Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Νταλάρας για τα γιαούρτια: «Τα έχω περάσει ξανά αυτά, στη... χούντα»


Αποφασισμένος να συνεχίσει τις συναυλίες δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε στο Ίλιον, το βράδυ της Δευτέρας.

Σε συνέντευξή του στα Νέα, ο τραγουδιστής δηλώνει πως πρωταγωνιστές των επεισοδίων σε βάρος του ήταν ακροδεξιοί και ακροαριστεροί: «Στη Νίκαια ήταν 6 άτομα, στην επόμενη συναυλία 9, και στο Ίλιον πολύ περισσότεροι. Αλλά ξέρετε τι γίνεται; Δεν εκφράζουν μία θέση. Οι μεν χρυσαυγίτες φωνάζουν "φύγε ρε κουμμούνι, οι δε φωνάζουν "φασίστα". Ο υπόλοιπος κόσμος όμως είναι ο κανονικός κόσμος που πάει να δει μια συναυλία».

Ο Γιώργος Νταλάρας θυμάται ότι αντίστοιχες καταστάσεις είχε ζήσει και την περίοδο της χούντας: «Στην επταετία παίζαμε σε ένα κέντρο στην Παραλιακή και ήρθε η Αστυνομία να μας συλλάβει. Η ορχήστρα έφυγε και μείναμε ο Νικολόπουλος, ο Λαυράνος κι εγώ».

Ο διάσημος τραγουδιστής τονίζει ότι δεν φοβάται και ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες. Σημειώνει μάλιστα ότι οι συναυλίες ήταν «πράξη αλληλεγγύης» που δεν είχαν την υποστήριξη κανενός πολιτικού κόμματος.

Εν το μεταξύ ,ο Τζίμης Πανούσης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με αφορμή την επίθεση με γιαούρτια και καρέκλες που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας στο Ίλιον ,προέτρεψε μεταξύ άλλων τον κόσμο, να μην πετάει γιαούρτια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μην πετάτε γιαούρτια στον Γιώργο, τα μαζεύει και τα πουλάει»…

Σχόλιο : Νταλάρα ήξεραν την περίοδο της Χούντας τι κουμάσι ήσουν ,και σου είχαν φερθεί ανάλογα.


 newsbeast.gr

1 σχόλιο:

  1. Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα! Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα, που θα μας αποκαλέσεις και χουντικούς;; Αϊ στα τσακίδια κρετίνε!!!

    Από την άλλη το ανθελληνικό συρφετό νταλαροειδών (πολιτικών και δημοσιοκάφρων) αποκάλεσε "Φασίστες" τους συμμετέχοντες στην αυθόρμητη έκρηξη του λαού στη Ρόδο. Οι χαρακτηρισμοί πιστεύω έγιναν γιατί υπήρχαν ΜΟΝΟ Ελληνικές σημαίες και όχι η "bandiera rossa" του ΠΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.