Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΤΟ "ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ" ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ


Εγγυήσεις από την κυβέρνηση για «ήρεμες εκλογές», ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης
«Όταν ο ληστής μπαίνει στο σπίτι σου μπορείς να τον πυροβολήσεις»
Στους ψηφοφόρους, οι οποίοι τον έβαλαν στην Βουλή, αλλά οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τον εγκαταλείπουν, επιχειρεί να απευθυνθεί  ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ανεβάζοντας τους τόνους της δεξιάς ρητορικής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και απευθυνόμενος στο νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφορικά με την αύξηση της εγκληματικότητας είπε ότι «στην ουσία δεν υπάρχει σπίτι που δεν έχουν μπουκάρει μέσα» και πρόσθεσε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του πως «όταν ο ληστής μπαίνει στο σπίτι σου μπορείς να τον πυροβολήσεις. Το ίδιο να ισχύει και για την αστυνομία, οι ψευτοπροοδευτικές υστερίες θα στερούν ζωές από τον ελληνικό λαό…».

Επιπροσθέτως, ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να εγγυηθεί η κυβέρνηση για «ήρεμες εκλογές» και τα κόμματα να μην λάβουν το «κρατικό χρήμα που δικαιούνται».

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα των λαθρομεταναστών σημειώνοντας ότι «ο στρατός εγκαταλείπει τα στρατόπεδα. Βάλτε μέσα τους λαθρομετανάστες και όποιος παράγει θα έχει  ένα πιάτο φαγητό. Ενα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα… να ξέρει αυτός που ξεκινά από το Αφγανιστάν ότι είναι σε στρατόπεδο και δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Εμείς θα διώξουμε όλους τους μετανάστες. Δεν θα πληρώνουμε για πάντα το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα…».

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.