Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ : ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ;;
Η Αλβανική εθνικιστική και κατά κύριο λόγο ανθελληνική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, όχι μόνο προκαλεί με την παρουσία της στην καρδιά της Αθήνας αλλά δεν διστάζει να οργανώσει την συγκέντρωσή της λίγα μόνο μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρουν οι η συγκέντρωση του κομματικού πυρήνα Αθήνας της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Stanley (Οδυσσέως 1) στο Μεταξουργείο, ούτε 5 λεπτά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Δηλιγιάννη 50) στον Σταθμό Λαρίσης.

από τα γεγονότα της Κλεισούρας

Υπενθυμίζουμε ότι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία πρωτοστατεί σε κάθε ανθελληνική εκδήλωση στην Αλβανία, ενώ στο επίσημο καταστατικό της έχει εντάξει αλυτρωτικές θέσεις για την Τσαμουριά κλπ.

Φέτος κατά τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου στην Βόρεια Ήπειρο, ήταν η οργάνωση που διαδήλωσε κατά της Χρυσής Αυγής και του Ελληνισμού γενικότερα με τα γνωστά επεισόδια της Κλεισούρας. Είχαν απειλήσει μάλιστα, ότι θα περιμένουν τους Χρυσαυγίτες στα Ελληνοαλβανικά σύνορα , ενώ ισχυρίζονται ότι ήταν εκείνοι (μαζί με τους Τσάμηδες) που εμπόδισαν την μετάβαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά στο νεκροταφείο της Κλεισούρας.

Με την εκδήλωση της Κυριακής (4/11) η οργάνωση ξεπερνάει κάθε όριο... borioipirotika.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...;;; ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤH ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ STANLEY H ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ... ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΗΣ...!!!


ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.