Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

3,5 % Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ

Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής, που ήταν έτσι και αλλιώς εμφανής από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις της κοινωνίας, πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί. Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, είναι πλέον, προφανές πως ούτε μπορεί να κρυφτεί, ούτε μπορεί να ανακοπεί παρά τις προσπάθειες του καθεστώτος για κατασκευή «αναχωμάτων» από μεταχειρισμένα υλικά του συστήματος. Έτσι, όπως κάθε μήνα, η «Καθημερινή» και ο ΣΚΑΪ δημοσίευσαν την νέα δημοσκόπηση της Public Issue, γύρω από την οποία θα επιχειρήσουμε μία ενδελεχή ανάλυση, δεδομένου του ιστορικού της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις, αλλά και τους ευσεβείς πόθους του κατεστημένου.

Οι δημοσκοπήσεις, ως γνωστόν, έχουν ως σκοπό όχι την απεικόνιση των τάσεων της κοινής γνώμης, αλλά την χειραγώγηση τους. Αυτό είναι και η αλήθεια στην παρούσα δημοσκόπηση. Μη μπορώντας να αποκρύψουν την συνεχή, αλματώδη άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου οι δημοσκόποι πλέον εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιοώντας τον «μαγικό κανόνα» του μισού, όπως κάναν και στις δημοτικές εκλογές που το ποσοστό στην τελευταία δημοσκόπηση ήταν 2,8% και τελικώς στην πραγματικότητα έγινε 5,3%. Τώρα το ποσοστό που δίνει η Public Issue είναι 3,5% και παρότι δείχνει μία αλήθεια, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ανέτως στην επόμενη βουλή, επιλέγει να αποκρύψει το πραγματικό ποσοστό, όπως αυτό φαίνεται στην κοινωνία.... Σε πλήρη αναλογία εμφανίζεται και άλλη μία αλλοιωμένη αλήθεια που είναι η πλήρης διάλυση του τηλεκόμματος Καρατζαφέρη, το οποίο εμφανίζεται στο 4% σε μια προσπάθεια του προσφιλή, στον τηλεπρόεδρο, τηλεοπτικού σταθμού να αποκρύψει την διάλυση μπας και κρατηθεί στο… μαντρί κανένα «πρόβατο».

Παράλληλα το καθεστώς του μνημονίου έχει αρχίσει και «πλασάρει» το επόμενο «προϊόν» του, το επόμενο τηλεκόμμα – «ανάχωμα» που δεν είναι άλλο από τον πρόσφατο «αγαπημένο» των τηλεοπτικών πάνελ, τον Καμμένο, αυτόν που «φωνάζει» για την εθνική κυριαρχία, ενώ όταν ήταν υφυπουργός και υπογραφόταν η συνθήκη της Λισσαβώνας τηρούσε μια ένοχη στάση σιωπής, φοβούμενος προφανώς μην χάσει την καρέκλα. Μετά, λοιπόν, την συνεχή του παρουσία στα τηλεοπτικά πάνελ, σαν άξιος διάδοχος του τηλεπροέδρου, το σύστημα του δίνει άλλη μία «αβάντα» με ένα απίστευτο ποσοστό της τάξεως του 4% μπας και καταφέρουν να σώσουν το σύστημα της μεταπολίτευσης με τον νέο «Καρατζαφέρη».

Αντιστοίχως αρχίζουν να ξεφουσκώνουν την «φούσκα» Κουβέλη με σκοπό τελικώς να επιστρέψουν σιγά σιγά τους ψηφοφόρους του στο ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή νέου προέδρου και την παρουσίαση του «νέου» ΠΑΣΟΚ, σε πλήρη αναλογία με την «νέα» Νέα Δημοκρατία. Έτσι το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ανεβασμένο στο 11% από τα χαμηλότερα ποσοστά του παρελθόντος και το τηλεκόμμα Κουβέλη αρχίζει να εμφανίζει πτώση. Η Νέα Δημοκρατία, όπως είναι φυσικό, εμφανίζει πτώση μετά την επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής για τον «αντιμνημονιακό προσωπείο» Σαμαρά και πέφτει στο 21%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ήταν τα εξής: ΝΔ 21%, ΠΑΣΟΚ 11%, Κουβέλης 16%, ΣΥΡΙΖΑ 12%, ΚΚΕ 11%, ΛΑ.Ο.Σ. 4%, Οικολόγοι Πράσινοι 4%, Καμμένος 4%, Χρυσή Αυγή 3,5%, Ντόρα Μπακογιάννη 2%.
xryshaygh.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.