Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Άλλη μια απόδειξη ότι το παρακράτος της αριστεράς δολοφονεί με την υποστήριξη του ανθελληνικού κράτους. Χωρίς αστυνόμευση την ημέρα της σφαγής αλλά την Πέμπτη έψαχναν για εκρηκτικά...
Ο θείος του άτυχου νεκρού από τις σφαίρες των τρομοκρατών, πιθανότατα της Σέχτας Επαναστατών, Γιώργου Φουντούλη αποκάλυψε πώς υπήρχαν πληροφορίες για «χτύπημα» σε βάρος της Χρυσής Αυγής, αλλά η Αστυνομία αδιαφόρησε, αφήνοντας υπόνοιες πώς μπορεί οι τρομοκράτες να είχε «πληροφόρηση εκ των έσω».


Μιλώντας στον ΑΝΤ1 πριν λίγη ώρα ο θείος του Γιώργου Φουντούλη κατήγγειλε πως «ενώ στη Χρυσή Αυγή καθημερινώς υπήρχε περιπολικό και φύλαγε, αυτή που τη λένε οργάνωση εγκληματική και υποτίθεται ότι τη φύλαγε η ασφάλεια, εκείνο το βράδυ δεν υπήρχε».

«Την προηγούμενη, την Πέμπτη το μεσημέρι έψαχναν τους κάδους για εκρηκτικές ύλες γύρω γύρω στα σκουπίδια. Υπήρχαν πληροφορίες και το είπε και ο κ. Γερμενής "το ξέραμε, το περιμέναμε". Να μας πει ο κύριος υπουργός Δημοσίας Τάξεως γιατί δεν υπήρχε αστυνόμευση εκείνη την ημέρα. Είχαν πληροφορίες ότι θα γίνει κάτι εκείνο το βράδυ», τόνισε.

Αν ισχύουν αυτά που είπε ο θείος του άτυχου νεαρού στελέχους της Χρυσής Αυγής, κάτι που συνιστούν ακόμη μία επιβεβαίωση του «defencenet.gr» τίθενται σοβαρά ερωτήματα για ενημέρωση των τρομοκρατών από πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αλλά και για τους χειρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αποκάλυψε το «defencenet.gr» ο χρόνος που χτύπησαν οι τρομοκράτες δεν ήταν τυχαίος, αφού συνέπεσε με την αλλαγή βάρδιας των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, και ενώ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Π. Ηλιόπουλος και Γ. Γερμενής που ήταν οι πραγματικοί στόχοι, είχαν παραδώσει τα όπλα τους.

Ο θείος του Γιώργου Φουντούλη αποκάλυψε επίσης πώς υπό το φόβο της επίθεσης τα στελέχη της Χρυσής Αυγής του Νέου Ηρακλείου, όπου έγινε η σφαγή το απόγευμα της Παρασκευής, είχαν μαζέψει χρήματα και είχαν αγοράσει αλεξίσφαιρα γιλέκα. «Την προηγούμενη εβδομάδα τους να πήρανε οι αστυνομικοί. Τα έστειλαν για σφαγείο τα παιδιά», είπε.

Κατέληξε λέγοντας πώς «ήθελαν αίμα νεαρών ανθρώπων. Πρέπει να αποφευχθεί να χυθεί άλλο αίμα. …δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη να φαγωθούμε μεταξύ μας».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr