Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

28 Οκτωβρίου 2012... Η επόμενη μέρα...

Ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του RealFm (18/5/2012) σχολιάζοντας τον σύντροφο schooligan Τσίπρα αναρωτήθηκε “Μήπως τον θέλουν και οι Αμερικάνοι;” Μπορεί να ακούγεται παράξενο. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν την μη κομμουνιστική αριστερά για να κάνουν την δουλειά τους. Δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε τα λόγια του Αμερικανού ιστορικού Arthur Schlesinger Jr., ειδικού συνεργάτη του Προέδρου Kennedy, που στο βιβλίο του Vital Center(1949) έγραψε, σε ελεύθερη μετάφραση, ".. ο αντι-αμερικανισμός της μη κομμουνιστικής Αριστεράς (σχετικό θέμα) μάς εξυπηρετεί, γιατί... θολώνει τα νερά και έτσι γίνεται η δουλειά μας πιο εύκολα και καλύτερα". Και αυτό έγινε κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Η CIA χρηματοδότησε καθοδήγησε και εκμεταλλεύτηκε την μη ελεγχόμενη από το Κρεμλίνο αριστερά για να ποδηγετήσει τους λαούς εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης...


Η Ελληνορωσική προσέγγιση είχε ενοχλήσει τους Αμερικανούς. Ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη έγινε καρφί στα πλευρά των ΗΠΑ. Τα ΟΧΙ του Καραμανλή Β’ είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στον μεγάλο μας σύμμαχο. Το Βέτο στα Σκόπια, η άρνηση του να στηρίξει το σχέδιο Ανάν ήταν οι σταγόνες που έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει.
Έπρεπε να ανατραπεί, Να φύγει. Να πάει σπίτι του...

Η πυροτρομοκρατία που έκαψε την Ελλάδα το 2007 δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι Έλληνες κατάλαβαν γιατί πιάσαν οι φωτιές, ποιός τις έβαλε και ξαναψήφισαν Καραμανλή. 
Κάτι έπρεπε να γίνει! 
Σκάνδαλα άρχισαν να ξεπετάγονται ή να δημιουργούνται. 
Όλες οι “παρδαλές εξεγέρσεις” στην πρώην Σοβιετική Ένωση με κάποιο σκάνδαλο ξεκίνησαν. 
Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε τον Δεκέμβρη 2008.  
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συμμορίες του ήταν αυτές που πρωτοστάτησαν στην “παρδαλή εξέγερση” που τιμώρησε τον άτακτο Καραμανλή Β’ και μαζί με το “λεφτά υπάρχουν” του Yorgo τον έστειλαν σπίτι...

Σήμερα ο schooligan Τσίπρας (ξέχασε και το ξέχασαν αυτά που είπε ο Περικλής Κοροβέσης περί Ζήμενς και ΣΥΡΙΖΑ με το τότε του όνομα).

Η Αριστερά σε αγαστή συνεργασία με τον δικομματισμό βοήθησε, κατά τον Φλωράκη, τον "γιό του Πέτρου". 
Ο Πέτρος Κόκκαλης, υπουργός στην κυβέρνηση του βουνού που κατέφυγε μετά στην Ανατολική Γερμανία ήταν ο πατέρας του Σωκράτη. Έτσι μαζί με τον "γιο του Πέτρου" βοηθήθηκε και η Ζήμενς. Η αριστερά πήρε μίζες απο την Siemens. 
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1 του Πειραιά, ο κ. Κοροβέσης δήλωσε πως «η υπόθεση Siemens είναι ένα δομικό σκάνδαλο του μαφιόζικου καπιταλισμού»
Στη συνέχεια τόνισε ότι «το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ, ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε, την περίοδο της οικουμενικής Κυβέρνησης Τζανετάκη και αυτά τα δύο κόμματα, δεν έχουν αντιδράσει. Άρα λοιπόν πρόκειται για μία διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς είναι μέσα και η αριστερά».

Ο Τσίπρας και η συμμορία του, κεφαλαιοποιεί την συμμετοχή του στην ανατροπή Καραμανλή. Μία συνεντευξη με την Christiane Amanpour του CNN αξίζει πολλά. Σε παίρνει νούμερο και σε κάνει μονάδα. Όλα τα διαμάντια του εθνομηδενισμού, τα τσιράκια του Soros και του USAID μαζεύτηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ και στο παραμάγαζο της ΔΗΜΑΡ. 
Τυχαίο; Δεν νομίζω! 
Πρέπει να κλείσουν τα θέματα των Σκοπίων, του Αγαίου, να ξαναβγεί στην επιφάνεια το σχέδιο Ανάν, να παραδοθεί η Θράκη, οι “τουρκικές μειονότητες” και όποια άλλη μειονότητα έχει στο τσουβάλι του το State Department να βγουν στην επιφάνεια για να αρχίσει ο διαμελισμός της χώρας. 
Οι δύστροποι Έλληνες πρέπει να συνετιστούν και ακόμη καλλίτερα να εξαφανιστούν, να επικοιστούν από τα λαθροστύφη, να ψοφήσουν.

Το "λεφτά υπάρχουν" του 2009 το αντικατέστησε η κακοφωνία, τα τζούφια ρητορικά παραμύθια του schooligan Τσίπρα ώστε η ψηφομάζα να περάσει στην παράγκα του ΣΥΡΙΖΑ που μάζεψε όλα τα λαμόγια του Άκη και τα μπάζα του ΠΑΣΟΚ του ολετήρα αρπακολατζή Ανδρέα.

Όλα ήταν και είναι καλά μελετημένα, ώστε η δουλειά να γίνει και να τελειώνουμε, μία για πάντα, με αυτή την δύστροπη φάρα των Ελλήνων. 
Εκείνο που δεν υπολόγισαν οι ντόπιοι ομοτράπεζοι του Τζέρι Καραμεσίνη, ανηψιού του ιστορικού σταθμάρχη της CIA Τομ Καραμεσίνη, ήταν ότι 500.000 Έλληνες, Ελληνίδες και Ελληνόπουλα θα έβγαιναν από τον λήθαργο που τους ρίχνουν οι αρλούμπες των πρωϊνάδικων, οι φαυλοκυκλικές και φαλλοκυκλικές διασκεδαστικές εκπομπές (Λαζόπουλος, Ραδιο Αρβύλα, Ελληνοφρένεια) και οι στημένες δήθεν αντικειμενικές τηλεοπτικές συζητήσεις. 
Ήτανε σίγουροι ότι 38+1 χρόνια ανθελληνισμού, εκτουρκισμού της ιστορίας μας, μίσους κατά κάθε τι που θυμίζει το δοξασμένο μας Έθνος θα μας είχε μετατρέψει σε αδρανές υλικό, μία ψηφομάζα που ψηφίζει όπως θέλουν τα ιερατεία των διαπλεκόμενων μπετατζήδων. 
Αυτό δεν έγινε. 
500.000 Έλληνες ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Με την ψήφο τους βροντοφώναξαν το νέο ΟΧΙ. 
Υπερήφανο ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές, στους λακέδες των διεθνών παράκεντρων εξουσίας, στους αδιάβαστους κομματικούς παρακεντέδες, στους καθώς πρέπει κολεγιόπαιδες και αρσακειάδες, στους γυρολόγους διεθνικών μαζώξεων, διεθνικών ιδρυμάτων και κομματικών γραφείων.

Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή και η συνεχής αποδοχής της από την τυραγνισμένη κοινωνία φώναξε δυνατά και ξεκάθαρα ότι είμαστε Έλληνες και Έλληνες θέλουμε θα μείνουμε κι ας τρώμε και πέτρες, όπως φώναζαν τα Ελληνικά νιάτα στον αγώνα της Κύπρου κατά της εγγλέζικης αποικιοκρατίας. 
Τα ψευτοδιλημματα Ευρώ ή δραχμή, Μνημόνιο-αντιμνημόνιο που τόσο έντεχνα μας ρίχνουν συνέχεια το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, οι νταβατζήδες της εξουσίας, και η χορωδία των πονηρών πνευμάτων της σεσημασμένης δημοσιογραφίας των κοινωνικών φίλων του μπάρμπα Χριστοφοράκου δεν μας τρομάζουν. 
Σήμερα ένα και μόνο δίλημμα υπάρχει:  Ελλάδα ή Τέλος.

Ο σημερινός αγώνας της Χρυσής Αυγής έχει την ίδια σημασία, την ίδια ιστορική βαρύτητα με την 28 Οκτωβρίου 1940. 
Τότε ο Ιωάννης Μεταξάς μόνος μέσα στην νύχτα βροντοφώναξε ΟΧΙ στην ιταμότητα της Ιταλίας και χάλασε τα σχέδια της Αγγλίας που δεν θα είχε αντίρρηση στην κατοχή της Ελλάδας από την Ιταλία...
Σήμερα η Χρυσή Αυγή ξαναβροντοφωνάζει ΟΧΙ στα σχέδια των διεθνών νταβατζήδων και τις ντόπιες ρεπατζούδες της πολιτικής και της ενημέρωσης που θέλουν να μας μετατρέψουν από Έθνος σε αδιαφοροποίητο καταναλωτικό πολτό.

Ξαναζούμε το μεγαλείο του 40. 
Με την Χρυσή Αυγή μπροστά ρίχνουμε χαστούκι στους ολετήρες, στους ξεπουλημένους, στους πράκτορες και στα πρακτορίδια. 
Οι Έλληνες στην ψυχή και στην καρδιά αγκαλιάζουν τα παιδιά και τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής Τους γεμίζουν ικανοποίηση. 
Σήμανε η καμπάνα της αναγέννησης του Ελληνισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.