Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ; Τους κατάσχεσαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τους άφησαν στο έλεος των φονιάδων...



Συνέργεια, εκούσια ή ακούσια, του υπουργείου Δημόσιας Τάξης με τους αιμοσταγείς τρομοκράτες που έσπειραν τον θάνατο την περασμένη Παρασκευή έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέμσου-Χρυσή Αυγή στην λεωφόρο Ηρακλείου, προκύπτει από την αποκάλυψη συγγενούς του νεκρού Γιώργου Φουντούλη ότι η ΕΛΑΣ είχε κατάσχει άνευ λόγου και αιτίας τα αλεξίσφαιρα γιλέκα από  τα γραφεία του κόμματος μία εβδομάδα πριν από το κτύπημα.


Όπως αποκάλυψε ο θείος του Γ.Φουντούλη μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και δεν έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ ή το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, "Μία εβδομάδα πριν χωρίς να τους πουν τον λόγο, κατάσχεσαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα που είχαν αγοράσει με έρανο τα παιδιά"!

Τα γιλέκα είχαν αγοραστεί από το υστέρημα των παιδιών της τοπικής οργάνωσης σε σχετικό έρανο που είχε γίνει, καθώς διαισθάνονταν ότι τα κηρύγματα μίσους της κυβέρνησης και των αριστερών κομμάτων θα είχαν τα αποτελέσματα που είδαμε την περασμένη Παρασκευή.

Ομως μία εβδομάδα πριν η ΕΛΑΣ στα πλαίσια των ερευνών για την "εγκληματική δράση" του κόμματος επέδραμε στα γραφεία και χωρίς να υπάρχει πραγματική νόμιμη αιτία αφού τα γιλέκα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως "όπλα", τα κατάσχεσε. 

Και άφησε απροστάτευτα τα παιδιά που αναγκαστικά, μετά την απόσυρση της αστυνομικής φρουράς, είχαν αναλάβει καθήκοντα περιφρούρησης.

Δηλαδή πρώτα "τους έβγαλαν στο δρόμο" αποσύροντας την φρουρά και εν συνεχεία τους αφαίρεσαν το μοναδικό μέσο προστασίας που είχαν, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα!

Oι τρομοκράτες ήξεραν ότι είχαν κατασχεθεί τα γιλέκα και είχαν μείνει απροστάτευτα τα παιδιά της περιφρούρησης και αυτό φαίνεται από τρον τρόπο που έδρασαν:

Αν φορούσαν τα γιλέκα θα είχαν σωθεί τα παιδιά ή δεν θα είχε γίνει η επίθεση αφού οι 9άρες σφαίρες από απόσταση 15 μέτρων, όπως οι πρώτες που έριξε ο δολοφόνος, δεν μπορούν να διατρήσουν τα γιλέκα... 

Ειδικά ο Α.Γέροντας δεν θα είχε πάθει τίποτα!

Τα ερωτήματα είναι πολλά και αμείλικτα:

-Γιατί τα αλαξίσφαιρα γιλέκα κατασχέθηκαν;

-Ποιος έδωσε την εντολή κατάσχεσης των γιλέκων;

-Γιατί αποσύρθηκε η αστυνομική δύναμη;

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Γιατί άλλο η πολιτική-ηθική αυτουργία και άλλο η άμεση συνέργεια...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr