χρυσής Αυγής και 500 περίπου κάτοικοι της περιοχής.
Ανανεσα τους ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος και Μπαρμπαρούσης

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων αναφέρουν πως το κομμωτήριο ήταν το τελευταίο Ελληνικό της περιοχής και μιλάνε για ανταγωνισμό και στο ότι οι Αλλοδαποί κάνουν προγκρομ στους Έλληνες, δηλαδή προσπαθούν να διώξουν απο την περιοχή ότι είναι Ελληνικό.
http://www.eglimatikotita.gr/ 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Σ.ΞΗΡΟ.


Σε άρθρο του για το χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ από τον Διώτη, ο λογογράφος του Τσίπρα και συγκεντρωσιάρχης του Καμίνη, Δ. Χριστόπουλος, σύζυγος της Μαριλένας Κατσίμη, που έφαγε το σουτ από τη ΝΕΤ για την προπαγάνδα και τα ψεύδη εναντίον του Δένδια, αναφέρει για τον εκτελεστή τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη:
«Ο Σάββας Ξηρός κρατήθηκε παράνομα χωρίς ένταλμα σύλληψης επί 40 ημέρες, τέθηκε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης παρότι βαριά τραυματίας, εμποδίστηκε παράνομα να έχει πρόσβαση σε δικηγόρο, υποβλήθηκε σε ολονύκτιες συνεχείς ανακρίσεις παρότι ετοιμοθάνατος και υποχρεώθηκε να απολογηθεί χωρίς καν γνώση της δικογραφίας. H παραπάνω ιστορία δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία παραβίαση δικονομικών εγγυήσεων στην Ελλάδα, μολονότι σαράντα μέρες σε κράτηση χωρίς κατηγορία αποτελούν σίγουρα μοναδικό γεγονός στα ποινικά χρονικά της μεταπολίτευσης.»
dimitrischristopoulos.blogspot.gr

Ρε φίλε μήπως έπρεπε να τον ράνουμε και με τριαντάφυλλα τον Σάββα Ξηρό

dexiextrem

ΕΠΙΣΤΟΛΗ S.O.S AΠΟ ΓΟΝΕΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ!!!

Κλήση S.O.S. στην Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας από γονέα μικρού μαθητή !!
Παρουσιάζουμε αυτούσια το κείμενο όπως ακριβώς το έγραψε απελπισμένος γονέας μαθητού του Νυδρίου Λευκάδας, και το έστειλε με Fax στα γραφεία μας. Τα σχόλια δικά σας. 

(Το όνομα του γονέα δεν δημοσιεύεται για ευνόητους λόγους)

ΠΡΟΣ 
 κ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

Το Νυδρί Λευκάδας έχει 2 Νηπιαγωγεία. Το 1Ο στεγάζεται στο Δημοτικό Σχολείο Νυδρίου και το 2ο που στεγάζεται στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Περιγιαλίου. Το 1ο Νηπιαγωγείο έχει 2 τάξεις.Στη μία διδάσκει η διευθύντρια του σχολείου κ. Γαζή Κων/να και στην άλλη η κ. Ασπασία (άγνωστο επίθετο).

Στις αρχές Οκτωβρίου, που συνήθως αρχίζουν οι προετοιμασίες για τις σχολικές γιορτές για το 1940, οι δασκάλες του 1ου Νηπιαγωγείου αποφάσισαν να μην κάνουν γιορτή.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοβουλία ανέγερσης σπιτιών για τους μετανάστες στην Ελλάδα ανήγγειλε ο Soros... Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο ''εξόντωσης'' των Ελλήνων!! Ξυπνάτε Έλληνες!!

Την κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα τα οποία θα λειτουργούν ως κοινοτικά κέντρα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και θα παρέχουν τρόφιμα και στέγη σε μετανάστες ανήγγειλε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros.

13,8% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΤΡΑ .ΣΤΟ 16% Η Ν.Δ



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΤΟΥ OIKONOMIKOY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 3.666 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΤΟΥ ΕΧΤΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ME 13,8%   ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ.........................23,5%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....16%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..............13,8%
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ.........9,8%
ΠΑΣΟΚ.........................8,2%
ΔΗΜ.ΑΡ........................7,7%
ΚΚΕ...............................5,5%

Ισραηλινά πλοία κατευθύνονται εναντίον ιρανικών στο Σουδάν

Σε νέα εστία έντασης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν κινδυνεύει να μετατραπεί η Ερυθρά θάλασσα μετά την άφιξη και ελλιμενισμό στο Port Sudan μία ιρανικής φρεγάτας και ενός πλοίου ανεφοδιασμού, ενώ την ίδια στιγμή ισραηλινά πλοία διέσχισαν το Σουέζ και κατευθύνονται προς τα νότια προς τις ακτές του Σουδάν.

Αλβανός ΥΠΕΞ: Δεν θα ξαναεπιτρέψουμε πορείες Ελλήνων εθνικιστών στην Αλβανία!

Για ασέβεια κατηγορεί το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ο Αλβανός ΥΠΕΞ!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Έντμοντ Παναρίτι, θεώρησε αδικαιολόγητες τις πορείες Ελλήνων εθνικιστών στο έδαφος της Αλβανίας και παράλληλα τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές.

28 Οκτωβρίου 2012... Η επόμενη μέρα...

Ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του RealFm (18/5/2012) σχολιάζοντας τον σύντροφο schooligan Τσίπρα αναρωτήθηκε “Μήπως τον θέλουν και οι Αμερικάνοι;” Μπορεί να ακούγεται παράξενο. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν την μη κομμουνιστική αριστερά για να κάνουν την δουλειά τους. Δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε τα λόγια του Αμερικανού ιστορικού Arthur Schlesinger Jr., ειδικού συνεργάτη του Προέδρου Kennedy, που στο βιβλίο του Vital Center(1949) έγραψε, σε ελεύθερη μετάφραση, ".. ο αντι-αμερικανισμός της μη κομμουνιστικής Αριστεράς (σχετικό θέμα) μάς εξυπηρετεί, γιατί... θολώνει τα νερά και έτσι γίνεται η δουλειά μας πιο εύκολα και καλύτερα". Και αυτό έγινε κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Η CIA χρηματοδότησε καθοδήγησε και εκμεταλλεύτηκε την μη ελεγχόμενη από το Κρεμλίνο αριστερά για να ποδηγετήσει τους λαούς εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης...

ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ


«Στο σπίτι του πνιγμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Διαβάζοντας την μεγαλόπνοη «Αγαπολογία»  που τώρα τελευταία κηρύττουν  κάποιοι Ιεράρχες  και οι οποίοι στιγματίζουν με τον γνωστό «εκκλησιαστικό» τρόπο τα  νεοφανή
ρατσιστικά φαινόμενα και κάθε εχθρικό λόγο , ξενοφοβία και τα λοιπά… φωτογραφίζοντας εμμμέσως όσους  με λεβεντιά και δυναμισμό και ψυχή αγωνίζονται  υπέρ  της Αγίας μας Πίστεως και της Πατρίδας μας και προς κάθε άξιο ιδανικό.
 Είναι εκείνοι που θέλουν να προωθήσουν την Ελληνορθοδοξία των πλαδαρών «ναι-ναί-δων» που τους βολεύει αλλά και να δώσουν έτσι τις γνωστές εξετάσεις στο σύστημα αποδείχνοντας  πως  είναι  «φρόνιμα παιδάκια» για κάθε μελλοντική προσωπική ανάδειξη .
 θα τους θυμίσω  όμως μία παροιμία που όπως την  λέει ο λαός  «Στο σπίτι του πνιγμένου δεν μιλάνε για σχονί»

ΕΣΠΕΥΣΕ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ... ΜΟΥΓΚΑΑΑΑ


Κύριε Κεδίκογλου είστε ρατσιστής ή χέστης;

"ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ" είναι ο τίτλος του e-mail που λάβαμε από τη Γ.Γ.Τύπου.
Και γιατί κύριε Κεδίκογλου, δεν σπεύσατε να κάνετε την ίδια δήλωση καταδίκης για τη βεβήλωση του μνημείου της...
Ποντιακής Γενοκτονίας (δύο φορές μάλιστα);
Γιατί κύριε Κεδίκογλου δεν βγάλατε ανακοίνωση καταδίκης της πιό χυδαίας βεβήλωσης, που έλαβε χώρα στις 9-9-2012, αυτή δηλαδή του μνημείου της Ηπειρώτισας γυναίκας;

«ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤΣ» Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ . ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ



Σφοδρή επίθεση κατά της βουλευτού της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση εξαπολύει ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, ο οποίος καλεί τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη να τη… μαζέψει.
Την αντίδραση του δημάρχου προκάλεσαν οι δηλώσεις της βουλευτού, σύμφωνα με τις οποίες, αναπαραστάσεις όπως, αυτή της Εξόδου του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας αποτελούν «εθνικιστικά κιτς».
«Δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός», υποστηρίζει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

«Γιατί κ. Ρεπούση να μη καταργηθεί και η Ελλάδα ως ιδιαίτερη εθνική οντότητα,

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΚΚΕ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΛΑΓΟ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΚΚΕ;; ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΖΕΦΡΥ ΡΕ ΑΛΕΚΑ;;
Με πλειοψηφία που διαμόρφωσαν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ απορρίφθηκε το αίτημα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να καταθέσει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.
Το αίτημα διατυπώθηκε επισήμως σήμερα από τη βουλευτή Ζωή Κωνσταντοπούλου και στην ψηφοφορία που ακολούθησε την υπερψήφισαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.
Λευκό ψήφισε η Δημοκρατική Αριστερά.
Σημειώνεται ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου από την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την εξέταση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου είχε αποκαλύψει -και ο πρώην υπουργός είχε επιβεβαιώσει- ότι είχαν πραγματοποιηθεί επαφές του κ. Παπανδρέου στην Ελβετία με τον τότε επικεφαλής της HSBC ενώ είχε φτάσει στην Ελλάδα η λίστα Λαγκάρντ.

ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΔΩ;;
stoxos

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - 28η Οκτωβρίου 2012

Ο Ηθοποιός Κώστας Πρέκας σε μια εκ βαθέων συνέντευξη...στην '' Πόλη των Παραισθήσεων '' με την Βίκυ Μιχαλονάκου στο kontra channel tv ανήμερα 28 Οκτωβρίου 2012 μιλάει για όλους και για όλα....για τα δεινά του κομμουνισμού στην Ελλάδα ,για την κατάρα που λέγεται ΠΑΣΟΚ , για την επταετία και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ,για τον Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία, για την οικονομική κατοχή ,την ορθοδοξία ,για την προσπάθεια να εκμηδενίσουν τον ίδιο εξαιτίας των πατριωτικών απόψεων του και για την "κίνηση" που ετοιμάζει.

ΩΡΑΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΤΣΟ-ΠΟΥΛΕ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;


AΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΡΤΩ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;



ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΥΤΟ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...

Μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Μυρτώ, τρεις μήνες μετά τη βάναυση κακοποίησή της από τον Πακιστανό "δράκο" της Πάρου...
"Μας ενδιαφέρει μόνο η υγεία της Μυρτούς. Σημασία έχει να γίνει καλά".
Ο πατέρας της ανήλικης, Γιάννης Παπαδομιχελάκης, από τις 22 Ιουλίου ζει έναν εφιάλτη.
"Η κατάστασή της είναι στάσιμη.Το μόνο που έχει καταφέρει από το καλοκαίρι είναι να αναπνέει μόνη της και να ανοίγει τα μάτια της. Ωστόσο, δεν έχει συνείδηση" λέει στον Τύπο της Κυριακής συντετριμμένος.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!


Ο ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ "ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ.



Ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ αποφάσισαν οι σαλταρισμένοι του ιστολογίου Ρεσάλτο να σπιλώσουν την μνήμη του Εθνάρχη Ιωάννη Μετάξα. Σε άρθρο τους που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αποκαλούν τον Στρατηγό πιόνι του αγγλικού ιμπεριαλισμού! Επίσης, υποστηρίζουν ότι είπε το ΟΧΙ για αυτόν ακριβώς τον λόγο και όχι επειδή εφλέγετο από αγάπη για την Πατρίδα του. Βεβαίως, δεν παραλείπουν να υποστηρίξουν ότι ο Μεταξάς δεν ήταν παρά ένας στυγνός υπερασπιστής του καπιταλιστικού συστήματος προσπαθώντας ανεπιτυχώς να ακυρώσουν το μεγαλειώδες κοινωνικό και φιλεργατικό του έργο. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά πόσο επίκαιρη είναι η άποψη του Στρατή Μυριβήλη για τους κομμουνιστές: "Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας".

Υ.Γ. "Σύντροφοι" το γινάτι βγάζει μάτι. Καταλαβαίνω ότι ο Ιωάννης Μεταξάς δεν σας επέτρεψε να μετατρέψετε την Ελλάδα σε επαρχία της Σοβιετικής Ενώσεως και για αυτό εξακολουθείτε να τον μισείτε εβδομήντα και πλέον έτη μετά την κοίμηση του. Αλλά προσπαθήστε τουλάχιστον να μην αυτοεξευτελίζεστε.

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΝ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ "ΚΟΣΜΟΥΝ" ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Ο ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ  ,ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ.

Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΠΡΟΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΘΕΙ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ F16 ΤΗΣ Π.Α ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σαν σήμερα : To μεγάλο ΟΧΙ στους Ιταλούς του Μουσολίνι (28 Oκτωβρίου 1940)


Η απόφαση για την επίθεση κατά της Ελλάδας ελήφθη στις 15 Οκτωβρίου 1940 από το Ιταλικό Πολεμικό Συμβούλιο, παρουσία του Μουσολίνι και παρά τις αντιρρήσεις πολλών από τους παρισταμένους για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπιζόταν η επιχείρηση. Ο «Ντούτσε» ήθελε μία νίκη για να μπει στο μάτι του Χίτλερ, που είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις για μία επίθεση κατά της Ελλάδας. Πίστευε ότι η χώρα μας ήταν ο εύκολος στόχος. «Το μόνο μας εμπόδιο είναι οι λασπωμένοι δρόμοι» τον είχαν διαβεβαιώσει οι επιτελείς του. Ως ημέρα της επίθεσης ορίσθηκε η 26η Οκτωβρίου, αλλά ο Μουσολίνι τη μετέθεσε για τις 28 Οκτωβρίου, προκειμένου να συμπέσει με τη 18η επέτειο της Πορείας προς τη Ρώμη, που έφερε τους φασίστες στην εξουσία.

Στην Αθήνα έφθαναν σωρηδόν οι πληροφορίες για επικείμενη ιταλική επίθεση. Στο Υπουργικό Συμβούλιο της 25ης Οκτωβρίου ο Μεταξάς ενημέρωσε τους υπουργούς του για την κατάσταση και τους διαβεβαίωσε ότι η στρατιωτική προπαρασκευή της χώρας είχε προχωρήσει ικανοποιητικά. Η αλήθεια ήταν ότι η χώρα μας ήταν σχεδόν ανοχύρωτη προς την πλευρά της Αλβανίας και με ελλιπείς στρατιωτικές δυνάμεις, καθώς το βάρος είχε δοθεί στα σύνορα με τη Βουλγαρία...