Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Ραγδαιες ειναι οι εξελιξεις αναφορικα με την ανωνυμια στο διαδικτυο.
Τη Κυριακη 29 Ιανουαριου στην εκπομπη ΝΕΤ Σαββατοκυριακο ,ο Μιλτιαδης Παπαϊωαννου,Υπ.Δικαιοσυνης, ειπε, πως την επομενη εβδομαδα,δηλαδη απο τη Δευτερα 9/2,θα ξεκινησει τις διδικασιες,ωστε να περασει απο τη Βουλη το νομοσχεδιο για το διαδικτυο.
Οπως δηλωσε χαρακτηριστικα, το νομοσχεδιο αφορα "ζητηματα που εχουν να κανουν αναφορικα με το απορρητο των επικοινωνιων,την ελευθερια διακινησης των ιδεων και τη προστασια απο τα  εγκληματα που διαμορφωνονται μεσα απο το διαδικτυο.
Θα υπαρχει προστασια των πολιτων για τα εγκληματα που διαπρατονται κατα των πολιτων μεσα απο το διαδικτυο,συμπεριλαμβανομενου και αυτο της συκοφαντικης δυσφήμησης,οπως δηλωσε!!!
Στο σημειο αυτο να σημειωσουμε πως τα blogs της Google τα οποια ειναι στη πλατφορμα του Blogspot.com απο 1/3/2012 ,συμφωνα με δημοσιευμα του BBC θα αλλαξουν καταληξη domain αναλογα με τη χωρα απο την οποια "βγαινουν"...και θα υπαγονται αποκλειστικα στη νομοθεσια της χωρας τους και οχι στην Αμερικανικη.(πχ για την Ελλαδα οι καταληξεις θα ειναι blogspot.com.gr
Υπενθιμιζουμε πως συμφωνα με την Ελληνικη νομοθεσια, αρση του απορρητου μπορει να γινει και για συκοφαντικη δυσφημιση στα Ελληνικα sites/blogs με καταληξη .gr
Τωρα, το που αρχιζουν τα ορια της προστασιας του πολιτη και που της αυτολογοκρισιας δεν ξερουμε.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ.
Δειτε τις δηλωσεις του Μ.Παπαϊωαννου στο 30:42 ΕΔΩ


http://prezatv.blogspot.com/

Γιακουμάτος : " Χέστηκα αν ξαναβγώ βουλευτής ,αυτό που ενδιαφέρει είναι η πατρίδα"(Νοικιάστε την Ακρόπολη δηλαδή...)


Ο "ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ¨ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ....
Kάθετα αντίθετος σε όποια διάταξη ή σχέδιο νόμου έρθει στη Βουλή για μείωση μισθών και συντάξεων και περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας δηλώνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος που παράλληλα τονίζει με την χαρακτηριστική φράση «χέστηκα» ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα ξαναβγει βουλευτής, αλλά η πατρίδα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, είπε «Είμαι κάθετα αντίθετος και δεν πρόκειται να ψηφίσω, δεν πάει να το πει και ο... γκράν Πάπας, αν υπάρχει μείωση συντάξεων και μισθών» και συνέχισε αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς. Δεν πρόκειται να ψηφίσω πράγματα που είναι ενάντια της εθνικής κυριαρχίας. Θα τα δω και ανάλογα...

Έξαλλοι στα Σκόπια με τον... Πούτιν λόγω Μέγα Αλέξανδρου


Η αναφορά του Ρώσου πρωθυπουργού στον Μέγα Αλέξανδρο τους χάλασε το... παραμύθι!

Οι αναφορές του Ρώσου ηγέτη για τον Μέγα Αλέξανδρο προκάλεσαν αλυσιδωτά ...εγκεφαλικά στα Σκόπια και τον Νικολά Γκρουέφκσι. Η αναφορά του Βλαντιμίρ Πούτιν , πως η Ελλάδα είχε κάποτε τον Μέγα Αλέξανδρο που κατέκτησε όλο τον κόσμο μέχρι και την Περσία, άδειασε με καθόλου κομψό τρόπο, τα μυθεύματα των γειτόνων για τις ρίζες του μεγάλου στρατηλάτη.

Το γεγονός μάλιστα πως η ταύτιση του Μ.Αλέξανδρου με την Ελλάδα έγινε εντελώς φυσιολογικά και μάλιστα από τα χείλη ενός ηγέτη παγκόσμιας εμβέλειας και κυκλοφόρησε σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, είναι που πραγματικά εξαγρίωσε τόσο την κυβέρνηση , όσο και πολλούς από τους Σκοπιανούς, οι οποίοι θέλνοτας και μη, μετά από τόση προπαγάνδα έχουν πιστέψει πως ο Αλέξανδρος ήταν όντως ..πρόγονος τους!
Συγκεκριμένα, τα λόγια του Πούτιν ήταν τα εξής :


«Στην εποχή του και για να λύσει οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, κατέκτησε την Περσία. Η σημερινή Ελλάδα δεν διεκδικεί να κατακτήσει κανέναν, αλλά θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το εθνικό της νόμισμα και να έχει παράλληλα και το δικό της σύστημα εκτύπωσης νομίσματος».

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

TA ANAΡΧΙΔΙΑ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ


Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ


Προηγούμενη ανάρτηση μας αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους.που ζητούν τον πλήρη θρησκευτικό αποχρωματισμό των σχολείων.Βρήκαμε ενα άρθρο το οποίο λέει οτι ο Τρεμόπουλος είναι τσιράκι των Αμερικάνων.Διαβάστε το,και όσοι θέλετε να ρίξετε ψήφο διαμαρτυρίας,ενάντια στο πολιτικό σύστημα, σε αυτό το από-κομμα να μην το πράξετε.
«Πολιτικάντη» και «υποχείριο των Αμερικανών» χαρακτηρίζει των ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο ποιητής-συγγραφέας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις εκλογές του 2007, Νάνος Βαλαωρίτης, σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα». Μιλώντας για τον κ. Τρεμόπουλο κάνει λόγο για «κρατικοδίαιτο επαγγελματία πολιτικό».
Στην ίδια κατηγορία εντάσσει και τον Νίκο Χρυσόγελο και τον Τάσο Κρομμύδα. Αναφέρει μάλιστα,

ότι:

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


 * Με απειλές και προπηλακισμούς σε βάρος πολιτών, ακόμη και εναντίον του δημάρχου, φανατικοί αριστεριστές, σπέρνοντας φόβο, διχασμό και μίσος στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Περικλής, εμπόδισαν την ανέγερση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
* Κατά τα άλλα, αυτοί οι εμπαθείς με τον Μέγα Στρατηλάτη, περιμένουν στις ουρές να πληρώσουν τα χαράτσια της τρόϊκας!
*Στα Σκόπια τιμούν τον Μέγα-Αλέξανδρο και εδώ στην Αττική δεν έχουμε ούτε ένα γλυπτό του μνημείο σε δημόσιο χώρο!

Η πρωτοβουλία 250 κατοίκων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να ανεγερθεί το υπό κατασκευήν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε πλατεία της πόλης, ζητώντας παράλληλα τη μετωνομασία της οδού «17 Νοεμβρίου» που θα φιλοξενήσει το γλυπτό, σε «Μεγάλου Αλεξάνδρου», τορπιλίστηκε από φανατικούς αριστεριστές...

Η ντροπή της Χαγής!Σοκ από την απόφαση για το Δίστομο.


Τα λόγια οργής δεν είναι αρκετά και τα δάκρυα στέρεψαν τόσα χρόνια μετά. Υπήρχε πάντα η αμυδρή ελπίδα της απονομής Δικαιοσύνης για όσους έζησαν τη Σφαγή στο Δίστομο.Για τα παιδιά που δεν έζησαν αλλά για πολλά χρόνια μετά ,μέχρι που μεγάλωσαν οι μανάδες τους τα έντυναν πάντα με μαύρα ρούχα!

Ακόμη και τα ρούχα που έστελνε ο Ερυθρός Σταυρός μετά το πόλεμο οι μανάδες τα έβαφαν μαύρα! Σαν τη ψυχή τους που μαύρισε από εκείνη την ημέρα. Ιούνης του 1944 και κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα που φορούσαν στρατιωτικές στολές διέπραξαν ένα από τα πολλά αποτρόπαια εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας.

Τόσα χρόνια μετά πολλοί άνθρωποι πάλεψαν,ελπίζοντας ότι κάποιος,κάποτε θα δικαίωνε το πόνο που κουβαλούσαν πάντα στη ψυχή τους.

Το πρωί κάποιοι ψυχροί δικαστές που υποτίθεται αποτελούν το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης,τους πυροβόλησαν πάλι εν ψυχρώ ,σκότωσαν τους δικούς τους κι έκαψαν το χωριό τους.

Δεν είναι ανιστόρητοι.
Γνωρίζουν καλά τι είχε συμβεί.
Απλά εκτέλεσαν την αποστολή τους.
Όχι να απονείμουν δικαιοσύνη αλλά να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του ισχυρού.

Οι πέντε «yesmen» που παίζουν με την Υγεία των παιδιών μας!



Έσκυψαν το κεφάλι στις φονικές απαιτήσεις της τρόικας, που μας αφήνει χωρίς φάρμακα απέναντι σε κάθε είδους ασθένειες, λοιμούς και επιδημίες…

Ανυπεράσπιστους απέναντι σε κάθε είδους ασθένειες, λιμούς και επιδημίες αφήνει τους Έλληνες πολίτες η κυβέρνηση Παπαδήμου. Με μια καταστρεπτική της απόφαση, μειώνει κι άλλο τη φαρμακευτική δαπάνη, στα 2,88 δισ. ευρώ για το 2012. Μια δαπάνη που είχε διαμορφωθεί στα 5,6 δισ. ευρώ το 2009 και στα 3,6 δισ. ευρώ το 2011. Με άλλα λόγια, μείωση της δαπάνης στο μισό, σε μόλις τρία χρόνια!

Η εθνικά επικίνδυνη αυτή απόφαση, θα οδηγήσει σε απίστευτες ελλείψεις φαρμάκων (που ήδη ταλαιπωρούν τους Ελληνες ασθενείς), στο βαθμό που βαριά άρρωστοι δε θα έχουν πρόσβαση καν σε φαρμακευτική αγωγή απαραίτητη για την ίδια τη ζωή τους. Οι Ελληνες θα υποχρεωθούν να λαμβάνουν –αποκλειστικά- κάκιστης ποιότητας, πάμφθηνα φάρμακα που παράγονται σε χώρες του τρίτου κόσμου, με συνέπεια όχι μόνο να μην αντιμετωπίζονται οι ασθένειες, αλλά στην πραγματικότητα να επιδεινώνεται η Υγεία του πληθυσμού και να είμαστε όλοι απόλυτα εκτεθειμένοι ακόμη και σε λοιμούς και επιδημίες.

«Είμαι Έλληνας, βοηθήστε με».



Ο ομογενής κ. Ναούμ Ντίσο από την Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου, είναι σήμερα ο νο1 καταζητούμενος στην Αλβανία, αφού διαφεύγει της σύλληψης, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης, μετά από αμφιλεγόμενη απόφαση αλβανικού δικαστηρίου.

Το «έγκλημά» του ; Επιχείρησε να εξωραΐσει ηρώο αφιερωμένο στους Έλληνες πεσόντες του πολέμου του 1940-1941 στην περιοχή της  Κορυτσάς, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των Αλβανών εθνικιστών.

Την περασμένη Παρασκευή, ομάδα ανδρών των αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων, κρατώντας όπλα στα χέρια και φορώντας κουκούλες στα κεφάλια, εισέβαλαν δια της βίας στο σπίτι του κ.Ντίσο, αναζητώντας τον και προκαλώντας καταστροφές.

«Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Μας κλείνουν φυλακή, επειδή φωνάζουμε πως είμαστε Έλληνες Βλάχοι και αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας.  Οι Αλβανοί δεν αναγνωρίζουν πως υπάρχουν Έλληνες και στην περιοχή της Κορυτσάς» λέει στο ΘΕΜΑ ο κ.Ντίσιο, που καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση, χωρίς αναστολή, επειδή πραγματοποίησε εργασίες ανάπλασης στο νεκροταφείο του χωριού Μπομποστίτσα, όπου είναι θαμμένοι και Έλληνες στρατιώτες του πολέμου 1940-1941.

 Πριν από ένα χρόνο, Αλβανοί εθνικιστές  κατηγόρησαν τον κ.Ντίσιο, πως κατέστρεψε τάφους Αλβανών, στη διάρκεια εξωραϊσμού του νεκροταφείου, όπου υπάρχει και ηρώο για τους Έλληνες νεκρούς του 1940-1941.

Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα τώρα!



H απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το Δίστομο είναι γνωστή. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μποϊκοτάζ άμεσο στα γερμανικά προϊόντα. Αν δείτε barcode να ξεκινάει με 400, 401, 402, 403 κ.λπ. έως και 440 τότε το προϊόν είναι γερμανικό. Αγνοήστε το. Ιδού ένα σπαθί να χρησιμοποιήσετε. Αναίμακτο αλλά ισχυρό το κόλπο. Στείλτε στο ταμείο ανεργίας τους εγγονούς του κάθε Χανς που κάνουν τον μάγκα με τα λάφυρα από την Ελλάδα!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΥΧΝΙΑΣΤΗΚΕ : ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ 89ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ.


Άλλη μια δολοφονία ηλικιωμένου εξιχνιάστηκε. Γεωργιανός ο ληστής-δολοφόνος στον Άγιο Παντελεήμονα.. ΞΑΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ..
Μαρτύρησε στα χέρια του ο 89χρονος. Ο Γεωργιανός όχι απλά δεν σεβάστηκε την ηλικία του, αλλά προκειμένου να φτάσει στη λεία του δεν δίστασενα τον χτυπήσει βάναυσα στο πρόσωπο και το σώμα και στη συνέχεια να τον δέσει χειροπόδαρα, να τον φημώσει και να τον αφήσει να πεθάνει από ασφυξία.

Όπως ομολόγησε ο 32χρονος Γεωργιανός μπήκε στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου παραβιάζοντας την πόρτα με μια τηλεκάρτα. 

Ο άτυχος 89χρονος δεν είχε κλειδώσει και έτσι μπήκε με όλη του την άνεση.
Την ώρα που άδειαζε το σπίτι από χρήματα και ό,τι άλλο είχε αξία ο 89χρονος τον αντιλήφθηκε. Χωρίς δισταγμό ο ληστής του επιτέθηκε με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Το φρικτό έγκλημα στην οδό Αριστοτέλους αποκαλύφθηκε στις 15 Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί χρειάστηκαν δύο εβδομάδες όμως βρήκαν την άκρη.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ


Η οικονομική κρίση έχει γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων στην χώρα μας. Το σκληρότερο όμως ίσως πρόσωπό της δείχνει στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικροεπιχειρηματίες, στον εμπορικό ιστό της χώρας.
 Και σκληρότερα ίσως από όλους χτυπά αυτούς που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας. Οι οποίοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την ίδια την οικονομική κρίση και τα παρεπόμενά της αλλά και πολλά άλλα προβλήματα.

Που ξεκινάνε από την “ερήμωση” του κέντρου λόγω των συχνών “επαναστατικών γυμνασίων” της αριστεράς, την εγκληματικότητα που αποτελεί τεράστια πληγή ιδιαίτερα για το κέντρο, φυσικά το παρεμπόριο που έχει de facto νομιμοποιηθεί από την απουσία οποιασδήποτε οργανωμένης δράσης εναντίον του από την πλευρά της πολιτείας.
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την φορολογική επιδρομή του κράτους και την στενότητα στις τσέπες των καταναλωτών οδηγούν σε μαζικά λουκέτα σε ολόκληρη την Αθήνα. Υπάρχει όμως και μία κατηγορία “επιχειρήσεων”...

ΑΛΕΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ



Επίθεση ...με αλεύρι δέχτηκε ο ΑΝΥΕΘΑ Γιώργος Γεωργίου,στη Καλαμάτα όπου παρευρέθηκε εκπροσωπωντας τη κυβέρνηση για την εορτή της Υπαπαντής.Ο στόχος μπορεί να ήταν ο βουλευτής τη ΝΔ Κ.Μαρκόπουλος ή ο δήμαρχος της πόλης αλλά "τα σκάγια" πήραν τον ΑΝΥΕΘΑ.

Στα πρότυπα των Γάλλων ...αγανακτισμένων μία γυναίκα  πέταξε αλεύρι  εναντίον των πολιτικών που βρίσκονταν στις εκδηλώσεις για την εορτή της Υπαπαντής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη κυβερνητική πολιτική. Οι άνδρες ασφαλείας του ΑΝΥΕΘΑ δημιούργησαν γύρω του κλοιό και η υπόθεση έμεινε ...στο αλεύρωμα.

Αυτή την ώρα ο κ.Γεωργίου επιστρέφει στην Αθήνα.

Άλλο ένα επεισόδιο που δείχνει ότι η αγανάκτηση αρχίζει να "χτυπάει κόκκινο"

Δειτε το βιντεο: 

ΓΙΑ ΣΩΠΑΤΕ ..."ΞΥΠΝΗΣΕ" Ο ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ



Επίθεση Ιερώνυμου σε Παπαδήμο: Όχι άλλα σκληρά και άδικα μέτρα σε αδύναμους
Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η χώρα, καθώς και την απελπισία των ανθρώπων που χάνουν καθημερινά τη δουλειά τους και το σπίτι τους επισημαίνει ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ο αρχιεπίσκοπος κρούει των κώδωνα του κινδύνου και παράλληλα χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τα νέα μέτρα που θα έρθουν. Από την κριτική του δεν λείπουν και οι δανειστές της Ελλάδας για τις ύποπτες και αποτυχημένες συνταγές που έχουν προτείνει. 

«Το φαινόμενο των αστέγων, αλλά και των πεινασμένων- φαινόμενο κατοχικών εποχών- παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις», τονίζει ο αρχιεπίσκοπος και προσθέτει:

Πούτιν κατά τρόϊκας - ΠΑΣΟΚ: "Καταστρέψατε την Ελλάδα"!!!


Σφοδρή επίθεση κατά της τρόϊκας, αλλά και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Γ.Παπανδρέου, για τον τρόπο με τον οποίο "εδεσαν" την Ελλάδα και την οδήγησαν στην οικονομική εξαθλίωση εξαπέλυσε ο Ρώσος πρωθυπουργός και επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία της χώρας στις προεδρικές εκλογές σε ένα μήνα.

Κατήγγειλε για πρώτη φορά διεθνώς ότι "Η Ελλάδα στερήθηκε με τεχνητό τρόπο την δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της" μιλώντας στο αντίστοιχο ρωσικό "Νταβός" το οικονομικό φόρουμ «Ρωσία 2012».
"Είχε όλες τις δυνάτότητες να πετύχει κάτι τέτοιο όταν ξεκίνησε η κρίση το 2008, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε ένα έλλειμμα το οποίο πρακτικά δεν υπήρχε. Άρχισαν να μετρούν στο έλλειμμα μεγέθη μη μετρήσιμα κανονικά και έκαναν την κατάσταση αφόρητη με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν τα spreads και να μην έχει επιστροφή η οικονομική καταστροφή".

Αλλά ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε και για το ευρώ: "Το ευρώ ήταν "βαρίδι" στα πόδια της Ελλάδας. Της στέρησαν τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, άρα της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διέθετε δικό της νομισματικό κέντρο».

«Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Μη έχοντας ρευστότητα, αφού δεν έκοβαν νόμισμα απέμεινε μόνο ένας διαθέσιμος τρόπος...

Πέτρος Κωστόπουλος: Άλλο ένα αριστερό αφεντικό εναντίον των υπαλλήλων του.



Οι εργαζόμενοι στην ΙΜΑΚΟ καταγγέλλουν τον Πέτρο Κωστόπουλο...

Στην ΙΜΑΚΟ είμαστε απλήρωτοι για περισσότερο από τρεις μήνες. Παρά τις διαρκείς ενοχλήσεις μας προς την εργοδοσία, η τελευταία αρνείται να μας καταβάλει τα δεδουλευμένα μας.

Ο μεγαλοκαρχαρίας και τραμπούκος Πέτρος Κωστόπουλος -είχε απολύσει τις εκπροσώπους των εργαζομένων με συνοδεία αστυνομικών- λειτουργεί εκβιαστικά και προωθεί την αμισθί ομηρία των εργαζομένων υπό την απειλή της ανεργίας. Έχοντας θησαυρίσει τόσα χρόνια στις πλάτες των εργαζομένων μάς πετάει στον δρόμο.

Πριν από έναν μήνα περίπου χαρακτήρισε τους απλήρωτους υπαλλήλους του τσιμπούρια στον σβέρκο του και ζήτησε να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για να σώσουμε την εταιρεία του.

Άραγε έτσι δουλεύετε εσείς και η σύζυγός σας στον ΑΝΤ1, απλήρωτοι; Απολαμβάνοντας εσείς και η σύζυγός σας τη δημοσιότητα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει και μαθαίνουμε από διάφορες ιστοσελίδες ότι ετοιμάζετε προσφυγή στο άρθρο 99…

Κύριε Κωστόπουλε, οι εργαζόμενοι ξύπνησαν και δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια.

Θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο τα δεδουλευμένα μας, αφού εσείς με τις πλάτες της πολιτείας μάς εμπαίζετε. Με αλληλεγγύη, ενότητα και αγώνα θα μας βρείτε απέναντί σας”.

Εργαζόμενοι στην ΙΜΑΚΟ

Απίστευτη απόφαση: Τον προφυλάκισαν επειδή υπερασπίσθηκε την ζωή του.



ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Προφυλακιστέος κρίθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος ιδιοκτήτης του ουζερί στην Στυλίδα ο οποίος το βράδυ της Τρίτης, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 30χρονο Άλβανο, ύστερα από καυγά μεταξύ των θαμώνων στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, κατά την απολογία του ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα και σε κατάσταση ανάγκης και ψυχικής ορμής γεγονός που αναιρεί το άδικο της πράξης.

Στη συμπλοκή μεταξύ των θαμώνων την Τρίτη συμμετείχε και ο 54χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος ζήτησε από τρεις αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας και μόνιμους κατοίκους της περιοχής της Στυλίδας, που συμμετείχαν επίσης στον καβγά, να αποχωρήσουν από το κατάστημα.

Οι αλλοδαποί, που αποχώρησαν από το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, έκλεψαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 54χρονου, απείλησαν και έβρισαν τον ίδιο.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 30χρονος, ο οποίος και δέχτηκε τα πυρά, επέστρεψε στο κατάστημα, κρατώντας στα χέρια του ένα μαχαίρι. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, που ακολούθησε μεταξύ τους, ο ιδιοκτήτης του καφέ- ουζερί τον πυροβόλησε θανάσιμα με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

3% KAI 8 ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PULSE


Για πρώτη φορά, σε δημοσκόπηση της PULSE που παρουσιάστηκε πριν λίγο για λογαριασμο του ΑΝΤ1 ,η Χρυσή Αυγή μπαίνει στην Βουλή με 3% και 8 έδρες !!!

Δείτε το βίντεο με την αναφορά απο το Κόντρα:



http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Ανθέλληνες βεβήλωσαν τον τάφο του Δ.Υψηλάντη και το άγαλμα του Θ.Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο



Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Ναυπλίου από τρία περιστατικά βεβήλωσης μνημείων. Σε πρώτη φάση, άγνωστοι έσπασαν το σταυρό από την κορυφή του μνημείου του Δημήτρη Υψηλάντη στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Κατόπιν στο ίδιο ακολούθησε η καταστροφή του ιστού της ελληνικής σημαίας, ενώ δυστυχώς, οι ανεγκέφαλοι επιχείρησαν να κλέψουν το κανόνι από την Πλατεία Κολοκοτρώνη και αφού το ξεκόλλησαν από τη βάση του αγάλματος του Γέρου του Μοριά, δεν κατάφεραν να το πάρουν.

Ο δήμαρχος του Ναυπλίου δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για πράξεις βίας και μισαλλοδοξίας, που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να διαγράψουν τον ιστορικό ρόλο τους», δείχνοντας κατά κάποιο τρόπο, την εθνικότητα των δραστών.

Ο Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα συλλήψεως για τον αμερικανοεβραίο φίλο του Παπανδρέου, Τζόρτζ Σόρος!



Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του «τρομοκράτη Χρηματιστή Τζορτζ Σόρος».
Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Σόρος διώκεται για απάτη, καθώς ενεπλάκη σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά.

ΠΗΓΗ

Δορυφόρο που θα εντοπίζει πυραύλους στέλνει η Τουρκία στο διάστημα


Απόπειρα εξουδετέρωσης του στρατηγικού πλεονεκτήματος που έχει αποκτήσει η Ελλάδα με την ενσωμάτωση των Scalp στο οπλοστάσιο της επιχειρεί η Τουρκία με την τοποθέτηση σε γεωσύγχρονη τροχιά ενός ειδικού δορυφόρου εντοπισμού πυραύλων Scalp EG.

Πιο συγκεκριμένα δορυφόρο που θα μπορεί να εντοπίσει πυραύλους τύπου cruise Scalp EG της Πολεμικής Αεροπορίας, βαλλιστικούς πυραύλους καθώς και αστερισμό από 6 δορυφόρους ενός περιφερειακού συστήματος GPS που θα δώσει στην Τουρκία τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα δικά της όπλα καθοδηγούμενα με GPS, ετοιμάζει η κυβέρνηση Ερντογάν μέχρι το 2020.

Με το δορυφόρο έγκαιρης προειδοποίησης (SBIRS) οι Τούρκοι θα μπορούν να εντοπίζουν την εκτόξευση βαλλιστικών και πυραύλων cruise, δίνοντας το χρόνο στην αεράμυνά τους να ετοιμαστεί, περιορίζοντας έτσι το ελληνικό στρατηγικό πλεονέκτημα που οι πύραυλοι Scalp έδιναν στην ΠΑ αφού ακόμα και μία εκτόξευση πυραύλου αυτού του τύπου θα μπορεί να εντοπιστεί από το δορυφόρο.

Τα δύο παραπάνω δορυφορικά προγράμματα αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου διαστημικού προγράμματος που έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση της Τουρκίας σύμφωνα με την εφημερίδα Hürriyet και το οποίο περιλαμβάνει την εκτόξευση 18 δορυφόρων μέχρι το 2020 εκ των οποίων ορισμένοι θα είναι τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής.

Το συνολικό κόστος του διαστημικού προγράμματος της Τουρκίας θα φτάσει τα 2 δισ. δολάρια για τα επόμενα 8 χρόνια.

Μέσα στον χιονιά, έκοψαν σε 60 σπίτια το ρεύμα για το χαράτσι!



Πρωτοφανής αναλγησία από την ΔΕΗ και τον πολιτικό της προϊστάμενο, υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς μεσούντος του πολικού κρύου που πλήττει όλη την χώρα και ακόμη περισσότερο την Βόρεια Ελλάδα, κόπηκε το ρεύμα σε εξάντα περίπου σπίτια στο Νεοχώρι Σερρών, στο οποίο σήμερα η θερμοκρασία βρίσκεται 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν!
Η αιτία; Η μη πληρωμή του Τέλους Δομημένης Επιφάνειας, του γνωστού χαρατσιού στα ακίνητα που πληρώνεται με τους λογαριασμούς ρεύματος.

Η απίστευτη αυτή καταγγελία έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο της κοινότητας του Νεοχωρίου κ. Κομνίνη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1, "Μπήκαν στις αυλές μας και έκοψαν το ρεύμα, ακιόμη και σε οικογένειες που έχουν πέντε παιδιά" κατήγγειλε ο πρόεδρος του Νεοχωρίου, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ.





Απίστευτης αγριότητας γεγονότα συνέβησαν το μεσημέρι στην Νεμέα.

Ένας 21χρονος αλλοδαπός με έντονη παραβατική συμπεριφορά μαχαίρωσε νεαρό Νεμεάτη το μεσημέρι σε καφετέρια της πόλης ….


Το περιστατικό έχει αναστατώσει την περιοχή και όπως πληροφορούμαστε η αστυνομία έχει προσαγάγει τον μικρό αδελφό του δράστη για να τον προστατεύσει…!
Μία παρέα νεαρών Νεμεατών έπινε ήρεμα τον καφέ της στην καφετέρια, ενώ μία άλλη παρέα αποτελούμενη από νεαρούς αλλοδαπούς καθόταν δίπλα χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Όλα άλλαξαν όμως όταν στην καφετέρια έφτασε ενας νεαρός αλλοδαπός που ήταν στην περιοχή γνωστός για την κακή συμπεριφορά του.

Πριν λίγο καιρό είχε συλληφθεί να έχει πάνω του όπλο αλλά δικάστηκε με αναστολή και συνέχισε να προκαλεί τρόμο…!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ένοπλη συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανων με έναν νεκρό στην Στυλίδα


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ...

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18:00 σε μία ταβέρνα, όταν μία παρέα Αλβανών άρχισαν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, να απειλούν τρεις Έλληνες.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αρχικά έκανε στους αλλοδαπούς παρατήρηση. Ωστόσο, οι Αλβανοί φαίνεται πως δεν συμμορφώθηκαν με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να αναγκαστεί να τους διώξει από την ταβέρνα.

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό είχε λήξει μετά την αποχώρησή τους, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν στο σημείο κρατώντας όπλα στα χέρια τους! Οι Αλβανοί άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, έστρεψαν τα όπλα προς το μέρος τους και άρχισαν να πυροβολούν εν ψυχρώ.

Το γεγονός αυτό, έκανε έξω φρενών τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κατευθύνθηκε προς την κουζίνα και άρπαξε την καραμπίνα του. Στη συνέχεια, άνοιξε πυρ κατά των Αλβανών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ένας από αυτούς.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διότι σύμφωνα οι Αλβανοί απειλούν με αντίποινα.

Ο καταστηματάρχης μετά το φονικό πήγε και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Στυλίδας. Μια ομάδα αλλοδαπών κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ακόμη και την ώρα που βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα ενώ τις βραδινές ώρες μεγάλες ομάδες αλβανικής καταγωγής άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία της Στυλίδας και απειλούν με αντίποινα.

http://www.newsbomb.gr

Αποκάλυψη για μια ακόμη προδοσία στα Ίμια!!


Μετά 16 χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων για πρώτη φορά σήμερα το newsbomb αποκαλύπτει μια φοβερή αλήθεια για την προδοσία που έγινε σε βάρος της Ελλάδας τις ώρες της μεγάλης κρίσης με την Τουρκία.

Με άρθρο του Κ.Χαρδαβέλα σήμερα το newsbomb.gr, αποκαλύπτει ότι δύο ελικόπτερα του ελληνικού στρατού ΑΗ–64Α plus Aπάτσι εξοπλισμένα με 16 ρουκέτες Hellfire που θα μπορούσαν μόνο με την παρουσία τους να εμποδίσουν κάθε τουρκική επιχείρηση στα Ίμια, καθηλώθηκαν από την τότε ηγεσία του υπουργείου Άμυνας στην Σαντορίνη και δεν πέταξαν ποτέ για τα Ίμια τις κρίσιμες ώρες της εμπλοκής με την Τουρκία, επιτρέποντας έτσι στους Τούρκους κομάντος να ανέβουν και να καταλάβουν για λίγες ώρες την ελληνική βραχονησίδα.


Έξι μήνες πριν τη νύχτα των Ιμίων (Αύγουστος 1995) η Ελλάδα παραλαμβάνει τα πρώτα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι (μέχρι τον Ιανουάριο του 1996 είχε παραλάβει και τα 20 της συμφωνίας) και τα εντάσσει στο 1ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκι Μαγνησίας.

Από τις πρώτες ώρες της κρίσης στα Ίμια (29 Ιανουαρίου 1996) δύο Απάτσι φορτωμένα με αντιαρματικά βλήματα αέρος – εδάφους HELLFIRE απογειώνονται από το Στεφανοβίκι με εντολή από το ΓΕΣ και προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης με αναμενόμενες εντολές για άμεση δράση.

Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης είναι η πλησιέστερη αεροπορική βάση στα Ίμια.

Πέρα από τις ρουκέτες το πυροβόλο M-230 των 30 mm που βρίσκεται στο ρύγχος του ελικοπτέρου πρέπει να εφοδιαστεί με ανάλογα βλήματα.


Λίγο πριν απογειωθούν όμως ...

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΡΕΣΛΕΡ


"Εάν οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να τα καταφέρουν οι ίδιοι, τότε θα πρέπει να υπάρξει ισχυρότερη πολιτική καθοδήγηση και έλεγχος από το εξωτερικό, για παράδειγμα, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης" δηλώνει ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ.


Η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει τον έλεγχο της δημοσιονομικής πολιτικής της σε εξωτερικούς θεσμούς εφόσον αδυνατεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που συνδέονται με τη λήψη μέτρων για τη διάσωσή της, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας.


"Χρειαζόμαστε περισσότερη πολιτική καθοδήγηση και έλεγχο όσον αφορά την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων", είπε ο Ρέσλερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Μπιλντ και η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί αύριο Δευτέρα.

Ο Ρέσλερ είναι αντιπρόεδρος της γερμανικής κυβέρνησης και αρχηγός των Ελευθέρων Δημοκρατών (FDP), του εταίρου των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της Άγκελα Μέρκελ στον κυβερνητικό συνασπισμό.

http://www.onalert.gr

New Europe:"Ο Γ.Παπανδρέου κατέστρεψε μια χώρα"


“Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου κατέστρεψε μία χώρα.Θα απαιτηθούν δεκαετίες για να επιστρέψουν οι Έλληνες εκεί που ήταν”. Έτσι ξεκινά το άρθρο της εφημερίδας New Europe,με θέμα την Ελλάδα.

Στη συνέχεια εξηγεί γιατί κακώς η Ελλάδα παρουσιάστηκε περίπου ως…απατεώνας της ΕΕ σε σχέση με το έλλειμμα.Γράφει η εφημερίδα:
“Στα τέλη του 2009,η Ευρώπη και ο κόσμος ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα ήταν ένας απατεώνας,η οποία ουδέποτε έπαψε να παραποιεί τα οικονομικά της στοιχεία.Όμως πόσο ακριβές είναι αυτό;

Λόγω της κλιμακούμενης τότε διεθνούς οικονομικής κρίσης η πλειοψηφία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων έδιναν ανακριβή στοιχεία”.

Η εφημερίδα αναφέρει όλες τις χώρες που παρουσίασαν ψευδή στοιχεία από την Ισπανία και τη Πορτογαλία έως τις ΗΠΑ και επισημαίνει:

“Ήταν μόνο η Ελλάδα αυτή που κατηγορήθηκε για παραποίηση στοιχείων και αναξιοπιστία.Κι αυτό έγινε από την ίδια της τη κυβέρνηση.Ταυτόχρονα μετέδιδε προς τις διεθνείς αγορές ότι ήταν μια χρεοκοπημένη χώρα με τεράστια διαφθορά,πελατειακό σύστημα,παρασιτική οικονομία και έφθασε στο σημείο να συγκρίνει τη χώρα με τον Τιτανικό,ανεβάζοντας έτσι τα επιτόκια δανεισμού”.

Και η εφημερίδα θέτει το ερώτημα:

“Προς τι ο αυτοδιασυρμός;Γιατί κατηγορήθηκε η Ελλάδα για παραποίηση στοιχείων ,για διαφθορά και για όλα τ΄ άλλα από την ίδια της τη κυβέρνηση;Γιατί φούσκωσε η ίδια το έλλειμμα στα τέλη του 2009;”

Η εφημερίδα καταλήγει αποδίδοντας ευθύνες στον Γ.Παπανδρέου “ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί από Έλληνες και ξένους αξιωματούχους για την πραγματική κατάσταση ,δημιούργησε προσδοκίες κι έδωσε υποσχέσεις που δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει”.


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΙΝΕΣ "ΧΑΔΙ" ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ


Κατατέθηκε στο Βουλή νομοσχέδιο με τίτλο «Για τη δίκαιη δίκη και την εύλογη διάρκεια αυτής», στο άρθρο 23 και επόμενα του οποίου εισάγονται σκανδαλωδώς ευμενείς διατάξεις για τους αλλοδαπούς.

  Χαρακτηριστικά στο άρθρο 23 ορίζεται ότι το δικαστήριο μπορεί να διατάξει την απέλαση αλλοδαπού που καταδικάσθηκε σε κάθειρξη,εάν κρίνει ότι η παραμονή του αλλοδαπού στη χώρα δεν συμβιβάζεται προς τους όρους της κοινωνικής συμβίωσης, λαμβάνοντας υπόψη ιδίως το είδος του εγκλήματος για το οποίο καταδικάστηκε, τον βαθμό της υπαιτιότητας του αλλοδαπού, τις ειδικές συνθήκες τέλεσης της πράξης, τις συνέπειες αυτής, τον χρόνο παραμονής του αλλοδαπού στο Ελληνικό έδαφος, τη νομιμότητα ή μη της παραμονής του, την εν γένει συμπεριφορά, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την ύπαρξη οικογένειας και γενικότερα τον βαθμό ένταξης αυτού στην Ελληνική κοινωνία, ενώ στο ισχύον άρθρο του ίδιου νόμου η απέλαση διατάσσεται σε περίπτωση φυλάκισης ή κάθειρξης, με την επιφύλαξη των σχετικών διατάξεων που περιλαμβάνονται σε διεθνείς συμβάσεις και χωρίς να τίθεται στο δικαστή ο περιορισμός του ασυμβιβάστου προς τους όρους της κοινωνικής συμβίωσης.

  Δηλαδή δε φτάνει που η απέλαση περιορίζεται μόνο στις περιπτώσεις καταδίκης σε κάθειρξη, αλλά και τότε ακόμη πρέπει να ελέγχεται και να αιτιολογείται ότι η παραμονή του αλλοδαπού στη χώρα δεν συμβιβάζεται προς τους όρους της κοινωνικής συμβίωσης, λες και δεν αρκεί η καταδίκη σε κακούργημα για να αποδειχθεί αυτό.

  Αν η απέλαση δεν είναι δυνατόν να εκτελεστεί (!!!) τότε το δικαστήριο που την επέβαλε την αναστέλλει...

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"


Απονομή επάθλου στον αρχηγό της ομάδας που κατέκτησε την 5η θέση. Στα κασκόλ, αλλά και στο έπαθλο φιγουράρει ο ήλιος της Βεργίνας, τον οποίο χρησιμοποιούν πλέον παντού οι Σκοπιανοί.


Εξώφυλλο στο περιοδικό Fokus της FYROM, έγινε επιτέλους το εθνικιστικό παραλήρημα της χώρας, στο πρωτάθλημα χάντμπολ. Το μοναδικό αντιπολιτευόμενο ΜΜΕ σε μια χώρα που όλα τα ΄σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά, αναφέρεται στο "solunsko pole" (Солунско поле), στην ψύχωση δηλαδή που έχει καταλάβει τους γείτονες, με την "πεδιάδα της Θεσσαλονίκης".
Στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα Fokus των Σκοπίων αναλύει τους στίχους από τα τραγούδια των Σκοπιανών οπαδών. Η εφημερίδα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι στίχοι είναι εθνικιστικοί και ξενοφοβικοί.
 Παράλληλα...

ΔΥΟ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ 76ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

Δύο Ινδοί κι ένας Αλβανός έπνιξαν την 76χρονη Ελληνίδα για 1.500 ευρώ.
(ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ...)
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 76χρονης ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 28-7-2011, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ελλησπόντου στον Περισσό. Δράστες είναι τρεις (3) αλλοδαποί, ένας 30χρονος υπήκοος Ινδίας και δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 35 και 36 ετών. Συνελήφθη ο 30χρονος ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του. Κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, καθόσον οι δράστες παραβίασαν την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Το θύμα που τους αντιλήφθηκε αντέδρασε και για να την ακινητοποιήσουν την έδεσαν και την φίμωσαν με αυτοκόλλητες ταινίες και κομμάτια υφάσματος, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος της. Ο 35χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο (2) άλλων δραστών συνεχίζονται.

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΙΒΑ


Βροντερή παρουσία έδωσε για άλλη μια φορά το κίνημα μας σήμερα στο μνημόσυνο του Αρχηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή. Τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τίμησαν τον ηρωικό Αρχηγό της Ε.Ο.Κ.Α. και έστειλαν για άλλη μια φορά το μήνυμα στους πολιτικούς ότι αυτή η γη δεν τους ανήκει. Λύπη προκάλεσε για ακόμη μια φορά η παρουσία αυτόν , που κατηγορούσαν τον Αρχηγό, αλλά χάρη της ψηφοθηρίας, τον αγάπησαν μετά θάνατον.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτούς, που έδωσαν τον αγώνα για την Ελευθερία και την Ένωση, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει και αυτούς, που πολέμησαν τον αγώνα και τον Αρχηγό του πριν και μετά τον θάνατο του.



Παραθέτουμε κάποια παραδείγματα για να αντιληφθείτε για ποιους μιλάμε…

ΙΜΙΑ 96- ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

                             
   ΙΜΙΑ 96
 
                      Αντιπλοίαρχος                  Αντιπλοίαρχος             Σημαιοφόρος
                  Χ.Καραθανάσης Π.Ν          Π. Βλαχάκος Π.Ν.           Ε. Γιαλοψός Π.Τ.    
 
 
 
Δεν σου ζήτησα ποτέ τίποτα…. Δεν σου είπα ψέματα ποτέ…δεν σε οδήγησα σε εξαθλίωση ποτέ…
Μάλλον εσύ μου ζήτησες…θυμήσου…αιώνες τώρα όλο ζητάς… και εγώ πρόθυμα χωρίς αντιρρήσεις
έδωσα τα πάντα για σένα…να είσαι εσύ και τα παιδιά σου ελεύθερος…να είσαι αξιοπρεπής και
δυνατός.. Για σένα έδωσα το πιο πολύτιμο πράγμα που έχει ο άνθρωπος…Την ίδια του την ζωή…
Κομμάτια από την σάρκα μου θα βρεις παντού… Σε όλα τα Άγια χώματα αυτής της πολύπαθης χώρας
Στα  Άγια νερά του  Αιγαίου…με κομμάτιαζαν και εγώ εκεί…χωρίς να λιγοψυχήσω…χωρίς να κάνω βήμα
πίσω… για σένα για τα παιδιά σου…για το έδαφος, τις θάλασσες, τον αέρα αυτής της ευλογημένης
Πατρίδας… Πάντα μπροστάρης των αγώνων της  αιώνες τώρα… δυστυχώς εσύ με είπες
αντιπαραγωγικό…με χλεύασες… Δεν σου ζητάω να μου δώσεις το παραμικρό… πως θα μπορούσα
άλλωστε… ήξερα τι θα συναντούσα από τότε πού φόρεσα την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού…
Κοιτά ψηλά τον ουρανό και θα με δεις.... να πετάω και το κορμί μου να διαλύεται από τις απίστευτες
δυνάμεις που εξασκούνται επάνω του…ίσια την μάτια και θα με δεις στη θάλασσα να φυλάω τα ιερά της…
Κοίτα τα θεϊκά βουνά και θα με δεις να φυλάτω το σημείο… δεν ξέρω τι πάει να πει κρύο βροχή χιόνι…
Και βγές και πες το παντού…να το ακούσουν όλοι και να αισθανθούν  δυνατοί και πάλι…να το
ακούσουν οι εφιάλτες της Πατριδας και να ανησυχούν… ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΛΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΡΜΟΠ
ΥΛΕΣ
 
 
Ένα πράγμα άσε με να ζητήσω από σένα…
Δεν είναι μεγάλο…δεν είναι μοντέρνο…μάλλον είναι ένα τίποτα… μερικά λεπτά από την μνήμη σου
δώσε μου…ελάχιστα λεπτά… άλλωστε τι σου κοστίζουν:…τίποτα…. Δώσε μου ελάχιστα λεπτά
από την μνήμη σου και σκέψου… την ημέρα εκείνη του Ιανουαρίου που χάθηκα στα βαθιά
νερά του Αιγαίου… Για έναν σκοπό έφυγα… Σκέψου ελάχιστα…Και αν σου βγαίνει άσε να
φύγει ένα δάκρυ από τα μάτια σου…Για εκείνη την μαύρη νύχτα… Δεν σου ζητώ τίποτα…Μόνο
για λίγα λεπτά να με θυμηθείς….

                     ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
 
  
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Το έφαγαν πάλι το ξύλο τους τα αναρχοκοτόπουλα προχθες βράδυ...



Διαβάζουμε σε διάφορα "ενημερωτικά" sites για επιθέσεις 'ακροδεξιών', μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη πορεία για τους νεκρούς των Ιμίων, σε 'κακόμοιρους' αλλοδαπούς στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στην Ομόνοια και τον Ηλεκτρικό...

Ας δούμε όμως πως έγιναν τα γεγονότα..
Τα αναρχοάπλυτα από διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών μαζεύτηκαν 40-50 άτομα και μαζί με αλλοδαπούς περίμεναν το τέλος της πορείας για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε μεμονωμένα άτομα που συμμετείχαν σε αυτή..

Ο σταθμός του Μετρό της Ομόνοιας έμοιαζε ιδανικό μέρος για ενέδρα των κουκουλοφλώρων καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις.. Κοντά Αστυνομικό τμήμα για να τους προστατεύσει και φυσικά άφθονο "κρέας"(βλ. λαθρομετανάστες) για να συνταχθούν μαζί τους..

Έλα όμως που δεν τα σχεδίασαν κατάλληλα και έτσι μόλις σταμάτησε ο συρμός του Μετρό στην Ομόνοια δεν βγήκαν 5, 6 άνθρωποι για να αποτελέσουν εύκολη λεία στα νύχια των γραικύλων, αλλά 'ομάδα κρούσης'...

Και έτσι τα αναρχοάπλυτα όπου φύγει, φύγει...

Για κακή τους τύχη ένας, δύο δεν γλύτωσαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αλλά και ενός αλλοδαπού που δεν ήταν απλός επιβάτης του συρμού, αλλά πήρε μέρος στην ενέδρα κατά των Ελλήνων..

Αν δεν μας πιστύετε, μπορείτε πολύ απλά να ρωτήσετε τους καταστηματάρχες της περιοχής για το τι παρατηρούσαν να τριγυρνά γύρω από την πλατεία της Ομόνοιας από τις 9μμ χθες βράδυ, καθώς και το κυνηγητό που ακολούθησε στους γύρω δρόμους και τα σπριντ των αναρχικοκουκουλοφλώρων όταν κατάλαβαν για ακόμη μια φορά ότι θα έτρωγαν της χρονιάς τους από τους ΕΛΛΗΝΕΣ...

Χίλιοι εθνικιστές έδωσαν το παρών στην πορεία για τα Ίμια σύμφωνα με τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Δυστυχώς για αυτούς το παρακάτω βίντεο τους διαψεύδει πανηγυρικώς

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

29/01/1941 'Oταν πέθανε ο Μεταξάς , ήταν σαν να είχαν πεθάνει του καθενός ο πατέρας και η μανά!

Σαν σήμερα, στις 29 Ιανουαρίου 1941 απεβίωσε ο Πατέρας του Όχι και της νεότερης Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς.
Το όραμα της δημιουργίας μιας Νέας και Μεγάλης Ελλάδος με ένα Νέο Ελληνικό Πολιτισμό ήταν η αφετηρία της δράσης του. Η ενεργή συμμετοχή της Ελληνικής Νεολαίας, της Εθνικής Εργατικής Τάξης και του Ελληνικού Στρατού στο όραμα του Εθνικού Κυβερνήτη και Αρχηγού του Κόμματος των Ελευθεροφρόνων και της Εθνικιστικής Επαναστάσεως της 4ης Αυγούστου στο όραμα της Νέας Ελλάδος ήταν έργο ζωής του Ιωάννη Μεταξά. Το έργο του γνωστό και μεγάλο. Από την καθιέρωση του οκταώρου, των συλλογικών συμβάσεων εργασίας μέχρι την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και την αναμόρφωση του Ελληνικού Στρατού και πολλά ακόμη.

Ο θάνατος του Ιωάννη Μεταξά ήρθε σε μια χρονική συγκυρία που οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κατήγαγαν ένα περιφανή θρίαμβο στο πεδίο των μαχών ενάντια στις ιταλικές δυνάμεις .Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός σε όλους του Έλληνες στρατιώτες στο μέτωπο του πολέμου

'Oταν πέθανε ο Μεταξάς , την ημέρα εκείνη ήταν σαν να είχαν πεθάνει του καθενός ο πατέρας και η μανά!

Περιγράφει ο Κώστας Ζαχαράκης , βετεράνος του Αλβανικού Μετώπου :

Το γκέτο του κέντρου «σκοτώνει» την Αθήνα

Η αύξηση της εγκληματικότητας, το παραεμπόριο, αλλά και η κατακόρυφη πτώση της κατανάλωσης, που καταδικάζει εκατοντάδες επιχειρήσεις σε λουκέτο, τείνουν να «ερημοποιήσουν» το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας μετατρέποντάς το σε άβατο για τους κατοίκους της πόλης... 
Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, καθημερινές ληστείες, λουκέτο στα καταστήματα, απολύσεις εργαζομένων, εγκαταλελειμμένα κτίρια και συσσώρευση παράνομων μεταναστών σε γειτονιές που μετατρέπονται σε γκέτο. Ειδήσεις που δεν περνούν καν στα «ψιλά» των εφημερίδων για πολυμελείς σπείρες με μέλη από Αφγανιστάν, Ιράκ, Αλγερία, Παλαιστίνη, Τυνησία, οι οποίες διέπραξαν κλοπές σε Κεραμικό, Εξάρχεια, Αγ. Παντελεήμονα.

Οπως η σύλληψη 72 Ρουμάνων κλεφτών του Μετρό, «οι οποίοι πλέον είναι σχεδόν όλοι ελεύθεροι και έχουν επιστρέψει στην ?εργασία τους?», όπως σημειώνει η Κίνηση Πολιτών για το Κέντρο της Αθήνας (ΚΙΠΟΚΑ).


Το εμπόριο ναρκωτικών ανθεί στη σκιά του Πολυτεχνείου, το παραεμπόριο κατακλύζει κεντρικούς δρόμους, την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι στοιβάζονται σε κτίρια του ιστορικού κέντρου, δημιουργώντας εστίες κινδύνου για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής...

28/1/12 ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.







ΙΜΙΑ 2012 : ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ


28-1-2012 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.