Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

Την παραίτησή του από το ΛΑ.Ο.Σ. κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος υπέβαλε ο κ. Μπάμπης Καραθάνος, αναπληρωτής ευρωβουλευτής του κόμματος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο οποίος είχε προσχωρήσει το 2009 παραιτούμενος από την Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός αυτό δημιούργησε ένταση και σκηνές απείρου κάλλους.
Ο κ. Καραθάνος μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και το κόμμα για την μεγάλη συμβολή τους στην ανάδειξη των εθνικών ζητημάτων, αλλά
διευκρίνισε ότι διαφωνεί κάθετα με την τρέχουσα πολιτική του κόμματος και ότι βρίσκεται πιο κοντά στις απόψεις των Βορίδη – Γεωργιάδη. Κατέκρινε μάλιστα τον Πρόεδρο ότι ο ίδιος ουσιαστικά έδειξε την έξοδο στους δύο προαναφερθέντες, μη δίνοντάς στην κοινοβουλευτική του ομάδα την δυνατότητα να ψηφίσει κατά συνείδηση.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Καραθάνος δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και ειδικότερα από την σύζυγο του ετεροθαλούς αδελφού του Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρία Σόκαλη – Παπανδρέου, η οποία επανειλημμένως τον αποκαλούσε προδότη. Ο κ. Καραθάνος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, απαντώντας της είπε:
«
Για να μην κοροϊδευόμαστε, όταν εγώ αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, εσύ έπαιζες σε πορνό.»
Κάποια άλλα μέλη, όπως και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ...
ζήτησαν από τον κ. Καραθάνο να παραιτηθεί από την έδρα του στο περιφερειακό συμβούλιο και εκείνος απήντησε ότι προς το παρόν παραιτείται από το κόμμα και την Κεντρική Επιτροπή και το τι θα κάνει με την έδρα του θα το συζητήσει με τον κ. Καρατζαφέρη προσωπικά. Να θυμίσουμε ότι ο Μπάμπης Καραθάνος είχε εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή το 2009 πρώτος σε ψήφους.
Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο ζήτημα της έδρας της Περιφερείας, είπε ότι την έδρα αυτή την είχε καταλάβει ύστερα από συμπαιγνία μαζί με τους κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, εκτοπίζοντας τον κ. Χρήστο Καλαποθαράκο (πρωταθλητή Kick-Boxing που αντικατέστησε τον Μάκη Βορίδη στην βουλή). Χαρακτήρησε σεβαστή την επιθυμία του και του υπέδειξε να εγκαταλείψει την αίθουσα συνεδριάσεων και να ακολουθήσει τους φίλους του, εννοώντας τους Βορίδη – Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dexios.gr, ο κ. Καραθάνος δεν θα χάσει χρόνο και θα ενταχθεί και πάλι στην Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να διεκδικήσει το βουλευτικό αξίωμα στις ερχόμενες εκλογές.

http://dexios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.