Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΔΗΜ.ΑΡ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ


Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη τοποθέτησή του επί του θέματος, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επανήλθε σήμερα στο ζήτημα συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ μετά τις εκλογές, ενώ έκανε άνοιγμα και προς την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Φώτη Κουβέλη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι, ως προς το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, αυτό «θα το πουν οι δύο αρχηγοί μετά τις 18 του μηνός», δηλαδή μετά την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ενώ υποστήριξε ότι στην προεκλογική περίοδο πρέπει «να γίνει καθαρό στον κόσμο τι σκέφτονται τα κόμματα».

«Δεν υπάρχουν επιδοκιμασίες και αποδοκιμασίες σε ό,τι αφορά την ανάγκη η χώρα να είναι σταθερή, που να γίνονται πιστευτές. Δεν υπάρχουν κόμματα υπεύθυνα και σοβαρά, τα οποία κατ' ουσίαν και μέσα στον πυρήνα της σκέψης τους να αποκλείουν να παράσχουν στη χώρα αυτό που χρειάζεται» τόνισε, δείχνοντας ότι, αν χρειαστεί, θα υπάρξει συγκυβέρνηση.

«Μία συζήτηση για συνεργασία με τον κ. Κουβέλη θα ήταν ευπρόσδεκτη, δόκιμη και πολύ λογική για την πολιτική μας φυσιογνωμία» είπε ακόμη, σημειώνοντας όμως ότι «οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν κάποια υπόσταση στη Βουλή ή που υπόσχονται μεγαλύτερη υπόσταση, κατά την κρίση του κόσμου στις δημοσκοπήσεις, δεν έχουν το μυαλό τους σε αυτό που λέμε κοινή πορεία».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «κανείς δεν πρέπει να αποκλείει κανένα αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές», εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία του για την ετυμηγορία της κάλπης.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.