Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ


Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μετέφερε από την πατρίδα του μέσω των ελληνοαλβανικών συνόρων ένας νεαρός Αλβανός που συνελήφθη μαζί με έναν ομοεθνή συνεργό του. Ως τώρα δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν τον οπλισμό σε ληστείες ή αν επρόκειτο να τον πουλήσουν.

Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τον 28χρονο Αλβανό να έχει περάσει τα σύνορα και να κινείται ύποπτα στην παραμεθόρια περιοχή της Νέας Σελεύκειας στην Θεσπρωτία. Μόλις τον σταμάτησαν για έλεγχο, ανακάλυψαν ότι μέσα στον σάκο που κρατούσε μετέφερε δύο πολεμικά τυφέκια «Καλάσνικοφ» με πέντε γεμιστήρες που περιείχαν συνολικά 124 φυσίγγια και ένα πιστόλι «Τοκάρεφ» με επτά φυσίγγια στη γεμιστήρα και άλλα 47.

Ο νεαρός Αλβανός ομολόγησε ότι μετέφερε τα όπλα για λογαριασμό ενός 25χρονου ομοεθνούς του ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του στην Ηγουμενίτσα και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μετά από έρευνα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ύψους 3.600 ευρώ και ένα κινητό και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας μαζί με τον μεταφορέα του οπλισμού.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.