Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Σπείρα Λαθρομεταναστών χτυπούσε μαγαζιά στην Κέρκυρα


Για κάτι παραπάνω από ένα μήνα, μια… πολυεθνική σπείρα αλλοδαπών είχε γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της Κέρκυρας, προκαλώντας περισσότερες ζημιές από την αξία των αντικειμένων που έκλεβε! Οι αστυνομικοί του τμήματος Παλαιοκαστριτών έβαλαν τέλος στη δράση τους συλλαμβάνοντάς τους στην περιοχή της Δασιάς.

Η έφοδος στο σπίτι των δραστών - δυο Αλγερινών, ενός Μαροκινού, ενός Ιρακινού και ενός Παλαιστίνιου ηλικίας από 18 έως 45 χρόνων- έφερε στο φως δεκάδες κλοπιμαία μεταξύ των οποίων τσιγάρα, γυαλιά, κινητά, ρούχα, ρολόγια και δύο ταυτότητες Βέλγων υπηκόων, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία με τα οποία παραβίαζαν τα καταστήματα.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δυο διαρρήξεις που είχαν διαπράξει οι πέντε αλλοδαποί στη Δασιά, όπου έκλεψαν 150 ευρώ από ένα οπωροπωλείο και τσιγάρα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 5.500 ευρώ από ένα περίπτερο. Άλλες δυο διαρρήξεις είχαν κάνει στον Άγιο Μάρκο με λεία 50 ευρώ, 60 πακέτα τσιγάρων και δέκα κάρτες κινητής τηλεφωνίας από ένα βενζινάδικο και 80 ευρώ από ένα εστιατόριο.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις που πιστεύεται ότι έκαναν στην ευρύτερη περιοχή.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.