Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ραβίνος:"ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΗΚΑΝ στο Νέο Ηράκλειο δύο Χρυσαυγίτες."



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Έκκληση της Χαράς Νικοπούλου για στήριξη στο έργο της Κιβωτού της Δόμνας Βιζβίζη που μετακομίζει σε νέο χώρο.



ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙΒΩΤΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΦΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ.. Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..

Απολυτίκιο Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως - 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Σηλυβρίας τὸν γόνον καὶ Αἰγίνης τὸν ἔφορον, τὸν ἐσχάτοις χρόνοις φανέντα, ἀρετῆς φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ὡς ἔνθεον θεράποντα Χριστοῦ· ἀναβλύζει γὰρ ἰάσεις παντοδαπάς, τοῖς εὐλαβῶς κραυγάζουσι· δόξα τῷ σὲ δοξάσαντι Χριστῷ, δόξα τῷ σὲ θαυμαστώσαντι, δόξα τῷ ἐνεργοῦντι διὰ σοῦ, πάσιν ἰάματα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ.




Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ
(Από τον φοιτητή Θεολογίας κ. Σοφό Μιχάλη)

Δεν θα παύση η Αγία του Χριστού Ορθόδοξος Εκκλησία, να αναδεικνύη αγίους έως της συντελείας του αιώνος. Χαίρει η Εκκλησία διά τους νεοφανείς αγίους, εξαιρέτως δε, διά το νέκταρ το γλυκύτατον της εναρέτου ζωής, το πολύτιμον σκεύος των δωρεών του Παναγίου Πνεύματος, τον Θεοφόρον Ιεράρχη, τον Άγιον Νεκτάριον επίσκοπον, Πενταπόλεως.

Ο Άγιος του Θεού, γεννήθηκε την 1 Οκτωβρίου του 1846 στην Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης κι έλαβε το όνομα Αναστάσιος. Οι γονείς του ήταν ο Δημοσθένης Κεφάλας κι η Μαρία Κεφαλά. Η μητέρα του ήταν πολύ ευσεβείς και όταν ο Άγιος ήταν πέντε ετών του δίδαξε τον ν' ψαλμό του Δαβίδ. Όταν ο Αναστάσιος έφθανε στον στίχο "διδάξω ανόμους τας οδούς σου" τον επαναλάμβανε πολλές φορές, σαν να ήξερε πόσο καθοριστικός θα ήταν ο ρόλος του αργότερα.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κρίσιμη έγινε η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Γέροντα. Ας αφιερώσουμε έστω λίγα λεπτά προσευχής υπέρ της υγείας του.



O Αλέξανδρος Γέροντας παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μια εβδομάδα μετά τον βαρύ τραυματισμό του από τη δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών έξω από το γραφείο τoυ Λαϊκού Συνδέσμου στο Ηράκλειο και την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

"ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ. 16/10/2013 τα τελευταία γενέθλια του μαζί μας."


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο πατέρας του Ήρωα Γιώργου Φουντούλη, με την εορτή των τελευταίων του γενεθλίων. Οι Ερινύες θα σας διώκουν αιωνίως άνανδροι δολοφόνοι.

Απολυτίκιο Σύναξης των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ - 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Ἦχος δ’. Τῶν οὐρανίωv στρατιῶν Ἀρχιστράτηγοι, δυσωποῦμεv ὑμᾶς ἡμεῖς οἱ ἀνάξιοι, ἵvα ταῖς ὑμῶv δεήσεσι, τειχίσητε ἡμᾶς, σκέπῃ τῶν πτερύγωv, τῆς ἀΰλου ὑμῶν δόξης, φρουροῦvτες ἡμᾶς προσπίπτοντας, ἐκτεvῶς καὶ βοῶντας· Ἐκ τῶν κινδύνων λυτρώσασθε ἡμᾶς, ὡς Ταξιάρχαι τῶν ἄνω Δυνάμεων.

Σύναξις των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων δυνάμεων.




Η Εκκλησία στις 8 Νοεμβρίου εορτάζει τη Σύναξη (ομόνοια, προσοχή, ένωση) των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και όλων των επουρανίων Δυνάμεων, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη θεάρεστη στάση τους κατά τη στιγμή της πτώσης του Εωσφόρου (Σατανά).

΄Οταν ο Εωσφόρος και αριθμός Αγγέλων εξέπεσαν από τη Χάρη τού Θεού, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ συνέστησε την προσοχή στις αγγελικές δυνάμεις αναφωνώντας «στώμεν καλώς», για να μην ακολουθήσουν τον εκπεσόντα Άγγελο, αλλά να μείνουν ενωμένοι και συναγμένοι κοντά στο Θεό. Όσοι από τους Άγγέλους έπεσαν, αλλοιώθηκαν και σκοτίστηκαν, με αποτέλεσμα πλέον να φθονούν ό,τι τους θυμίζει τον Θεό. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιδίδονται συνεχώς σε ανηλεή και πολύπλευρο πόλεμο κατά τού ανθρώπου, που είναι εικόνα τού Θεού, με σκοπό να τον απομακρύνουν από το Δημιουργό του.

Ιρανός μαχαίρωσε δικαστικό. Προφανώς δεν του έκαναν σωματικό έλεγχο για να μην τους κατηγορήσουν ως ρατσιστές και Χρυσαυγίτες.



Αιματηρό περιστατικό συνέβη στο κτήριο 10 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο πριν από τις 11 αλλοδαπός, ιρανικής καταγωγής, μαχαίρωσε πισώπλατα δύο φορές γραμματέα της 28ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο δράστης, ο οποίος προφανώς ήταν κατηγορούμενος, τραυμάτισε με διπλό χτύπημα στην πλάτη και στον αυχένα τη δικαστική υπάλληλο, ενώ οι λόγοι της ενέργειάς του παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη επί τόπου από τους αστυνομικούς που παρενέβησαν μόλις άκουσαν τις φωνές της γραμματέως.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα δεν έχει τραυματιστεί ιδιαίτερα σοβαρά.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ημέρα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τιμήν των συναγωνιστών Γιώργου και Μάνου.

 

Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει αυτό το Σάββατο  9 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. μια μεγάλη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη 50) και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης (Καζαντζάκη 4) προς τιμήν των δύο συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν ένα ακόμα μνημόσυνο για τους δύο ήρωες της Χρυσής Αυγής.

Μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος η αγορά των προσφερόμενων ειδών θα γίνει από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Όποιος πολίτης επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ρουχισμού στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΣΕΒΑΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.




Σκλαβενίτης ο Έλληνας!!! Δεν απέλυσε κανέναν! Δεν μείωσε μισθούς! Άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα! Φροντίζει τους εργαζόμενους με την ίδια φροντίδα που τους φρόντιζε ο μπάρμπα-Σπύρος (να αναπαύεται η ψυχή του)!

Είναι ο πιο φθηνός! Το 80% των εμπορευμάτων του είναι Ελληνικά. Ο Σκλαβενίτης είπε: Ποτέ την Κυριακή!!!

Ομολογία εβραίου καθηγητή: "Θέλουμε να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμική!" Τα τσιράκια σας, ο Σαμαράς και ο Mr Alexis, κάνουν ό,τι μπορούν καθηγητά.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ-ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ομολογία Σαμαρά για παρέμβαση στην Δικαιοσύνη για τις παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών μας.

 

Ομολογία Σαμαρά για παρέμβαση στην Δικαιοσύνη για τις παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών μας
 
Για πρώτη φορά στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας πρωθυπουργός παραδέχεται δημόσια ότι παρενέβη και επηρέασε αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Στην χθεσινή του συνέντευξη ο Σαμαράς ομολόγησε κυνικά ότι πήρε τηλέφωνο και απαίτησε από την Δικαιοσύνη να κρατηθούν, δηλαδή να προφυλακιστούν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός. 
 

Οι αριστεροί τρομοκράτες υλοποίησαν τις "ευχές" της αριστερής Μποφίλιου.


ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!


Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μόνο η επαναφορά της θανατικής ποινής είναι η λύση για αυτά τα αριστερά αποβράσματα! Βίντεο-σοκ με την δολοφονία των δύο ηρώων μας.



Δείτε το ΕΔΩ. Μόνη λύση για τέτοια αποβράσματα η επαναφορά της θανατικής ποινής.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ; Τους κατάσχεσαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τους άφησαν στο έλεος των φονιάδων...



Συνέργεια, εκούσια ή ακούσια, του υπουργείου Δημόσιας Τάξης με τους αιμοσταγείς τρομοκράτες που έσπειραν τον θάνατο την περασμένη Παρασκευή έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέμσου-Χρυσή Αυγή στην λεωφόρο Ηρακλείου, προκύπτει από την αποκάλυψη συγγενούς του νεκρού Γιώργου Φουντούλη ότι η ΕΛΑΣ είχε κατάσχει άνευ λόγου και αιτίας τα αλεξίσφαιρα γιλέκα από  τα γραφεία του κόμματος μία εβδομάδα πριν από το κτύπημα.

ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ! Αρνήθηκε να καταδικάσει τις δολοφονίες ο βολευτής του σύριζα Δ.Τσουκαλάς!

 
 
Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ στους βουλευτές της αριστεράς αν καταδικάζουν τη βία, η απάντηση ήταν η εξής: 
 
“Δημοσιογράφος” : « Δηλαδή δεν καταδικάζετε τους φόνους που είχαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής»
 
“Βουλευτής Τσουκαλάς ΣΥΡΙΖΑ” : «Δεν καταδικάζω όλες τις βίες» «Υπάρχουν πολλών μορφών βίες » «Στη Βια κατά της εξουσίας είμαι υπέρ»
 

“ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ,Η ΑΥΓΗ ΧΡΥΣΗ… ΜΑNΩΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ”


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Παρέα με τους Ρόταρυ οι "καλοί χριστιανοί" υποκριτές της νουδούλας.


Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αλ Σαλέχ: Έπρεπε να είχε ήδη απελαθεί στην Συρία!


Το παχύδερμο ο πορνοΘέμος αντί να είναι φυλακή για τις σακούλες με τα 5.000.000 ευρώ προκαλεί το πανελλήνιο με τα εμετικά του άρθρα.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Όποιος αγοράσει ξανά την βρωμοφυλλάδα του είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Μποικοτάζ και σε όσες επιχειρήσεις διαφημίζονται στο πορνο-ιστολόγιο και στην πορνοφυλλάδα του.

Χωρίς δικά μας σχόλια, παραθέτουμε απόσπασμα του άρθρου του Θέμου Αναστασιάδη από την εφημερίδα του:

"Ο Τζακ Νίκολσον σε μια απο τις τελευταίες και πιο συγκλονιστικές ερμηνείες του ως αρχηγού εγκληματικής συμμορίας στην ταινία "Ο πληροφοριοδότης", λέει στον τριπλό πράκτορα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: "Μπορεί να είσαι ο πιο έντιμος μπάτσος, μπορεί να είσαι ο πιο σκληρός και πιο βρόμικος κακοποιός. Όταν, όμως, σε σημαδεύει η κάννη ενός όπλου, τίποτε δεν έχει σημασία και όλοι είμαστε το ίδιο". Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η σφαγή του Παύλου Φύσσα έχει τα ίδια ποιοτικά, ηθικά και πολιτικά χαρακτηριστικά με την εν ψυχρώ εκτέλεση των δυο Χρυσαυγιτών μπροστά στα γραφεία τους από "ακροαριστερούς", όπως υποθέτουν όλοι, κουκουλοφόρους τρομοκράτες. Γιατί ο γεμάτος ανθρωπιά ράπερ έχασε τζάμπα τη ζωή του από έναν μανιασμένο φανατικό φασίστα χωρίς να έχει ανακατευτεί σε τίποτε. Ενώ οι δυο επίσης αδικοχαμένοι, όπως κάθε άνθρωπος που πέφτει θύμα βιας, νεαροί Χρυσαυγίτες είχαν κάνει την "συνειδητή" επιλογή να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της βιας ακόμη και έπειτα από όλα όσα είχαν γίνει. Γνώριζαν δηλαδή τι έκαναν και, σύμφωνα με την δική τους θεωρία- όπως τη διακηρύττουν οι ίδιοι τουλάχιστον- ήταν έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για τις γνωστές αποκρουστικές ιδέες τους. Άλλο όμως αυτό στα λόγια, ιδίως όταν τους υποβάλλονται από τους επιτήδειους "επαγγελματίες" βουλευτές- πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τους καθοδήγησαν σε αυτό τον δρόμο των εκατέρωθεν φονικών, κι άλλο το να γίνεται το σύνθημα "Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή" πραγματικότητα...."

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Δείτε τι είχε γράψει σε ανύποπτο χρόνο ο Γεωργιάδης στο twitter. Οι ελληνόφωνοι εισαγγελείς αυτά δεν τα βλέπουν;


Το παρακράτος εν δράσει: Παραλίγο νέα MARFIN στην Κατεχάκη για αντιπερισπασμό!



Φρικτές υποψίες ότι ο χθεσινός εμπρησμός ενός αυτοκινήτου και η παραλίγο δολοφονία μητέρας και κόρης που επέβαιναν σε αυτό, στην λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα. μπορεί να σχετίζεται με την τριπλή δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη λεωφόρο Ηρακλείου, διατυπώνονται από κύκλους αποστράτων της αστυνομίας οι οποίοι έχουν άριστη γνώση των παρακρατικών μηχανιχμών.

Άλλη μια απόδειξη ότι το παρακράτος της αριστεράς δολοφονεί με την υποστήριξη του ανθελληνικού κράτους. Χωρίς αστυνόμευση την ημέρα της σφαγής αλλά την Πέμπτη έψαχναν για εκρηκτικά...




Ο θείος του άτυχου νεκρού από τις σφαίρες των τρομοκρατών, πιθανότατα της Σέχτας Επαναστατών, Γιώργου Φουντούλη αποκάλυψε πώς υπήρχαν πληροφορίες για «χτύπημα» σε βάρος της Χρυσής Αυγής, αλλά η Αστυνομία αδιαφόρησε, αφήνοντας υπόνοιες πώς μπορεί οι τρομοκράτες να είχε «πληροφόρηση εκ των έσω».

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ


Σκατόψυχοι μέχρι και στον θάνατο!!!
Δείτε πως πανηγυρίζουν τα κοπρόσκυλα (σόρυ σκύλοι) για το θάνατο 2 ανθρώπων... φυσικά αν είχε τολμήσει να γράψει κάτι έστω παρόμοιο για τον Φύσσα κάποιος δεξιός θα τον είχαν σταμπάρει σαν "φασίστα"... τώρα όλα καλά. Δείτε τη χολή βγάζουν:

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Νέα ΠΑΝΑΘΛΙΑ δημοσίευση από το ιστολόγιο του γραφικού κρυφού υποστηρικτή του Σαμαρά.




"Διότι αν βρισκόταν π.χ ένας κληρικός να ενημερώσει τον Γιώργο πως ο Χριστιανός δεν μπορεί να έχει σχέση με καμία τέτοια «ιδεολογία» εγκληματικής φύσεως όπως είναι ο ναζισμός, σήμερα θα ζούσε!"

Δηλαδή Δημητράκη δεν ευθύνονται οι δολοφόνοι του αλλά το ότι ήταν παρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής; Πόσο γραφικός είσαι τελικά; 

Δείτε όλη την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ανάρτηση ΕΔΩ

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!


ΒΙΝΤΕΟ :ΙΤΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ
20 ΙΤΑΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORZA NUONA ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΡΕΜΑΝΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ... Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ... ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FORZA NUOVA ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Συνταρακτικό άρθρο :Στα Αδέρφια μας, Γιώργο και Μάνο, που έφυγαν τόσο νωρίς.


Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να αποτυπώσω με λόγια αυτό που αισθάνομαι. Είναι πολύ μικρή κάθε λέξη για να αποδώσει το μεγαλείο της ψυχής των δυο αυτών παιδιών που έφυγαν τόσο νωρίς, αλλά πρόλαβαν να προσφέρουν τόσα πολλά. Των δυο λαμπρών Συναγωνιστών μου, που αν και το νήμα της ζωής τους κόπηκε βάναυσα, ωστόσο ήταν γεμάτοι όνειρα και ελπίδες. Πάνω από όλα, όμως, ήταν δυο ακόμη Αδέρφια μου. Δυο γενναία Ελληνόπουλα, που οραματίζονταν μια Πατρίδα Ελεύθερη και είχαν αφιερώσει όλη τους την θέληση και την ψυχή για να απελευθερώσουν μαζί με όλους εμάς αυτό τον πολυβασανισμένο τόπο.  Για να δώσουν πίσω τα όνειρα που μας έχουν υφαρπάξει, την κλεμμένη μας ζωή, το δικαίωμα μας να υπάρχουμε.
Χρόνια ολόκληρα, αλλά και ένα μήνα τώρα συστηματικά, παρακολουθώ το μένος του βρώμικου συστήματος να εξαπολύεται εναντίον των παιδιών της Ελλάδας. Αυτής της παρέας των στυγνών εγκληματιών, που τελικά κατάφεραν να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα των Αδερφών μου. Για εμένα αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί,

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ :Εθνικός Ύμνος στη μνήμη των νεκρών αδελφών μας - ΑΘΑΝΑΤΟΙ


Χιλιάδες Έλληνες ψάλλουν σε στάση προσοχή τον Εθνικό Ύμνο μετά το τρισάγιο που τελέστηκε στην μνήμη των δύο ηρώων, Γιώργου και Μάνου.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!


 http://www.xryshaygh.com/