Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πως λέγεται η Νέμεσις στα γαλλικά;


Οι πολλές αναλύσεις για το  μακελειό στο Παρίσι είναι περιττές.

 Έγινε απλά το αυτονόητο. Οι φανατικοί έσφαξαν τους μαλθακούς.
 Έτσι γινόταν πάντα, έτσι γίνεται και έτσι θα γίνεται σε όλη την πορεία του ανθρωπίνου είδους.
Τα υπόλοιπα είναι μπουρδολογίας το ανάγνωσμα.

 Θα πρέπει επιτέλους οι βουτυρομπεμπέδες Ευρωπαίοι να καταλάβουν ότι τον αλλόφυλο φανατισμό δεν τον αντιμετωπίζεις με ευχολόγια, ανεκτικότητα, "κατανόηση" και προσπάθειες κατευνασμού.
 Τον αντιμετωπίζεις με πρόληψη, σιδηρά πυγμή και μηδενική ανοχή σε κάθε επίπεδο.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η αντίδραση μετά την σφαγή στο Παρίσι.


«Η Ευρώπη έχει ριχθεί, γυμνή και ανυπεράσπιστη, σε έναν κόσμο που ‘καίγεται’ να την ταπεινώσει εκδικητικά» -Dominique VennerThe Shock of History
ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Η αντίδραση στην πρόσφατη ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ήταν εντελώς προβλέψιμη. Στο ίδιο έργο θεατές. Οι πολιτικοί κάνουν έκκληση για «ενότητα» και διαβεβαιώνουν ότι το «πνεύμα της δημοκρατίας» θα παραμείνει άρρηκτο. Το σύνολο των media και των εφημερίδων μιλάει για "τρομοκράτες" (γενικώς, χωρίς άλλο πρόσημο) και για την "τρέλα" που υπάρχει στον (προφανώς λογικό και ωραίο) κόσμο μας, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα καλούν τον κόσμο να μην ξεχάσει το δράμα των "προσφύγων", να μην κάνει "ρατσιστικούς συσχετισμούς" και είναι έκδηλη η αγωνία τους μήπως ανέβει η, κατά αυτούς, "ξενοφοβία".

Tους ξεφτίλισε πάλι ο Κασιδιάρης: "Βρώμα και τουρκολαγνεία στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου"



Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε από βήματος της Βουλής στην μνημονιακή κυβέρνηση των υποτακτικών που έχει πάρει εργολαβία την καταστροφή της Ελλάδας.
Ο Τσίπρας ανέλαβε να ολοκληρώσει αυτό που δεν πρόλαβε ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, την διάλυση της εθνικής οικονομίας, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την εκποίηση της εθνικής περιουσίας.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Αμερικάνος πρώην πεζοναύτης : Εμείς είμαστε η ISIS! (βίντεο)

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ Νο2 . (ΤΟ Νο 1 ΕΔΩ )
Eίναι πραγματικά εντυπωσιακό και το κουράγιο αυτού του πεζοναύτη αλλά και ο συγκροτημένος και δομημένος τρόπος που αποδίδει τις ευθύνες στις Δυτικές κυβερνήσεις, που εκφράζει ανοιχτά και ευθέως την πεποίθησή του για την εμπλοκή του Ισραήλ αλλά και όλων των χωρών που στηρίζουν την εβραιοσιωνιστική ατζέντα, στη δημιουργία, τη χρηματοδότηση, τον εξοπλισμό, την εκπαίδευση και τη στήριξη της ISIS, που στόχο έχει να δημιουργήσει χαοτικές καταστάσεις στη Μ.Ανατολή, να δαιμονοποιήσει 1,8 δις μουσουλμανικού κόσμου, και φυσικά να επεκταθεί και στην Ευρώπη για την εξυπηρέτηση της άλλης ατζέντας εκεί,

Πράκτορας των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και του Ισραήλ ο ηγέτης της ISIS


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;;
Είναι ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάτι. Ο ηγέτης της ισλαμοφασιστικής δολοφονικής οργάνωσης ISIS, που αφού ξαμολύθηκε για να συμβάλλει στην ανατροπή του Άσαντ στη Συρία, τώρα τραβάει τον δρόμο της, σπέρνοντας τον τρόμο και χύνοντας αίμα πέραν των ορίων που καθόρισαν τα αφεντικά της.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε  ο πρώην πράκτορας της NSA και της CIA Έντουαρντ Σνόουντεν, ο ηγέτης της ISIS είχε εκπαιδευτεί στο Ισραήλ. Αποκάλυψε, επίσης, ότι η αμερικανική CIA και η βρετανική μυστική υπηρεσία συνεργάστηκαν με την ισραηλινή Μοσάντ για να δημιουργήσουν μια τρομοκρατική οργάνωση που να είναι σε θέση να προσελκύσει όλους τους εξτρεμιστές του κόσμου σε ένα μέρος, χρησιμοποιώντας μια στρατηγική που ονομάζεται «φωλιά του σφήκας», για την αποσταθεροποίηση όσων αραβικών χωρών δεν υπόκεινται σε αμερικανικό έλεγχο.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ‏. ΜΕΡΟΣ 5o


ΙΩΝ  ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ : Ο  ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΦΩΤΙΖΕΙ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟΝ  
ΔΡΟΜΟ  ΜΑΣ

ΤΙ  ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ  «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ»  ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ;
ΥΠΗΡΧΑΝ  ΣΧΕΣΕΙΣ  ΜΕΤΑΞΥ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ  ΚΑΙ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ;
  α.  Η  ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  ΤΗΣ  21ης  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  1967
(ΠΡΟΣΟΧΗ:  ΤΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ).
«Ο Μοσέ Νταγιάν, ο Ισραηλινός στρατηγός, ήταν στην Αθήνα το διάστημα από τις 20 έως τις 24 Απριλίου 1967, με πρόσχημα την επίσκεψη στην κόρη του,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ‏. ΜΕΡΟΣ 4ο



ΟΙ  ΜΕΓΑΛΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»  ΤΗΣ  ΓΕΝΙΑΣ  ΤΟΥ   ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Είναι  συνωμοσιολογία  το  παρακάτω  κείμενο  που  κυκλοφορεί  χρόνια στο    διαδίκτυο  και  αποδίδεται  στον  ερευνητή  Στριγά;
ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΔΙΑΨΕΥΘΗΚΕ.
ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ«ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» ΤΟ 1973
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ‏. ΜΕΡΟΣ 3ο

17/11/1973 - 17/11/2015 :   42  χρόνια. Η  «γενιά  του  Πολυτεχνείου» μετέτρεψε  την  αγαπημένη  μας πατρίδα σε  μια  αποικία  χρέους. 
Τα  όσα  διαδραματίζονται σήμερα  στην χώρα μας, μας  υποχρεώνουν να  
προβούμε  σε  μια  αποτίμηση. Εδώ και  42  χρόνια μία γενιά, η  γενιά  η  οποία  πρωταγωνίστησε,  στην λεγόμενη «εξέγερση  του Πολυτεχνείου» τον  Νοέμβριο  του  1973,  διαχειρίσθηκε  τις  
τύχες της  πατρίδας  μας  και  χρεοκόπησε  μία  χώρα.  Η  «γενιά  του Πολυτεχνείου»  
μέσα  σ΄αυτό  το διάβα των τεσσάρων δεκαετιών  έπλασε, 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ‏ . ΜΕΡΟΣ 2o

ΤΟ  ΕΘΝΙΚΟ  ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  ΤΟ  ΕΧΤΙΣΑΝ  ΤΡΕΙΣ  ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ  ΤΟ  ΜΕΤΣΟΒΟ,  ΟΙ:  Γ. Aβέρωφ, N. Στουρνάρης, E. Tοσίτσας.


1.       Λίγους μήνες, μετά την «εξέγερση» (Ιανουάριος - Φεβρουάριος 1974), το φύλλο των φοιτητών του Κ.Κ.Ε. "Πανσπουδαστική", στο τεύχος του Νο 8, κάνει λόγο, για 350 πράκτορες της ΚΥΠ, που κατέλαβαν το Πολυτεχνείο, στις 14/11/1973, με σκοπό να εκτρέψουν, σε άλλη κατεύθυνση, τον αγώνα, που γινόταν εκείνη την εποχή. Το κείμενο αυτό, που αναφέρεται στους φοιτητές της 
Νομικής Σχολής, που διέκοψαν την δική τους συνέλευση και από την Σόλωνος, 
πήγαν στο Πολυτεχνείο, ουδέποτε, μέχρι τώρα, το έχει ανακαλέσει, επισήμως, το Κ.Κ.Ε. Έγραφε επί  λέξει  ότι:  «το Πολυτεχνείο ήταν έργο 350 πρακτόρων του Ρουφογάλη» τότε αρχηγού της ΚΥΠ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ‏ . ΜΕΡΟΣ 1ο


«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ».

Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ  ΑΠΕΙΛΕΙ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΑ  ΥΠΟΥΡΓΟ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
Ο Κίσινγκερ γεννήθηκε στη Γερμανία ως Χάιντς Άλφρεντ Κίσινγκερ (Heinz Alfred Kissinger) από Γερμανοεβραίους γονείς. Ο πατέρας του Λούις Κίσσινγκερ (Louis Kissinger, 1887-1982) ήταν δάσκαλος και η μητέρα του Πάουλα (Στερν) Κίσσινγκερ (1901-1998) νοικοκυρά.
Ο  ίδιος  διέψευσε  ότι  είπε  τα  παρακάτω:

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ...ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ Η.Π.Α -Σ.ΑΡΑΒΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑ ...ΟΡΑΤΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Το ανακοινωθέν από το Μέγαρο των Ηλυσίων που δεν θα διαβάσετε

Βίκτορ Ντεντάι, Le Grand Soir (Γαλλία)
Μετά τα χτεσινά τραγικά γεγονότα, αποφασίστηκε ότι η Γαλλία θα αναθεωρήσει τη στρατηγική και εξωτερική πολιτική της.
1) Λαμβάνοντας υπόψη την υποστήριξη ορισμένων χωρών σε τρομοκρατικά κινήματα, είτε με τη δημιουργία τους με αμφίβολους γεωστρατηγικούς σκοπούς, είτε μέσω της χρηματοδότησης τους, είτε μέσω φιλοφροσύνης προς αυτούς, η Γαλλία θα αναθεωρήσει τις σχέσεις της με τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ και την Τουρκία.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙ ΤΖΩΝ....Ε ΚΑΙ ;; ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο....

...ΤΖΙΧΑΝΤΙ ΑΛΕΞΗΣ!!!

Ισλαμικός θάνατος δια χειρός αλληλέγγυων...


Δεν χωράει αμφιβολία ότι κάποιοι από τους γαζήδες που συμμετείχαν στον σχεδιασμό, στην οργάνωση και στην εκτέλεση της σφαγής στο Παρίσι, πέρασαν πρώτα από την Ελλάδα ανάμεσα στους υποτιθέμενους προσφυγες, σαν τους λύκους που ενδύθηκαν προβιάν προβάτου.

Σχεδόν όλοι τους δέχτηκαν τις θερμές περιποιήσεις των πάσης φύσεως αλληλέγγυων, που συνωστίζονται εσχάτως στη Λέσβο, στη Σάμο ή στην Κω, προκειμένου να προσφέρουν τις δέουσες εξυπηρετήσεις στους φονιάδες, ώστε να φτάσουν στους στόχους τους χορτάτοι, ακμαίοι και ευδιάθετοι, μαζί φυσικά με τον βαρύ οπλισμό τους και την ατράνταχτη πίστη τους για ολοκληρωτική κατάκτηση της Ευρώπης.

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΡΙΝ..."ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΜΕΤΑ

ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ".



ΔΥΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ...ΚΑΝΟΥΝ "ΠΑΡΤΥ" ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ....ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΛΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 
Καταιγισμός δημοσιευμάτων στα διεθνή ΜΜΕ.
Πλήθος αναπάντητων ερωτηματικών: Γιατί το διαβατήριο του 25χρονου είχε σφραγίδα μόνο από τα Ελληνικά σύνορα και όχι από τις άλλες χώρες που πέρασε προκειμένου να φτάσει στο Παρίσι και να σκορπίσει τον Όλεθρο;
Είναι αυτό το πρόσωπο του ενός από τους δράστες των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων που σημειώθηκαν την Παρασκευή στο Παρίσι και βύθισαν τη Γαλλία και την Ευρώπη στον τρόμο και το πένθος; Σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα Blic, ναι, είναι.