Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μαζί με τον υιό του Ψυχάρη θα σώσει την Ελλάδα ο Αντωνάκης ο Σαμαράς.



ΜΟΝΟ ΠΑΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τις «άδικες», όπως λέει ο ίδιος, κατηγορίες εναντίον με αφορμή το... επωνυμό του, ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας Ψυχάρης δίνει σαφείς απαντήσεις στους επικριτές του μέσα από την σημερινή συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».


Ο Ανδρέας Ψυχάρης είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών και έχει κατα καιρούς «λιθοβοληθεί» από πολλά μέσα ενημέρωσης καθώς και συναδέλφους του ότι η επιβίωσή του στον πολιτικό στίβο είναι άμεσα συνυφασμένη με τις διασυνδέσεις του στα ισχυρά ΜΜΕ.

«Δηλαδή να μην μιλάω επειδή λέγομαι Ψυχάρης; Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι θα πρέπει να ανοίξω μια τρύπα και να κρυφτώ μέχρι τις εκλογές. Ε, δεν σκοπεύω να το κάνω» εξηγεί ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ και προσθέτει: «Δεν έχω καταλάβει για ποιά γραμμή του ΔΟΛ κατηγορούμαι. Της Κεντροαριστεράς, όπως λέτε εσείς, ή της Κεντροδεξιάς, που λένε κάποιοι άλλοι, οι αποκαλούσαν κάποτε το ΒΗΜΑ... ΦΕΚ! Για να σοβαρευτούμε, λοιπόν, απαντώ ότι δεν έχω κρύψει ποτέ ποιός είμαι και ποιά είναι η οικογένεθά μου.Είμαι υπερήφανος που λέγομαι Ψυχάρης έστω και αν κάποιοι προσπαθήσουν να εμφανίσουν το ονομά μου ως μειονέκτημα».

Όσον αφορά σε εκείνους που τον ψέγουν ότι ανέλαβε τη θέση του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά χάρη στη σχέση του με τα ΜΜΕ, ο κ. Ψυχάρης διευκρίνισε ότι βρίσκει αστειότητες τα εν λόγω επιχειρήματα, αλλά ούτως ή άλλως ο κ. Σαμαράς δεν έχει δώσει ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να υποστηρίξει ότι συμβιβάστηκε. Γιατί να το κάνει τώρα;

Ο κ. Ψυχάρης δεν παρέλειψε, δε, να αναφέρει ότι έχει προσωπική σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά, «με γνωρίζει από παιδί», εκδηλώνοντας μάλιστα το παράπονο ότι μέχρι πρότινος έπρεπε να μην μιλά δημόσια για αυτή τη φιλία.

«Παιδί του κομματικού σωλήνα δεν υπήρξα ποτέ. Είχα πάντοτε τις απόψεις μου. Με εκφράζει η Νέα Δημοκρατία, Τα μικρότερα κόμματα έχουν μεταβληθεί σε... εραστές της δραχμής, το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να σπάσει σε τρία κομμάτια» σχολιάζει ο Ανδρέας Ψυχάρης για το πολιτικό σκηνικό των ημερών, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την υποψηφιότητά στην Α΄Αθηνών εκφράζοντας την ίδια ώρα την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο πρόεδρος της ΝΔ και οι συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.