Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ένοπλη συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανων με έναν νεκρό στην Στυλίδα


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ...

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18:00 σε μία ταβέρνα, όταν μία παρέα Αλβανών άρχισαν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, να απειλούν τρεις Έλληνες.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αρχικά έκανε στους αλλοδαπούς παρατήρηση. Ωστόσο, οι Αλβανοί φαίνεται πως δεν συμμορφώθηκαν με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να αναγκαστεί να τους διώξει από την ταβέρνα.

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό είχε λήξει μετά την αποχώρησή τους, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν στο σημείο κρατώντας όπλα στα χέρια τους! Οι Αλβανοί άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, έστρεψαν τα όπλα προς το μέρος τους και άρχισαν να πυροβολούν εν ψυχρώ.

Το γεγονός αυτό, έκανε έξω φρενών τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κατευθύνθηκε προς την κουζίνα και άρπαξε την καραμπίνα του. Στη συνέχεια, άνοιξε πυρ κατά των Αλβανών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ένας από αυτούς.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διότι σύμφωνα οι Αλβανοί απειλούν με αντίποινα.

Ο καταστηματάρχης μετά το φονικό πήγε και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Στυλίδας. Μια ομάδα αλλοδαπών κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ακόμη και την ώρα που βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα ενώ τις βραδινές ώρες μεγάλες ομάδες αλβανικής καταγωγής άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία της Στυλίδας και απειλούν με αντίποινα.

http://www.newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΝΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.