Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΤΙΣ "ΑΡΠΑΞΑΝ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


Επίθεση από πατριώτες δέχθηκαν στον Πειραιά οι αδερφές-υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στο Λιμάνι» και μέλη του ΣΕΚ (τι είναι αυτό πάλι;), κατά τη διάρκεια "πολιτικής παρέμβασης και ενημέρωσης" (έτσι λένε το να τα ξύνουν όλη μέρα σε υπαίθρια τραπεζάκια και να μοιράζουν κωλόχαρτα) για το μεγάλο "αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό" συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαρτίου.

 Μία ομάδα περίπου 20 πατριωτών βρέθηκε στην οδό Σωτήρος και πλάκωσε στις φάπες και στις κλωτσιές τις αδερφές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στη συνέχεια, οι άγνωστοι πατριώτες έσπασαν ένα τραπεζάκι, ενώ έσκισαν το ενημερωτικό υλικό . Όπως υποστηρίζουν με ανακοίνωσή τους οι κλαψομούρηδες της «Ανταρσία στο Λιμάνι» επρόκειτο για «τάγματα εφόδου» τα οποία προπηλάκιζαν τους περαστικούς, οι οποίοι αντιδρούσαν με την παρουσία τους... τώρα, γιατί τις φάπες τις έφαγαν μόνο οι κλαψομούρηδες και κανείς άλλος, αποτελεί μυστήριο.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, οι επιθέσεις στους μετανάστες που ζουν και δουλεύουν στη Νίκαια και στου Ρέντη αποτελούν πλέον πολύ συχνό φαινόμενο.

dexiextrem.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ : ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.