Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ ,ΑΔΩΝΙ


Μετά τους «Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους» και «υπουργικές καρέκλες» που ειχε πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στα δύο πρώην στελέχη του κόμματος του , ήταν η σειρά των δυο πρώην στελεχών να περάσουν στην αντεπίθεση

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη σχετικά με τις «υπουργικές καρέκλες» κάνοντας λόγο για «κατινιές» και «ανέντιμη στάση».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο ο πρώην υπουργός άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση του κ. Καρατζαφέρη απέναντι στον ίδιο και τον Μάκη Βορίδη.

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν θα παίξω ποτέ στο πόκερ ή κορώνα γράμματα την παρουσία της Ελλάδας στο ευρώ. Σέβομαι και αγαπώ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ τον παρακαλώ να σεβαστεί και εκείνος τη πολιτική διαφωνία που είχαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Εγώ ρωτήθηκα από τον Παπαδήμο αν θέλω να κρατήσω το χαρτοφυλάκιό μου και είπα όχι. Είναι κρίμα γιατί τον αγαπάω, οποιαδήποτε μομφή για τις καρέκλες είναι το λιγότερο ανέντιμη στάση». Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «κατινιές και παραπολιτική» αναφερόμενος....
στα όσα ακούστηκαν από τον κ. Καρατζαφέρη για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ ο αδελφός του Λεωνίδας Γεωργιάδης.

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε και ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης στην επίθεση που εξαπέλησε εναντίον του και εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Βορίδης μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο απάντησε σε ανάλογο δηκτικό ύφος για τον πρώην αρχηγό του. «Για να μας θεωρεί Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους τότε προφανώς θεωρεί τον εαυτό του  Χριστό, Λεωνίδα και Ιούλιο Καίσαρα και μάλιστα ταυτόχρονα».
Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Μεταφορών, Μάκης Βορίδης, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, στην περίπτωση που συνεχίσει να αφήνει αιχμές για σχέσεις του με μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο κ. Βορίδης δήλωσε: «Εάν έχει να πει κάποιος κάτι συγκεκριμένο να το πει. Όχι κουβέντες έτσι στον αέρα, διότι εν συνεχεία ο καθένας φέρει και το βάρος των λεγομένων του και οι συνέπειες από ένα σημείο και μετά είναι σαφείς και συγκεκριμένες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «αν θέλει κάποιος να πει κάτι ας το πει. Όχι κουβέντες στον αέρα, όχι αοριστίες, όχι γενικότητες όχι υπαινιγμοί, όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Τώρα ως προς τα υπόλοιπα, ο Γ. Καρατζαφέρης αντιλαμβάνομαι πως έχει μια πικρία», ενώ τόνισε ότι αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης δεν τον αφορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε στο περιοδικό Crash αναφερόμενος στους Βορίδη και Γεωργιάδη και την προσχώρησή τους στη ΝΔ: «Ήταν τυχερά και τα δύο παιδιά. Γιατί ο μεν ένας πήγε στους εφοπλιστές και ο άλλος πήγε στους μεγαλοεργολάβους. Και νομίζω ότι τους δινόταν μια ευκαιρία να κάνουν πολύ καλές δημόσιες σχέσεις κλπ».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.