Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Τις τελευταίες ώρες το καθεστώς των σάπιων γεννητικών οργάνων που υποκρύπτουν στα ακριβά τους παντελόνια βουλευτές, υπουργοί και κολλεγιόπαιδες αλλά και βουτυρομπεμπέδες της συμφοράς, προσπαθεί να πείσει την κυβέρνηση ώστε να ματαιωθούν οι εθνικές παρελάσεις σε όλη τη χώρα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Είναι τέτοιος ο πανικός από τις συγκλονιστικές εικόνες του λαού στη Ρόδο που παίρνει με τις πέτρες και τα γιαούρτια τα πολιτικά χρεωκοπημένα τσογλάνια του συστήματος που επικρατεί όχι κατήφεια αλλά κάτι χειρότερο: Σύγκρυο. Φοβούνται και τον ίσκιο τους.
 Μάλιστα το θέμα της έκρηξης της βίας και των προπηλακισμών κατά πολιτικών και άλλων δημοσίων προσώπων έφτασε και στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Ενδεικτική της ανησυχίας με την οποία αντιμετωπίζει το όλο θέμα η κυβέρνηση, ιδιαιτέρως ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, αλλά και των επερχόμενων εκλογών, ήταν η τοποθέτηση του Υπουργού Μεταφορών Μάκη Βορίδη(άλλο ατρόμητο παλληκάρι).
«Έρχονται παρελάσεις. Έρχονται εκλογές. Τι θα γίνει; Θα σφαχτούμε;», αναρωτήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών απευθυνόμενος στο Υπουργικό Συμβούλιο.(Τι λέξεις είναι αυτές Μάκη ΜΑΣ;Που έμαθες εσύ τέτοια παλιόλογα;)
Άμεση ήταν και η απάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου(αλοίμονο), ο οποίος τόνισε ότι «το θέμα είναι πολύ σοβαρό» και γι αυτό συγκάλεσε έκτακτη διυπουργική σύσκεψη τη Δευτέρα, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Από τον ένα γενναίο στον άλλο. Γνήσιοι απόγονοι όλοι τους του Κολοκοτρώνη και του Τζαβέλλα. Εαν τους έβλεπαν θα γέλαγαν οι οπλαρχηγοί του 21. Και μετά θα τους έπιαναν , θα τους έβαζαν κάτω από την φουστανέλα τους και θα τους έλεγαν αυτό που είχε πει και ο Καραισκάκης:
"Αν γίνω καλά θα τονε χαλάσω εγώ αυτόν που με βάρεσε. Εάν ψοφήσω, κλάστε μου το μπούντζον". Α, ρε Γιώργη Αθάνατε...

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.