Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Την ίδια ώρα που Έλληνες οικογενειάρχες αυτοκτονούν ο πασόκος Λοβέρδος και ο νεοδημοκράτης Γεωργιάδης παίζουν τένις!



ΠΑΣΟΚ-ΝΟΥΔΟΥ Α.Ε. ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Μήπως είναι κολλητικό; Ακόμα και ο Άδωνις Γεωργιάδης με το που μπήκε στην κυβέρνηση άρχισε να… αθλείται.

Και δεν είναι αυτό το καλύτερο, αλλά το γεγονός ότι επέλεξε να αθληθεί παρέα με τον Α. Λοβέρδο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Sunny Sport Club στην Νέα Ερυθραία προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε όσους βρισκόντουσαν την περασμένη Κυριακή εκεί...


Ντυμένοι και οι δύο στα μπλε και κρατώντας τις ρακέτες ανά χείρας μπήκαν στο γήπεδο, που τους υπέδειξε ο υπάλληλος και άρχισαν… την κουβεντούλα και το ζέσταμα. Τόσο πολύ κράτησε το ζέσταμα, σύμφωνα με την RealNews, που παραλίγο να χάσουν το κυρίως παιχνίδι.

Το παιχνίδι άρχισε γύρω στις 11:20 με τον υπουργό Υγείας ντυμένο μοντέρνα, αθλητικά, με μπλε σύνολο, και τον Α. Γεωργιάδη με «ελληνικό στιλ», στην αρχή φορώντας τα γνωστά μαύρα γυαλιά ηλίου και το φούτερ του να γράφει CANADA.

«Ανδρέα, είδες πως το γύρισα… είναι ωραίος ο Άδωνις…», θριαμβολόγησε κάποια στιγμή το στέλεχος, πλέον, της ΝΔ και «πρωτάρης» στο άθλημα, για έναν πόντο που ο Α. Λοβέρδος θεωρούσε δεδομένο.

Παρόμοιες ατάκες, όπως «το μπαλάκι σας κ. Υπουργέ μου» έδιναν και έπαιρναν, ενώ τα βλέμματα των λιγοστών θεατών θαύμαζαν παράλληλα και τις επιδόσεις της άγνωστης αλλά εντυπωσιακής ξανθιάς παίκτριας που αγωνιζόταν σε διπλανό τερέν…

madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.