Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η ΑΛΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ "ΕΠΕΣΕ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ

Το Λονδίνο έπεσε! Πρώτη φορά μουσουλμάνος δήμαρχος σε πρωτεύουσα της Ευρώπης - Ξεκίνησε η ισλαμοποίηση...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Το Λονδίνο έπεσε! Πρώτη φορά μουσουλμάνος δήμαρχος σε πρωτεύουσα της Ευρώπης - Ξεκίνησε η ισλαμοποίηση.
Ως σημαντική και χαρμόσυνη είδηση μεταδόθηκε από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ η άλωση του Λονδίνου, αφού εκεί εξελέγη ο πρώτος μουσουλμάνος – πακιστανός δήμαρχος της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ο Καν συγκεντρώνει ποσοστό 44% ενώ ακολουθείται από τον υποψήφιο των Συντηρητών, Ζακ Γκόλντσμιθ, που συγκεντρώνει το απογοητευτικό 35%.
Τα επίσημα αποτελέσματα της αναμέτρησης αναμένονται από ώρα σε ώρα να ανακοινωθούν στο Δημαρχείο του Λονδίνου. Στις εκλογές συμμετείχε το 45,6% των εγγεγραμμένων, μια σημαντική αύξηση 7,6% σε σχέση με τις εκλογές του 2012.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο απίστευτος πόλεμος κατά του Ντόναλντ Τραμπ. (ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ)



  του Richard Wolstencroft (AltRight) / ΚΟ

Πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει να διεξάγεται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης μια τόσο αρνητική εκστρατεία, όπως αυτή που παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες κατά του Donald Trump.

Ούτε τον Σαντάμ Χουσεΐν, ούτε ακόμη και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν παρουσίαζε με τόσο μελανά χρώματα ο Τύπος όσο τον Trump. Είναι τόσο μεγάλη η φρενίτιδα των media και τόσο έντονος ο πανικός της ελίτ της Ουάσιγκτον που γίνεται πλέον σαφές ότι ο Trump, είτε είναι ο καλύτερος προεδρικός υποψήφιος μετά από τον JFK, είτε είναι η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού! Η μεγάλη οργανωμένη επίθεση εναντίον του είναι μια σαφής απόδειξη ότι δεν είναι «δικός τους» υποψήφιος, αλλά ένας κατεξοχήν αουτσάιντερ – και όχι μόνο αυτό, αλλά ένας υποψήφιος αουτσάιντερ που μπορεί να κερδίσει, σε αντίθεση με τον Δημοκρατικό υποψήφιο Bernie Sanders, ο οποίος φαίνεται να μένει πίσω από το γεράκι του συστήματος Χίλαρι. Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά στο «τι παίζεται».