Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΛΑΘΡΟ ΠΡΟΣ ALEXIS...ΘΕΛΩ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΠΟΡΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΚΕΕΡΦΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ -ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΕΝΙΚΑ- ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ!! 
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.



Έκκληση για βοήθεια στο μικρό Σπύρο.

Ο Σπύρος Μαρούδας από τη Ζάκυνθο είναι 12 ετών. Δεν έχει προλάβει να χαρεί τα πιο αγνά χρόνια της ζωής του, καθώς έχει υποβληθεί ήδη σε 7 χειρουργικές επεμβάσεις (επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, μεταμοσχεύσεις βαλβίδων, κτλ) καθώς πάσχει από Δεξιοκαρδία και Συγγενή καρδιοπάθεια.
Η οικογένεια του μη μπορώντας να ενισχύσει πλέον οικονομικά τη μεγάλη μάχη του μικρού της αγγέλου, προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται (18.000) για να πραγματοποιηθεί η πιο σοβαρή επέμβαση μέχρι τώρα. Aξίζει να σημειώσουμε πως ο μικρός Σπύρος φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, καθώς είναι ανέφικτη οικονομικά η διαμονή του στην Αθήνα. Οι ώρες περνούν και όλοι μας θα πρέπει να αποδείξουμε πως το Ιερό Ευαγγέλιο δεν είναι ζωντανό από τα λόγια του, αλλά από τις πράξεις μας που υπαγορεύονται μέσα από Αυτό.
Η βοήθεια όλων, μικρή ή μεγαλύτερη είναι σημαντική.
Ο Αριθμός Λογαριασμού είναι: 6379-010288-259, IBAN GR31 0171 3790 0063 7901 0288 259 (Τράπεζα Πειραιώς), στο όνομα Μαρούδα Αθηνά.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6975-767048.

 http://www.pentapostagma.gr/

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

VAROUSPOCK...THE NEW GENERATION


ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ

Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΧΤΗΚΕ 6ΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ (ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΑΞΙΑ ΤΟΥΣ; Ή ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ; 
Η λεγόμενη αριστερή κυβέρνηση, σαν λαγός και θέλοντας να κερδίσει χρόνο, αντί να πάει σε ρήξη καταγγέλοντας το δάνειο ως δόλιο και κάνοντας λογιστικό έλεγχο του χρέους, δέχτηκε σχεδόν όλα όσα ήθελαν οι τοκογλύφοι. 

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΣΙΠΡΑ : Κατατέθηκε η αίτηση παράτασης του Μνημονίου

Κατατέθηκε τελικώς σήμερα η αίτηση για την παράταση του μνημονίου από τους συγκυβερνώντες παρά τις φανφάρες των προηγούμενων ημερών για «ανυποχώρητη στάση» και για «Κούγκι» σε περίπτωση που οι «δανειστές» επιμείνουν στην απαίτηση για παράταση του μνημονίου.
Τα ελλαδικά ΜΜΕ πραγματοποιούν μία τεράστια επιχείρηση παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού, ώστε να εμφανιστεί η κυβίστηση και η υποταγή στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων, ως δήθεν «συμβιβασμός». Ενδεικτικός ο τίτλος πολλών εφημερίδων και δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες περί “Παράταση της «Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης»”. Με λεξιμαγείες και χρήση ορολογίας επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό Λαό, για να μην εξαγριωθούν οι πλατείες που από την «Ανάσα Αξιοπρέπειας» περνάνε απότομα στην παράταση του μνημονίου.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ


ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ :Η Χρυσή Αυγή ασπίδα κατά των Ισλαμιστών - Χαλκευμένες οι κατηγορίες εναντίον της.


Στην νέα πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην πατρίδα μας μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σε άρθρο του στο βρετανικό περιοδικό «The Spectator» ο διάσημος Ελληνας αρθρογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος. Με το γνωστό δηκτικό του ύφος, ο Sir Taki δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την «απειλή» της Ελλάδος απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ενωση, για την οποία τρέφει μια παλαιόθεν τεκμηριωμένη αποστροφή. «Τα καλά νέα είναι ότι το ελληνικό υπόθετο πρόκειται να ανακουφίσει την οικονομική δυσκοιλιότητα της ΕΕ. Το κακό είναι ότι υπάρχει ένας Κάστρο ανάμεσά μας, -ακριβώς όπως ο Φιντέλ πριν 56 χρόνια-, ένας δημοκρατικά εκλεγμένος λαϊκιστικής. Τότε ήταν ο θείος Σαμ ο οποίος ήταν ο μπαμπούλας. Τώρα είναι η ΕΕ. Τότε η Σοβιετική αρκούδα έσπευσε προς διάσωση του Φιντέλ. Τώρα είναι ο Πούτιν. Προσωπικά, προτιμώ τον Vladimir από την απρόσωπη, μη εκλεγμένη συμμορία των Βρυξελλών».

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ.... 

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...Ο ΠΑΚΗΣ Ο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΣ KAI ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ (ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ....ΞΕΚΙΝΑΜΕ :
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης επί Γρηγορόπουλου! Ξέρετε την εξέγερση που ήταν μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ…
Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ INTRACOM-SIEMENS. Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος  ήταν νομικός Σύμβουλος της Intracom του Κόκκαλη
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ το αυθαίρετο του Λάτση “ΤΗΕ ΜΑLL”
ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “Ιπποκράτειος Πολιτεια”, στο οποίο θα επανέλθουμε….
EXEI ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και όλους τους μνημονιακού νόμους
865.000 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥ.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

'Αμεσα νομοθετική παρέμβαση για το σύμφωνο συμβίωσης και για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια προωθούν οι Συριζαίοι.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ ΜΕ ΖΩΑ ...ΣΚΥΛΙΑ - ΓΙΔΙΑ Κ.Τ.Λ....Ε ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΙ
Ρύθμιση ανάλογη με εκείνη που ισχύει για το σύμφωνο συμβίωσης στα ετερόφυλα ζευγάρια προωθεί άμεσα για ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης και για τα ομόφυλα ζευγάρια που επιθυμούν να τακτοποιήσουν νόμιμα τις προσωπικές και περιουσιακές τους σχέσεις.
Η ρύθμιση για επέκταση των διατάξεων του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, που εξαγγέλθηκε από τον υπουργό στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, αποτελεί άμεση προτεραιότητά του, καθώς πρόκειται για διάταξη που είναι έτοιμη και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κατατεθεί στη Βουλή.

Πανούσης ο Λαθρολάγνος : Θα διαλύσω τους θύλακες της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ. - Τέλος οι επιχειρήσεις-σκούπα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΥΓΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ  
«Αν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής ή οποιασδήποτε ακραίας πολιτικής αντίληψης ή και θύλακες διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ., παρακαλώ να αυτοδιαλυθούν. Γιατί, εάν δεν αυτοδιαλυθούν, θα τους διαλύσω», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.
Όσο για τις φυλακές τύπου Γ΄, τάσσεται υπέρ της κατάργησής τους, σημειώνοντας ότι «δεν ωφελούν σε τίποτα».

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


Η Παιδεία είναι ο πλέον πολύπαθος τομέας από συστάσεως του νέου ελληνικού κράτους και αυτό όχι μόνο εξαιτίας της σημαντικότητας του αλλά κυρίως εξαιτίας του ιδιαίτερου χαρακτήρα του να κοστίζει πολλά και να αποδίδει μετά την παρέλευση τουλάχιστον δεκαετίας. Για τις νεοφιλελεύθερες λογικές η Παιδεία εύκολα χαρακτηριζόταν ως «αντιπαραγωγική» και οποιαδήποτε περικοπή θεωρούνταν θεμιτή.

Φτάσαμε λοιπόν σήμερα να έχουμε μια Παιδεία που πόρρω απέχει απ’ τις συνταγματικές επιταγές  του άρθρου 16, πλήρως εξαρθρωμένη και απαξιωμένη. Πολλοί πιστεύουν ότι ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης στη σημερινή κρίση αξιών, ορατό αποτέλεσμα της οποίας είναι η οικονομική κρίση, οφείλεται ακριβώς στις πολιτικές που υποβάθμισαν την Παιδεία στην αρχή της μεταπολίτευσης.