Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ CIA...ΜΟΥΓΚΑ Ο ΔΗΜΑΣ.


Εξ όσων γνωρίζουμε ο κ. Σταύρος Δήμας είναι υπουργός Εξωτερικών. Μέχρι τώρα φυσικά θα μπορούσε να θεωρηθεί υπουργός… «incognito»!!!  Ούτε τον βλέπουμε πουθενά, αλλά ούτε έχουμε αντιληφθεί ενδεχομένως κάποιες σημαντικές δραστηριότητες του. Με λίγα λόγια ο άνθρωπος είναι εντελώς εξαφανισμένος. Θυμίζει τον γνωστό Δήμα τον επονομαζόμενο και «αναποφάσιστο» υπουργό του Μητσοτάκη. Μπορεί και να είναι ο… ίδιος. 

Ο μικρός αυτός πρόλογος έγινε προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τον χάρτη της CIA ο οποίος παρουσιάζει τα Σκόπια ως Μακεδονία!!!
Μπορεί ο κ. Δήμας να έχει ιδρώσει από την ημέρα της αποκάλυψης του «λάθους» της CIA και να μη μάθαμε ακόμα τις ενέργειες του. Αλλά για τέτοιου είδους ζητήματα είναι προφανές ότι θα πρέπει να ενημερώνετε άμεσα ο ελληνικός λαός.
Και για να τελειώνουμε. Θα δώσει επίσημα απάντηση ο κ. Δήμας ή ακόμα το ψάχνει;

newpost.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΓΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ &ΕΛΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ..ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΣΗΜΜΟΡΙΑ..ΠΑΛΛΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.. ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ..ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΟΡΡΙΤΕΣ..ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.