Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!


Ο ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ "ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

1 σχόλιο:

  1. Μούτρο ολκής. Με ύποπτες διασυνδέσεις έλαβε τη λίστα και τη χρησιμοποίησε για την ηρωοποίησή του. Αυτός ήταν που κατηύθηνε τους αστυνομικούς για να τον συλλάβουν ώστε να το παίξει ήρωας σε μια παράσταση μαζι με τη μουσκεμένη, για να κερδίσει επιπλέον ψηφοφόρους ο ΤΣΥΡΙΖΑ, ωστε να συνεχισει ακαθεκτος την ανθελληνικη επιθεση του, και αυτός να κερδίσει προβολή και πωλήσεις του περιοδικού του.
    Είναι σίγουρο ότι πολλοί θα τσιμπήσουν από αυτή την προπαγάνδα, είναι οι ίδιοι που έχουν πιστέψει ότι μέσα στο Πολυτεχνείο είχαμε εκατόμβες νεκρών και ψάχνουν να βρουν την Ηλενια Ασημακοπουλου.
    Ετσι έστειλε ενα μήνυμα στους "συβαριτες της μαλθακοτητας και της τρυφηλότητας" δηλαδή στα χαιβανια της κυβέρνησης ότι εγώ είμαι ο αγωνιστής και εσείς είστε λαμόγια αφου προσπαθείτε να αποκρυψετε τη λίστα.
    Αλλη μια φορά οι προδότες αρχιμαλθάκαροι που κυβερνούν, δούλεψαν για λογαριασμό των μπαχαλάκηδων, των πρακτόρων των γυφτοσκοπιανων και λοιπών μπουμπουκιων που απαρτίζουν τον ΤΣΥΡΙΖΑ.
    Αντί να ψάξουν έγκαιρα και όχι μετά από 2 χρόνια που το πουλάκι έχει πετάξει, ποιοι είναι οι φοροφυγάδες από τη λίστα και να δημοσιεύσουν τα ονόματα μόνο αυτών και να τους γαμ@σουν, άφησαν την αρρώστια να σέρνεται με αποτέλεσμα το χθεσινό καρναβάλι.
    Πλησιάζει η ώρα σας σκουπίδια.

    Κώστας


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.