Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Πανούσης ο Λαθρολάγνος : Θα διαλύσω τους θύλακες της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ. - Τέλος οι επιχειρήσεις-σκούπα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΥΓΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ  
«Αν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής ή οποιασδήποτε ακραίας πολιτικής αντίληψης ή και θύλακες διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ., παρακαλώ να αυτοδιαλυθούν. Γιατί, εάν δεν αυτοδιαλυθούν, θα τους διαλύσω», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.
Όσο για τις φυλακές τύπου Γ΄, τάσσεται υπέρ της κατάργησής τους, σημειώνοντας ότι «δεν ωφελούν σε τίποτα».
Το ερώτημα είναι -όπως λέει ο ίδιος- ποιος ελέγχει τις υπάρχουσες φυλακές. Σημειώνει: «Τις φυλακές τύπου Β', όπου υπάρχουν σκληροί εγκληματίες, οι καταδικασμένοι για νεοτρομοκρατία, ποιοι τις ελέγχουν; Αυτοί ελέγχουν τους φύλακες, ή οι φύλακες ελέγχουν αυτούς; Το κράτος, δηλαδή, ελέγχει την τρομοκρατία, ή η τρομοκρατία το κράτος;».
Τέλος οι επιχειρήσεις-σκούπα
Επίσης, εκτιμά ότι ως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα βρίσκονται στον δρόμο 1.200-1.500 αστυνομικοί, που έως τώρα φρουρούσαν δημόσια πρόσωπα. Όπως λέει, «οι 700 έχουν επιστρέψει», έπειτα από εξέταση των φακέλων, ενώ ακολουθούν επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.
Διακηρύσσει το τέλος των επιχειρήσεων-σκούπα, λέγοντας ότι «με τη σκούπα σκουπίζεις σκουπίδια και οι άνθρωποι δεν είναι σκουπίδια».
Για την Αριστερά τονίζει πως «πολύ δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι άλλο κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ». Τέλος, για τον πρωθυπουργό σημειώνει πως «έχει στρατηγική σκέψη σε πολλά πράγματα και κινείται χωρίς να έχει συμπλέγματα».
http://www.iefimerida.gr/