Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Τελικά ήταν γιαουρτάκι...


Παρεμπιπτόντως ιερή οργή έχει καταλάβει διάφορα δημοσιογραφικά σούργελα σε ιστολόγια και ραδιοφωνικές εκπομπές για την επίθεση εναντίον του "εθνοσωτήρα" Βαγγέλη. Ας είναι σίγουροι ότι κάποιοι δεν ξεχνούν και όταν έρθει η ώρα της αμοιβής τους θα λάβουν ό,τι τους αναλογεί...

Οι προδότες δεν βρίσκουν ησυχία ούτε στα κάστρα τους. Άρπαξε το... νεράκι του ο Βενιζέλος.



Επίθεση δέχθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κύριος Βενιζέλος παρακολουθούσε την ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου όταν ένας ηλικιωμένος που βρισκόταν στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης επιχείρησε να του επιτεθεί εκτοξεύοντας εναντίον του μπουκάλι με νερό! Αμέσως οι παριστάμενοι έσπευσαν να σύρουν εκτός αίθουσας τον ηλικιωμένο και ο κύριος Βενιζέλος αποχώρησε προσωρινά, λίγο πριν ανέβει στο βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης.



ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Τις τελευταίες ώρες το καθεστώς των σάπιων γεννητικών οργάνων που υποκρύπτουν στα ακριβά τους παντελόνια βουλευτές, υπουργοί και κολλεγιόπαιδες αλλά και βουτυρομπεμπέδες της συμφοράς, προσπαθεί να πείσει την κυβέρνηση ώστε να ματαιωθούν οι εθνικές παρελάσεις σε όλη τη χώρα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Είναι τέτοιος ο πανικός από τις συγκλονιστικές εικόνες του λαού στη Ρόδο που παίρνει με τις πέτρες και τα γιαούρτια τα πολιτικά χρεωκοπημένα τσογλάνια του συστήματος που επικρατεί όχι κατήφεια αλλά κάτι χειρότερο: Σύγκρυο. Φοβούνται και τον ίσκιο τους.
 Μάλιστα το θέμα της έκρηξης της βίας και των προπηλακισμών κατά πολιτικών και άλλων δημοσίων προσώπων έφτασε και στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Ενδεικτική της ανησυχίας με την οποία αντιμετωπίζει το όλο θέμα η κυβέρνηση, ιδιαιτέρως ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, αλλά και των επερχόμενων εκλογών, ήταν η τοποθέτηση του Υπουργού Μεταφορών Μάκη Βορίδη(άλλο ατρόμητο παλληκάρι).
«Έρχονται παρελάσεις. Έρχονται εκλογές. Τι θα γίνει; Θα σφαχτούμε;», αναρωτήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών απευθυνόμενος στο Υπουργικό Συμβούλιο.(Τι λέξεις είναι αυτές Μάκη ΜΑΣ;Που έμαθες εσύ τέτοια παλιόλογα;)
Άμεση ήταν και η απάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου(αλοίμονο), ο οποίος τόνισε ότι «το θέμα είναι πολύ σοβαρό» και γι αυτό συγκάλεσε έκτακτη διυπουργική σύσκεψη τη Δευτέρα, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Από τον ένα γενναίο στον άλλο. Γνήσιοι απόγονοι όλοι τους του Κολοκοτρώνη και του Τζαβέλλα. Εαν τους έβλεπαν θα γέλαγαν οι οπλαρχηγοί του 21. Και μετά θα τους έπιαναν , θα τους έβαζαν κάτω από την φουστανέλα τους και θα τους έλεγαν αυτό που είχε πει και ο Καραισκάκης:
"Αν γίνω καλά θα τονε χαλάσω εγώ αυτόν που με βάρεσε. Εάν ψοφήσω, κλάστε μου το μπούντζον". Α, ρε Γιώργη Αθάνατε...

makeleio.gr

Προεκλογικό ..."δωράκι" 2.000.000 ευρώ για τις ΜΚΟ!

Σε προεκλογική επιδότηση καταναλωτικών οργανώσεων με 2.000.000 ευρώ προχωρά η κυβέρνηση. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή έφτιαξε ακόμα και εξειδικευμένο πρόγραμμα εντός του ΕΣΠΑ προκειμένου να χρηματοδοτηθούν με εκατομμύρια ευρώ οι 44 καταναλωτικές οργανώσεις που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα της...

Η Ελλάδα διαθέτει δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες...υποτίθεται ότι ασχολούνται με την προστασία του καταναλωτή, αλλά ταυτόχρονα έχει και τη μεγαλύτερη ακρίβεια σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Σε αγορές όπως η Γερμανία και η Γαλλία οι καταναλωτικές οργανώσεις μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, αλλά η παρέμβασή τους στην αγορά είναι περισσότερο αποφασιστική.

Ελάχιστες από τις οργανώσεις στην Ελλάδα είναι πραγματικά δραστήριες και τα στελέχη τους αδυνατούν να κατανοήσουν τι ακριβώς προσφέρουν οι δεκάδες ΜΚΟ για την προστασία του καταναλωτή που ετοιμάζονται να επιδοτηθούν από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Πρόκειται για οργανώσεις οι οποίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιδοτούνται από τη γραμματεία την οποία υποτίθεται πως ελέγχουν και έχουν «στο μικροσκόπιο»....

Ετοιμος να παρέμβει ήταν ο στρατός την νύχτα του Νέου Μνημονίου


Το βράδυ της ψήφισης του Νέου Μνημονίου, στις 12 Φεβρουαρίου 2012 και ενώ οι ακτιβιστές της άκρας αριστεράς άρχισαν να καίνε την Αθήνα, η κυβέρνηση αντιμετώπισε σοβαρά το ενδεχόμενο να κατεβάσει στο Σύνταγμα τον στρατό προκειμένου να εμποδίσει την γενίκευση των βανδαλισμών στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr. εκείνες τις δραματικές ώρες σήμανε κόκκινος συναγερμός στην κυβέρνηση αφού μετά τις πρώτες πυρκαγιές υπήρξαν φόβοι ότι ενδέχεται να βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας και γενίκευσης των καταστροφών στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του iefimerida.gr. ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επικοινώνησε με κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες της χώρας και υπουργούς και τους είπε ότι αν επεκταθούν οι εμπρησμοί κτιρίων στην Αθήνα και κινδυνέψει να οδηγηθεί η χώρα στο χάος, η μόνη λύση θα ήταν η παρέμβαση του στρατού, αφού κρίθηκε ότι η Αστυνομία δεν θα ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ένα οργανωμένο σχεδίο αποσταθεροποίησης. Ο υπουργός Άμυνας ενημέρωσε τους συναδέλφους του υπουργούς ότι η ενεργοποίηση του «σχεδίου Δευκαλίων»* προβλέπει την παρέμβαση του στρατού με μηχανοκίνητες δυνάμεις ελαφρού οπλισμού, που θα λειτουργούσε αποτρεπτικά εμποδίζοντας την γενίκευση των βανδαλισμών...

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ


Η κ. Παπαρήγα αναφέρθηκε στη διάρκεια ομιλίας της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο ενδεχόμενο να υπάρξουν «γεγονότα» στο κέντρο της Αθήνας, από αποστράτους οι οποίοι, όπως είπε, καλούν άνδρες των ειδικών δυνάμεων να δώσουν το «παρών» την ημέρα της εθνικής επετείου.

Η γγ του ΚΚΕ μίλησε περί αποστράτων και των «ετοιμασιών» τους , αντιπαραβάλλοντας τα «τυφλά ξεσπάσματα» με την οργανωμένη δράση κατά των μέτρων που προτείνει το ΚΚΕ, «στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα πανεπιστήμια». Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όχι τυφλά ξεσπάσματα. Όχι στράκα στρούκες, όχι αυτά που ετοιμάζονται στις 25 Μαρτίου όπου έχουν βγει οι απόστρατοι και καλούν βατραχάνθρωπους, ΟΥΚάδες, διάφορα σώματα, να κάνουν γεγονότα στην Αθήνα. Αυτό θα είναι μια προβοκάτσια για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα. Τη μάχη θα τη δώσουμε στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Πανεπιστήμια».

Σημειώνεται ότι και ο «Ριζοσπάστης », στο φύλλο της Πέμπτης (8.3.2012) είχε ρεπορτάζ με τίτλο «Τι ετοιμάζουν στις 25 του Μάρτη;».

Σε αυτό αναφέρεται ότι διάφορες ομάδες, όπως «ενώσεις εφέδρων», με αφορμή τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και με επίκεντρο την κεντρική παρέλαση της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, καλούν σε συγκέντρωση την ώρα της παρέλασης «με «αντιμνημονιακή» φρασεολογία, που συνοδεύεται με αντικατοχικές κορόνες και με συλλήβδην καταγγελία των πολιτικών για την «προδοσία».

newsbomb

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΤΙΣ "ΑΡΠΑΞΑΝ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


Επίθεση από πατριώτες δέχθηκαν στον Πειραιά οι αδερφές-υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στο Λιμάνι» και μέλη του ΣΕΚ (τι είναι αυτό πάλι;), κατά τη διάρκεια "πολιτικής παρέμβασης και ενημέρωσης" (έτσι λένε το να τα ξύνουν όλη μέρα σε υπαίθρια τραπεζάκια και να μοιράζουν κωλόχαρτα) για το μεγάλο "αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό" συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαρτίου.

 Μία ομάδα περίπου 20 πατριωτών βρέθηκε στην οδό Σωτήρος και πλάκωσε στις φάπες και στις κλωτσιές τις αδερφές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στη συνέχεια, οι άγνωστοι πατριώτες έσπασαν ένα τραπεζάκι, ενώ έσκισαν το ενημερωτικό υλικό . Όπως υποστηρίζουν με ανακοίνωσή τους οι κλαψομούρηδες της «Ανταρσία στο Λιμάνι» επρόκειτο για «τάγματα εφόδου» τα οποία προπηλάκιζαν τους περαστικούς, οι οποίοι αντιδρούσαν με την παρουσία τους... τώρα, γιατί τις φάπες τις έφαγαν μόνο οι κλαψομούρηδες και κανείς άλλος, αποτελεί μυστήριο.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, οι επιθέσεις στους μετανάστες που ζουν και δουλεύουν στη Νίκαια και στου Ρέντη αποτελούν πλέον πολύ συχνό φαινόμενο.

dexiextrem.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ : ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΡΙΣΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΚΡΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΙΔΩΝ


ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 
ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΥΡΡΟ..
Τον ακραίο Αλβανό εθνικιστή πρόεδρο του Τσάμικου Συλλόγου "Caneria" στην Αλβανία Αρντιάν Τάνα ο οποίος επίσημα ζητά το κλείσιμο των ελληνικών σχολείων στη Βόρειο Ήπειρο, όρισε ως Υφυπουργό Παιδείας η κυβέρνηση των Αλβανοτσάμηδων του Μπερίσα Καμαρώστε τον στη φωτό με το κεφάλι του βασιλιά Πύρρου στη... "Μεγάλη Αλβανία". Ο ακραίος Αλβανός εθνικιστής διεκδικεί τις περιουσίες των Τσάμηδων, αλλά και την επιστροφή τους στη Θεσπρωτία, δηλώνοντας ότι: "Οι Τσάμηδες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και ενωμένοι στην Αλβανία εργαζόμαστε ακούραστα για να καταλήξουμε σε εκείνη την ημέρα».Η παιδεία στο ζωτικό χώρο της ελληνικής μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο και σήμερα βλέπουμε αλλή μια  υπουργοποίση ενός ακόμη ανθέλληνα εθνικιστή στην κυβέρνηση.. Το Ελληνικο ΥΠΕΞ γιατι σιωπα ;



http://metsovitis.blogspot.com

ΤΟ "ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ" ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ


Εγγυήσεις από την κυβέρνηση για «ήρεμες εκλογές», ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης
«Όταν ο ληστής μπαίνει στο σπίτι σου μπορείς να τον πυροβολήσεις»
Στους ψηφοφόρους, οι οποίοι τον έβαλαν στην Βουλή, αλλά οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τον εγκαταλείπουν, επιχειρεί να απευθυνθεί  ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ανεβάζοντας τους τόνους της δεξιάς ρητορικής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και απευθυνόμενος στο νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφορικά με την αύξηση της εγκληματικότητας είπε ότι «στην ουσία δεν υπάρχει σπίτι που δεν έχουν μπουκάρει μέσα» και πρόσθεσε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του πως «όταν ο ληστής μπαίνει στο σπίτι σου μπορείς να τον πυροβολήσεις. Το ίδιο να ισχύει και για την αστυνομία, οι ψευτοπροοδευτικές υστερίες θα στερούν ζωές από τον ελληνικό λαό…».

Επιπροσθέτως, ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να εγγυηθεί η κυβέρνηση για «ήρεμες εκλογές» και τα κόμματα να μην λάβουν το «κρατικό χρήμα που δικαιούνται».

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα των λαθρομεταναστών σημειώνοντας ότι «ο στρατός εγκαταλείπει τα στρατόπεδα. Βάλτε μέσα τους λαθρομετανάστες και όποιος παράγει θα έχει  ένα πιάτο φαγητό. Ενα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα… να ξέρει αυτός που ξεκινά από το Αφγανιστάν ότι είναι σε στρατόπεδο και δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Εμείς θα διώξουμε όλους τους μετανάστες. Δεν θα πληρώνουμε για πάντα το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα…».

protothema

Σπείρα Λαθρομεταναστών χτυπούσε μαγαζιά στην Κέρκυρα


Για κάτι παραπάνω από ένα μήνα, μια… πολυεθνική σπείρα αλλοδαπών είχε γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της Κέρκυρας, προκαλώντας περισσότερες ζημιές από την αξία των αντικειμένων που έκλεβε! Οι αστυνομικοί του τμήματος Παλαιοκαστριτών έβαλαν τέλος στη δράση τους συλλαμβάνοντάς τους στην περιοχή της Δασιάς.

Η έφοδος στο σπίτι των δραστών - δυο Αλγερινών, ενός Μαροκινού, ενός Ιρακινού και ενός Παλαιστίνιου ηλικίας από 18 έως 45 χρόνων- έφερε στο φως δεκάδες κλοπιμαία μεταξύ των οποίων τσιγάρα, γυαλιά, κινητά, ρούχα, ρολόγια και δύο ταυτότητες Βέλγων υπηκόων, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία με τα οποία παραβίαζαν τα καταστήματα.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δυο διαρρήξεις που είχαν διαπράξει οι πέντε αλλοδαποί στη Δασιά, όπου έκλεψαν 150 ευρώ από ένα οπωροπωλείο και τσιγάρα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 5.500 ευρώ από ένα περίπτερο. Άλλες δυο διαρρήξεις είχαν κάνει στον Άγιο Μάρκο με λεία 50 ευρώ, 60 πακέτα τσιγάρων και δέκα κάρτες κινητής τηλεφωνίας από ένα βενζινάδικο και 80 ευρώ από ένα εστιατόριο.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις που πιστεύεται ότι έκαναν στην ευρύτερη περιοχή.

protothema

Wikileaks : Kοινές πτήσεις έκαναν Αμερικάνοι και Τούρκοι στον ελληνικό εναέριο χώρο το 1974


Για κοινές πτήσεις Αμερικανών και Τούρκων στον ελληνικό εναέριο χώρο το 1974 κάνει λόγο μήνυμα του Stratfor το οποίο υπέκλεψαν τα Wikileaks, ενώ αποκαλύπτονται ενδιαφέροντα στοιχεία για τις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ και τη δράση κατά του PKK.

Το έγγραφο φέρνει στο φως η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και σε αυτό αποτυπώνονται ευαίσθητα στοιχεία τα οποία προσέφερε Τούρκος πιλότος, ο οποιος έλαβε μέρος σε πολλές αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο και πρόσφερε ευαίσθητα στοιχεία σε χειρίστρια πληροφοριοδοτών της αμερικανικής ιδιωτικής υπηρεσίας.

Ο πιλότος έκανε λόγο για την αναγκαιότητα της προμήθειας των πολεμικών αεροσκαφών F-35 από την πλευρά της Τουρκίας, καθώς η Ελλάδα...

Μαζί με τον υιό του Ψυχάρη θα σώσει την Ελλάδα ο Αντωνάκης ο Σαμαράς.



ΜΟΝΟ ΠΑΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τις «άδικες», όπως λέει ο ίδιος, κατηγορίες εναντίον με αφορμή το... επωνυμό του, ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας Ψυχάρης δίνει σαφείς απαντήσεις στους επικριτές του μέσα από την σημερινή συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».


Ο Ανδρέας Ψυχάρης είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών και έχει κατα καιρούς «λιθοβοληθεί» από πολλά μέσα ενημέρωσης καθώς και συναδέλφους του ότι η επιβίωσή του στον πολιτικό στίβο είναι άμεσα συνυφασμένη με τις διασυνδέσεις του στα ισχυρά ΜΜΕ.

«Δηλαδή να μην μιλάω επειδή λέγομαι Ψυχάρης; Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι θα πρέπει να ανοίξω μια τρύπα και να κρυφτώ μέχρι τις εκλογές. Ε, δεν σκοπεύω να το κάνω» εξηγεί ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ και προσθέτει: «Δεν έχω καταλάβει για ποιά γραμμή του ΔΟΛ κατηγορούμαι. Της Κεντροαριστεράς, όπως λέτε εσείς, ή της Κεντροδεξιάς, που λένε κάποιοι άλλοι, οι αποκαλούσαν κάποτε το ΒΗΜΑ... ΦΕΚ! Για να σοβαρευτούμε, λοιπόν, απαντώ ότι δεν έχω κρύψει ποτέ ποιός είμαι και ποιά είναι η οικογένεθά μου.Είμαι υπερήφανος που λέγομαι Ψυχάρης έστω και αν κάποιοι προσπαθήσουν να εμφανίσουν το ονομά μου ως μειονέκτημα».

Όσον αφορά σε εκείνους που τον ψέγουν ότι ανέλαβε τη θέση του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά χάρη στη σχέση του με τα ΜΜΕ, ο κ. Ψυχάρης διευκρίνισε ότι βρίσκει αστειότητες τα εν λόγω επιχειρήματα, αλλά ούτως ή άλλως ο κ. Σαμαράς δεν έχει δώσει ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να υποστηρίξει ότι συμβιβάστηκε. Γιατί να το κάνει τώρα;

Ο κ. Ψυχάρης δεν παρέλειψε, δε, να αναφέρει ότι έχει προσωπική σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά, «με γνωρίζει από παιδί», εκδηλώνοντας μάλιστα το παράπονο ότι μέχρι πρότινος έπρεπε να μην μιλά δημόσια για αυτή τη φιλία.

«Παιδί του κομματικού σωλήνα δεν υπήρξα ποτέ. Είχα πάντοτε τις απόψεις μου. Με εκφράζει η Νέα Δημοκρατία, Τα μικρότερα κόμματα έχουν μεταβληθεί σε... εραστές της δραχμής, το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να σπάσει σε τρία κομμάτια» σχολιάζει ο Ανδρέας Ψυχάρης για το πολιτικό σκηνικό των ημερών, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την υποψηφιότητά στην Α΄Αθηνών εκφράζοντας την ίδια ώρα την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο πρόεδρος της ΝΔ και οι συνεργάτες του.

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΕΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ.




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στις 13 Φεβρουαρίου 2012 ο Γιώργος Καρατζαφέρης διέγραψε από το ΛΑΟΣ τους μέχρι τότε αγαπημένους και «κολλητούς» του βουλευτές Βορίδη και Γεωργιάδη, καθώς υπερψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση αντίθετα με τις προσωπικές του οδηγίες, που ως συνήθως εξυπηρετούν αποκλειστικά την προσωπική του πολιτική στρατηγική και όχι βεβαίως το κόμμα του ΛΑΟΣ στο οποίο έχει αυτοδιορισθεί ισόβιος Πρόεδρος. Ενός κόμματος που τον Μάιο του 2010 ψήφιζε μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την κ. Μπακογιάννη, το πρώτο μνημόνιο και έθετε τις «στέρεες» βάσεις για την κατάργηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και την υποδούλωση του λαού μας στους ξένους δανειστές και τοκογλύφους. Έτσι, δυο μόλις ημέρες μετά και αφού πρόσκαιρα δείχνει να έχει συνέλθει από την ευθεία συνολική αμφισβήτηση των βουλευτών και σε μια προσπάθεια πολιτικής απαξίωσής τους, στις 15 Φεβρουαρίου 2012 ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 είπε μεταξύ των άλλων: «Τα προβλήματα άρχισαν όταν υπουργοποιήθηκαν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης. Οι άνθρωποι επηρεάζονται, κάποιοι μιλάνε για vertigo, δηλαδή απώλεια προσανατολισμού, ότι ίσως η γρήγορη ανέλιξη επέβαλλε κάποια άλλη πολιτική ή να αλλάξουν τον προσανατολισμό τους...». 
Ακολούθως, «πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις», στις 17 Φεβρουαρίου 2012 οι δυο βουλευτές προσχωρούν στη ΝΔ δείχνοντας πως ήταν μια απόφαση από μέρους τους προσχεδιασμένη και προμελετημένη και δηλώνουν πως επιστρέφουν στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Σε ανακοίνωσή του με αφορμή την προσχώρηση των Βορίδη και Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία ο ΛΑΟΣ μιλάει για ένα ευρύτερο σχέδιο διεμβολισμού του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Χρυσανθακόπουλος δηλώνει: «Ο καριερισμός, ο νεοφιλελευθερισμός και η μεγαλοαστική έπαρση, οδηγούν τους δυο στο ναό της ενδοτικότητας της ΝΔ».

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΕΠΑΘΕ ΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ


Φαίνεται οτι ο Νταλάρας μάλλον δεν εχει καταλάβει ,η δεν θέλει να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο δέχθηκε την επιθεση απο όμαδα κόσμου και ετσι σήμερα μιλώντας στον Loveradio είπε το απιστευτο:
Oτι είναι άρρωστος και ίσως να κόλλησε απο τους καφέδες και τα νερα που του έριξαν.
Οπώς είπε κάποιος από αυτους του έριξαν καφέ ήταν άρρωστος με ίωση και τον κόλλησε αφού πριν πετάξει τον καφέ είχε πιει.
Ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλυψε: «Δεν με εκπροσωπεί κανένα κόμμα αυτή τη στιγμή. Είμαι μόνος μου. Δεν ταυτίζομαι με το ΠΑΣΟΚ, έχω άλλες απόψεις».
Ενώ συνέχισε μιλώντας για την πολιτική: «Πρέπει να επαναφέρουμε την απλή αναλογική. Η Αριστερά δεν ενώνεται με τίποτα πια. Χρόνια περιμένουμε το 40%. Η Αριστερά πρέπει να ξανακοιτάξει πίσω. Πως ο κόσμος μετά από αυτά θα ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία; Η ΝΔ θα κάνει κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ; Χρειαζόμαστε νέα πρόσωπα, νέο κόσμο, είναι απλή αναλογική.
Κατά τα άλλα δεν τον εκπροσωπεί κανένα κόμμα...

BINTEO : Η δήλωση για την... ίωση , είναι μετά το 4ο λεπτό:

dexios.gr


Αιματηρά επεισόδια στα Σκόπια μεταξυ Αλβανών και Σκοπιανών


Σειρά επεισοδίων, κυρίως μεταξύ μαθητών, μέσα σε αστικά λεωφορεία των Σκοπίων, σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες, ορισμένα από τα οποία φαίνεται πως έχουν και χαρακτήρα διαμάχης μεταξύ εθνοτήτων.

Το σοβαρότερο από αυτά σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν μία ομάδα περίπου 15 νεαρών εισέβαλαν σε αστικό λεωφορείο και άρχισαν να χτυπούν απρόκλητα, με ξύλα και λοστούς, τους επιβάτες. Έξι από τους επιβάτες τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Σκοπίων.

Τα αλβανόφωνα ΜΜΕ των Σκοπίων μεταδίδουν ότι οι δράστες ήταν Σλαβομακεδόνες και τα θύματα ήταν Αλβανοί και κάνουν λόγο για επεισόδιο, το οποίο έχει καθαρά διεθνοτικό χαρακτήρα και διάσταση. Τους τραυματίες επισκέφθηκε, στο νοσοκομείο αντιπροσωπεία του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI του Αλί Αχμέτι. Η βουλευτής του DUI Ερμίρα Μεχμέτι ανέφερε ότι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το επεισόδιο ήταν καλά σχεδιασμένο και προκαλεί ανησυχία.

Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα καταδίκασε απερίφραστα τα επεισόδια αυτά, από όπου και αν προέρχονται, και απηύθυνε έκκληση για εκτόνωση της κατάστασης.

Η κ.Γιανκούλοφσκα πρόσθεσε ότι ίσως υπάρχουν στη χώρα ορισμένοι κύκλοι που επιθυμούν να βλάψουν τις διεθνοτικές σχέσεις, εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι οι περισσότεροι στη χώρα δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο και είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν στην εκτόνωση των εντάσεων. Τα επεισόδια αυτά καταγράφονται στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων στο Γκόστιβαρ, με τη δολοφονία δυο νεαρών Αλβανών από Σλαβομακεδόνα αστυνομικό, ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν για μία θέση παρκαρίσματος.

Το αιματηρό περιστατικό στο Γκόστιβαρ δημιούργησε αναστάτωση, ενώ πραγματοποιήθηκαν και μαζικές διαδηλώσεις Αλβανών στην πόλη αυτή, μετά τις οποίες ομάδες νεαρών Αλβανών προκάλεσαν υλικές ζημιές σε κτήρια δημόσιων υπηρεσιών και καταστημάτων, οι ιδιοκτήτες των οποίων είναι Σλαβομακεδόνες.

protothema

Αυτά τα ανθρωπόμορφα ζώα δεν έχουν θέση στην Εκκλησία


Συνελήφθη αρχιμανδρίτης για παιδοφιλία και πορνογραφία!
Σοκ στην ελληνική κοινωνία έχει προκαλέσει η είδηση ότι αρχιμανδρίτης, έπειτα από καταγγελίες γονιών περί ασέλγειας σε μαθητές κατηχητικού, συνελήφθη στις Αχαρνές Αττικής.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από τις απανωτές καταγγελίες γονέων παιδιών για τις απεχθείς πράξεις του ιερέα. Στην κατοχή του, επίσης, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους και ομοφυλόφιλους.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, εντόπισαν το μεσημέρι της Τετάρτης τον ιερωμένο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα Αθηνών με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

protothema


Τρέμουν οι πολιτικάντηδες τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου



Ολοένα και εντείνεται η ανησυχία των πολιτικών προσώπων ενόψει των παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, καθώς οι προπηλακισμοί θεωρούνται σίγουροι, και αναζητούνται τρόποι προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε και κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, με αρκετούς υπουργούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την συγκεκριμένη ημέρα.

Το θέμα έθεσε ο Μάκης Βορίδης ο οποίος με δραματικό τόνο δήλωσε πως είναι απαράδεκτοι οι προπηλακισμοί κατά τη διάρκεια των παρελάσεων και δήλωσε χαρακτηριστικά: «ανησυχούμε όλοι μας, θα μας σφάξουν».

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχουν σκέψεις να μην πραγματοποιηθούν παρελάσεις εκείνη την ημέρα, ένα ζήτημα που θα καθοριστεί σε συνεδρίαση της Διυπουργικής τη Δευτέρα.

iefimerida.gr

AIΣΧΟΣ :65XΡONH ΖΕΙ ΣΕ ΤΣΙΓΚΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ


Ελλάδα 2012 μ.Χ.

Γειά σου Δήμαρχε Πύργου! Μάκη Παρασκευόπουλε! Λεβέντη !
Γειά σου Μητροπολίτη Ηλείας, Σεβασμιώτατε Γερμανέ!
Γειά σου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας! Απόστολε Κατσιφάρα! Λεβέντη!
Γειά σας.....
Βολευτές Νομού Ηλείας! Λεβέντες! Όλοι σας κάτοικοι Πύργου!:
1.) ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, ΠΑΣΟΚ
2.) ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, ΠΑΣΟΚ
3.) ΚΑΤΡΙΝΗΣ Μιχάλης, ΠΑΣΟΚ,
4.) ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργος, ΝΤΟΡΑ
5.) ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Γιάννης, ΠΑΣΟΚ
6.) ΤΖΑΒΑΡΑΣ Κώστας , ΝΔ
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΕΝΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΚΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑ'Ι', ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!


ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΝΑ (ΑΠΟ)ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!

ksipnistere

Νικητιάδης :«Όσοι καίνε γερμανικές σημαίες, καίνε την ελληνική οικονομία»


«Επίθεση φιλίας» στο γερμανικό κοινό εξαπέλυσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικιτιάδης, κατά την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ITB).
Ο κ. Νικιτιάδης ανέφερε ότι «εμείς αγαπάμε κάθε επισκέπτη μας και ειδικότερα τους Γερμανούς, οι οποίοι επί χρόνια αγαπούν, τιμούν και σέβονται την Ελλάδα».

Απευθυνόμενος στο εσωτερικό, τόνισε πως «την ώρα που καίνε τη γερμανική σημαία, να ξέρουν ότι καίνε την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Νικητιάδης έκανε λόγο για «ανόητους» και «ηλίθιους» οι οποίοι φθάνουν σε φραστικές ακρότητες κατά των Γερμανών, υπονομεύοντας, όπως επισήμανε, την οικονομία του ελληνικού τουρισμού.

Ο υφυπουργός υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα, με συντονισμένες κινήσεις...

Σενάριο τρόμου κρυμμένου πίσω από προεκλογικό εμπόριο ελπίδας.




Νίκος Καββαδίας "Ενα στιλέτο έχω μικρό στη ζώνη μου σφιγμένο, που ιδιοτροπία μ' έκανε και τό 'καμα δικό μου· κι αφού κανένα δε μισώ στο κόσμο να σκοτώσω, φοβάμαι μη καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου."

Σενάριο τρόμου αρχίζει να πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας το τελευταίο διάστημα και αφορά στην πιθανή συνέχεια της συγκυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. μετά τις εκλογές.
Αλλά με τι να τρομάξουμε περισσότερο; Με μια πιθανή πραγματοποίηση του σεναρίου που θα σημάνει το τέλος μας (ήδη ακούγονται τα επόμενα εφιαλτικά νέα μέτρα του Ιουνίου)  ή με το ότι τόσο απροκάλυπτα πλέον διατυπώνονται αυτά τα σενάρια με τον Ανδρέα Λοβέρδο μετά τις "τομές" στην υγεία να κάνει λόγο ακόμη και για προεκλογική τομή - συνεργασία των δύο κομμάτων; Επιπρόσθετα ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε πως γίνονται συζητήσεις για μετεκλογική συνεργασία ανάμεσα στα δύο μέρη στις οποίες μετέχουν στελέχη από διάφορα επίπεδα.

Τόσο  πια μεγάλη βεβαιότητα υπάρχει; Διότι για κρίση ειλικρίνειας δε μας πείθουν. Ή μας το σερβίρουν συνεχώς για να μας εξοικειώσουν με την ιδέα;

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ SAS ΜΕΡΟΣ 5ο.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Νταλάρας για τα γιαούρτια: «Τα έχω περάσει ξανά αυτά, στη... χούντα»


Αποφασισμένος να συνεχίσει τις συναυλίες δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε στο Ίλιον, το βράδυ της Δευτέρας.

Σε συνέντευξή του στα Νέα, ο τραγουδιστής δηλώνει πως πρωταγωνιστές των επεισοδίων σε βάρος του ήταν ακροδεξιοί και ακροαριστεροί: «Στη Νίκαια ήταν 6 άτομα, στην επόμενη συναυλία 9, και στο Ίλιον πολύ περισσότεροι. Αλλά ξέρετε τι γίνεται; Δεν εκφράζουν μία θέση. Οι μεν χρυσαυγίτες φωνάζουν "φύγε ρε κουμμούνι, οι δε φωνάζουν "φασίστα". Ο υπόλοιπος κόσμος όμως είναι ο κανονικός κόσμος που πάει να δει μια συναυλία».

Ο Γιώργος Νταλάρας θυμάται ότι αντίστοιχες καταστάσεις είχε ζήσει και την περίοδο της χούντας: «Στην επταετία παίζαμε σε ένα κέντρο στην Παραλιακή και ήρθε η Αστυνομία να μας συλλάβει. Η ορχήστρα έφυγε και μείναμε ο Νικολόπουλος, ο Λαυράνος κι εγώ».

Ο διάσημος τραγουδιστής τονίζει ότι δεν φοβάται και ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες. Σημειώνει μάλιστα ότι οι συναυλίες ήταν «πράξη αλληλεγγύης» που δεν είχαν την υποστήριξη κανενός πολιτικού κόμματος.

Εν το μεταξύ ,ο Τζίμης Πανούσης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με αφορμή την επίθεση με γιαούρτια και καρέκλες που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας στο Ίλιον ,προέτρεψε μεταξύ άλλων τον κόσμο, να μην πετάει γιαούρτια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μην πετάτε γιαούρτια στον Γιώργο, τα μαζεύει και τα πουλάει»…

Σχόλιο : Νταλάρα ήξεραν την περίοδο της Χούντας τι κουμάσι ήσουν ,και σου είχαν φερθεί ανάλογα.


 newsbeast.gr

Εξαρθρώθηκε συμμορία Αλβανών (τι άλλο θα ήταν )που είχε διαπράξει 22 ληστείες και έναν φόνο


 Μία σπείρα εγκληματιών που ευθύνεται για 22 ληστείες και μία δολοφονία κατάφερε να εξαρθρώσει η Αστυνομία, μετά από έφοδο στο σπίτι ενός εκ των μελών της, στην Πεντέλη.

Μέχρι και ...τόξο ανακάλυψαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σε κρησφύγετο 31χρονου Αλβανού κακοποιού στην Πεντέλη. Ο κακοποιός μαζί με δύο συνεργούς του είχαν διαπράξει τουλάχιστον 22 ληστείες και τέσσερις διακεκριμένες κλοπές κυρίως σε σπίτια ηλικιωμένων στην Αττική, στην Εύβοια, στη Βοιωτία, στη Θεσπρωτία, στην Κέρκυρα, στη Λακωνία και στην περιοχή του Αιγίου στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις Αλβανοί δράστες ήσαν αυτοί που είχαν σκοτώσει, τον περασμένο Ιανουάριο έναν 68χρονο στην περιοχή της Αυλίδας. Ο 68χρονος είχε ακούσει θόρυβο στην αυλή του, βγήκε έξω όπου ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους δράστες...

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ...ΤΟΥΡΚΟΙ ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ

Καθηγητής Ιλμπέρ Ορταϋλί, διευθυντής Μουσείου Τοπ Καπί: «Οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι»

Ένα άρθρο κόλαφος στο διαδίκτυο του Ιμπραχήμ Κενάρ, Πομάκου ακτιβιστή στη Νορβηγία και αρθρογράφου της Ζαγάλισα, προκάλεσε την οργή της τουρκόφωνης εφημερίδας Μιλλέτ στην Ξάνθη και του συνιδιοκτήτη της Τζενγκίζ Ομέρ. Μας διασκέδασε πολύ η οργή του Τζενγκίζ Ομέρ και τα ιστορικά του επιχειρήματα, επιπέδου φυλλάδας καφενείου. Μάλιστα, η Μιλλέτ επιστράτευσε και ένα …καθηγητή (τον Χασάν Ντεμίρογλου) από το τουρκικό πανεπιστήμιο Θράκης με έδρα την Αδριανούπολη, ο οποίος αναμασά τις γνωστές ακροδεξιές μπούρδες του Τουρκικού εθνικισμού για την καταγωγή των Πομάκων. Υποθέτουμε ότι ο τύπος αυτός, εάν ζούσε λίγες δεκαετίες πριν, θα ισχυριζόταν ότι οι Κούρδοι είναι ορεινοί…Τούρκοι. Aυτή ήταν η αγαπημένη θεωρία των Τούρκων, ότι οι Κούρδοι δεν είναι άλλο παρά …ορεινοί Τούρκοι! Άπειρες συζητήσεις στην τουρκική τηλεόραση από καθηγητές πανεπιστημίων και …επιστημονικά άρθρα, υποστήριζαν τη θέση αυτή. Όταν όμως οι τουρκικές ρατσιστικές μπούρδες δεν έπιασαν τόπο, τότε όλοι εκείνοι οι καθηγητές εξαφανίστηκαν…

ΔΩΣΑΜΕ 7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ" ΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ έδωσε η Ελλάδα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αγορές στρατιωτικών εξοπλισμών το 2010, με τη Γαλλία να έχει λάβει τη μερίδα του λέοντος.

Οι ίδιες χώρες που επέβαλλαν στον ελληνικό λαό σκληρούς όρους λιτότητας σε αντάλλαγμα για το πρώτο πακέτο διάσωσης, έκλειναν την ίδια ώρα συμφωνίες εκατομμυρίων για όπλα.


Σύμφωνα με το σουηδικό ινστιτούτο SIPRI, για το 2010 η Ελλάδα ξόδεψε συνολικά 7 δισεκατομμύρια ευρώ σε οπλικά συστήματα. Από αυτά 1,054 δισεκατομμύριο ευρώ πήγε σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο αντιπροσώπευε το 15% των συνολικών εισαγωγών.

Τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. δείχνουν ότι πέντε ήταν οι βασικές χώρες –πωλητές όπλων στην Ελλάδα: η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Γερμανία και η Ισπανία.

Η Γαλλία έκανε πωλήσεις ύψους 876 εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα το 2010, που κατανέμονται σε 793 εκατομμύρια για αεροσκάφη και 58 εκατομμύρια για βόμβες και πυραύλους. Η Ιταλία έλαβε 19 εκατομμύρια για όπλα πυροβολικού και 31 εκατομμύρια για αεροπορικό εξοπλισμό. Οι πωλήσεις της Γερμανίας αφορούσαν σε οχήματα ξηράς αξίας 24 εκατομμυρίων και της Ολλανδίας σε ηλεκτρονικά συστήματα, αξίας 52 εκατομμυρίων.

Όλες οι πλευρές έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε σύνδεση με τη συμφωνία για το πρώτο πακέτο διάσωσης και τις πωλήσεις όπλων στην Ελλάδα. Ωστόσο, ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ανέφερε στο πρακτορείο Ρόιτερς, πως «Κανείς δεν είπε 'Αγοράστε τα όπλα μας, αλλιώς δεν έχεις σχέδιο διάσωσης'. Ωστόσο, υπονοείται ξεκάθαρα ότι θα είναι περισσότερο υποστηρικτικοί εάν το κάνουμε».

newsbomb.gr

Stratfor: «Ένα πραξικόπημα θα μπορούσε να είναι μια λύση για την Ελλάδα»

«Ένα πραξικόπημα θα μπορούσε να είναι μια λύση για την Ελλάδα» διαπιστώνει αναλυτής της Stratfor, σημειώνοντας πως οι Έλληνες δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσουν να αποπληρώσουν το χρέος της χώρας και έτσι θα χρεοκοπήσουν.

Όπως αποκαλύπτει το Wikileaks και δημοσιεύουν σήμερα τα Νέα, οι Βρυξέλλες το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου φαίνονται ανήσυχες από το ξήλωμα της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα.

Είναι η μέρα που ο τότε υπουργός Άμυνας Π. Μπεγλίτης έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με θέμα την αλλαγή στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι αναλυτές της Stratfor προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη και τις προηγούμενες μέρες γίνεται έντονα λόγος για την πιθανότητα ενός πραξικοπήματος στη χώρα μας.

«Το γεγονός ότι είμαστε αναγκασμένοι να αστειευόμαστε για τόσο φοβερά πράγματα όπως ένα στρατιωτικό πραξικόπημα δείχνει πόσο δυσλειτουργική έχει γίνει η ευρωπαϊκή πολιτική», σημειώνει ο αναλυτής.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει δε πως τις επόμενες μέρες η Stratfor δέχεται αιτήματα από ξένες τράπεζες και επενδυτικούς ομίλους για να στείλει εκτιμήσεις σχετικά με τους πραγματικούς κινδύνους ενός πραξικοπήματος στην Ελλάδα!

Ο Έλληνας πληροφοριοδότης

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Stratfor είχε πηγή έναν Έλληνα μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο οποίος αναφέρεται ως «ερευνητής» και χαρακτηρίζεται αξιόπιστος.

Ο εν λόγω άνδρας ενημέρωνε την Stratfor, για τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ, ενώ μετά από μια συνεδρίαση του συμβουλίου έστελνε πληροφορίες για τις προτεραιότητες των νέων προγραμμάτων που αποφασίστηκαν.

newsbeast.gr

"ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ": ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ


380 εκατ.€ έχει βγάλει μέχρι τώρα η Γερμανία από το 1ο δάνειο..
(Reuters) - Η Γερμανία έχει κερδίσει 380 εκατ. € από τα επιτόκια του δανείου, που πήρε η Ελλάδα στο πλαίσιο του πρώτου πακέτου διάσωσης για το χρέος της χώρας, σύμφωνα με έγγραφα του υπουργείου Οικονομικών που περιήλθαν στο Reuters.

Η συνεισφορά του Βερολίνου στο 1ο πακέτο διάσωσης του 2010.
για την Ελλάδα ανήλθε σε 15,17 δις €. Τα επιτόκια τα οποία έχει καταβάλει η ελληνική κυβέρνηση, κυμαίνονται μεταξύ 3,423 και 4,528 %.
Στο τέλος του 2011, η Γερμανία είχε κερδίσει 380 εκατ. € από το δάνειο της Ελλάδας....

taxalia
Υ/Γ : ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ "ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ".
ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ...

ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΔΗΜ.ΑΡ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ


Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη τοποθέτησή του επί του θέματος, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επανήλθε σήμερα στο ζήτημα συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ μετά τις εκλογές, ενώ έκανε άνοιγμα και προς την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Φώτη Κουβέλη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι, ως προς το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, αυτό «θα το πουν οι δύο αρχηγοί μετά τις 18 του μηνός», δηλαδή μετά την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ενώ υποστήριξε ότι στην προεκλογική περίοδο πρέπει «να γίνει καθαρό στον κόσμο τι σκέφτονται τα κόμματα».

«Δεν υπάρχουν επιδοκιμασίες και αποδοκιμασίες σε ό,τι αφορά την ανάγκη η χώρα να είναι σταθερή, που να γίνονται πιστευτές. Δεν υπάρχουν κόμματα υπεύθυνα και σοβαρά, τα οποία κατ' ουσίαν και μέσα στον πυρήνα της σκέψης τους να αποκλείουν να παράσχουν στη χώρα αυτό που χρειάζεται» τόνισε, δείχνοντας ότι, αν χρειαστεί, θα υπάρξει συγκυβέρνηση.

«Μία συζήτηση για συνεργασία με τον κ. Κουβέλη θα ήταν ευπρόσδεκτη, δόκιμη και πολύ λογική για την πολιτική μας φυσιογνωμία» είπε ακόμη, σημειώνοντας όμως ότι «οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν κάποια υπόσταση στη Βουλή ή που υπόσχονται μεγαλύτερη υπόσταση, κατά την κρίση του κόσμου στις δημοσκοπήσεις, δεν έχουν το μυαλό τους σε αυτό που λέμε κοινή πορεία».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «κανείς δεν πρέπει να αποκλείει κανένα αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές», εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία του για την ετυμηγορία της κάλπης.

newsbeast.gr

Ενδιαφέρον Παπανδρέου για τις έρευνες υδρογονανθράκων -Παλιά έλεγε οτι δεν έχουμε Πετρέλαιο.


Ενημερώθηκε από τον υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη

Για την πορεία των ερευνών για κοιτάσματα υδρογονανθράκων, ενημερώθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου από τον αρμόδιο υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Γιάννη Μανιάτη, σε συνάντηση που είχαν νωρίτερα στη Βουλή.

Ειδικότερα, ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε για τις έρευνες, οι οποίες, κύκλοι της Ιπποκράτους, ανέφεραν ότι ξεκίνησαν για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, στο Ιόνιο και την Ν. Κρήτη, για εκείνες στα Ιωάννινα, στον Πατραϊκό Κόλπο και στο Κατάκολο, καθώς και για το «άνοιγμα» 10-12 χερσαίων «οικοπέδων» σε όλη την Ελλάδα για αντίστοιχες έρευνες.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους της Ιπποκράτους, μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των ερευνών για υδρογονάνθρακες, θα δοθεί στη δημοσιότητα πλήρες το Εθνικό Αρχείο Υδρογονανθράκων, ώστε όλα να είναι «στο φως της μέρας» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε- γεγονός που, επιπροσθέτως, θα συνεπάγεται σαφήνεια και διαφάνεια στην διαχείριση τους.

Ταυτόχρονα, εκτιμάται, ότι το Εθνικό Αρχείο Υδρογονανθράκων θα δημιουργήσει και ελκυστικό επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε, επίσης, από τον κ. Μανιάτη για θέματα γεωθερμίας, καθώς ολοκληρώθηκαν (προκηρύχθηκαν, υλοποιήθηκαν και κατοχυρώθηκαν), οκτώ διεθνείς διαγωνισμοί για οκτώ διαφορετικά γεωθερμικά πεδία στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο θα επιφέρει άμεσα αποτελέσματα και εφαρμογές σε αγροτικές καλλιέργειες με θετικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη και το περιβάλλον.
newsbeast.gr

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ,TOTE BEBAIA AN EIXAME ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αλβανός επιχείρησε να απαγάγει 16χρονη Ελληνίδα.


25χρονος προσπάθησε να απαγάγει 16χρονη μαθήτρια, συνελήφθη όμως από αστυνομικούς. Δράστης είναι ένας Αλβανός που προσπάθησε με την βία να βάλει στο αυτοκίνητό του την 16χρονη μαθήτρια, το πρωί την ώρα που εκείνη πήγαινε στο σχολείο της στο Κυριάκι Βοιωτίας. Ευτυχώς για την 16χρονη τους αντιλήφθηκε μία καθηγήτρια που αντέδρασε και ο άνδρας εξαφανίστηκε. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί που εντόπισαν τον 25χρονο στην Λιβαδειά και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας. Εκεί αναγνωρίστηκε από την μαθήτρια και την καθηγήτρια και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επίσης, κατηγορείται για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.

Μέσα από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι κατά το παρελθόν, της είχε αποστείλει και απειλητικά γραπτά μηνύματα sms στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς από 29-10-2010, που προβλέπει 4μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή και διατάσσει την άμεση απέλασή του από τη χώρα μας.


lamiastar.gr

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο κατασκευής πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων, με τα οποία νομιμοποιούνταν αλλοδαποί, προκειμένου να μην τους ενοχλούν στην Ελλάδα ή να εισέρχονται στη χώρα και να φεύγουν στη συνέχεια σε άλλες χώρες της Ε.Ε., εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Μέσα στο εργαστήριο συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ιρακινής και συριακής καταγωγής.

Τα ποσά της αμοιβής τους για τη διάθεση των πλαστών εγγράφων κυμαίνονταν ανάλογα με το είδος του πιστοποιητικού ή του ταξιδιωτικού εγγράφου, από 50 έως 600 ευρώ.

Στην έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: το πλήρες εργαστήριο αποτελούμενο από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με τρείς εκτυπωτές και ένα «σκάνερ», δύο φορητές κάρτες μνήμης και μία συσκευή θερμοκόλλησης, διαβατήρια, όλων των ειδών τα έγγραφα, σφραγίδες, έντυπα, 1.750 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

protothema.gr

Προκαλούν και πάλι οι Βρετανοί : Γελοιοποιούν την Ελλάδα μέσω... Δωδεκάθεου! (βίντεο)!


Το θράσος των Βρετανών δεν έχει όριο .Τα υποτιμητικά σχόλια για την Ελλάδα δεν έχουν τελειωμό. Μάλιστα έφτασαν να χρησιμοποιούν για τον σκοπό τους γελοίους ηθοποιούς να παριστάνουν τους 12 Θεούς του Ολύμπου ,ο ένας εκ των οποίων μάλιστα , αυτός που παρίστανε τον Απόλλων , να είναι αράπης.
Διβαζουμε απο την iefimerida.gr :
Ένα κωμικό σκετσάκι που προβλήθηκε πριν από λίγο καιρό στην βρετανική τηλεόραση στην εκπομπή Saturday Night Live σατιρίζει την οικονομική κρίση στην Ελλάδα
Οι θεοί του Ολύμπου καλούνται από τον Δία να δώσουν λύση στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, αλλά κανένας τους δεν είναι αρμόδιος για θέματα οικονομίας.Ο πιο σχετικός με τα οικονομικά είναι ο Διόνυσος που όμως ξέρει μόνο από έξοδα και όχι από έσοδα και έτσι στο τέλος ο Δίας αναγκάζεται να δώσει εντολή στον Γερμανό θεό να σώσει την Ελλάδα με δανεικά με την απειλή πως αλλιώς θα χρεοκοπήσουν και αυτοί.

Βρετανικό περιοδικό:«Η Ελλάδα είναι το δεύτερο ακίνητο κάθε Γερμανού»


Κάθε όριο έχει ξεπεράσει το θράσος διεθνών μέσων ενημέρωσης που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους την Ελλάδα. 
Τελευταίο παράδειγμα η διαφήμιση του Βρετανικού περιοδικού Spectator η οποία έχει προκαλέσει οργή και σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Τι λέει η διαφήμιση;

 «Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το όνομα αυτής, Ελλάδα». Και μάλιστα οι αφίσες αυτές έχουν αναρτηθεί σχεδόν σε όλες τις μεγάλες Γερμανικές πόλεις.

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι και αρκετοί χρήστες στο Twitter βρίσκουν τη διαφήμιση χιουμοριστική! Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό Spectator ανήκει στους David και Frederick Barclay, κάτοχοι και της Daily Telegraph.

iefimerida.gr

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Με αφορμή την πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη προς το δημοτικό συμβούλιο για την αναγραφή στις πινακίδες των κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης και των παλαιών τουρκικών ονομασιών κάτω από τις σημερινές τους, ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν έκανε τις δικές του... αντιπροτάσεις!

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο προσωπικό του blog μια σειρά...προτάσεων για τη μετονομασία των οδών της Θεσσαλονίκης:

Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα
Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ...
Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ...
Η Βασ. Ολγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ...
Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά...
Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά...
Και το γραφείο δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ...

Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...

Η φωτογραφία συνοδεύει το κείμενο.

iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή απαντά στην εμετική επίθεση Καρατζαφέρη.

 
 
Καρατζαφέρης στη ΝΕΤ: «Μόρφωμα η Χρυσή Αυγή και αδιέξοδο που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός… Είναι περισσότερο Γερμανοί παρά Έλληνες!». Όσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος μας ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του.
 
Τολμά και πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή, ο άνθρωπος που ψήφισε με χέρια και με πόδια την υποταγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ, που έσπρωξε τη χώρα στην κόλαση του μνημονίου, που πρώτος στήριξε τον Παπαδήμο και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από τους νταβατζήδες και το εθνοπροδοτικό κατεστημένο. Και τι δεν είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου (24 ολόκληρα λεπτά!) στην κρατική τηλεόραση των τοκογλύφων, ο πρόεδρος του απο-κόμματος: Παραδέχτηκε ότι ήταν το αγαπημένο παιδί των νταβατζήδων. Στήριξε την Ντόρα λέγοντας εν πολλοίς ότι ο Κούβελος... αμάρτησε για το παιδί του! Δήλωσε επίσης ότι αυτός ανέδειξε τον Παπαδήμο και δεν το έχει μετανιώσει.
 

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ SAS ΜΕΡΟΣ 4ο.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Βροχή έπεφταν τα γιαούρτια και οι καφέδες στον Νταλάρα σε συναυλία στο Ίλιον ( βιντεο )


ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ .
Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γ.Κακαούρης" στο Ίλιον, όπου όμως κατά τη διάρκεια της συναυλίας αποδοκιμάστηκε εντονα και δέχθηκε καφέδες και γιαούρτια....

Στα βίντεο βλέπουμε να τον αποδοκιμάζουν έντονα ,να τον μουτζώνουν, να του πετάνε καφέδες, γιαούρτια, μέχρι και καρέκλες ,ωστόσο ο ίδιος ψύχραιμος συνεχίζει να τραγουδά....




*η φωτογραφία video 2 από το anti-ntp.net


citypress-gr




ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ;; 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ ,ΑΔΩΝΙ


Μετά τους «Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους» και «υπουργικές καρέκλες» που ειχε πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στα δύο πρώην στελέχη του κόμματος του , ήταν η σειρά των δυο πρώην στελεχών να περάσουν στην αντεπίθεση

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη σχετικά με τις «υπουργικές καρέκλες» κάνοντας λόγο για «κατινιές» και «ανέντιμη στάση».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο ο πρώην υπουργός άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση του κ. Καρατζαφέρη απέναντι στον ίδιο και τον Μάκη Βορίδη.

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν θα παίξω ποτέ στο πόκερ ή κορώνα γράμματα την παρουσία της Ελλάδας στο ευρώ. Σέβομαι και αγαπώ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ τον παρακαλώ να σεβαστεί και εκείνος τη πολιτική διαφωνία που είχαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Εγώ ρωτήθηκα από τον Παπαδήμο αν θέλω να κρατήσω το χαρτοφυλάκιό μου και είπα όχι. Είναι κρίμα γιατί τον αγαπάω, οποιαδήποτε μομφή για τις καρέκλες είναι το λιγότερο ανέντιμη στάση». Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «κατινιές και παραπολιτική» αναφερόμενος....

ΓΚΑΛΟΠ : 3 ΣΤΟΥΣ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ


Τρεις στους τέσσερις Ελληνες θέλουν να δουν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στη φυλακή, ως τιμωρία για την κατάντια της χώρας, για τα δεινά που υφίστανται καθημερινά οι ίδιοι και τα παιδιά τους.

Τα αποτελέσματα του δεύτερου «newsbomb “political x-ray” by alco» είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά από αυτά του πρώτου, τα οποία προκάλεσαν σάλο στις αρχές του Φεβρουαρίου, όταν έδειξαν ότι:

- 8 στους 10 Ελληνες θεωρούν πως ο Γ. Παπανδρέου ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία και

- 6 στους 10 πιστεύουν πως ο νυν πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος υπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων δανειστών μας.
Όμως, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση (Μάρτιος) που διενήργησε αποκλειστικά για το newsbomb.gr μια από τις παλαιότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες ερευνών κοινής γνώμης στην Ελλάδα, η alco, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα: καταγράφει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, όχι μόνο ξεχωρίζει κατά τρόπο απόλυτο τον Γ. Παπανδρέου ως υπεύθυνο για την οικονομική κατάρρευση της χώρας, αλλά απαιτεί και να τιμωρηθεί για αυτό. Η άποψη του 74% των Ελλήνων ότι ο τέως πρωθυπουργός «πρέπει να πληρώσει» ερμηνεύεται, όταν πρόκειται για πολιτικό, με έναν και μόνο τρόπο: ειδικό δικαστήριο, καταδίκη και, βέβαια, φυλακή....

ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ


Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μετέφερε από την πατρίδα του μέσω των ελληνοαλβανικών συνόρων ένας νεαρός Αλβανός που συνελήφθη μαζί με έναν ομοεθνή συνεργό του. Ως τώρα δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν τον οπλισμό σε ληστείες ή αν επρόκειτο να τον πουλήσουν.

Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τον 28χρονο Αλβανό να έχει περάσει τα σύνορα και να κινείται ύποπτα στην παραμεθόρια περιοχή της Νέας Σελεύκειας στην Θεσπρωτία. Μόλις τον σταμάτησαν για έλεγχο, ανακάλυψαν ότι μέσα στον σάκο που κρατούσε μετέφερε δύο πολεμικά τυφέκια «Καλάσνικοφ» με πέντε γεμιστήρες που περιείχαν συνολικά 124 φυσίγγια και ένα πιστόλι «Τοκάρεφ» με επτά φυσίγγια στη γεμιστήρα και άλλα 47.

Ο νεαρός Αλβανός ομολόγησε ότι μετέφερε τα όπλα για λογαριασμό ενός 25χρονου ομοεθνούς του ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του στην Ηγουμενίτσα και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μετά από έρευνα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ύψους 3.600 ευρώ και ένα κινητό και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας μαζί με τον μεταφορέα του οπλισμού.

protothema.gr