Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Εξαρθρώθηκε συμμορία Αλβανών (τι άλλο θα ήταν )που είχε διαπράξει 22 ληστείες και έναν φόνο


 Μία σπείρα εγκληματιών που ευθύνεται για 22 ληστείες και μία δολοφονία κατάφερε να εξαρθρώσει η Αστυνομία, μετά από έφοδο στο σπίτι ενός εκ των μελών της, στην Πεντέλη.

Μέχρι και ...τόξο ανακάλυψαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σε κρησφύγετο 31χρονου Αλβανού κακοποιού στην Πεντέλη. Ο κακοποιός μαζί με δύο συνεργούς του είχαν διαπράξει τουλάχιστον 22 ληστείες και τέσσερις διακεκριμένες κλοπές κυρίως σε σπίτια ηλικιωμένων στην Αττική, στην Εύβοια, στη Βοιωτία, στη Θεσπρωτία, στην Κέρκυρα, στη Λακωνία και στην περιοχή του Αιγίου στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις Αλβανοί δράστες ήσαν αυτοί που είχαν σκοτώσει, τον περασμένο Ιανουάριο έναν 68χρονο στην περιοχή της Αυλίδας. Ο 68χρονος είχε ακούσει θόρυβο στην αυλή του, βγήκε έξω όπου ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους δράστες...
τον οποίο προσπάθησε να σταματήσει. Όμως ένα άλλο μέλος της σπείρας τον πυροβόλησε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Η εξάρθρωση της συμμορίας πραγματοποιήθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, ενώ βοήθησε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που χρησιμοποίησε και το σύστημα των νομίμων υποκλοπών. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τον εγκέφαλο της συμμορίας στην Αττική και στο κατάλυμά του εντοπίστηκαν ακόμη περίπου 70 κιλά κάνναβης, ένα πιστόλι, κουκούλες, μάσκες και άλλα υλικά μεταμφίεσης.

Επιπλέον εντοπίσθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά και μέρος των κλοπιμαίων. Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν δύο ομοεθνείς των δραστών για συμμετοχή στην ίδια σπείρα. Ο 31χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές Αρχές και είχε έλθει στην Ελλάδα το 1997.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.