Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Έξαλλοι στα Σκόπια με τον... Πούτιν λόγω Μέγα Αλέξανδρου


Η αναφορά του Ρώσου πρωθυπουργού στον Μέγα Αλέξανδρο τους χάλασε το... παραμύθι!

Οι αναφορές του Ρώσου ηγέτη για τον Μέγα Αλέξανδρο προκάλεσαν αλυσιδωτά ...εγκεφαλικά στα Σκόπια και τον Νικολά Γκρουέφκσι. Η αναφορά του Βλαντιμίρ Πούτιν , πως η Ελλάδα είχε κάποτε τον Μέγα Αλέξανδρο που κατέκτησε όλο τον κόσμο μέχρι και την Περσία, άδειασε με καθόλου κομψό τρόπο, τα μυθεύματα των γειτόνων για τις ρίζες του μεγάλου στρατηλάτη.

Το γεγονός μάλιστα πως η ταύτιση του Μ.Αλέξανδρου με την Ελλάδα έγινε εντελώς φυσιολογικά και μάλιστα από τα χείλη ενός ηγέτη παγκόσμιας εμβέλειας και κυκλοφόρησε σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, είναι που πραγματικά εξαγρίωσε τόσο την κυβέρνηση , όσο και πολλούς από τους Σκοπιανούς, οι οποίοι θέλνοτας και μη, μετά από τόση προπαγάνδα έχουν πιστέψει πως ο Αλέξανδρος ήταν όντως ..πρόγονος τους!
Συγκεκριμένα, τα λόγια του Πούτιν ήταν τα εξής :


«Στην εποχή του και για να λύσει οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, κατέκτησε την Περσία. Η σημερινή Ελλάδα δεν διεκδικεί να κατακτήσει κανέναν, αλλά θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το εθνικό της νόμισμα και να έχει παράλληλα και το δικό της σύστημα εκτύπωσης νομίσματος».

2 σχόλια:

  1. Σκοπιανοί φτύνω στα μούτρα σας φιάλες με ΘΥΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος ο πουτιν,σωστος.ολοι οι υπαναπτικτοι,κοιτανε να γατζοθουν απο αλλων λαων την κληρονομια,ετοιμα πραγματα δηλαδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.